MagdaZZZ 17.03.2012 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 skibusiu - a tak poza tym - to wydaje ci się drogo czy niedrogo za porządny dywan? (bo zakładam, że takim jest:lol2: - jak sobie poczytałam, to producent wart uwagi:yes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.03.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Magda przykro mi ale nie zwariowałaś Dywan jest piękny - myślę o podobnym ( już mnie nie dziwią te "nasze" podobieństwa ) Tylko ja jeszcze nie szukałam - ale wiem że coś w tym stylu mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 18.03.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Gratulki z okazji 500 strony!!! A dywan boski...nie lecz się ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2012 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Gratulki z okazji 500 strony!!! A dywan boski...nie lecz się ;D O! I 5 stówków trzasło:wiggle: Magda przykro mi ale nie zwariowałaś Dywan jest piękny - myślę o podobnym ( już mnie nie dziwią te "nasze" podobieństwa ) Tylko ja jeszcze nie szukałam - ale wiem że coś w tym stylu mi się podoba Fajnie dziewuchy, że dywan się podoba:hug: Wydanie teraz ponad 6 tysięcy na niego to czyste szaleństwo,wiem:rolleyes: Ale naprawdę zwariowałam na jego punkcie... co ja zrobię jak nie będzie mi pasował A czy możesz mi podesłać namiar na sklep, gdzie kupiłaś kołatki do szafki łazienkowej i czy były tez inne kolory? A kołatkami to dłuższa historia... te które kupiłam najpierw to był prawdziwy rozklekotany, kruszący się badziew:sick: Na szczęście dzięki moim znajomościom;) udało mi się zdobyć kołatki z eichholtza (są identyczne tylko duuuużo lepszej jakości) - o dziwo są nawet bez wytłoczonego napisu:o (z czym się liczyłam:roll: - ale na szczęście udało się zdobyć takie gładziutkie) Także nie pomogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 18.03.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Wydaje mi się, że ta cena za wymarzony duży wełniany dywan bardzo dobrej jakości (o ile taka jest) nie jest nie do przeskoczenia Chociaż FM zmieniło trochę moje postrzeganie cen Tylko pytanie czy rzeczywiście to ten wymarzony. Mi się podoba, ale nie powala mnie Pamiętam Madziu, że kiedyś chyba też gdzieś pokazywałaś dywany i też były ładne. Jeśli czujesz, że ten i tylko ten i że za dwa lata też tak będziesz myślała to kupuj i się nie wahaj Przy całej wykończeniówce 6tys. to pikuś, a dywan salonowy zmienia wiele w całym wystroju, więc chyba dobra inwestycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.03.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Magda, dywan również i mnie chwycił za serce i powiem Ci, że wczoraj cały wieczór zastanawiałam się z palcem nad klawiszem "enter" czy zamawiać, czy nie . Na szczęście obliczyłam sobie, że ten duży jest za duży, a ten mały - za mały. To raz. A dwa - ja potrzebuję dywan tego typu do przedpokoju, tuż za drzwiami (jako pierwszy kurzołap), więc w życiu nie wydałabym takiej kasy na dywan przeznaczony do szargania buciorami -już prędzej zamówię sobie ten skromny chodniczek z pottery barn. Nawet myślałam, że może jednak do pokoju dziennego dać ten pierwszy, bo jest obłędny, ale muszę najpierw mieć sofę i do niej dobrać dywan. Jeśli jesteś przekonana i jeśli Cię stać - to kupuj, bo potem będziesz rozmyślała, co by było, gdyby... Jeśli masz wątpliwości co do jakości czy rzeczywistego koloru, to zawsze możesz zwrócić w ciągu 10 dni - masz do tego prawo. Przyłożysz go sobie do drewnianej podłogi, zobaczysz jak wygląda w naturalnym świetle i czy pasuje Ci ta wielkość. Cena (mimo że dla mnie kosmiczna), to jest dość okazyjna, bo w USA ten duży kosztuje 2000 USD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 barbe - ten Twój jest w bardzo podobnej kolorystyce:yes: też super:) qrcze... już dawno bym go kupiła:mad: ale wściekła jestem, bo nie mam jak złożyć zamówienia/zapłacić Przy opcji DotPay nie można wybrać PolBanku gdzie mam całe fundusze remontowe:mad: A druga opcja to płatność kartą kredytową -musiałby to zrobić mój mąż, który jest naprawdę obłożnie chory - od blisko doby nie wstał z łóżka, nie je, cały czas śpi:( Jestem w pacie:cry: Bo jak go pytam w tych majakach gorączkowych - to mówi, ze nie chce tego dywanu:cry: - a wczoraj zanim go złapało mówił, że bardzo mu się podoba:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.03.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Magda, jesli Ci się tak bardzo podoba i stać Cię, to kupuj Tak jak Barbe mówi, potem będziesz się zastanawiała i gdybała. Przy opcji DotPay nie można wybrać PolBanku gdzie mam całe fundusze remontowe:mad: A druga opcja to płatność kartą kredytową -musiałby to zrobić mój mąż, który jest naprawdę obłożnie chory - od blisko doby nie wstał z łóżka, nie je, cały czas śpi:( A przy DotPay nie ma dodatkowej opcji typu zwykły przelew? Mojego banku też często nie ma, ale korzystam właśnie z takiej możliwości. Po prostu trochę dłużej to trwa. Tylko nie pamiętam, czy z DotPaya już korzystałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2012 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 (edytowane) Magda, jesli Ci się tak bardzo podoba i stać Cię, to kupuj Tak jak Barbe mówi, potem będziesz się zastanawiała i gdybała. A przy DotPay nie ma dodatkowej opcji typu zwykły przelew? Mojego banku też często nie ma, ale korzystam właśnie z takiej możliwości. Po prostu trochę dłużej to trwa. Tylko nie pamiętam, czy z DotPaya już korzystałam. No właśnie kurka-rurka nie ma:bash: Ja też często wybieram zwykły przelew (np. na allegro) - ale tu takiej opcji nie ma:bash: Kurna - to nawet przez jakiś Pay Way Toyota Bank można zapłacić a przez PolBank nie:mad: Następnym razem jak mi znowu zaproponują wyrobienie karty kredytowej to się zgadzam bez wahania:mad: Zawsze jak to robią odmawiam - bo z moim zakupoholizmem karta kredytowa to jak broń palna w ręku dziecka;) - niebezpieczna sprawa;) Ale teraz już wiem, ze są sytuacje kiedy jest niezbędna:mad: Edytowane 18 Marca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.03.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 (edytowane) No to mają minusa, bo na stronie DotPaya jak wół stoi: Również posiadacze kont: ... Polbank EFG Polbank EFG ... oraz płacący przekazem/przelewem bankowym z dowolnego banku mogą szybko i bezpiecznie realizować przelewy bankowe online za zakupy internetowe w Twoim sklepie lub serwisie. Swoją drogą, to pierwszy raz słyszę o PayWay Toyota EDIT. Magda, z regulaminu, punkt 6.1: oferuje następujące metody płatności: za pomocą karty kredytowej, przedpłaty (przelew na konto) lub za pośrednictwem serwisu PayPal. Może da się zrobić zwykły przelew? Edytowane 18 Marca 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Mąż się zgodził.Wydał kartę. Dywan jest mój:wave:Zmykam. Miłej niedzieli życzę dziewuszki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.03.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 18.03.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 O! I 5 stówków trzasło:wiggle: Gratulacje:-) A kołatkami to dłuższa historia... te które kupiłam najpierw to był prawdziwy rozklekotany, kruszący się badziew:sick: Na szczęście dzięki moim znajomościom;) udało mi się zdobyć kołatki z eichholtza (są identyczne tylko duuuużo lepszej jakości) - o dziwo są nawet bez wytłoczonego napisu:o (z czym się liczyłam:roll: - ale na szczęście udało się zdobyć takie gładziutkie) Także nie pomogę... No a już myślałam, że ten problem będę miała za sobą. No nic, jeśli ktokolwiek będzie coś w tym temacie wiedział, to bardzo proszę o wiadomość na priv. Będę dozgonnie wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Madziu po fakcie co prawda. Dywan na zdjęciu piękny, dla mnie o jakieś conajmniej 4 tysiące za drogi, ale gdybyśmy mieli większe fundusze to bym się nie zastanawiała, to wełna 100 % i jeszcze wieeeeelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 18.03.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Dla mnie najważniejszeżeby po tym tarasie całe lato można było biegać na boso... a tylko ryflowane drewno się do tego nadaje:yes: Tylko ono nadmiernie się nie nagrzewa, nie parzy w stopy, do tego gdy rozleje się woda szybko wysycha i nie jest ślisko... dlatego wszelkie płytki, kamień i cała reszta odpada;) Nie wiem, jak to się ma do rodzaju drewna, ale ja mam na balkonie ryflowane deski bambusowe i latem przy pełnym słońcu nie da się chodzić po nim boso . Balkon jest sporej powierzchni, usytuowany od strony południowej, być może to sprawia, że deski tak mocno się nagrzewają, a może właśnie to rodzaj drewna ma znaczenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 18.03.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 (edytowane) Madziu dywan boski jest. Też go tam widziałam . Interesują Ciebie jeszcze lustrzane ramki ? Zdrówka dla męża życzę. Edytowane 18 Marca 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 18.03.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Madzia czytam codziennie ale malo pisze podloga mnie powalila (pozytywnie oczywiscie ) sliczny bedziesz miala apartament Szybkiego powrotu do zdrowka zycze Mezowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.03.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Mąż się zgodził.Wydał kartę. Dywan jest mój:wave: Ale przytomny był? Wiesz, żeby potem nie migał się, że to były tylko majaki . Dywan koniecznie pokaż, jak już dotrze. Baaaardzo jestem ciekawa, jak wygląda na żywo. Bo w katalogu jest przepyszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 (edytowane) Bardzo intensywny dzień za nami (za mną i za Hanuśką - bo mężulek cały dzień przespał dziękujemy za życzonka powrotu do zdrowia:hug:)... Bardzo intensywny i bardzo udany:lol: A zakup dywanu tylko jeszcze pozytywniej mnie nastroił Strasznie się z niego cieszę, jak dziecko normalniehttp://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/lol.gif I cieszę się, że wam się podoba:wiggle: (i żadna mnie od wariatek nie wyzwała:wiggle:) Nie bez znaczenia jest fakt, że dywan można oddać. Jak się nie spodoba to wraca do sklepu i tyle;) Ale przytomny był? Wiesz, żeby potem nie migał się, że to były tylko majaki . Dywan koniecznie pokaż, jak już dotrze. Baaaardzo jestem ciekawa, jak wygląda na żywo. Bo w katalogu jest przepyszny. Moja droga - ja umieram z ciekawości:rolleyes: A to będzie dopiero za ok. miesiąc:roll: Agdzie go znalazłaś na hamerykańskich stronach??? Bo ja na stronie producenta go nie znalazłam:roll: Mogłabyś mi link podesłać? Są jego inne ujęcia??? Możeby mnie trochę uspokoiły (albo jeszcze bardziej podjarały:lol2:) Nie wiem, jak to się ma do rodzaju drewna, ale ja mam na balkonie ryflowane deski bambusowe i latem przy pełnym słońcu nie da się chodzić po nim boso . Balkon jest sporej powierzchni, usytuowany od strony południowej, być może to sprawia, że deski tak mocno się nagrzewają, a może właśnie to rodzaj drewna ma znaczenie . Naprawdę? Ja mam doświadczenia z drewnem zgoła odmienne... zawsze pół lata spędzamy na tarasie u rodzinki który wyłożony jest drewnem ryflowanym (dopytam jaki gatunek) - dzieciaki ganiają na bosaka odrana do wieczora, stoi wielki basen - jak się woda pobrudzi wylewana jest prosto na dechy - po 10 minutach jest praktycznie sucho - rewelacja:o To są argumenty, które niesamowicie mnie przekonują do tego rozwiązania:yes: Edytowane 18 Marca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.03.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Agdzie go znalazłaś na hamerykańskich stronach??? Bo ja na stronie producenta go nie znalazłam:roll: Mogłabyś mi link podesłać? Są jego inne ujęcia??? Możeby mnie trochę uspokoiły (albo jeszcze bardziej podjarały:lol2:) A bo na Westwingu cwaniaki nie podali jego prawdziwej nazwy, tylko jakąś swoją chyba wymyślili Tu jest u producenta a tu w sklepie Ale fotka dodatkowa tylko taka: http://www.surya.com/media/catalog/large/rugs/banshee/ban3315.jpg Na moje oko, to on jest taki niziutko strzyżony, gęsty. Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts