agawi74 12.03.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jakoś nijak mi nie wyszło, że ktoś tu kogoś nie szanuje. Mi też nie:no: Za to Magda napisała mowę adwokacką. Magda, jeżeli Ci przeszkadza, to mogę swój wpis usunąć. Ostatnio zresztą jest moda na to jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 12.03.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Może źle się wyraziłam. Wg. mnie to sprawa Yokasty co zrobi-ła ze swoim wątkiem. Skoro podjęła decyzję że chce usunąć to uszanujmy to. I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.03.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Mi też nie:no: Za to Magda napisała mowę adwokacką. Magda, jeżeli Ci przeszkadza, to mogę swój wpis usunąć. Ostatnio zresztą jest moda na to jak widać. :lol2:nie szalej:lol2: nic nie usuwaj:no: ale też chyba się ze mną zgodzisz, że nie ma co ciągnąć tej dyskusji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 (edytowane) eee, wiecie co? może nie udzielam się tutaj jakoś specjalnie ale po różnych forach łaziłam i naprawdę pierwszy raz się spotykam z opinią, że wątek na publicznym forum jest czyjąś prywatną własnością... Edit: Madzia, wg mnie nie ma sensu komentowanie decyzji Yokasty, ale bardzo dużo sensu ma dyskusja, czy wątki na publicznych forach powinny być kasowane na życzenie założycieli. Edytowane 12 Marca 2012 przez nihiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 oja Madziu przepraszam, wiem że dyskusji ciągnąć nie chciałaś i ja nie zamierzam, napiszę tylko raz krótko i zwięźle na temat. To że byłyście/ byłyśmy z Yokastą przez czas trwania jej wątku jest piękne i fajnie gdyby zostało dla potomnych, pamiętajmy jednak że był to wątek Yokasty a nie temat ogólny jak pochwalcie się swoimi kuchniami. Gospodarz decyduje jaki tor obierze wątek, zdecydowała tak a nie inaczej i trzeba to uszanować. Wszystkie wpisy rozwodzące się nad słusznością lub nie decyzji Yokasty myślę, że tylko ją utwierdzają że dobrze zrobiła. Czasem mam wrażenie, że fm wchodzi za bardzo w nasze życie z butami, ale jest też niesamowitą kopalnią pomysłów i pozwala zawiązać niekiedy, fantastyczne znajomości. Dla mnie na razie więcej plusów jak minusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.03.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 :lol2:nie szalej:lol2: nic nie usuwaj:no: ale też chyba się ze mną zgodzisz, że nie ma co ciągnąć tej dyskusji:) Ok:hug: Nie ma co, zgadzam się- dziewczyny zaczęły, to się podpisałam po nimi i tyle. Złość jednak pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.03.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Asia, jak wspomniałam - zgadzam się z Tobą i Twoimi racjami:yes: Nie myślałam o tym w ten sposób - ale masz rację Tylko nie napadajcie już proszę na nikogo personalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 12.03.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Chyba ja zaczęłam rozmowę to i dorzucę swoje ostatnie 3 grosze o naszej Ani zaginionej. Doceniam Madziu, że stanęłaś w obronie Yokasty ale Twoje porównanie do celebrytów uważam za nietrafione. Tu nie chodzi, że Yokasta odcięła nas od nowych wieści, czy usunęła swoje wpisy. Monah też odeszła. Dla mnie zrobiła to z wielką klasą. Napisała ogólnie czemu, podziękowała, dała szansę się pożegnać, po pewnym czasie zamknęła wątek, potem usunęła prywatne fotki. Do tego zostawiła nam swój wątek jako kapitalną studnię inspiracji i opowieści. I to podziwiam, w pełni popieram i szanuję. Yokasta zniknęła w sposób dziwaczny, nie dała się pożegnać, a nawet przeczytać swojej ostatniej wiadomości wielu stałym kibicom jej wątku. Do tego nie napisała na koniec ani jednego pozytywnego słówka za ten czas. A wręcz przeciwnie. Do tego w jednej chwili skasowała tysiące postów innych osób. I tylko o to mi chodzi. Ja nie doradzałam Yokaście, napisałam u niej tylko sto postów, a i tak było mi jakoś przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.03.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ruby no oczywiście że masz rację Z "naszego" punktu widzenia tak to wygląda... ale nie wiemy jak wygląda to ze strony yokasty... nie wiemy co ją skłoniło do tak nagłego i radykalnego ruchu... ja tam wierzę, że miała swoje powody - dużo ważniejsze niż nasze posty u niej zostawione i inspiracje, które zniknęły... skoro joliska zgodziła się usunąć wątek - musiały być ku temu jakieś przesłanki - tak mi się wydaje:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 12.03.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Masz rację Madziu Mam nadzieję, że u Ani nie dzieje się nic niedobrego, bo bardzo ją lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.03.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Mam nadzieję, że u Ani nie dzieje się nic niedobrego No właśnie. To najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 12.03.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Masz rację Madziu Mam nadzieję, że u Ani nie dzieje się nic niedobrego, bo bardzo ją lubię Ja tez mam taka nadzieję, szkoda wątku, fajny był. Magda, z Ciebie tez taki "nocny Marek" ... Ech, tylko Ty nam nagle nie znikaj!!! dobrej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.03.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 To jak tam z tymi tańcami? http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/dancing-and-singing/mini-graphics-dancing-and-singing-044481.gifhttp://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/dancing-and-singing/mini-graphics-dancing-and-singing-044481.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.03.2012 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 To jak tam z tymi tańcami? http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/dancing-and-singing/mini-graphics-dancing-and-singing-044481.gifhttp://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/dancing-and-singing/mini-graphics-dancing-and-singing-044481.gif no ja baluję u Ciebie - widziałaś co tam się dzieje?:lol2: Ja tez mam taka nadzieję, szkoda wątku, fajny był. Magda, z Ciebie tez taki "nocny Marek" ... Ech, tylko Ty nam nagle nie znikaj!!! dobrej nocy! Ja? - od zawsze:cool: A jakbym miała zniknąć - to ostrzegę za wczasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.03.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 no ja baluję u Ciebie - widziałaś co tam się dzieje?:lol2: Widziałam, widziałam- cuda, wiankihttp://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/dancing-and-singing/mini-graphics-dancing-and-singing-445468.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.03.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Paaaa http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-388138.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.03.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Madziu a ja mam małe pytanko kuchenne. Twoje fronty mają być drewniane czy mdf - pół mat - bo mi się zapomniało. Zrobiłam sobie znowu zagwozdkę http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif Do tej pory byłam przekonana że moje fronty będą w półmacie mdf - bo wszędzie się pisze że tak jest najlepiej, najładniej wygląda i w ogóle... Wczoraj podjechałam do dwóch punktów z kuchniami - i sobie trochę tych próbek frontów pooglądałam - i do jakiego wniosku doszłam - że bardziej mi się podoba w połysku - wniosek wysunięty po obejrzeniu samego frontu - a nie całej kuchni tak wykonanej - bo takiej w stylu klasycznym w połysku chyba nie znajdę żeby sobie pooglądać na żywo . I moje pytanie widziałaś może taką kuchnię na żywo??? - czy mój pomysł jest dziwny i z kosmosu? Jak rozmawiałam z moim stolarzem nr 1 - to pytał jaki ten front ma być -- ja że półmat - on odpowiedział że dobrze bo w połysku byłoby dużo drożej - ciężej wykonać - no ale wtedy ja jeszcze nie miałam porównania połysk/półmat/mat http://forum.barcis.pl/images/smilies/niemoc.gif. Sama próbka którą mi pokazał była w połysku ale gładka - ale w kolorze który mi się spodobał - i taką kazałam mu zrobić próbkę z frezem - ale teraz sie zastanawiam czy nie poprosić go jeszcze próbki z takim samym frezem tylko w połysku - tylko czy to w ogóle dobry pomysł -- trop??? Zobaczysz na tą realizację - apartament w Sopocie - to są "moje fronty" - i one są chyba w połysku - stąd może wczoraj w sklepie mój wybór padł na połysk przy oglądaniu próbek http://www.recamiere.pl/dossier/316 Z góry pani dziękuję w uświadamianiu niedoświadczonej http://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif Buziaki miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.03.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 admete, na moje oko;) ta kuchnia nie jest w połysku,tylko w takim półpołysku... czyli z wierzchu pociągnięta jest lakierem akrylowym... takie fronty naprawdę w połysku muszą być polerowane - i dlatego ich bardzo wysoka cena... przy wielu frezach jest to bardzo trudne do wykonania... Czyli w skrócie - najczęściej dostępne wykończenialakierowanej stolarki: - mat - półmat (satyna) - półpołysk - połysk (poler) Ja się waham między dwoma środkowymi... o kuchni jeszcze nie myślałam, ale właśnie parę dni temu postanowiłam, że drzwi jednak chcę w półpołysku a nie w półmacie... na próbę zamówiłam takie parapety - zobaczę jaki to daje efekt:) Choć jak przeglądam swoje inspiracje, to mam wrażenie, ze i prawdziwy mat się tam często przewija... nie wiem, czy w mojej kuchni nie sprawdziłby się najlepiej:rolleyes: Ale szczerze mówiąc - nawet nigdy nie widziałam na żywo takiego wykończenia... Ogólnie ja widziałam 2 zdjęcia tradycyjnej kuchni w połysku... jedno u sharlotki i to samo chyba ostatnio u mrówki... a drugie to to: Ogólnie - ni podoba mi się to wykończenie przy klasycznych frontach:no: Ale kto co lubi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.03.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ja co prawda nie znam się na tych klasycznych kuchniach, ale Darcy np ma piękną, może by ją podpytać na co dokładnie się zdecydowała. Poler w ogóle mi się nie widzi przy takich frontach. Mat macałam i dla mnie widać plamiska, wzięłabym chyba jakieś ze środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.03.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Magda fotka wklejona przez Ciebie jest dla mnie .... tragiczna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts