agawi74 27.03.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 agawi, cieszę się, że potwierdzasz (słuszność założeń glazurowych, jak i miejsce pochodzenia facetów;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.03.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Magda, znalazłam jedną realizację łazienki w stylu klasycznym- z małą różnicą- kafle ułożone w pionie. Moim zdaniem wygląda bardzo fajnie:wiggle: http://www.e-mieszkanie.pl/i/fmfiles/mieszkanie-zdjecia/zdjecia-artykul-zdjecia-duze-lazienka-retro5-d.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Ooo bardzo fajna ta łazienka. Magda pomysł dobry, jaka wielkość płytek? (może gdzieś pisałaś....jak tak to przepraszam, w domu już wiedzą że wszystkiego zapominam, aż dziwne że trafiam do własnych drzwi ) Nie yokasta, wszystko z toba w porządku, bo nie pisałam:no: bo sama nie wiem:lol2: Oglądam je co drugi dzień na żywo, więc spróbuję coś z pamięci zapodać: 20x12 cm:confused: Ale naprawdę strzelam, tak na oko mówię. Są bardzo fajne i proporcjonalne. agawi, bardzo fajna ta inspiracja:yes: Mój wniosek: "Nie kafle czynią łazienkę" Bo te, gdyby nie klasyczne dodatki, mogłyby byc śmiało tłem dla jakieść nowoczesnej aranżacji:) Fajny przykład, dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.03.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 agawi, bardzo fajna ta inspiracja:yes: Mój wniosek: "Nie kafle czynią łazienkę" Bo te, gdyby nie klasyczne dodatki, mogłyby byc śmiało tłem dla jakieść nowoczesnej aranżacji:) Fajny przykład, dzięki:D Nie ma za co;) I masz rację Magda, że nie kafle górą, tylko sprzęty i dodatki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finkax 28.03.2011 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Zdjęcie od agawi jest świetną inspiracją - płytki jako tło dla różnych stylów łazienkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.03.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Oj będziu tu na czym oko zawiesić, piękne inspiracje.Czy ten parkiet kasetonowy to chapel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 28.03.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Magada!!!!, nogi pod umywalką z pierwszego zdjęcia są BOSKIE. Tego szukam, wiecie może gdzie cos takiego znajdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 28.03.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Prastokatne kafle ulozone w pionie....supe sprawa i jak ladnie by przechodzily w tapete w pasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.03.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 e-molku witam i zapraszam częściej:) Wzory podłogi to Chapel, ale ja zamawiam gdzie inndziej (jakość Chapela mi nie odpowiada) kwiatholandii, to pewnie jakiś zagraniczny twór;) Z tego co dostępne na naszym rynku, to jedynie Devona znam. A to chyba by cię nie interesowało:lol2: yokasta, rozwaliłaś mnie:rotfl: kacha, rozczaruję cię, bo będę kładła w poziomie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.03.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Magda no jak z tym KUCIEM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.03.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 dalej kochana nie miałam czasu pomierzyć tego:mad: dziś byłam pierwszy raz na budowie od chyba tygodnaia, ale tylko niespełna godzinę podczas której miałam intensywną rozmowę z panem wykonawcą (kuchnia, drzwi, zabudowa...) i nawet nie miałam czasu na to zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.03.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 dalej kochana nie miałam czasu pomierzyć tego:mad: dziś byłam pierwszy raz na budowie od chyba tygodnaia, ale tylko niespełna godzinę podczas której miałam intensywną rozmowę z panem wykonawcą (kuchnia, drzwi, zabudowa...) i nawet nie miałam czasu na to zerknąć No jak było o kuchni, drzwi i zabudowach to wcale się nie dziwię, że nie zdążyłaś Może i lepiej Kucia nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.03.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 będzie, będzie, czuję to pod skórą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.03.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 będzie, będzie, czuję to pod skórą Ja w sumie też :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 29.03.2011 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 A ja myślałam, że to ja tak tylko przesadzam z tym kuciem ulżyło mi bo wykonawcy nie mogą już tego słuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 29.03.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Magda, Hanusia przesłodka i śliczna - bo jeszcze nie miałam okazji wyrazić zachwytu. I imię ma boskie, jakbym nie miała sama prawie identycznego, to jednej z córek by dała Hania, ha ha:) Rozmowy o kuchni, zabudowie, drzwiach, i ANI SŁOWA nie piśniesz??? Dawaj, dawaj, jakie ustalenia, co, gdzie, jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.03.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Mam nadzieję, że nie będziesz czekała z fotami do wymuskanych wnętrz, tylko na bieżąco będziesz dzieliła się z nami postępami i etapami prac. Napiszesz mi na pw co to za firma od parkietu, proszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.03.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Magda, Hanusia przesłodka i śliczna - bo jeszcze nie miałam okazji wyrazić zachwytu. I imię ma boskie, jakbym nie miała sama prawie identycznego, to jednej z córek by dała Hania, ha ha:) Dzię-ku-je-my:D Rozmowy o kuchni, zabudowie, drzwiach, i ANI SŁOWA nie piśniesz??? Dawaj, dawaj, jakie ustalenia, co, gdzie, jak? Nie no, spokojnie, spokojnie, to jedynie kolejna wycena będzie:) Na razie nie ma o czym gadać. Jeszcze po prostu nadal szukam wykonawcy:roll: e-mól ja nie mam problemów z zamiszczaniem zdjęć nieskończonych wnętrz:no: Także na pewno będziecie na bierząco. Narazie po prostu nie chcę was zanudzać betonami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.03.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 boszzzze, tu się dzisiaj nic nie dzieje:roll: gdzie wy wszystkie jesteście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.03.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts