MagdaZZZ 27.03.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Nie, no bez przesady, to była prawie siódma starego czasu:lol2: (to teraz o 2 godz. zegar na fm będzie się późnił???) Ale faktycznie, mój maluch chory:( i zerwał się po 6:jawdrop: Pierwszy raz w życiu:o Chyba sama nie wiedziała co się dzieje, bo od pół godziny już znowu śpi;) A ja po 4 godz. snu (bo zasnęłam o 2 w nocy, czyli typowo;)) siedzię na FM. Głupia czy co:confused: Chyba też idę dospać PS Aż muszę do tego D&W zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 27.03.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Darcy, zawsze możesz zaprosić kilka sztuk kilkulatków, wręczyć im słoik nutelli, oliwy i smaru, kazać wsmarować wszystko w Twoją kanapę, po czym powiedzieć mężowi - no nie ma rady, MUSIMY kupić nową Magda, biała łazienka to jest to, nie znudzi Ci się, zawsze będzie elegancka i ponadczasowa. A kiedy w ogóle planujecie się wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 27.03.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Anja, jeśli tak, to od razu musiałabym nauczyć te kilkulatki wytwarzania chałupniczą metodą banknotów, bo tylko wówczas mogłabym się dorobić nowej kanapy. Magda, no właśnie, kiedy chcecie się wprowadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 A nam to się jakoś specjalnie nie śpieszy;) Chcielibyśmy przed Bożym Narodzeniem, ale jak się nie da, to też tragedi nie będzie;) Także u mnie zbyt szybko wykończonych wnętrz się nie doczekacie:lol2: A a propos białych płytek, macie jakieś zdjęcia-inspiracje takich ułożonych prosto, nie a'la cegiełka??? Wiem, że Ania Kotyńska tak ma, ale na zdjęciach mało widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.03.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 http://blackandwhitebathroom.com/images/bandwbathroom4.jpg http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2173134/2/istockphoto_2173134-white-bathroom.jpg http://img.archiexpo.com/images_ae/photo-m2/bathroom-white-body-ceramic-wall-tile-275353.jpg http://img.archiexpo.com/images_ae/photo-m2/bathroom-ceramic-wall-tile-263463.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 No własnie joluś, to mnie martwi, że przykłady są albo kwadratowych płytek, albo prostokątnych w wersji nowoczesnej:( I nie wiem czy jest szansa uzyskać klasyczny efekt przy płytce prostokątnej ułożonj na prosto:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.03.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Magda,ale są też Rako ułożone prosto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 co to Rako??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.03.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Cegiełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 (edytowane) Ale ja właśnie nie chcę cegiełki:( Nie czuję jej, nie lubię (bez urazy dla wszystkich posiadaczy, czyli dla wszystkich;)) edit: acha, dopiero doczytałm, że masz na mysli jakąś cegiełkę, ale ułozoną na prosto;) Ale to jedna z tych na zdjęciaciach? Bo już nie wiem:confused: Edytowane 27 Marca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.03.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Aaaaaa, to teraz jasne: sądziłam, że może być kształt, ale nie ułożony "na mijankę" (mur) Kwadratów jest najwięcej... Madziu, w wolniejszej chwili przejrzyj tę kopalnię: http://www.archiexpo.com/cat/floors-tiles-hardwood-floors-carpet-pvc/ceramic-tiles-C-35.html Nie wiem, ile z tych firm można kupić w PL, ale obejrzeć cudeńka warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Nie, no dobrze jolu kombinowałaś Chodzi mi właśnie o kształt cegiełki, ale ułożony nie "na mijankę":lol2: Dokładnie:D Ja na tą swoją serię jestem zdecydowana, nie szukam czegos nowego. Szukam jedynie inspiracji, wizualizacji, jak to wygląda??? Bo wszędzie cegiełka, a jak prostokątne płytki ulożone na prosto, to jedynie w nowoczesnych aranżacjach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 27.03.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 IKEA na pewno miała w katalogu kilka takich zdjęć, raczej kuchni. Na stronie wszystko w cegiełkę. Wyglądało to dobrze. A Ty chcesz to do łazienki, prawda? Moim zdaniem będzie wyglądać świetnie. Cegiełka to mogłoby być trochę za dużo do tapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.03.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 http://www.decorpad.com/photos/2010/09/26/e85d9edb4040.png Obejrzałam milion łazienek - najpiękniejsze są z cegiełkami a'la murek lub z drewnianymi panelami... A przy okazji odkryłam stronę kanadyjskiego programu tv Room Service http://www.roomservice.ca/episodes/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2011 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 o, ale właśnie o coś takiego mi chodziło:yes: Fajnie to wygląda:D Dzięki joliska Wlaśnie też tak myślę Maszenko, że z cegiełką i mozaiką i tapetą to by naćpane było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.03.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Madziu ja u siebie tez mam biale ulozone prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 taaak? To lecę zobaczyć, bo chyba nie zwrócilam uwagi:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.03.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 No tego właśnie agawi nie wiem:lol2: Burknął coś, że jak przemysłowy gres wygląda:confused: Rozumiecie? Kafle z błyszczącymi drobinkami? Nie no, faceci muszą być z innej planety:lol2: No bo są z innej planety i nawet wiem z jakiej Pomysł ułożenia prostokątnych kafli na prosto (ale to zabrzmiało:lol2:) bardzo mi się podoba. Razem z tapetą stworzą fajny duet. Im mniej wzorów tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Już wracam;) To dlatego, że ostatnio jakoś wpadałam tylko na tą mniejszą łazienkę, o tej całkiem zapomniałam:oops: Faktycznie, i u Ciebie bardzo fajnie to wygląda:yes: Fakt, że dużo bardziej nowocześnie (tak prościutko, minimalistycznie), ale mam nadzieję że i w moim wydaniu się sprawdzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 agawi, cieszę się, że potwierdzasz (słuszność założeń glazurowych, jak i miejsce pochodzenia facetów;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts