Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

No i co powiesz o tych farbach? Nie znam żadnej opini ich dotyczącej...

Madziu, rewelacja- bez problemu się zmywa, pieknie pokryła ściany. Mówimy oczywiście o tych z mieszalnika:)

Mieliśmy Beckersa w starym mieszkaniu i dlatego ponowiliśmy go w tym domu. Polecam:yes:

Ja zawsze wam mówiłam, że warszafka jest pierdyknięta z tymi cenami... ale żeby aż tak:jawdrop:

Żeby taka różnica w cenie była na farbach w salonach firmowych jednej firmy?:jawdrop:qrwaaaaa:mad:

Magda , tak jest niestety. My w ten sposób zamawialiśmy tynk elewacyjny na cały dom. Wiesz gdzie było kosmicznie taniej? W Ostródzie- 300 km stąd:jawdrop: Także wysyłaj i wyceniaj w małych miejscowościach w miarę możliwości- i tak Ci się opłaci nawet z kurierską przesyłką:)

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aż spojrzałam na te ceny:o Rzeczywiście, za puchę BM płaciłam u nas coś koło stówki mniejhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif

Nie wiem, czy to dlatego, że rok temu, czy że z dala od Warsaw;)

:no: brak mi słów:no:

Magda, podjedz sobie na Puławska np McD (SawoMet) i obejrzyj Ralstona.

Jestem pewna że już same próbki i sposób ich prezentacji Ci się spodobaja.

Farby świetnie, nietanie, ale tańsze od BM i Pary (mam w sypialni i gabinecie - sa super)

Naprawdę Moni? Muszę koniecznie tam pojechać:yes:

A Ty brałaś w końcu mat czy półmat?

fajnie, że jeszcze do mnie zaglądasz:hug: ostatnio tak zniknęłaś;)

Magda , tak jest niestety. My w ten sposób zamawialiśmy tynk elewacyjny na cały dom. Wiesz gdzie było kosmicznie taniej? W Ostródzie- 300 km stąd:jawdrop: Także wysyłaj i wyceniaj w małych miejscowościach w miarę możliwości- i tak Ci się opłaci nawet z kurierską przesyłką:)

I to jest chyba metoda;) Gorzej jak coś pójdzie nie tak - w którejś puszce coś się nie tak wymiesza - ciężko wtedy z reklamacją:roll:

U mnie na szczęście tych metrów do pomalowania nie tak wiele zostaje (większość wydatków pochłonęły tapety;)) - bo 150 m2 (salon + 2 hole) i po 8 m2 dwie łazienki... czyli z 9-10 puszek farby powinno styknąć... ale jakby nie patrzeć - to i tak ok. tysiąc złotych w kieszeni:yes:

Niesamowita sprawa z tymi cenami:no:

Madzia mam pytanko :) nie wiesz czy na westwing sa powtarzane oferty?

Bardzo mi sie podobala torba na laptopa z boogie-design i zapomnialam ze mam inny czas jak w Pl :( i za pozno o godzine chcialam ja kupic :(

Nie wiem:roll: Może i coś się im powtarza... ale pewnie rzadko;)

Może napisz do nich...

Wiecie co, ja już nie wiem... pokazałam kobicie od ogrodów moja inspirację tarasu i powiedziałam TAK CHCEM:lol: a ona już 3 projekt mi podsyła i ciągle to nie to:roll: Już nie wiem jak z nią rozmawiać...

Moja inspiracja:

http://i2.fmix.pl/fmi2741/928ea920001b6e174f6cffd4/zdjecie.jpg

http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/bwahaha.gif

Kochane - oczywiście to był żart;):lol2::lol2:

Nie wysłałam tej inspiracji i wcale nie chcę tarasu w tym stylu (mam inne barierki, nie chcę kamienia na podłodze, nie chcę mataloplastyki:no:)... w gruncie rzeczy to ten taras w szczegółach nawet mi się nie podoba;) (no może poza barierką:)) Ale za takie widok dałabym się pokroić:rolleyes: Przy nim cała reszta staje się nieistotna;)

Matko boska - co ty piszesz:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Ja zawsze wam mówiłam, że warszafka jest pierdyknięta z tymi cenami... ale żeby aż tak:jawdrop:

Żeby taka różnica w cenie była na farbach w salonach firmowych jednej firmy?:jawdrop:

qrwaaaaa:mad:

Dziewczyny, spokojnie: trzeba jeszcze ustalić, czy tak samo ciemny kolor wyceniałyście :yes: Na puszce 0.95l różnica między kolorami skrajnymi na pasku testowym wynosiła, kiedy ja swojego BM kupowałam, 70% :) Za swoją puszkę 0.95 zapłaciłam 145 zł...

Edytowane przez joliska

Wiecie co, ja już nie wiem... pokazałam kobicie od ogrodów moja inspirację tarasu i powiedziałam TAK CHCEM:lol: a ona już 3 projekt mi podsyła i ciągle to nie to:roll: Już nie wiem jak z nią rozmawiać...

Moja inspiracja:

http://i2.fmix.pl/fmi2741/928ea920001b6e174f6cffd4/zdjecie.jpg

http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/bwahaha.gif

ale co jest problemem?zgaduje, że kobita chyba nie daje rady z tymi wiezowcami:lol2::rotfl::rotfl:

Dziewczyny, spokojnie: trzeba jeszcze ustalić, czy tak samo ciemny kolor wyceniałyście :yes: Na puszce 0.95l różnica między kolorami skrajnymi na pasku testowym wynosiła, kiedy ja swojego BM kupowałam, 70% :) Za swoją puszkę 0.95 zapłaciłam 145 zł...

Ja wyceniałam off-white'y... więc teoretycznie powinno być najtaniej:roll:

ale co jest problemem?zgaduje, że kobita chyba nie daje rady z tymi wiezowcami:lol2::rotfl::rotfl:

No dokładnie:rotfl:

Nie idzie jej to w ogóle:rotfl:

Jeśli chodzi o widoki to ja chyba jestem z innej bajki :lol:, bo jak zobaczyłam tę inspirację, to do razu pomyślałam, co ja bym zrobiła, żeby zasłonić te wieżowce :lol2:. Ale ja to muszę mieć mega zielono i poczucie, że nikt mnie nie podgląda :rotfl:

A Twój pomysł na taras Madziu zdecydownie lepszy :yes:.

Cześć, Madziula! Właśnie zauważyłam, jak ci rośnie licznik odwiedzin. Dobrze, że to nie jest jak z prądem, że im więcej na liczniku, tym bardziej boli, bo nawet Twoja taryfa nocna by nie uratowała portfela ;)

Mam pytanko, bo za cholerę nie pamiętam, a odszukać w wątku będzie trudno. Co się stało, że zrezygnowałaś z akacji parzonej na rzecz yyy.. jesionu? (lub tego, co masz a czego nazwy nie pamiętam) Ostatnio nas ta akacja parzona zauroczyła, chociaż cena za m2 przygniotła. Musimy wybrać coś takiego, żeby wyglądało i żeby się mocno nie rysowało, bo kupujemy psiaka, którego pazury będą skutecznie "postarzać" naszą podłogę :)

A Ty brałaś w końcu mat czy półmat?

fajnie, że jeszcze do mnie zaglądasz:hug: ostatnio tak zniknęłaś;)

W zwiazku z tym, ze w sypialni mam tę czarna ścianę, to jest ona w półmacie (głupia ksiażka na czarnym macie robisz rysunki jak kreda) i szarobeż obok tudzież.

Natomiast jest ona tak łudzaco matowa, że ciężko się tam półmatu w ogóle dopatrzeć. I to mi się strasznie w tej farbie podoba :yes:

a znikłam bo się szwędam (żeby nie zwariować ;))