Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

a no tak...zapomniałam, że Ty Waga jesteś...:lol2:

Magda, ja się z takim przypadkiem użeram całe moje życie .... ech jak ja Ciebie rozumiem :cool:

:no:

JA Waga ! :D.... przeca piszę , że całe moje życie użeram się...ze sobą się użeram :lol2:

O rety, nie jestem w tym sama?

Ufff...

a to teraz mnie przynajmniej rozumiesz dlaczego na początku coś mi sie podoba, a później już mniej aaale za chwilę jednak mi się podoba :D

Można to przypisać byciu Wagą?

Fajnie, mam wytłumaczenie swoich problemów :lol2:

5259836Żebyście widziały' date=' jak ja wybierałam przez parę dni głupi odkurzacz :). Mój mąż był bliski szaleństwa, bo musiałam rozkminić każdy każdziusieńki model, bo przecież muszę wybrać NAJLEPSZY. Zdanie co do tego, który jest najlepszy zmieniałam z milion razy.[/quote']

Skąd ja to znam. Barbe, podajmy sobie ręce :) Mój odkurzacz musiał być najlepszy.

Tak długo szukałam, analizowałam, przeliczałam, że mąż się wkurzył. Wziął moją listę z typami (tak na oko było ich z 10) i kupił losowy z wymienionych.

I wiecie co? Ten odkurzacz działa :rotfl: Odkurza!

Teraz szukam pralki...

najchętniej bym wszystkie sklepy w mieście oblatała żeby zobaczyć WSZYSTKIE warianty w danym temacie :lol2:

Dobrze że nie mieszkam w stolycy bo bym tydzień za jedną głopotą

admete, dzięki Tobie odkryłam plus mieszkania na prowincji :rotfl:

Ale z drugiej strony, lubię tak sobie polatać po sklepach i pomacać...

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Narendil - poza Warszawą są w Polsce inne miasta :o Nie sama prowincja...

Joliska, ależ to żartobliwe określenie :)

Lubię swoją prowincję. I żeby było jasne, pisałam o tej mojej prowincji :)

Ale nie ukrywajmy, jeśli chodzi o sklepy z asortymentem wnętrzarskim, to u nas pustynia.

A na przyszłość dobrze wiedzieć, że Lublin nieźle zaopatrzony. Może i w tamtą stronę się udam na zakupy :) Droga podobna.

A na przyszłość dobrze wiedzieć, że Lublin nieźle zaopatrzony. Może i w tamtą stronę się udam na zakupy :) Droga podobna.

narendil , u nas też raczej bida, szkoda twojego czasu, żebyś tu specjalnie na zakupy wnętrzarskie przyjeżdżała:D Sama często wyruszam do W-wy (bo najbliżej)

A Joliska z Lublina i stąd moje pozdrowienia :yes:

Madziu wkleisz mi linka tego stołu - bo ja go dalej nie widzę :cry: na stronie AD

z góry dziękuję http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-105172.gif

Aguś, bo oniw ogóle na stronie nie mają tej serii:( Ale to na pewno stół z AD, bo ja się czaiłam na taką konsolkę z tej serii... mają takie charakterystyczne ozdobne wstawki - metalowe blaszki z wyrytymi chińskimi znakami (przyjrzyj się zdjęcią - są na blacie) i wykończenie drewna w czarnym półpołysku z przecierką - no na 1000% ta seria:yes:ale w necie jej chyba nie znajdziesz:roll:

Aguś, bo oniw ogóle na stronie nie mają tej serii:( Ale to na pewno stół z AD, bo ja się czaiłam na taką konsolkę z tej serii... mają takie charakterystyczne ozdobne wstawki - metalowe blaszki z wyrytymi chińskimi znakami (przyjrzyj się zdjęcią - są na blacie) i wykończenie drewna w czarnym półpołysku z przecierką - no na 1000% ta seria:yes:ale w necie jej chyba nie znajdziesz:roll:

Madziu dzięki - te wstawki widziałam i bardzo mi sie podobają - nawet pytałam stolarza czy cos podobnego mi może zrobić - tylko na zdjęciach nie widac dokładnie.

Wiesz że dzwoniłam z 2 miesiące temu do nich i pytałam o ten stół - ale pani nie wiedziała o czym mówię :sick: - ale teraz jak wiem że to sa chińskie znaki i że jest cała seria - jutro zadzwonię i się dowiem.

Także dziękuję :hug:

Z Warszawy chyba niczego do domu nie przywiozłam poza 2 gwiazdkami z FLO... Co innego z Krakowa, Poznania i Łodzi :D A drobiazgi to i w Lublinie można znaleźć, ale trzeba wiedzieć, gdzie szukać, bo z PR kiepsko ;)

Almi Decor ma w salonach pełne katalogi z meblami, warto się wybrać :yes:

No, nareszcie ktoś moje szprosy dostrzegł i docenił:hug::lol2: Ja jestem zakochana w tym wzorze od wielu, wielu miesięcy, odkąd w moje ręce trafiła cała seria inspiracji pięknego tarasu, a na tych zdjęciach piękne okna balkonowe z takimi szprosami... potem ten wzór zobaczyłam na kredensie u nihiru (swoją drogą kochana - gdzie jesteś?:bye:) - i już wiedziałam, ze gdzieś takie szprosy muszę mieć:lol:

Madzia - jestem, jestem tylko ostatnio jakoś nie mam weny do gadania, więc mnie nie widać. Jednak czuję że powoli budzę się ze snu zimowego, więc w tym tygodniu spodziewaj się ode mnie telefonu w sprawie spotkania:)

A najważniejsze: jestem w szoku że mój stary, wiejski, marnie odnowiony kredens mógł być w jakiejkolwiek mierze inspiracją dla takiej mistrzyni dobrego smaku:jawdrop: Cieszę się niesamowicie:lol2:

Dziewczyny, co Wy z tą prowincją? W dobie zakupów internetowych? Muszę wam powiedzieć, że najładniejsze lampy kupiłam w:

1. Gorzowie Wlkp.

2. Przeźmierowie k. Poznania

3. Lublinie.

A z moich licznych (naprawdę licznych) zakupów może 1 na 100 rzeczy jest z Warszawy ;). Czyli globalna wioska (prowincja) rządzi ;)

a ja odwrotnie: nie lubię chodzić po sklepach jeśli nie szukam czegoś konkretnego:)

a tak po prawdzie, to od kiedy mam dziecko, to po pracy ZAWSZE się spieszę do niego. Nie żebym AŻ TAK tęskniła:lol: ale bardzo dużo korzystamy z pomocy babć i nie chcę ich dodatkowo obciążać z powodu takich fanaberii jak łażenie po sklepach :lol:.

Prawdę powiedziawszy, to "uwiązanie" to - jak na razie - najtrudniejszy dla mnie aspekt macierzyństwa :/