Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja też dostanę fotki przy okazji?

Proszę...

http://i.pinger.pl/pgr44/35d4c6f900006a614cac39db/shrek-cat.jpg

Madziu mam pytanko - byłaś może oglądać te płyteczki RAKO ?

Gdybyś oglądała, to zerknij proszę czy mają serie CORAL, CONCEPT lub SYSTEM :)

protest.jpg

Co tu siędzieje:wtf::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Jakich zdjęć, czego fot, co za relacji się domagacie moje drogie?:rolleyes::hug:

:rotfl:

Ciężko zWami wytrzymać:lol2:

Dziewuszki - u mnie wczoraj dojechała druga częśćparkietu. Dziś bylismy wszystko wymierzyć, w piątek zaczynają Panowie kłaść...

Za 2 tygodnie cyklinowanie i lakierowanie:wave:

Jedyne wątpliwości jakie mam co do parkietu - to to, że nowa paria jest znacznie jaśniejsza od tamtej:roll: Człowiek od którego kupowałam zadzwonił do producenta i ten zapewnia, że kolor bedzie identyczny. Tłumaczy, że to normalne, bo ta partia wyszła z komory w piątek - jest świeżutka. A tamta ma ponad misiąc - ponoć jesion thermo bardzosię utlenia i ciemnieje pod wpływaem światła - zobaczymy:roll:

Miałam dziś spotkanie w sprawie kominka. Zaczynamy robić.

Powoli ogarniam się też w kwestii zabudów - widzę jakieś światełko w tunelu i kontrahenta godnego uwagi;) W poniedziałek jestem z nim umówiona na inwestycji, żeby obejrzeć sobie twórczość na żywo:) (Zuz@nko dziękuję:hug:) Jak wszystko dobrze pójdzie, dogadamy się cenowo - zamawiamod ręki.

Postanowiłam tym razem w dwóch poleconych (i ponoćbardzo przyzwoitych cenowo) firmach zrobić wyceny globalne. Do tej pory dawałam 2-3 rzeczy dowyceny. Potem sięokazywało, że ktoś kto dał dobrą cenę na jedno, daje bardzo wysokąna drugie:roll: A ja na tym wychodziłam jak zabłodzki na mydle:bash: Teraz chcę, aby mi wycenili wszystko co mam - a ja wybiorę najlepszą ofertę:)

No, a jak pozamawiam zabudowy, drzwi i kominek, podłoga się wycyklinuje, wylakieruje i odpocznie;) - zaczynamy akcję malowanie/tapetowanie. Jutro jadę z wzornikiem tapet dobrać kolor farby na ściany. Chyba jednak PARA - co myślicie?:rolleyes:

Edytowane przez MagdaZZZ

farby Para mogę polecić w ciemno, mam w całym mieszkaniu, kolory zawsze identyczne jak na próbniku, zmywalna do kuchni - rewelacyjna.

Ostatnio malowaliśmy salon ( ale nie w mieszkanku) farbami Cameleo- beż wyszedł różowy :(

Edytowane przez mrówka75