narendil 11.03.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 a no tak...zapomniałam, że Ty Waga jesteś... Magda, ja się z takim przypadkiem użeram całe moje życie .... ech jak ja Ciebie rozumiem JA Waga ! .... przeca piszę , że całe moje życie użeram się...ze sobą się użeram O rety, nie jestem w tym sama? Ufff... a to teraz mnie przynajmniej rozumiesz dlaczego na początku coś mi sie podoba, a później już mniej aaale za chwilę jednak mi się podoba Można to przypisać byciu Wagą? Fajnie, mam wytłumaczenie swoich problemów 5259836Żebyście widziały' date=' jak ja wybierałam przez parę dni głupi odkurzacz . Mój mąż był bliski szaleństwa, bo musiałam rozkminić każdy każdziusieńki model, bo przecież muszę wybrać NAJLEPSZY. Zdanie co do tego, który jest najlepszy zmieniałam z milion razy.[/quote'] Skąd ja to znam. Barbe, podajmy sobie ręce Mój odkurzacz musiał być najlepszy. Tak długo szukałam, analizowałam, przeliczałam, że mąż się wkurzył. Wziął moją listę z typami (tak na oko było ich z 10) i kupił losowy z wymienionych. I wiecie co? Ten odkurzacz działa Odkurza! Teraz szukam pralki... najchętniej bym wszystkie sklepy w mieście oblatała żeby zobaczyć WSZYSTKIE warianty w danym temacie Dobrze że nie mieszkam w stolycy bo bym tydzień za jedną głopotą admete, dzięki Tobie odkryłam plus mieszkania na prowincji Ale z drugiej strony, lubię tak sobie polatać po sklepach i pomacać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.03.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Narendil - poza Warszawą są w Polsce inne miasta Nie sama prowincja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.03.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Narendil - poza Warszawą są w Polsce inne miasta Nie sama prowincja... Np. Lublin:D Pozdrawiam Jola Madziu, ja też przegapiłam foty i wizki:rolleyes: Mi się podoba, podłoga wiadomo cud malina! jodełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Narendil - poza Warszawą są w Polsce inne miasta Nie sama prowincja... Joliska, ależ to żartobliwe określenie Lubię swoją prowincję. I żeby było jasne, pisałam o tej mojej prowincji Ale nie ukrywajmy, jeśli chodzi o sklepy z asortymentem wnętrzarskim, to u nas pustynia. A na przyszłość dobrze wiedzieć, że Lublin nieźle zaopatrzony. Może i w tamtą stronę się udam na zakupy Droga podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.03.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Parkiet naprawdę ładnie wygląda z tą opaska...gratuluje pomysłuhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gifjodełka na ścianie sama w sobie sie mi podoba, ale nie na tych wizualizacjach, możne w realu będzie super http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c065.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.03.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 A na przyszłość dobrze wiedzieć, że Lublin nieźle zaopatrzony. Może i w tamtą stronę się udam na zakupy Droga podobna. narendil , u nas też raczej bida, szkoda twojego czasu, żebyś tu specjalnie na zakupy wnętrzarskie przyjeżdżała:D Sama często wyruszam do W-wy (bo najbliżej) A Joliska z Lublina i stąd moje pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.03.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Madziu wkleisz mi linka tego stołu - bo ja go dalej nie widzę na stronie AD z góry dziękuję http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-105172.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.03.2012 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Madziu wkleisz mi linka tego stołu - bo ja go dalej nie widzę na stronie AD z góry dziękuję http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-105172.gif Aguś, bo oniw ogóle na stronie nie mają tej serii:( Ale to na pewno stół z AD, bo ja się czaiłam na taką konsolkę z tej serii... mają takie charakterystyczne ozdobne wstawki - metalowe blaszki z wyrytymi chińskimi znakami (przyjrzyj się zdjęcią - są na blacie) i wykończenie drewna w czarnym półpołysku z przecierką - no na 1000% ta seria:yes:ale w necie jej chyba nie znajdziesz:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.03.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Venus, MarJelko no wiecie:mad: Jak wy mnie czytacie, skoro takie hity przegapiacie:mad: narendil - ty też waga? vesilko dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Niestety, tak. A może stety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.03.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Aguś, bo oniw ogóle na stronie nie mają tej serii:( Ale to na pewno stół z AD, bo ja się czaiłam na taką konsolkę z tej serii... mają takie charakterystyczne ozdobne wstawki - metalowe blaszki z wyrytymi chińskimi znakami (przyjrzyj się zdjęcią - są na blacie) i wykończenie drewna w czarnym półpołysku z przecierką - no na 1000% ta seria:yes:ale w necie jej chyba nie znajdziesz:roll: Madziu dzięki - te wstawki widziałam i bardzo mi sie podobają - nawet pytałam stolarza czy cos podobnego mi może zrobić - tylko na zdjęciach nie widac dokładnie. Wiesz że dzwoniłam z 2 miesiące temu do nich i pytałam o ten stół - ale pani nie wiedziała o czym mówię - ale teraz jak wiem że to sa chińskie znaki i że jest cała seria - jutro zadzwonię i się dowiem. Także dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.03.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Z Warszawy chyba niczego do domu nie przywiozłam poza 2 gwiazdkami z FLO... Co innego z Krakowa, Poznania i Łodzi A drobiazgi to i w Lublinie można znaleźć, ale trzeba wiedzieć, gdzie szukać, bo z PR kiepsko Almi Decor ma w salonach pełne katalogi z meblami, warto się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.03.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 widzieliście tą słodyczhttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif http://images01.bebzol.com/data/201203/64644-e8f6c1efe5ffc65974924ee5a3477a64.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.03.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No i jeszcze jeden tulasek:lol: http://images02.bebzol.com/data/201203/64645-4895fe3fe5964fbc1fa71ed40543ac68.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 11.03.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 o raju...o czym piszesz ja chcę zobaczyć tulaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Magda, jaki tulasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.03.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No, nareszcie ktoś moje szprosy dostrzegł i docenił Ja jestem zakochana w tym wzorze od wielu, wielu miesięcy, odkąd w moje ręce trafiła cała seria inspiracji pięknego tarasu, a na tych zdjęciach piękne okna balkonowe z takimi szprosami... potem ten wzór zobaczyłam na kredensie u nihiru (swoją drogą kochana - gdzie jesteś?) - i już wiedziałam, ze gdzieś takie szprosy muszę mieć Madzia - jestem, jestem tylko ostatnio jakoś nie mam weny do gadania, więc mnie nie widać. Jednak czuję że powoli budzę się ze snu zimowego, więc w tym tygodniu spodziewaj się ode mnie telefonu w sprawie spotkania:) A najważniejsze: jestem w szoku że mój stary, wiejski, marnie odnowiony kredens mógł być w jakiejkolwiek mierze inspiracją dla takiej mistrzyni dobrego smaku:jawdrop: Cieszę się niesamowicie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.03.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dziewczyny, co Wy z tą prowincją? W dobie zakupów internetowych? Muszę wam powiedzieć, że najładniejsze lampy kupiłam w: 1. Gorzowie Wlkp. 2. Przeźmierowie k. Poznania 3. Lublinie. A z moich licznych (naprawdę licznych) zakupów może 1 na 100 rzeczy jest z Warszawy . Czyli globalna wioska (prowincja) rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Barbe, ale ja lubię czasem pomacać A tego niestety internet nie zapewnia. Chociaż, znacznie ułatwia życie. Poza tym mi nie chodzi o kupowanie. Lubie po prostu chodzić i oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.03.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 a ja odwrotnie: nie lubię chodzić po sklepach jeśli nie szukam czegoś konkretnego:) a tak po prawdzie, to od kiedy mam dziecko, to po pracy ZAWSZE się spieszę do niego. Nie żebym AŻ TAK tęskniła:lol: ale bardzo dużo korzystamy z pomocy babć i nie chcę ich dodatkowo obciążać z powodu takich fanaberii jak łażenie po sklepach . Prawdę powiedziawszy, to "uwiązanie" to - jak na razie - najtrudniejszy dla mnie aspekt macierzyństwa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts