kacha.crac 26.03.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Szok! Co kupuje normalna matka swojemu dziecku? Miniaturke konia zwana kucykiem. Co kupuje matka-dekoratorski freak? Miniaturke Ghosta. TO i TO w tej samej cenie, a karmic nie trza:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.03.2011 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Szok! Co kupuje normalna matka swojemu dziecku? Miniaturke konia zwana kucykiem. Co kupuje matka-dekoratorski freak? Miniaturke Ghosta. TO i TO w tej samej cenie, a karmic nie trza:lol2::lol2: kacha, to ja chyba żadnej normalnej matki nie widziałam, bo nie znam jeszcze takiej, coby kuca dziecku kupiła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 26.03.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Kochane,Cieszcie się z tych kaczuszek i różowych baletek. Ja miewam w łazience rolki i subtuty .... Z dziką radością bym je na szlafroczek z krokodylkiem zamieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finkax 26.03.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Witam się serdecznie!!! Po kilkumiesięcznym wczytywaniu się w różne fora - postanawiam nieśmiało wreszcie się ujawnić . Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego powstającego "mieszkanka" i - i z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia postępów. Widać że wiesz czego dokładnie oczekujesz po powstających wnętrzach i z ogrrrrrrrromną konsekwencją dążysz do celu - tej konsekwencji i wytrwałości zazdraszczam . Co do ostatniego dylematu- wiem że decyzja o wymianie płytek już podjęta i wiem że była podjęta już w chwili kiedy na tą nieszczęsną nóżkę na tej fudze spojrzałaś ). Co do architekta to na pewno nie jest Ci już dawno potrzebny - a pieniążki za jej czas spędzany u Ciebie w tej chwili niepotrzebnie wydane. Moje tak długo już przeze mnie wyczekiwane wnętrza do urządzania dopiero będą się budować - więc uzbrajam się w cierpliwość i uczę od Was dziewczyny . Pozdrawiam z Kielc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.03.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 finkax witam Cię gorąco u siebie i oficjalnie na FM:bye: Dzięki za miłe słówko:D Tylko z ta konsekwencją... hm... ja mam cały czas wrażenie, że mi jej brakuje;) Zaglądaj, podglądaj (nie ukrywam, że i na jakąś radę czy sugestię liczę), a my czekamy na twoją galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 26.03.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 kacha, to ja chyba żadnej normalnej matki nie widziałam, bo nie znam jeszcze takiej, coby kuca dziecku kupiła:lol2: :lol2::lol2:ja kupilam..... na biegunach:) lazienka juz u mnie stoi.... wpadaj...tylko prosze nie zabieraj ze soba przynajmniej polowy swojego perfekcjonizmu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 26.03.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Witaj Magdo, pewnie nie chcesz nic klasc na podlodze w lazience, ale gdyby bylo tam cos, to mysle, ze przykryloby te fuge. I nie wiem, czy temat jeszcze aktualny, ale pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.03.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 :lol2::lol2:ja kupilam..... na biegunach:) lazienka juz u mnie stoi.... wpadaj...tylko prosze nie zabieraj ze soba przynajmniej polowy swojego perfekcjonizmu:) spoko, zostawiłam go u siebie:lol2: u ciebie byłam po prostu obiektywna, a nie nieznośnie szczegółowa - nawet tej docinki nie zauważyłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.03.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 cześć grazi Fajna rada, nie wpadłam na to wcześniej:no: Muszę to poważnie przemysleć Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 26.03.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 spoko, zostawiłam go u siebie:lol2: u ciebie byłam po prostu obiektywna, a nie nieznośnie szczegółowa - nawet tej docinki nie zauważyłam:lol2: Fakt potraktowalas mnie meeeeeeeeeeega ulgowo:) ale jakbym miala zgadywac do czego beda "ale" to w zyciu bym nie obstawila lampy, w zyciu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.03.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Fakt potraktowalas mnie meeeeeeeeeeega ulgowo:) ale jakbym miala zgadywac do czego beda "ale" to w zyciu bym nie obstawila lampy, w zyciu:) powieś, to zobaczymy:D Na razie to tak, jak mówiłam, strzelamy na oślep:lol2: Naprawdę ciężko sobie wyobrazić, ze to razem zagra. Ale ty widziałaś taką aranżację, więc możesz byc spokojna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.03.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 cześć grazi Fajna rada, nie wpadłam na to wcześniej:no: Muszę to poważnie przemysleć Dzięki:) O, o, kto wie, czy to nie dodałoby smaczku tej łazience? Tylko Magda, z tym to już nie szalej, żadne persy czy inne bajery pod umywalkę Hanki. :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.03.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 O, o, kto wie, czy to nie dodałoby smaczku tej łazience? Tylko Magda, z tym to już nie szalej, żadne persy czy inne bajery pod umywalkę Hanki. :D:D:D:D haha:lol2: nie no, spokojnie, aż tak źle ze mną nie jest;) To trudny i bardzo delikatny temat, ale faktycznie do przemyślenia:yes: Na tą chwilę nic mi nie przychodzi, co mogłoby pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.03.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 A co z kafelkami do kolejnej łazienki? Coś już wymyśliłaś w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.03.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 (edytowane) Maszenko kochana, chyba stanie na białych bez wstawek w innym kolorze, za to z tymi ładnymi delikatnymi dekorkami, do tego ten kremowy marmur i tapeta w szare pasy - i powinno być git:D Jeszcze nie jestem pewna co z podłogą. Kamień na pewno odpada, za ciężko się zrobi. Mam dwie opcje na oku. Jedna to ta sama co u dziecka w łazience, biała (jest naprawdę ładna na żywo, ma taki delikatny, maleńki deseń szachownicy mat/połysk). Druga wersja to podłoga pokazana na tym zdjęciu: http://i1.fmix.pl/fmi2473/5e5519100014d0a74d8e5f43/zdjecie.jpg Na żywo, bez towarzystwa - po prostu biała, z takimi pięknymi drobinkami odbijającymi światło i delikatnymi "rudymi włoskami", ale w zestawieniu z bielą płytek (i na zdjęciu) wpada w delikatnie kremową barwę. To może być to coś, co połączy ładnie te dwa materiały (białą płytkę i kremowy kamień) (tylko mężowi się nie podoba:() Edytowane 26 Marca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.03.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 I to jest moim zdaniem dobry wybór, proste kafle. Skupisz uwagę na tapecie dzięki temu. Mhmmm, oczywiście nie będziemy w stanie zobaczyć drobinek i rudych włosków, ale kafle śliczne. No, ale małżonek też ważny. Nie mogę się doczekać tej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.03.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 No też mi się tak wydaje, że ta prostota kafli dobrze zrobi:yes: Choć oktagonalnych mi szkda, baaardzo szkoda:(, ale staram się o nich nie mysleć Wiem, że tak będzie lepiej:) Nad podłogą jeszcze pomyslę. Coś czuję, ze najpierw zrobię ściany, a potem dopiero będę wypożyczać i przymierzać kafle na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Magda, prostota zawsze się obroni i będzie elegancko na długie lata:wiggle: Podłoga za zdjęcia bardzo mi się podoba i głosuje na nią Dlaczego mężowi się nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2011 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 No tego właśnie agawi nie wiem:lol2: Burknął coś, że jak przemysłowy gres wygląda:confused: Rozumiecie? Kafle z błyszczącymi drobinkami? Nie no, faceci muszą być z innej planety:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 27.03.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Czy ja dobrze widzę? Magda o piątej rano w niedzielę na forum??? Kobieto, spać nie możesz? A myślałam, że tylko ja muszę brać melatoninę. Nie mogę spać po lekturze ostatniego numeru D&W, gdzie zobaczyłam MOJE szare chesterfieldy. Dokładnie takie chciałam mieć, zanim stchórzyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts