yokasta 20.03.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Dobra, dobra. Mam nadzieję, że starej kuliżance też się coś dostanie, soo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.03.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Madziu mam pytanko - byłaś może oglądać te płyteczki RAKO ? Bo Drop dostała swoja przesyłkę i nie jest z nich tak do końca zadowolona . I jeszcze jedno małe pytanko - co w końcu wybrałaś do połączenia płytek z parkietem? Buziaki z rana przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 ale!! to ja też chcę te fotki ślubne proszęęęęęęę Madzia ogólnie zaniedbujesz nas z fotkami, powinnaś wstawić milion pięćset zdjęć parkietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 21.03.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Venus - nawet milion pięćset zdjęć parkietu nic tutaj nie pomoże, bo parkiet duużo piękniej prezentuje się na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.03.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 A ja też dostanę fotki przy okazji? Proszę... http://i.pinger.pl/pgr44/35d4c6f900006a614cac39db/shrek-cat.jpg Madziu mam pytanko - byłaś może oglądać te płyteczki RAKO ? Gdybyś oglądała, to zerknij proszę czy mają serie CORAL, CONCEPT lub SYSTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 ale chociaż taka namiastka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 21.03.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 ale!! to ja też chcę te fotki ślubne proszęęęęęęę Madzia ogólnie zaniedbujesz nas z fotkami, powinnaś wstawić milion pięćset zdjęć parkietu I się Venusku z Tobą zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.03.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 A dla mienja, toże będą fotki...czy niekoniecznie....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 21.03.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nie no,fotki dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 21.03.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 ale chociaż taka namiastka Po wizycie u Madzi stwierdzam stanowczo, że oglądanie jej mieszkania na zdjęciach to jak lizanie lizaka przez papierek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xykasia 21.03.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 no właśnie ja PODGLĄDACZ mówię stanowcze tak dla fotek!!! nihiru - to ja zazdroszczę i pytam czy TY nie mogłaś fotek po kryjomu, potajemnie zrobić i powrzucać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nihru zła kobieto, nie kuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Dawaj Madzia jakieś foty i relację-nie opierniczaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 21.03.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 no właśnie ja PODGLĄDACZ mówię stanowcze tak dla fotek!!! nihiru - to ja zazdroszczę i pytam czy TY nie mogłaś fotek po kryjomu, potajemnie zrobić i powrzucać?? Nie mogłam, bo by mnie już Madzia więcej za próg nie wpuściła A chciałabym bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 21.03.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Uuu. Jakie ruszenie w sprawie zdjęć To i jak się przyłączam: http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/smiley-with-sign/smileys-smiley-with-sign-755117.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 21.03.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Czekamy Madziu na fotki i twoje i apartamenciku A dywanikiem nic się nie przejmuj.Mi się wydaje, że na żywo on będzie jeszcze piękniejszy niż na fotkach:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.03.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 (edytowane) Co tu siędzieje:wtf::jawdrop: Jakich zdjęć, czego fot, co za relacji się domagacie moje drogie? Ciężko zWami wytrzymać Dziewuszki - u mnie wczoraj dojechała druga częśćparkietu. Dziś bylismy wszystko wymierzyć, w piątek zaczynają Panowie kłaść... Za 2 tygodnie cyklinowanie i lakierowanie:wave: Jedyne wątpliwości jakie mam co do parkietu - to to, że nowa paria jest znacznie jaśniejsza od tamtej:roll: Człowiek od którego kupowałam zadzwonił do producenta i ten zapewnia, że kolor bedzie identyczny. Tłumaczy, że to normalne, bo ta partia wyszła z komory w piątek - jest świeżutka. A tamta ma ponad misiąc - ponoć jesion thermo bardzosię utlenia i ciemnieje pod wpływaem światła - zobaczymy:roll: Miałam dziś spotkanie w sprawie kominka. Zaczynamy robić. Powoli ogarniam się też w kwestii zabudów - widzę jakieś światełko w tunelu i kontrahenta godnego uwagi;) W poniedziałek jestem z nim umówiona na inwestycji, żeby obejrzeć sobie twórczość na żywo:) (Zuz@nko dziękuję) Jak wszystko dobrze pójdzie, dogadamy się cenowo - zamawiamod ręki. Postanowiłam tym razem w dwóch poleconych (i ponoćbardzo przyzwoitych cenowo) firmach zrobić wyceny globalne. Do tej pory dawałam 2-3 rzeczy dowyceny. Potem sięokazywało, że ktoś kto dał dobrą cenę na jedno, daje bardzo wysokąna drugie:roll: A ja na tym wychodziłam jak zabłodzki na mydle:bash: Teraz chcę, aby mi wycenili wszystko co mam - a ja wybiorę najlepszą ofertę No, a jak pozamawiam zabudowy, drzwi i kominek, podłoga się wycyklinuje, wylakieruje i odpocznie;) - zaczynamy akcję malowanie/tapetowanie. Jutro jadę z wzornikiem tapet dobrać kolor farby na ściany. Chyba jednak PARA - co myślicie? Edytowane 21 Marca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.03.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Madziulek, to sie zgrałysmy w czasie-u mnie parkiety w poniedziełek a tapetowanie i malowanie zaraz po:wiggle: A zamówiłas juz AGD całe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 21.03.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Madzia ja na chwile bo padam na pysktrochę nadrobiłam wątek:dywan pyycha. Ponawiam pytanie w kwestii płytek na jodełkę.Czy już coś znalazłaś?Jak gdzieś pisałaś to sorki alenie ogarniam ostatnio nic:bash:pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 21.03.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 (edytowane) farby Para mogę polecić w ciemno, mam w całym mieszkaniu, kolory zawsze identyczne jak na próbniku, zmywalna do kuchni - rewelacyjna. Ostatnio malowaliśmy salon ( ale nie w mieszkanku) farbami Cameleo- beż wyszedł różowy Edytowane 21 Marca 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts