senmon 13.04.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Zgaduj zgadula która to Hanula (podpowiedź: mamusia nie założyła Księżniczce bransoletki ) http://images50.fotosik.pl/1507/ac702756b64efee8med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.04.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No ponoć już jest na stronie DDTVN (tak?), ale mi w ogóle nie chce się ich strona otworzyć... także nawet nie wiem czy filmik jest... jak znajdziecie, to podrzućcie linka - może mi się otworzy:roll: A dekolt, dziękuję, nienajgorzej... chyba nie będzie jakiejść mega-blizny... mam wrażenie, że spray ze srebrem bardzo pomógł... bo póki go nie kupiłam, tylko smarowałam jakimś alantanem (tak mi w aptece polecili), to to się jakoś tak jątrzyło, takie bomble miałam odstające od skóry... a jak użyłam tego spraju to pięknie się przysuszyło na płasko i po 2 dniach zaczęło schodzić a pod spodem ładna (trochę różowiutka) skóra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.04.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ej... no tego zdjęcia mogłaś nie wrzucać, bo siedzi tak jak nie powinna - strasznie ją za to ścigam:mad: I panie w przedszkolu też miały:mad: ale widać przed kamerami były inne priorytety:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.04.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Madziu jeszcze nie ma na ddtvn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.04.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Ej no i tak jest sliczna Luknij na poczte "maleńka" Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.04.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Kucze no, nie oglądałam ale jestem zażenowana tym co piszecie...jak można pokazywać i dodatkowo negatywnie wypowiadać się na temat placówki bez jakiegokolwiek przedstawiciela tejże . Pieńkowskiej nie cierpię, dlatego zazwyczaj DDTVN nie oglądam jeśli ona prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.04.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ej no i tak jest sliczna Luknij na poczte "maleńka" :hug: cudniaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.04.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 :hug: cudniaste Jak się ma taką córunię to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.04.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Madziu a co sadzisz o pomysle żeby nagrać program z Tv na komorke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.04.2012 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No super:) Tylko na pewno nie na mój przedpotopowy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.04.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) To na mój tel Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.04.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 ale......a czemu Hania źle siedzi? (co jest nie tak), ja się z naszej Fionki śmieję jak się rozwali do góry brzusiem że jest Fionką Rozkraczewską Muszę obejrzeć ten materiał, Pieńkowskiej też nie lubię. Tewuen zszedł na psy. Magda ano właśnie ja zapomniałam napisać, że wczorajsze kinkiety boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.04.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ej... no tego zdjęcia mogłaś nie wrzucać, bo siedzi tak jak nie powinna - strasznie ją za to ścigam:mad: I panie w przedszkolu też miały:mad: ale widać przed kamerami były inne priorytety:lol2: No właśnie tez mi się to rzuciło w oczy.... jestem na to uczulona...;)ale to wszystko przez ten telewizyjny stres. A księżniczka piękna ...brak słów:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.04.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ej... no tego zdjęcia mogłaś nie wrzucać, bo siedzi tak jak nie powinna - strasznie ją za to ścigam:mad: I panie w przedszkolu też miały:mad: ale widać przed kamerami były inne priorytety:lol2:oj tam . Dzieci tak siedzą Magda ty tak nie siedziałaś???? a Hanulka w niebieskiej sukience z falbankami????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.04.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Venuska, ma nóżki do tyłu i siedzi między nimi, nie wolno tak lepiej nóżki z przodu :)/po turecku etc. . Też dzieciaki upominamy (a przy okazji zazdrościmy, że bez podnoszenia pupy spokojnie przekładają nogi na dowolną stronę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.04.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Magda ja Hanulka w ostatniej chwili zobaczyłam i - tylko w jednym ujęciu - śliczności - ale za to nasłuchałam się co te baby psycholożki nagadały o samym przedszkolu SKANDAL jednym słowem - no nie mogłam uwierzyć w to co bredzą - jedna głupota za drugą - po samym reportażu było widać - że dzieci mają swobodę, bawią się biegają - a nie są przywiązane do jednego zadania.....przez cały pobyt w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.04.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Pieńkowska out. ona była wredna już jak prowadziła wiadomości. A teraz jak wyszła za mąz za Czarneckiego palma jej odbiła. ale potrafił dowartościować wstrętne babsko!!!!!!Każdy jej do t...a wchodzi. A jest tylu innych zdolnych ludzi do pracy w telewixzji:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 13.04.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Zgaduj zgadula która to Hanula biało-niebieskie prążki i czerwony kołnierzyk . Kilka razy faktycznie pokazywali Hanię "solo". Ładna dziewczynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.04.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 biało-niebieskie prążki i czerwony kołnierzyk . Kilka razy faktycznie pokazywali Hanię "solo". Ładna dziewczynka.no to żle typowałam:wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.04.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Pieńkowska out. ona była wredna już jak prowadziła wiadomości. A teraz jak wyszła za mąz za Czarneckiego palma jej odbiła. ale potrafił dowartościować wstrętne babsko!!!!!!Każdy jej do t...a wchodzi. A jest tylu innych zdolnych ludzi do pracy w telewixzji:rolleyes: Monia nawet nie wiesz jak sie z Toba zgadzam na 1000 % ja juz to dawno mówię, ona jest okroooooooooooooopna baba. Chodzę dzisiaj cały dzien zbulwersowana, jak mozna zmanipulować wiadomośći, pokażę to mężowi wieczorem, on z tego zrobi użytek. No i teraz patrząc w tv jak nami manipulują głupi dziennikarze to ja w nic nie wierzę w nic zupełnie w nic co mówią, wszędzie doszukuje sie własnie manipulacji. Przecież ten program zostal zmontowany na zamówienie jakiegoś dupka, który chciał to przedszkole pogrążyć I ta głupia Pieńkowska bezkarnie chodzi po ziemi, bo ma bogatego męża, wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts