MagdaZZZ 21.03.2012 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ja mam go w salonie i łazience. Dla mnie nie jest za ciemny ale to bardzo doświetlone pomieszczenia są. Wysyłałam Ci kiedyś jakiś link do moich zdjeć to tam było go widać. Naprawdęwysyłałaś mi jakiś link?I ja go widziałam? Nic nie pamiętam:oops: Plissss - wyślij jeszcze razhttp://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/nowe/prosi.gifhttp://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/nowe/prosi.gifhttp://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/nowe/prosi.gif Stainless nie jest obiektywnie ciemny:no: ale mi chodzi o odcień szarości zbliżony do bieli... dlatego dla mnie tamten jest za ciemny;) No i ja chcę coś wychodzącego od oliwki:) bez fioletowych tonów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_G 21.03.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Wyślę jak go znajdę bo to dawno było a zdjęć na obecnym kompie nie mam. Postaram się jutro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 21.03.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Magdy chyba juz tak mają Ja np. kazałam przenosić oświetlenie i gniazdka juz po malowaniu na " gotowo ". A jeszcze co do farb to w salonie mam PARĘ stainless i cos kojarzy mi sie ,że kiedyś wspominałaś o tym kolorze czy próbne malowanie nim robiłaś? No w każdym razie o ile na małej powierzchni wydawał mi sie idealny to teraz w zależności od oświetlenia delikatnie w róż wpada :/ Mileny tyż tak mają...przynajmniej jedna... zaraz po położeniu tynków postanowiłam przenieść łazienkę sypialnianą do pralni a w łazience zrobić garderobę...nie muszę chyba pisać, że razem z łazienką trzeba przenieść wszystkie rury odpływy, kable itepe... Madzia, dywan jest ekstra! a o farbach się nie wypowiadam, bo ten etap jeszcze przede mną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.03.2012 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Wyślę jak go znajdę bo to dawno było a zdjęć na obecnym kompie nie mam. Postaram się jutro . trzymam za słówko;) strasznie jestem ciekawa czy widziałam i skojarzyć nie mogę czy jakimś cudem przegapiłam i nie widziałam:o Mileny tyż tak mają...przynajmniej jedna... zaraz po położeniu tynków postanowiłam przenieść łazienkę sypialnianą do pralni a w łazience zrobić garderobę...nie muszę chyba pisać, że razem z łazienką trzeba przenieść wszystkie rury odpływy, kable itepe... Madzia, dywan jest ekstra! a o farbach się nie wypowiadam, bo ten etap jeszcze przede mną... Bosze - naprawdę jest nas więcej:o Bo z wątkowych forumowiczek to chyba tylko ja tak działam i już myślałam, że jestem jedyna taka na świecie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.03.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 (edytowane) A ja zdjęcia Magdy skrzętnie trzymam jak cuś zaraz mogę wysłać ps - Madziu dzięki za odp w sprawie płytek Pytałam jeszcze o podłogę - i to baaaaaaardzo mnie ciekawi - więc podpytam jeszcze raz - jak rozwiązałaś sprawę łączenia gresu z parkietem??? Moje chłopaki niestety słyszeli tylko o korku a ja potrzebuję dokładnej nazwy produktu http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-820668.gif co by mi nikt nie wciskał kitu że się nie da Gdzieś sobie zapisałam jak o tym pisałyście ale nie mogę znaleźć - bo mowa była o silikonie chyba tak??? Pleas oświećcie mnie http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Edytowane 22 Marca 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 22.03.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Madziu, tutaj jest link do kinkietów: http://www.quelo.pl/pl/lampy-pokojowe/4141-highgate-hg2.html A opiniami co do Pary też jestem zdumiona: ja malowałam Parą ceramiczną kuchnię i byłam zachwycona. Zachowuje się fantastycznie, malowało się świetnie i jeszcze połowa kubełka została Oczywiście, trzeba wziąć pod uwagę że ja malowałam tym samym kolorem co wcześniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
summer78 22.03.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Hello Magdo i inne kobiety jeśli chodzi o farby, to z czystym sercem polecam Tikurille, wygląda pięknie (mi wymieszali cudne taupe) dobrze się zmywa i ma taki lekko satynowy - nazwijmy to - połysk, elegancko to wygląda. A wracając do tematu tarasów. Taras 50 m.kw.w kompozycie wycenili mi na 25 tys.!! i to dwie firmy z różnych rejonów kraju, natomiast taras z modrzewia na ok. 10.000 zł. Jak dla mnie to wariactwo (taka różnica w cenie!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ja dysponuję próbnikiem Tikurilli, Magdo gdybyś potrzebowała to mogę pożyczyć, żebyś poprzymierzała sobie w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.03.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Madziu, tutaj jest link do kinkietów: http://www.quelo.pl/pl/lampy-pokojowe/4141-highgate-hg2.html A opiniami co do Pary też jestem zdumiona: ja malowałam Parą ceramiczną kuchnię i byłam zachwycona. Zachowuje się fantastycznie, malowało się świetnie i jeszcze połowa kubełka została Oczywiście, trzeba wziąć pod uwagę że ja malowałam tym samym kolorem co wcześniej;) My zaczęliśmy malowanie od kuchni pomalowaliśmy tez farbą ceramiczna malował mój M osobiście był zachwycony dlatego zdecydowaliśmy się pomalować cały dom farbami Para niestety reszta nie szła już tak fajnie. Ale tam gdzie mam pomalowane ceramiczna wiatrołap, kominek malowało się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 22.03.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 dopytałam mojego m - u nas też para ceramiczna, panowie jak malowali byli zachwyceni, ostatnio mój m malował ścianę w pokoju - pokryła idealnie za 1 razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 22.03.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 czyli wniosek: jeśli Para, to tylko ceramiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 22.03.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Hej Jestem po raz pierwszy, ale to właściwie strasznie naciągany pierwszy raz bo obserwuję od dawna. Zaczęło się od Darcy, potem już lawinowo Magda ZZZ, kasia_sw, yokasta i wiele innych. Od roku Wasze wątki są inspiracją dla mojego małego m3, które po malutku urządzam. To dzięki wam udało mi się namówić lubego na białe meble ( szczególnie kuchnię ) i wiele innych rozwiązań- teraz mam wolną rękę ( no oprócz kącika TV i wielkich kolumn- ale udaje że nie widzę ). Jeśli mogę Madziu- bo teraz twój wątek jest dla mnie wątkiem – matką chciała bym pochwalić przecudne wnętrza i mnóstwo pomysłów. Z CAŁEGO SERDUCHA DZIĘKUJĘ ŻE MOGŁAM CZERPAĆ Z WASZYCH INSPIRACJI:D Mam nadzieję, że nie pogniewasz się jeśli wstawię szczyt moich marzeń- piękną inspirację z której chała bym wszystko : I chciała bym zapytać jeśli mogę czy ktoś gdzieś widział takie lampy- jak te dwie małe ? Jeśli to nadużycie to oczywiście wykasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 22.03.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 A co to znaczy ??? Że ją prowadziłaś? Madziu odpowiem zaraz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_G 22.03.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 A ja zdjęcia Magdy skrzętnie trzymam jak cuś zaraz mogę wysłać [/img] Admete na fmixie juz chyba żadnych zdjęć nie mam, mam jakieś bardziej aktualne ale muszę dotrzeć do drugiego kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.03.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Admete na fmixie juz chyba żadnych zdjęć nie mam, mam jakieś bardziej aktualne ale muszę dotrzeć do drugiego kompa. Magda są - bo wgapiałam się dziś w Twoje silikonowe połączenia dechy i gresu Priva Ci wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.03.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 I chciała bym zapytać jeśli mogę czy ktoś gdzieś widział takie lampy- jak te dwie małe ? Ja się chętnie podepnę pod tę prośbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.03.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Madzia a gdzie Ty się szlajasz po cudzych galeriach? Wyciągnęłam Ci wątek z otchłani:lol2: Zaraz proszę mi tu zdawać relację z dzisiejszego dnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.03.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Madzia a gdzie Ty się szlajasz po cudzych galeriach? Wyciągnęłam Ci wątek z otchłani:lol2: Zaraz proszę mi tu zdawać relację z dzisiejszego dnia:D No dokładnie Gospodyni się u siebie obija http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.03.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 mnie też widać dopadł kryzys własnych wnętrz;) To ostatnie o których che mi się pisać Lecę do przedszkola, więc nic więcej nie napiszę Ale wieczorkiem odpiszę na posty:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 23.03.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 W temacie farb jescze chciałam coś dodać.Ja mam w kilku pomieszczeniach Tikkurile zmywalną, zarówno semi matti matt i sprawdza się świetnie. Sama malowałam i wporównianiu do tej porypoprzedniouzywanych farb najlepsza.Malowałam w garderobie białą scianę na czarno i 2 warstwy pokryływszysktko w 100%.Zmywa się super , biorę tylko magiczna pastę i gąbke i wszystko znika;)Wybierałam z próbnika Tikkurili i RAL.Pani w sklepie miała super gadżet z trzema rodzajamioświtlenia:w śwetle dziennym, sztucznym z żarówką i sztucznym ze świetlówką wiec sobie te próbkidokładnie obejrzałam przed kupnem i jestem zadowolona:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts