Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Nie, no bez przesady, to była prawie siódma starego czasu:lol2: (to teraz o 2 godz. zegar na fm będzie się późnił???)

Ale faktycznie, mój maluch chory:( i zerwał się po 6:jawdrop: Pierwszy raz w życiu:o Chyba sama nie wiedziała co się dzieje, bo od pół godziny już znowu śpi;) A ja po 4 godz. snu (bo zasnęłam o 2 w nocy, czyli typowo;)) siedzię na FM. Głupia czy co:confused:;)

Chyba też idę dospać:D

PS Aż muszę do tego D&W zajrzeć:)

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Darcy,

zawsze możesz zaprosić kilka sztuk kilkulatków, wręczyć im słoik nutelli, oliwy i smaru, kazać wsmarować wszystko w Twoją kanapę, po czym powiedzieć mężowi - no nie ma rady, MUSIMY kupić nową:)

Magda,

biała łazienka to jest to, nie znudzi Ci się, zawsze będzie elegancka i ponadczasowa.

A kiedy w ogóle planujecie się wprowadzić?

A nam to się jakoś specjalnie nie śpieszy;) Chcielibyśmy przed Bożym Narodzeniem, ale jak się nie da, to też tragedi nie będzie;) Także u mnie zbyt szybko wykończonych wnętrz się nie doczekacie:lol2:

A a propos białych płytek, macie jakieś zdjęcia-inspiracje takich ułożonych prosto, nie a'la cegiełka??? Wiem, że Ania Kotyńska tak ma, ale na zdjęciach mało widać;)

Ale ja właśnie nie chcę cegiełki:( Nie czuję jej, nie lubię:roll: (bez urazy dla wszystkich posiadaczy, czyli dla wszystkich;))

edit: acha, dopiero doczytałm, że masz na mysli jakąś cegiełkę, ale ułozoną na prosto;) Ale to jedna z tych na zdjęciaciach? Bo już nie wiem:confused:

Edytowane przez MagdaZZZ

Aaaaaa, to teraz jasne: sądziłam, że może być kształt, ale nie ułożony "na mijankę" (mur)

Kwadratów jest najwięcej...

Madziu, w wolniejszej chwili przejrzyj tę kopalnię: http://www.archiexpo.com/cat/floors-tiles-hardwood-floors-carpet-pvc/ceramic-tiles-C-35.html

Nie wiem, ile z tych firm można kupić w PL, ale obejrzeć cudeńka warto :yes:

Nie, no dobrze jolu kombinowałaś:D Chodzi mi właśnie o kształt cegiełki, ale ułożony nie "na mijankę":lol2: Dokładnie:D Ja na tą swoją serię jestem zdecydowana, nie szukam czegos nowego. Szukam jedynie inspiracji, wizualizacji, jak to wygląda???:) Bo wszędzie cegiełka, a jak prostokątne płytki ulożone na prosto, to jedynie w nowoczesnych aranżacjach:(

http://www.decorpad.com/photos/2010/09/26/e85d9edb4040.png

Obejrzałam milion łazienek - najpiękniejsze są z cegiełkami a'la murek lub z drewnianymi panelami... A przy okazji odkryłam stronę kanadyjskiego programu tv Room Service http://www.roomservice.ca/episodes/ :D

No tego właśnie agawi nie wiem:lol2: Burknął coś, że jak przemysłowy gres wygląda:confused: Rozumiecie? Kafle z błyszczącymi drobinkami?:lol2: Nie no, faceci muszą być z innej planety:lol2:

No bo są z innej planety i nawet wiem z jakiej :rotfl:

Pomysł ułożenia prostokątnych kafli na prosto (ale to zabrzmiało:lol2:) bardzo mi się podoba. Razem z tapetą stworzą fajny duet. Im mniej wzorów tym lepiej ;):)

Już wracam;) To dlatego, że ostatnio jakoś wpadałam tylko na tą mniejszą łazienkę, o tej całkiem zapomniałam:oops: Faktycznie, i u Ciebie bardzo fajnie to wygląda:yes: Fakt, że dużo bardziej nowocześnie (tak prościutko, minimalistycznie), ale mam nadzieję że i w moim wydaniu się sprawdzi:D