Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Madziu dzięki za odpowiedź - najpierw napisałam u Ciebie - a później dopiero pomyślałam żeby podpytać dziewczyny co w ogóle myślą o tym pomyśle ;) i zadałam pytanko u mnie

I jak już widać wszystkie są na nie :p

Tak jak ta "moja " kuchnia mi się z tym połyskiem podoba - tak na zdjęciu wstawionym przez Ciebie wygląda dziwnie :o.

Magda a jak jest różnica między półmatem a pół połyskiem? To ciekawa jestem co ja wczoraj oglądałam - 1 czy 2 :lol2:

skibusia pewnie wybiorę neutralny półmat czy pół połysk :) - na razie jeszcze myślę :lol:

Hej,

Zdjecie mdf lakier w polysku:

34-01.jpg

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko dziękuję :) - mnie podoba się ten połysk - ale mój J zaczyna kręcić nosem :lol2:

Magda dzwoniłam do "kuchni drewnianej" dopytać czy zrobią mi fronty pod mój wzór - i pani odpowiedziała że jak najbardziej :yes: będą próbować dopasowywać frezy do tych moich - czyli może i da radę jednak u nich.

Pani jeszcze dodała że dostała do wyceny bardzo podobną kuchnię z taką samą wyspą :lol2:

Nic na razie nie mówiłam bo nie wiedział czy jak się odezwę to wpłynie to na wycenę czy nie ;)

W każdym bądź razie będziemy mogły zobaczyć czy wyceny ze stolicy traktują inaczej :lol:

Daj znać jak Ci ją wyceni.

Powiedz mi jeszcze - co sądzisz o opiniach dotyczących wypaczania się drewnianych frontów?

Buźka:)

Beatko dziękuję :) - mnie podoba się ten połysk - ale mój J zaczyna kręcić nosem :lol2:

Magda dzwoniłam do "kuchni drewnianej" dopytać czy zrobią mi fronty pod mój wzór - i pani odpowiedziała że jak najbardziej :yes: będą próbować dopasowywać frezy do tych moich - czyli może i da radę jednak u nich.

Pani jeszcze dodała że dostała do wyceny bardzo podobną kuchnię z taką samą wyspą :lol2:

Nic na razie nie mówiłam bo nie wiedział czy jak się odezwę to wpłynie to na wycenę czy nie ;)

W każdym bądź razie będziemy mogły zobaczyć czy wyceny ze stolicy traktują inaczej :lol:

Daj znać jak Ci ją wyceni.

Powiedz mi jeszcze - co sądzisz o opiniach dotyczących wypaczania się drewnianych frontów?

Buźka:)

:rotfl:

Ja też jak pytałam, czy fronty to jedynie te, które są na stronie - Pani powiedziała, ze absolutnie - oczywiście zrobią jakie sobie życzę:yes::lol: Wszystko na wymiar i pod indywidualnego klienta:yes:

I powiedziała, że właśnie pewna Pani z Kielc też się o to dopytywała:rotfl:

Mam wrażenie, że się domyśla, że mamy ze sobą coś wspólnego:lol2:

Ale ja się na razie nie przyznałam żem z Warszawy;) Na pytanie skąd jestem (a oczywiście - padło takie:lol:) powiedziałam, że spod Warszawy:lol2: (cokolwiek to znaczy:lol2:)

Mam wrażenie, że się domyśla, że mamy ze sobą coś wspólnego

możliwe :lol2:

Ale ja się na razie nie przyznałam żem z Warszawy Na pytanie skąd jestem (a oczywiście - padło takie) powiedziałam, że spod Warszawy

To dobrze :yes: - ciekawe ile Ci krzyknie ;)

Ale wygadana pani jest - co nie? Trajkocze jak opętana - nie da się w ogóle jej w słowo wejść http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif

możliwe :lol2:

To dobrze :yes: - ciekawe ile Ci krzyknie ;)

Ale wygadana pani jest - co nie? Trajkocze jak opętana - nie da się w ogóle jej w słowo wejść http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif

O matko:rotfl:

Jak szalona:rotfl:

Jak mnie zblokowała w AD, to pół godziny krążyłam po sklepie bez celu wysłuchując jej potoku słów... nie mogą nic kupić... aż się spóźniłam do domu:roll: W domu dopadła mnie jeszcze raz - i kolejne pół godziny z życiorysu:lol2:

Dziewczyny, czy Wy nie macie wrażenia, że te błyszczące fronty wyglądają jakby były pokryte jakimś plastikiem, laminatem czy kij wie czym? Oczywiście wiem, że to poler itd, ale jakoś takie niezbyt to...

ja mam dokładnie takie samo wrażenie:yes: dlatego nie rozważam;)

ej, no weźcie - bo ludzie sobie pomyślą, że to ja rozważam te błyszczące fronty... że to u mnie lwa trzeba wstawiać - idźcie sobie z nimi do admete:rotfl:

I nie zaśmiecajcie już mi wątku tymi "plastikowymi" frontami:lol2: Mnie temat nie tyczy - ja dziś się dowiedziałam, że wolę MAT:lol: żegnajcie półmaty, satynki:sick:

Ale lwy! http://smileys.on-my-web.com/repository/Animals/mini-lion.gif http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/bwahaha.gif

Mat? A masz Madziu jakieś inspiracje, żebym sobie zobrazowała? ;) Mi się u Ciebie właśnie półmat/satynka widziała :D

edit: chociaż... jak teraz oglądam matowe białe kuchnie to ładniutkie są..

Edytowane przez Ruby