narendil 18.03.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Na tym zdjęciu wygląda ładniej Barbe, zła kobieta z Ciebie! A ze mnie głupia! po co weszłam na ich stronę? Po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.03.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Na tym zdjęciu wygląda ładniej Barbe, zła kobieta z Ciebie! A ze mnie głupia! po co weszłam na ich stronę? Po co? He he he A co mam się męczyć sama? Może kiedyś Magda nas zaprosi na dywanik , to przynajmniej pomacać będzie można. Dywanik, rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.03.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Właśnie zauważyłam, że machnęłam u Magdy post nr 10.000! No, teraz to już trzy głaski dywanika się należą lub pół godziny wgapiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.03.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Właśnie zauważyłam, że machnęłam u Magdy post nr 10.000! No, teraz to już trzy głaski dywanika się należą lub pół godziny wgapiania A nie 10.001? Bo jeśli tak, to ten okrągły jest mój Ale podzielę się z Tobą moimi głaskami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 (edytowane) Właśnie zauważyłam, że machnęłam u Magdy post nr 10.000! No, teraz to już trzy głaski dywanika się należą lub pół godziny wgapiania 10.000 postów - ło matko:o A no jasne, że Was na dywanik wezwę - po to go kupiłam, żeby móc Was karać (nie będziecie głaskać, tylko odkurzaćhttp://www.cosgan.de/images/midi/frech/e025.gif) - za te wszystkie pożerajace czas i pieniądze inspiracje/linki/stronki itp:mad: Hmmmm, mam nadzieję, że on ślicznusi będzie:rolleyes: Na tym zdjeciu też mi się podoba:yes: Ja to się zastanawiam ile na takim wielkim dywanie będzie powtórzeń wzoru (w sensie jak duży jest ten wzór) - wydaje mi się, że na zdjeciach są te mniejsze dywaniki chyba - co??? Edytowane 18 Marca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.03.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 A nie 10.001? Bo jeśli tak, to ten okrągły jest mój Ale podzielę się z Tobą moimi głaskami! Ręce precz od moich głasków! 10.000 jest moje i basta. Może jeden głask Ci odstąpię, jeszcze pomyślę nie będziecie głaskać, tylko odkurzać Znaczy się - głaskać odkurzaczem? Spryciulka z Ciebie Ja to się zastanawiam ile na takim wielkim dywanie będzie powtórzeń wzoru (w sensie jak duży jest ten wzór) - wydaje mi się, że na zdjeciach są te mniejsze dywaniki chyba - co??? Zakładając, że ta deska, na której leży, ma szerokość 12cm (taki standard), to wychodzi, że pojedynczy wzorek-kwiatek to jakieś 30-40cm. Jeśli przyjmujesz zakłady, to ja obstawiam tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2012 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Znaczy się - głaskać odkurzaczem? Spryciulka z Ciebie hihihihttp://www.cosgan.de/images/midi/frech/e025.gif Zakładając, że ta deska, na której leży, ma szerokość 12cm (taki standard), to wychodzi, że pojedynczy wzorek-kwiatek to jakieś 30-40cm. Jeśli przyjmujesz zakłady, to ja obstawiam tyle . na zdjeciu wzdłóż wychodzi jedynie 5 "kwiatków"... licząc nawet 40 cm na wzór - to jedynie 2 metry... czyli na 3,5 musi być ich więcej:yes: To dobrze, bo sobie pomyślałam, ze jeśli ten dywan będzie dokłądnie taki jak na zdjęciu (5 wzorków wzdłóż) to na tej wyraźnej części deseniu stanie ława, a wokół zostaną tylko te przetarte i nie będzie wiadomo o so chozi ale jak tak to jestem spokojna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.03.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Madziu http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/congratulations-fs.gif z okazji zakupu dywanu i 10.000 tys napisanych postów - super wątek, super gospodyni to i posty się piszą jak szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.03.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 dzięki Kochanieńka:hug: muaaahhttp://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.03.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Dywan na obrazku wygląda pięknie, na pewno będzie w realu równie piękny jak i przyjemny http://emoty.blox.pl/resource/7_5_134.gif zapisuje go w inspiracjach... http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/texts/mini-graphics-texts-182841.gif gratuluje pół tys stron i przeszło 10 tys postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.03.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Toś Madzia zaszalała, Waryjacie:D Dywan-nie moja stajla-nie wyzywaj od bezguści, ale ja jesli w ogóle, to sobie shaggy za 500 zł strzelę ale rozumiem, ze moze sie spodobac i co tam-spełniłas swoje marzenie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 19.03.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Na pierwszej fotce jakoś średnio do mnie przemawiał ten dywan, ale po tej drugiej faktycznie można się w nim zakochać; jak mąż zmieni zdanie w sprawie dywanu, jak już odzyska przytomność, to proponuję mu wmówić, że sam błagał w gorączce o jego zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Madziu, widzę, że dywanik kupiony:wave: Jest rzeczywiście piękny, choć ja nie mam serce do dywanów:no: i na pewno nie dałbym tyle za niegohttp://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_cleanglasses1.gif Muszę przyznać, ze ma piękny wzór:yes: Zdrówka dla męża i gratulki z okazji 10000 wpisów:hug:http://emoty.blox.pl/resource/upup.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/509.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.03.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 No to fajnie, że nawetniezbyt zagorzałe fanki dywanów;) doceniły jego urok:hug: Moi drodzy i kochani... czy jest ktoś na tym forumowym świecie, kto mógłby ściągnąć dla mnie z UK tą tapetę? Dziś byłam jeszcze raz ją obejrzeć i ostatecznie zdecydowaćcodo koloru... ale czekały na mnie niezamiłe wieści:roll: Tapeta podrożała zkwoty 321 PLN na 349 PLN... nieby troszeczkę, ale ja potrzebuję 8 rolek - i w porównaniu do ceny "wyspiarskiej" robi się kolosalna różnica:yes: No i jeszcze potrzebuję 7 rolek tej tapety - i tu sytyacja conajmniej dziwna - bo na wyspach ta tapeta droższa od poprzedniej o 13 funtów, a wsklepie podano mi (już po podwyżce) cenę 328 PLN -czyli niższą od Zoffany... także ta tapeta nie wychodzi jakoś okazjonalnie... raczej w identycznej cenie jaką oferuje sklep w Warszawie... ale jak już zamawiać to lepiej chyba wszystko razem co:rolleyes: Znalazłby się ktoś tak kochany, życzliwy i wielkomyślny:rolleyes: i taki co oczywiście ma możliwości:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.03.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Madzia a dlaczego nie chcesz kupic tej tapety na tej stronie co podalas? Tam mozna placic visa i wysylaja do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.03.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Kasia, no najpierw zapytałam a teraz dopiero (akurat się zgrałyśmy;)) siedzę i rozkminiam jak wyglada procedura zamówienia do Polski... jeszcze nie sprawdziłam czy jest taka opcja (dzieki za dobre wieści:hug:) - dopiero nawrzucałam do koszyka towaru:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.03.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Nooo - i tak po dorzuceniu kosztów przesyłki wychodzi 700 zeta taniej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.03.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Jest taka opcja tylko nie wiem jaki jest koszt przesylki ja niestety nie mieszkam w UK tylko w IRE To super wiadomosc 700zl dodatkowo na "przydasie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.03.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Magda, ale Ci zazdroszczę tego dywanu. U mnie co prawda pewnie nie pasowałby nigdzie, ale dla takiego cudeńka warto byłoby nawet zmienić całą aranżację Już sobie wyobrażam jak piękny musi być na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.03.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Och, dzięki Dropku Takie opinie trochę zmniejszają mój stres;) - bo jednak trochę go mam i boję się co to do mnie dotrze:rolleyes: PS Wiem, że jestem Wam winna zaległe fotki ślubne:roll: Wiem, przepraszam:hug: Poprawię się... ale nie mam ich na kompie i jakoś tak nie mogę się zebrać w sobie, żeby je zgrać, wybrać, wstawić i wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts