senmon 26.03.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Madzia, powinnam Cię pod niebiosa wynieść za to risotto...pamiętam jak robiłam pierwszy raz. Próbowaniu nie było końca a potem co przechodziłam koło naczynia z risotto....sama rozumiesz . Dziewczyny, to jest najprościej rzecz ujmując niebo w gębie. Nie mogę się nachwalić . Tak tak Madziu jesteś wielka :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 26.03.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Venuska dziekuje, juz Pana i firmę wygooglalam i z tego co jest napisane na stronie maja takie rolety w kasetach, jutro dzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.03.2012 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Jeja, dziewczyny... aż normalnie na mej twarzy delikatny, pąsowy rumieniec się pojawił http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif A ja wręcz obrosłam w kulinarne piórkahttp://emoty.blox.pl/resource/flex.gif Naprawdę miło mi słyszeć, że ten przepis trafił w wasze gusta:hug: i co ważne - okazuje się być niezawodnym - każdemu i zawsze wychodzi:) i smakuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.03.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Madziu nakarmisz nas niebawem jakimiś zdjątkami postępami podłogowymi? :popcorn: Chyba umknęło Ci wcześniej moje pytanko czym w kocu łączysz gres z parkietem? Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2012 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 aga mają mi łączyć jakimś "wypełniaczem", Zrobili minimalną szczelinę (na 3 mm) i teraz dobiorą kolor wypełniacza do parkietu... a może powinnam zarządać jasnego pod gres:rolleyes: Wczoraj byłam na budowie, i już sporo parkietu było... ale zapomniałam zrobić fotki:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.03.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 (edytowane) Madzia, BTW tych wypełniaczy...pan parkietowy pokazał mi tylko kilka kolorów i ja nic nie dobrałam, wiec zdecyduję sie na korek.....to prawda ze tych kolorów jest tak mało? Edytowane 27 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Nie wiem:( jeszcze się tym nie interesowałam... Ale u mnie szczelina jest naprawdę minimalna, i nawet jak to będzie ciemniejsza kreseczka (albo całkiem jasna) - mam nadzieję, ze to będzie dobrze wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 27.03.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Dziekuje też za przepis!!!!!!!z przepisu na risotto już skorzystałam jakiś czas temuale zrobiłam modyfikację bo nie przepadam za rozgotowanym ryżem:sick:zrobiłam tak samo tylko z makaronem i wyszło pyyyycha. A co do mrożenia kurek to to może zależy czy takie swojskie czy sklepowe?Zamroziłam na drugi dzień po zbieraniu i były ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Dziekuje też za przepis!!!!!!! z przepisu na risotto już skorzystałam jakiś czas temu ale zrobiłam modyfikację bo nie przepadam za rozgotowanym ryżem:sick: zrobiłam tak samo tylko z makaronem i wyszło pyyyycha. A co do mrożenia kurek to to może zależy czy takie swojskie czy sklepowe? Zamroziłam na drugi dzień po zbieraniu i były ok. eee kochana - nie wiesz co tracisz;) risotto nie smakuje jak rozgotowany ryż ale opcja z makaronem na pewno też picha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.03.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 mają mi łączyć jakimś "wypełniaczem", Zrobili minimalną szczelinę (na 3 mm) i teraz dobiorą kolor wypełniacza do parkietu... a może powinnam zarządać jasnego pod gres:rolleyes: 3mm to chyba beż różnicy w jakim kolorze- wszystko powinno się pięknie zlaćhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/tancze.gif Wczoraj byłam na budowie, i już sporo parkietu było... ale zapomniałam zrobić fotki:oops: No wiesz co Madziu? Jak mogłaś zapomniećhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/dobani.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/lanie.gif Popraw sięhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/waiting.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2012 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 No wiesz co Madziu? Jak mogłaś zapomniećhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/dobani.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/lanie.gif Popraw sięhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/waiting.gif No to szykuj większy bacik;) bo dziś byłam na budowie i znowu zdjęć nie zrobiłam:roll: Na usprawiedliwienie mam to, że mam bardzo chorutkie dziecko:( Nie mogłam się ruszyć z domu, a mieliśmy z parkieciarzem do obgadania problematyczny moment... mąż urwał się z roboty i dał mi 40 minut, żebym tam pognała - uwierzcie mi, nie było szans na cyknięcie fotek:( Wszystko w biegu, zgrzana jak kot... a i tak nie zdążyliśmy dogadać co z tym zrobić... jutro też nie da rady, bo jak ja mogę z rana podjechać, to parkieciarza nie ma w mieście, jak on przyjeżdża, to ja na ważnym spotkaniu... w czwartek ja z dzieckiem, mąż w Szczecinie... no i znowu na piątek to trzeba przeieść... jak coś wypadie, to na poniedziałek:bash: Zwariuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 27.03.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ojoj a co Hanutkowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2012 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ojoj a co Hanutkowi? przedszkole;) Wczoraj już była niewyraźna i wytzrymałą w przedszkolu tylko godzinkę... a dziś wstała z takim kaszlem i katarem, że... Nie no... masakra:( Strasznie ją rozwaliło... na szczęście bez gorączki narazie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.03.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 aga mają mi łączyć jakimś "wypełniaczem", Zrobili minimalną szczelinę (na 3 mm) i teraz dobiorą kolor wypełniacza do parkietu... a może powinnam zarządać jasnego pod gres:rolleyes: sama też się zastanawiam jaki kolor dobrać - czy pod dechy?czy jasny pod płytki http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmm.gif Madzia, BTW tych wypełniaczy...pan parkietowy pokazał mi tylko kilka kolorów i ja nic nie dobrałam, wiec zdecyduję sie na korek.....to prawda ze tych kolorów jest tak mało? Olu u mnie wklejałam parę stron temu próbnik kolorów tych silikonów Na usprawiedliwienie mam to, że mam bardzo chorutkie dziecko Nie mogłam się ruszyć z domu, A ja wiem że masz małą chorą - a wiesz skąd - od naszej znajomej - pani gaduły . Pani dziś zadzwoniła do mnie jak tam? co tam? czemu się nie odzywam? - wiem chyba też wszystko co pani wie o Tobie i o Twoim projekcie - ale nie przyznałam się że się znamy - bo nie wiedziałam czy Ty jej już powiedziałaś czy nie (masło maślane, ale wiesz o co cho...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 27.03.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 O kurcze to niedobrze, niestety takie przedszkolne uroki, ja mam nadzieje, ze juz od maja (czyli za miesiac) bedzie OK. A pamietaj ze jak bedziesz miala bal ja mam stroj myszki miki b.ladny Moze w przyszlym tyg. podjedziesz do kolezanki do pracy na kawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.03.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Faktycznie gaduła z tej pani....ja bym później zwróciła uwagę.... Madziu, pogłaszcz Hanutka, szkoda maleństwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 A ja wiem że masz małą chorą - a wiesz skąd - od naszej znajomej - pani gaduły . Pani dziś zadzwoniła do mnie jak tam? co tam? czemu się nie odzywam? - wiem chyba też wszystko co pani wie o Tobie i o Twoim projekcie - ale nie przyznałam się że się znamy - bo nie wiedziałam czy Ty jej już powiedziałaś czy nie (masło maślane, ale wiesz o co cho...) Ło matko - ta kobieta jest szalona:lol2: Ona naprawdę tak Ci o mnie opowiada? A o Tobie nie nie:mad: I mówi o mnie vel "Pani Monika"? Tak się do mnie cały czas zwraca:lol2: Ja jej nie mówiłam, że się znamy:no: O kurcze to niedobrze, niestety takie przedszkolne uroki, ja mam nadzieje, ze juz od maja (czyli za miesiac) bedzie OK. A pamietaj ze jak bedziesz miala bal ja mam stroj myszki miki b.ladny Moze w przyszlym tyg. podjedziesz do kolezanki do pracy na kawe? Ooo, z wielka chęcią Dzięki dziewuszki za życzenia zdrówka dla Haneczki:hug: Fajny blog - znacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.03.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 I mówi o mnie vel "Pani Monika"? Tak się do mnie cały czas zwraca:lol2: A do mnie na wstępie powiedziała p. Agnieszko a potem całe 10 minut p. Marzenko A co postanowiłaś w tej sprawie? Jedziesz do pani na zwiady??? Dużo zdrówka dla Hanulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.03.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 ja się tylko grzecznie przywitam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.03.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 a to dobra ta pani Madzia uściskaj skradacza "cio się stiało, cio zrobiłam?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts