Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ponoć już jest na stronie DDTVN (tak?), ale mi w ogóle nie chce się ich strona otworzyć... także nawet nie wiem czy filmik jest... jak znajdziecie, to podrzućcie linka - może mi się otworzy:roll:

A dekolt, dziękuję, nienajgorzej... chyba nie będzie jakiejść mega-blizny... mam wrażenie, że spray ze srebrem bardzo pomógł... bo póki go nie kupiłam, tylko smarowałam jakimś alantanem (tak mi w aptece polecili), to to się jakoś tak jątrzyło, takie bomble miałam odstające od skóry... a jak użyłam tego spraju to pięknie się przysuszyło na płasko i po 2 dniach zaczęło schodzić a pod spodem ładna (trochę różowiutka) skóra;)

Kucze no, nie oglądałam ale jestem zażenowana tym co piszecie...jak można pokazywać i dodatkowo negatywnie wypowiadać się na temat placówki bez jakiegokolwiek przedstawiciela tejże :o. Pieńkowskiej nie cierpię, dlatego zazwyczaj DDTVN nie oglądam jeśli ona prowadzi.

ale......a czemu Hania źle siedzi? (co jest nie tak), ja się z naszej Fionki śmieję jak się rozwali do góry brzusiem że jest Fionką Rozkraczewską :lol:

Muszę obejrzeć ten materiał, Pieńkowskiej też nie lubię. Tewuen zszedł na psy.

Magda ano właśnie ja zapomniałam napisać, że wczorajsze kinkiety boskie :)

Ej... no tego zdjęcia mogłaś nie wrzucać, bo siedzi tak jak nie powinna - strasznie ją za to ścigam:mad: I panie w przedszkolu też miały:mad: ale widać przed kamerami były inne priorytety:lol2:

No właśnie tez mi się to rzuciło w oczy....:D jestem na to uczulona...;)ale to wszystko przez ten telewizyjny stres.

A księżniczka piękna ...brak słów:jawdrop:

Ej... no tego zdjęcia mogłaś nie wrzucać, bo siedzi tak jak nie powinna - strasznie ją za to ścigam:mad: I panie w przedszkolu też miały:mad: ale widać przed kamerami były inne priorytety:lol2:
oj tam . Dzieci tak siedzą ;) Magda ty tak nie siedziałaś????

a Hanulka w niebieskiej sukience z falbankami?????

Magda ja Hanulka w ostatniej chwili zobaczyłam i - tylko w jednym ujęciu - śliczności :lol:

- ale za to nasłuchałam się co te baby psycholożki nagadały o samym przedszkolu :mad:

SKANDAL jednym słowem :mad: - no nie mogłam uwierzyć w to co bredzą - jedna głupota za drugą - po samym reportażu było widać - że dzieci mają swobodę, bawią się biegają - a nie są przywiązane do jednego zadania.....przez cały pobyt w przedszkolu :mad:

Pieńkowska out.

ona była wredna już jak prowadziła wiadomości. A teraz jak wyszła za mąz za Czarneckiego palma jej odbiła. ale potrafił dowartościować wstrętne babsko!!!!!!Każdy jej do t...a wchodzi.

A jest tylu innych zdolnych ludzi do pracy w telewixzji:rolleyes:

Pieńkowska out.

ona była wredna już jak prowadziła wiadomości. A teraz jak wyszła za mąz za Czarneckiego palma jej odbiła. ale potrafił dowartościować wstrętne babsko!!!!!!Każdy jej do t...a wchodzi.

A jest tylu innych zdolnych ludzi do pracy w telewixzji:rolleyes:

Monia nawet nie wiesz jak sie z Toba zgadzam na 1000 % ja juz to dawno mówię, ona jest okroooooooooooooopna baba. :(

Chodzę dzisiaj cały dzien zbulwersowana, jak mozna zmanipulować wiadomośći, pokażę to mężowi wieczorem, on z tego zrobi użytek.

No i teraz patrząc w tv jak nami manipulują głupi dziennikarze to ja w nic nie wierzę w nic zupełnie w nic co mówią, wszędzie doszukuje sie własnie manipulacji.

Przecież ten program zostal zmontowany na zamówienie jakiegoś dupka, który chciał to przedszkole pogrążyć :(

I ta głupia Pieńkowska bezkarnie chodzi po ziemi, bo ma bogatego męża, wymiękam :(