agawi74 23.03.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No i co powiesz o tych farbach? Nie znam żadnej opini ich dotyczącej... Madziu, rewelacja- bez problemu się zmywa, pieknie pokryła ściany. Mówimy oczywiście o tych z mieszalnika:) Mieliśmy Beckersa w starym mieszkaniu i dlatego ponowiliśmy go w tym domu. Polecam:yes: Ja zawsze wam mówiłam, że warszafka jest pierdyknięta z tymi cenami... ale żeby aż tak:jawdrop: Żeby taka różnica w cenie była na farbach w salonach firmowych jednej firmy?:jawdrop:qrwaaaaa:mad: Magda , tak jest niestety. My w ten sposób zamawialiśmy tynk elewacyjny na cały dom. Wiesz gdzie było kosmicznie taniej? W Ostródzie- 300 km stąd:jawdrop: Także wysyłaj i wyceniaj w małych miejscowościach w miarę możliwości- i tak Ci się opłaci nawet z kurierską przesyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.03.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Aż spojrzałam na te ceny:o Rzeczywiście, za puchę BM płaciłam u nas coś koło stówki mniejhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif Nie wiem, czy to dlatego, że rok temu, czy że z dala od Warsaw;) brak mi słów:no: Magda, podjedz sobie na Puławska np McD (SawoMet) i obejrzyj Ralstona. Jestem pewna że już same próbki i sposób ich prezentacji Ci się spodobaja. Farby świetnie, nietanie, ale tańsze od BM i Pary (mam w sypialni i gabinecie - sa super) Naprawdę Moni? Muszę koniecznie tam pojechać A Ty brałaś w końcu mat czy półmat? fajnie, że jeszcze do mnie zaglądasz:hug: ostatnio tak zniknęłaś Magda , tak jest niestety. My w ten sposób zamawialiśmy tynk elewacyjny na cały dom. Wiesz gdzie było kosmicznie taniej? W Ostródzie- 300 km stąd:jawdrop: Także wysyłaj i wyceniaj w małych miejscowościach w miarę możliwości- i tak Ci się opłaci nawet z kurierską przesyłką I to jest chyba metoda;) Gorzej jak coś pójdzie nie tak - w którejś puszce coś się nie tak wymiesza - ciężko wtedy z reklamacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Gorzej jak coś pójdzie nie tak - w którejś puszce coś się nie tak wymiesza - ciężko wtedy z reklamacją Nie dlaczego? Odeślesz i przyślą Ci nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.03.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 U mnie na szczęście tych metrów do pomalowania nie tak wiele zostaje (większość wydatków pochłonęły tapety;)) - bo 150 m2 (salon + 2 hole) i po 8 m2 dwie łazienki... czyli z 9-10 puszek farby powinno styknąć... ale jakby nie patrzeć - to i tak ok. tysiąc złotych w kieszeni:yes: Niesamowita sprawa z tymi cenami:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 23.03.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Madzia mam pytanko nie wiesz czy na westwing sa powtarzane oferty? Bardzo mi sie podobala torba na laptopa z boogie-design i zapomnialam ze mam inny czas jak w Pl i za pozno o godzine chcialam ja kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.03.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Madzia mam pytanko nie wiesz czy na westwing sa powtarzane oferty? Bardzo mi sie podobala torba na laptopa z boogie-design i zapomnialam ze mam inny czas jak w Pl i za pozno o godzine chcialam ja kupic Nie wiem:roll: Może i coś się im powtarza... ale pewnie rzadko;) Może napisz do nich... Wiecie co, ja już nie wiem... pokazałam kobicie od ogrodów moja inspirację tarasu i powiedziałam TAK CHCEM:lol: a ona już 3 projekt mi podsyła i ciągle to nie to:roll: Już nie wiem jak z nią rozmawiać... Moja inspiracja: http://i2.fmix.pl/fmi2741/928ea920001b6e174f6cffd4/zdjecie.jpg http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/bwahaha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Madzia, chyba z tej inspiracji to najtrudniej jest odtworzyć otoczenie i widoki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 23.03.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Dobry pomysl z tym mailem bardzo dziekuje Inspiracja sliczna robi ogromne wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 23.03.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ależ inspiracja Będzie pasował taki styl do Twojego mieszkanka. Oj będzie... Czego pani od tarasu nie rozumie? Wydaje mi się, że styl na tej inspiracji jest jasno określony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 23.03.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Cóż za tarasik Madziu. Hamerykanski jak nic. Kochana ja już się wpraszam na kawke na tym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.03.2012 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Kochane - oczywiście to był żart;):lol2: Nie wysłałam tej inspiracji i wcale nie chcę tarasu w tym stylu (mam inne barierki, nie chcę kamienia na podłodze, nie chcę mataloplastyki:no:)... w gruncie rzeczy to ten taras w szczegółach nawet mi się nie podoba;) (no może poza barierką) Ale za takie widok dałabym się pokroić Przy nim cała reszta staje się nieistotna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 23.03.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 A mnie się tam podoba Miałam właśnie napisac że inaczej wyobrażałąm sobie twoj taras . Tak czy siak na kawe i tak sie wpraszam. Jak nie na tarasie to... na dywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 23.03.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Mi też się podoba Barierki, lampiony, ta wysoka roślina/drzewko i krzesła Ale dobrze, że się Madzia trzymasz tamtej wersji.. Podobała mi się wizja z drewnianą podłogą i klonikiem w doniczce Z tym mi się kojarzy Twój taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.03.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 (edytowane) Matko boska - co ty piszesz:jawdrop::jawdrop: Ja zawsze wam mówiłam, że warszafka jest pierdyknięta z tymi cenami... ale żeby aż tak:jawdrop: Żeby taka różnica w cenie była na farbach w salonach firmowych jednej firmy? qrwaaaaa:mad: Dziewczyny, spokojnie: trzeba jeszcze ustalić, czy tak samo ciemny kolor wyceniałyście Na puszce 0.95l różnica między kolorami skrajnymi na pasku testowym wynosiła, kiedy ja swojego BM kupowałam, 70% Za swoją puszkę 0.95 zapłaciłam 145 zł... Edytowane 24 Marca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 24.03.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Wiecie co, ja już nie wiem... pokazałam kobicie od ogrodów moja inspirację tarasu i powiedziałam TAK CHCEM:lol: a ona już 3 projekt mi podsyła i ciągle to nie to:roll: Już nie wiem jak z nią rozmawiać... Moja inspiracja: http://i2.fmix.pl/fmi2741/928ea920001b6e174f6cffd4/zdjecie.jpg http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/bwahaha.gif ale co jest problemem?zgaduje, że kobita chyba nie daje rady z tymi wiezowcami:lol2::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.03.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Dziewczyny, spokojnie: trzeba jeszcze ustalić, czy tak samo ciemny kolor wyceniałyście Na puszce 0.95l różnica między kolorami skrajnymi na pasku testowym wynosiła, kiedy ja swojego BM kupowałam, 70% Za swoją puszkę 0.95 zapłaciłam 145 zł... Ja wyceniałam off-white'y... więc teoretycznie powinno być najtaniej:roll: ale co jest problemem?zgaduje, że kobita chyba nie daje rady z tymi wiezowcami:lol2::rotfl: No dokładnie:rotfl: Nie idzie jej to w ogóle:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 24.03.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Jeśli chodzi o widoki to ja chyba jestem z innej bajki , bo jak zobaczyłam tę inspirację, to do razu pomyślałam, co ja bym zrobiła, żeby zasłonić te wieżowce . Ale ja to muszę mieć mega zielono i poczucie, że nikt mnie nie podgląda A Twój pomysł na taras Madziu zdecydownie lepszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 24.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Cześć, Madziula! Właśnie zauważyłam, jak ci rośnie licznik odwiedzin. Dobrze, że to nie jest jak z prądem, że im więcej na liczniku, tym bardziej boli, bo nawet Twoja taryfa nocna by nie uratowała portfela Mam pytanko, bo za cholerę nie pamiętam, a odszukać w wątku będzie trudno. Co się stało, że zrezygnowałaś z akacji parzonej na rzecz yyy.. jesionu? (lub tego, co masz a czego nazwy nie pamiętam) Ostatnio nas ta akacja parzona zauroczyła, chociaż cena za m2 przygniotła. Musimy wybrać coś takiego, żeby wyglądało i żeby się mocno nie rysowało, bo kupujemy psiaka, którego pazury będą skutecznie "postarzać" naszą podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.03.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 A Ty brałaś w końcu mat czy półmat? fajnie, że jeszcze do mnie zaglądasz:hug: ostatnio tak zniknęłaś W zwiazku z tym, ze w sypialni mam tę czarna ścianę, to jest ona w półmacie (głupia ksiażka na czarnym macie robisz rysunki jak kreda) i szarobeż obok tudzież. Natomiast jest ona tak łudzaco matowa, że ciężko się tam półmatu w ogóle dopatrzeć. I to mi się strasznie w tej farbie podoba a znikłam bo się szwędam (żeby nie zwariować ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.03.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 moniażebyś od tego szwędania nam nie zwariowała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts