Beata Weronika 14.03.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Madziu dzięki za odpowiedź - najpierw napisałam u Ciebie - a później dopiero pomyślałam żeby podpytać dziewczyny co w ogóle myślą o tym pomyśle i zadałam pytanko u mnie I jak już widać wszystkie są na nie Tak jak ta "moja " kuchnia mi się z tym połyskiem podoba - tak na zdjęciu wstawionym przez Ciebie wygląda dziwnie . Magda a jak jest różnica między półmatem a pół połyskiem? To ciekawa jestem co ja wczoraj oglądałam - 1 czy 2 skibusia pewnie wybiorę neutralny półmat czy pół połysk - na razie jeszcze myślę Hej, Zdjecie mdf lakier w polysku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.03.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Beatko dziękuję - mnie podoba się ten połysk - ale mój J zaczyna kręcić nosem Magda dzwoniłam do "kuchni drewnianej" dopytać czy zrobią mi fronty pod mój wzór - i pani odpowiedziała że jak najbardziej będą próbować dopasowywać frezy do tych moich - czyli może i da radę jednak u nich. Pani jeszcze dodała że dostała do wyceny bardzo podobną kuchnię z taką samą wyspą Nic na razie nie mówiłam bo nie wiedział czy jak się odezwę to wpłynie to na wycenę czy nie W każdym bądź razie będziemy mogły zobaczyć czy wyceny ze stolicy traktują inaczej Daj znać jak Ci ją wyceni. Powiedz mi jeszcze - co sądzisz o opiniach dotyczących wypaczania się drewnianych frontów? Buźka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.03.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Beatko dziękuję - mnie podoba się ten połysk - ale mój J zaczyna kręcić nosem Magda dzwoniłam do "kuchni drewnianej" dopytać czy zrobią mi fronty pod mój wzór - i pani odpowiedziała że jak najbardziej będą próbować dopasowywać frezy do tych moich - czyli może i da radę jednak u nich. Pani jeszcze dodała że dostała do wyceny bardzo podobną kuchnię z taką samą wyspą Nic na razie nie mówiłam bo nie wiedział czy jak się odezwę to wpłynie to na wycenę czy nie W każdym bądź razie będziemy mogły zobaczyć czy wyceny ze stolicy traktują inaczej Daj znać jak Ci ją wyceni. Powiedz mi jeszcze - co sądzisz o opiniach dotyczących wypaczania się drewnianych frontów? Buźka:) Ja też jak pytałam, czy fronty to jedynie te, które są na stronie - Pani powiedziała, ze absolutnie - oczywiście zrobią jakie sobie życzę Wszystko na wymiar i pod indywidualnego klienta:yes: I powiedziała, że właśnie pewna Pani z Kielc też się o to dopytywała:rotfl: Mam wrażenie, że się domyśla, że mamy ze sobą coś wspólnego:lol2: Ale ja się na razie nie przyznałam żem z Warszawy;) Na pytanie skąd jestem (a oczywiście - padło takie:lol:) powiedziałam, że spod Warszawy:lol2: (cokolwiek to znaczy:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.03.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Mam wrażenie, że się domyśla, że mamy ze sobą coś wspólnego możliwe Ale ja się na razie nie przyznałam żem z Warszawy Na pytanie skąd jestem (a oczywiście - padło takie) powiedziałam, że spod Warszawy To dobrze - ciekawe ile Ci krzyknie Ale wygadana pani jest - co nie? Trajkocze jak opętana - nie da się w ogóle jej w słowo wejść http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.03.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 możliwe To dobrze - ciekawe ile Ci krzyknie Ale wygadana pani jest - co nie? Trajkocze jak opętana - nie da się w ogóle jej w słowo wejść http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif O matko:rotfl: Jak szalona:rotfl: Jak mnie zblokowała w AD, to pół godziny krążyłam po sklepie bez celu wysłuchując jej potoku słów... nie mogą nic kupić... aż się spóźniłam do domu:roll: W domu dopadła mnie jeszcze raz - i kolejne pół godziny z życiorysu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.03.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 To ja przedwczoraj miałam bezcenne pół godziny wieczorem na nadrobienie sobie zaległości na FM, bo dzieciaczki juz spały - i ta pani zadzwoniła - i tyle z mojego wolnego czasu - masakra No to pani zabrała po godzinie z życiorysu każdej z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.03.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Oj dziewczyny, już tak nie narzekajcie- może dzięki mnie będziecie miały tanią i fajną kuchnię ps. Zapomniałam Was uprzedzić, że babka sporo nawija:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.03.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Oj dziewczyny, już tak nie narzekajcie- może dzięki mnie będziecie miały tanią i fajną kuchnię ps. Zapomniałam Was uprzedzić, że babka sporo nawija:rotfl: oj aguś - oby:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.03.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Adme, jesteś z Kielc?? To mieszkamy całkiem niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 oj aguś - oby:hug: Mam nadzieję, że się uda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 14.03.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Hej, Zdjecie mdf lakier w polysku: [ATTACH=CONFIG]106251[/ATTACH] Dziewczyny, czy Wy nie macie wrażenia, że te błyszczące fronty wyglądają jakby były pokryte jakimś plastikiem, laminatem czy kij wie czym? Oczywiście wiem, że to poler itd, ale jakoś takie niezbyt to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.03.2012 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dziewczyny, czy Wy nie macie wrażenia, że te błyszczące fronty wyglądają jakby były pokryte jakimś plastikiem, laminatem czy kij wie czym? Oczywiście wiem, że to poler itd, ale jakoś takie niezbyt to... ja mam dokładnie takie samo wrażenie:yes: dlatego nie rozważam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 14.03.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dziewczyny, czy Wy nie macie wrażenia, że te błyszczące fronty wyglądają jakby były pokryte jakimś plastikiem, laminatem czy kij wie czym? Oczywiście wiem, że to poler itd, ale jakoś takie niezbyt to... też tak na nie patrzę... nie podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.03.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Mnie się te fronty kojarzą z mebelkami dla lalki Barbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 15.03.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Po prostu lew z grzywą do kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Po prostu lew z grzywą do kolan http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 15.03.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) Eeee, prędzej taki, błyszczący jak one fronty Edytowane 15 Marca 2012 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.03.2012 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 ej, no weźcie - bo ludzie sobie pomyślą, że to ja rozważam te błyszczące fronty... że to u mnie lwa trzeba wstawiać - idźcie sobie z nimi do admete I nie zaśmiecajcie już mi wątku tymi "plastikowymi" frontami:lol2: Mnie temat nie tyczy - ja dziś się dowiedziałam, że wolę MAT:lol: żegnajcie półmaty, satynki:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 15.03.2012 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) Ale lwy! http://smileys.on-my-web.com/repository/Animals/mini-lion.gif http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/bwahaha.gif Mat? A masz Madziu jakieś inspiracje, żebym sobie zobrazowała? Mi się u Ciebie właśnie półmat/satynka widziała edit: chociaż... jak teraz oglądam matowe białe kuchnie to ładniutkie są.. Edytowane 15 Marca 2012 przez Ruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 15.03.2012 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 No dobra, ciachnęłam grzywacza Nie widziałam na żywo zestawienia matu i półmatu, ale też generalnie wolę matowe powierzchnie. Będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts