MagdaZZZ 31.03.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 łoj dziewczyny, dziewczyny - wszystkie wasze pomysły są genialne:rotfl: rusza na wybieg... pałacyk w monaco... grota solna http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/bwahaha.gif No ubawiłyście mnie:lol2: Ale zgadły te z was, które obstawiały, że sprawa tyczy się mojego życia zawodowego... zapowiada się rychły koniec mojego siedzenia i nic nierobienia:sick: w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.03.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Trzymam kciuki ,aby wszystko się udało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.03.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 a ja obstawiam jakąś restaurację z risotto jako danie dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.03.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Madziulek, zdrówka dla Malutkiej, to po pierwsze. A po drugie, to.....Ty sie wybierasz do pracy-a ja wrecz przeciwnie. Ja obstawiam, ze nasz Madziulek, bedzie wydawca czasopisma o wnętrzach-to tak w nawiązaniu, do tego co u mnie pisałaś Madziu, coby to nie było-życzę Ci zeby wszystko ułożyło sie poTwojej mysli. Ale jak zrobimy z Agą i Monią (mam nadzieje) nalot na Wawe, to znajdziesz dla nas czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.03.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Magda, to działaj, działaj... i nie trzymaj nas zbyt długo w napięciu, bo zaczniemy Cię tu zasypywać coraz dziwniejszymi domysłami A tak serio, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 31.03.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Też obstawiałam sprawy zawodowe Super,to powodzenia i nie trzymaj nas tak długo w niepewności! Kurcze ale zmiany! Dopiero co tyle szału z mieszkankiem,a tu masz,przerwa,zmiany zmiany zmiany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.03.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Albo grote solna otworzy, przedszkole lub cosik związanego z wnętrzami no to przed wakacjami się wygada Gaduła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.03.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 (edytowane) Trzymam kciuki ,aby wszystko się udało!! a ja obstawiam jakąś restaurację z risotto jako danie dnia :lol2: Madziulek, zdrówka dla Malutkiej, to po pierwsze. A po drugie, to.....Ty sie wybierasz do pracy-a ja wrecz przeciwnie. Ja obstawiam, ze nasz Madziulek, bedzie wydawca czasopisma o wnętrzach-to tak w nawiązaniu, do tego co u mnie pisałaś Madziu, coby to nie było-życzę Ci zeby wszystko ułożyło sie poTwojej mysli. Ale jak zrobimy z Agą i Monią (mam nadzieje) nalot na Wawe, to znajdziesz dla nas czas? Naprawdę? Rzucasz robotę? A co robiłaś - jeśli można wiedzieć Wiem tylko, że pracujesz wieczorami;)... ale teraz jak z tym kończysz, to może możesz powiedziec? PS U Ciebie pisałam, że zmieniam branżę... więc wydawcą już nie będę to jednak ciężki chleb;)szczególnie w dzisiejszych czasach... I oczywiśćie, że znajdę dla Was czas:hug: Jak widać i na forum nadal go nie szczędzę Magda, to działaj, działaj... i nie trzymaj nas zbyt długo w napięciu, bo zaczniemy Cię tu zasypywać coraz dziwniejszymi domysłami A tak serio, powodzenia! Wiem, wiem:lol2: Dlatego powiem jak tylko będę mogła... I jak coś z tego wyjdziehttp://emoty.blox.pl/resource/stres.gif Dzięki:hug: Też obstawiałam sprawy zawodowe Super,to powodzenia i nie trzymaj nas tak długo w niepewności! Kurcze ale zmiany! Dopiero co tyle szału z mieszkankiem,a tu masz,przerwa,zmiany zmiany zmiany! Oj spokojnie - do mieszkania wrócę szybciej niż myślicie;) Z resztą pewnie cały czas będzie się coś działo mimochodem - bo wiele rzeczy już ruszyło i nie da się ich zatrzymać Np. taras... no podłogi musimy dokończyć... ale z zabudowami się chyba wstrzymamy:rolleyes: no to przed wakacjami się wygada Gaduła:rotfl: No pewnie, że się wygadam:rotfl: Nie znasz mnie:lol2: Ale na razie się tak tym stresujęhttp://emoty.blox.pl/resource/stres.gif, że aż się boję o tym myśleć, a co dopiero mówić Edytowane 31 Marca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.03.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 (edytowane) Magdo, nie będe sie domyślać, jaki biznes chcesz otworzyć (?), ale zyczę powodzenia, obserwując Twoje komentarze na forum, na pewno Ci się uda Trzymam kciuki A tak swoją droga wiedząc ze MOnia ma dzisiaj urodziny trzeba bylo do niej wycieczka z tortem pojechać, przykro patrzeć jak zawsze wesoła i aktywna dziewczyna zamknęła sie w sobie Edytowane 31 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.03.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Magdo, nie będe sie domyślać, jaki biznes chcesz otworzyć (?), ale zyczę powodzenia, obserwując Twoje komentarze na forum, na pewno Ci się uda Trzymam kciuki Dzięki:) A tak swoją droga wiedząc ze MOnia ma dzisiaj urodziny trzeba bylo do niej wycieczka z tortem pojechać, przykro patrzeć jak zawsze wesoła i aktywna dziewczyna zamknęła sie w sobie Matko, myślisz, że to aż tak:o Ja to raczej - gdy ktoś zniknie z forum - upatruję w tym samych pozytywów... mam wrażenie, że w końcu zaczął żyć swoim życiem, a nie życiem swojego domu i kuleżanek-forumowiczek Ale może faktycznie:( A z tortem był nie śmiała - toć ona na diecie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.03.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ja tu jestem bardzo krotko na forum, ale mam wrażenie, że Monia ma jakis kryzys, nie wiem jak jej pomóc? Jak nie z tortem to z "bukietem graperuitow", no cóz, ja za mało ja znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 31.03.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 A ona gdzies nie wyjechala??Ja nie tak na biezaco ale cos tam czytalam...Moze jak kazdy potrzebuje oddechu od forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.03.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Madziu ja też trzymam kciukasy za nową pracęhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/phone/smileys-phone-323827.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.04.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Madziu obiecałam więc jest. Śpiący diabełek http://i3.fmix.pl/fmi708/7496259b00231c874f788805 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 01.04.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Śliczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chcę takiego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.04.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Aniu, ależ masz słodziaka! No nic, tylko wytarmosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.04.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 ło jaaaa http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/sillylove.gif Gratuluję ślicznego dzidziusia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.04.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Dzięki śliczna jest, ciekawska i dość szybka jak na takiego miśka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.04.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 A jak z zachowaniem czystości i poszanowaniem mebli? Pytam serio, bo u mnie kolorystyka podobna i cierpnę na myśl o kocie samym w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.04.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Joliska, dla mnie nie do wiary: po przyjściu do domu wsadziłam ją do kuwety i od tej pory trafia sama bezbłędnie . Nawet jeśli kuweta jest przestawiona w inne miejsce (na noc wzięliśmy małą do sypialni, miski, kuwetę też - oczywiście w różne kąty -i sobie poradziła, nie chcieliśmy żeby sama po domu chodziła pierwszej nocy). Do misek i na drapak sama trafia . Oprócz tego jak nie śpi, nie je, nie bawi się i nie korzysta z kuwety to się myje bardzo dokładnie. Jak tylko zaczyna coś drapać (a jedyne czym się czasami w ciągu tych dwóch dni zainteresuje to zasłona) przenoszę ją na drapak. Dostawiłam jej też pieniek drewniany do drapania, męża koty je lubiły więc może i ona polubi). Trzeba jej zapewnić odpowiednio dużo ruchu i wtedy nie będzie niszczyć (za dużo ). Na sofie położyłam dwie narzuty i na nich sobie ugniata przed snem, czasem coś zaciągnie ale od tego są . Jeszcze nie zauważyłam żadnych zniszczeń, za parę miesięcy będę mogła powiedzieć więcej. Na pewno trzeba uczyć i być konsekwentnym (ale łatwo się mówi ). Madziu, przepraszam że tak przydługawo mi wyjszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts