Ruby 13.04.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Wrzucili filmik już na stronę www. Bardzo oszukali to przedszkole. Chcieli obśmiać i skrytykować, ich sprawa, ale nie powinni wykorzystywać filmiku nakręconego w konkretnym przedszkolu, bez wiedzy danego przedszkola o temacie późniejszej debaty i bez jej przedstawiciela. Madziu, Hania jak zwykle rozkoszna http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-804562.gif A p. Pieńkowskiej też od dawna nie trawię http://hdworld.pl/images/smilies/dash2.gif edit: Zapomniałam pochwalić apartamenty! Super stronka! Przepiękne wnętrza! Magda, świetna robota!! Intuicyjnie stworzyłaś bazę apartamentu 100% stylu NY. Naprawdę super!! A Twoja łazienka jak pasuje.. mm.. http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-207692.gif Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez Ruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.04.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 voila http://dziendobry.tvn.pl/video/wychowaja-ci-geniusza-daja-gwarancje,1,newest,41437.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.04.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Szkoda, że w tym materiale nie ma tego momentu, kiedy Pienkowska ten program zapowiadała, z głupim uśmieszkiem Ja to sobie nagrałam i jak to widzę, to nóż w kieszeni mi sie otwiera I to juz nie chodzi o to, czy mi sie to przedszkole podoba czy nie, czy chciałabym wydac tyle pieniędzy za opiekę nad dzieckiem, ale o to, ze to zostalo nieobiektywnie pokazane, absolutnie jednostronnie Jeżeli ktoś ma pieniądze i chce na swoje dziecko tyle wydać, to ja uważam, że to wspaniałe miejsce dla dzieci takie przedszkole z pewnościa dobrze sie tam czują i maja wsapniałą opiekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.04.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Madziula widziałam akcję przedszkole i też jestem zniesmaczona:sick: Moja synowa najpiękniejsza Podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margulka 13.04.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Czy Wy dziewczyny naprawdę nie widzicie tego, że to przedszkole to najzwyklejsze naciąganie naiwnych? Madziu, córeczkę masz naprawdę przeuroczą.A podłoga wyszła bardzo ładna, choć ja wolałabym ciemniejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.04.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Czy Wy dziewczyny naprawdę nie widzicie tego, że to przedszkole to najzwyklejsze naciąganie naiwnych? Madziu, córeczkę masz naprawdę przeuroczą. A podłoga wyszła bardzo ładna, choć ja wolałabym ciemniejszą. Margulka znam osobiście Magdę i uwierz mi że nie należy do osób naiwnych. Margulka nie ładnie. Skoro wybrała takie przedszkole tzn. że wie co robi. Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.04.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Magda zacznę od małej księżniczki ... urocza i słodka ... korzystaj z jej bycia małą damą bo dorośnie i będzie piękną małą kobietką ) ... też wspaniałe ale ten rodzaj uwielbienia w spojrzeniu zniknie ... a szkoda ... do kinkietów nie dotarłam cofając się wstecz (ilość stron jaką naklepiecie w parę godxin czasami nie do odkopania )) ) za to podłoga ... są rzeczy bezwarunkowo idealne i ta podłoga taka jest ... i choć lubię jasne dębowe albo sterane dębowe to mam to w nosie ... ta podłoga jest w stanie poradzić sobie z każdym kolorem ... masz rację )) trudno aby głowa bolała ... napiszę to bo cóż ukrywać ... obrzydliwie cudna i przedszkole - a w zasadzie słówko o tendencyjnych wypowiedziach po materiale ... jedno do drugiego tj sam reportażyk do komentarzy pasował jak przysłowiowy wół do karety ... nawet zapatrzona w siebie i ignorująca redakcyjnego partnera madam powinna zauważyć misie, piłki, huśtawki i skoncentrowane na dzieciach panie wychowawczynie ... spostrzegawczość pani "ja mensa i badania naukowe" też chyba na skutek stresu siadła ... tego akurat nie rozumiem bo miała do powiedzenia w kółko jedno i to samo "badania naukowe tego nie potwierdzają" jak dla znamienitego IQ mało do zapamiętania można się było rozejrzeć )) ... o pani psycholog zacietrzewionej w walce z nie wiem czym ale żyły się prężyły nawet szkoda wspominać ... bo to kolejny akt wałkowania nie istniejących deficytów normalnych zabawek ... i wreszcie sama forma tandetnego dziennikarstwa ... dla mnie to trochę jak wciśnięcie na sali sądowej dowodu, który wiadomo, że zostanie odrzucony ... po co się takie rzeczy robi ? ... po to aby "poszło" - ława przysięgłych usłyszała ... tak jak wielu rodziców, którzy mieli usłyszeć, że kosztuje a nawet nie ma zabawek (no masz - bez zabawek) ..., że jest w tej metodzie coś co może zaszkodzić (choć nie jest powiedziane, że zaszkodzi bo przecież i na to badań naukowych nie ma ale to to już nie zostało powiedziane) ... a wszystko to w oparciu o kilka minut zaprzeczających sobie: materiału filmowego i dyskusji (podobno) po ... jest i plus ... po wywiadzie pani Pieńkowskiej z Juliette Binoche myślałam, że gorzej być nie może i byłam pewna, że synonimem nietaktu będzie dla mnie ten wywiad i zielony kapilusik ... i niespodzianka ... gorzej być może ... tam przynajmniej były zakusy na dziennikarską kozetkę psychoterapeuty ... tu pojęcia nie mam ... pozostaje zapomnieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.04.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Czy Wy dziewczyny naprawdę nie widzicie tego, że to przedszkole to najzwyklejsze naciąganie naiwnych? Po pierwsze zupełnie sie z tym nie zgadzam, kazdy ma prawo oddawac dziecko do przedszkola, które uważa, za najlepsze dla swojego dziecka Po drugie głownym problemem w tym materiale filmowym jest manipulacja faktami, krytyka bez mozliwości obrony i to robi nie kto inny a telewizja TVN na czele ze swoją sztandarową dziennikarka Pienkowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.04.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Reportażu nie widziałam (nie mogę otworzyć, otwiera mi się tylko dyskusja po:wtf:) O samym przedszkolu czytałam w WO i co do celowości posyłania tam dzieci czy nie się nie wypowiadam. Natomiast mierzi mnie sposób, w jaki omówiono materiał po:sick: Z dużym niesmakiem słuchałam komentarzy i krytyki w wydaniu zaproszonych pań ekspertek. Co to w ogóle miało być? Kpiące uśmieszki i wypowiedzi bez żadnej wartości merytorycznej:eek: Akcja poniżej pasa, godności i czego tam jeszcze, tym bardziej, że nie zaproszono nikogo z drugiej ze stron. A najbardziej żałuję, że nie widziałam Hanki:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.04.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Jestem dzisiaj pierwszy raz na FM od kilku dni ale musze skomentowac ta wypowiedz Czy Wy dziewczyny naprawdę nie widzicie tego, że to przedszkole to najzwyklejsze naciąganie naiwnych? Moim zdaniem Margulka takie teksty sa beznadziejne... kazdy Rodzic SAM wybiera przedszkole dla swojego Dziecka i innych NIE POWINNO obchodzic do jakiego przedszkola trafia Dziecko.... Madziu nie ogladalam reportazu ale po tym co przeczytalam nie mam ochoty sluchac tych "ekspertow" Podloga bardzo mi sie podoba nr 3 wiec popieram twoj wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.04.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Mada poniżej filmiku z wysokim klubem eksperckim jest filmik z relacji z przedszkola o tym do jakiego przedszkola posłać swoje szczęście decydujemy sami ... my i nasze możliwości ... każdy bada oferty w przekonaniu o słusznym wyborze ... o samej metodzie nie czytałam ... wybieramy teraz liceum i bardzo daleko mam do przedszkola ... nie podoba mi się sposób przedstawienia tematu ... i jak można wydać jakąkolwiek opinię w migawce telewizji śniadaniowej ... za mało danych ... za mało czasu ... zbyt duża jednostronność ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.04.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Mada poniżej filmiku z wysokim klubem eksperckim jest filmik z relacji z przedszkola No więc klikam, klikam i NIC:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.04.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Musisz wejśc na link podany powyżej i wejśc w materiał : Przedszkole dla geniusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.04.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Jeszcze jedno.... ogladalam przed chwila ten program i faktycznie z wrazenia mnie zatkalo.... a juz stwierdzenie Pani psycholog ze "dziecko ktore uczy sie kilku jezykow na raz nie umie sie perfekcyjnie poslugiwac zadnym z nich" to malo nie padlam Moj Synek uczy sie w szkole tylko po angielsku, a w domu rozmawiamy z Nim po polsku i te dwa jezyki zna bardzo dobrze (mowi i czyta po angielski i po polsku a ma 5 lat) nigdy nie mial problemu z jezykiem polskim, a nauka angielskiego tez nie byla problemem... Ja na miejscu dyrektora tego przedszkola wymagalabym oficjalnych przeprosin za taki reportaz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.04.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Musisz wejśc na link podany powyżej i wejśc w materiał : Przedszkole dla geniusza Alu, dokładnie tak próbuję wejść od dłuższego czasu i nic. Otwiera mi się materiał z rozmową w studiu. Nie ma bezpośredniego linka do reportażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.04.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Alu, dokładnie tak próbuję wejść od dłuższego czasu i nic. Otwiera mi się materiał z rozmową w studiu. Nie ma bezpośredniego linka do reportażu? Ja mam tam 2 czesci tego programu, w pierwszej sa pokazane dzieci w przedszkolu, a w drugiej jest rozmowa "ekspertow" http://dziendobry.tvn.pl/video/wychowaja-ci-geniusza-daja-gwarancje,1,newest,41437.html Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez *Kasia* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.04.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) co do "dziwnego" przedszkola to powiem tylko, że moja Zu chodzi do prywatnego takiego z integracją sensoryczną (przez niektórych sensoryka uważane jest za wyłudzanie pieniędzy) nie mam z nią większych problemów wychowawczych, raczej jest z tych aniołkowatych i zajęcia sensoryczne nie są jej potrzebne ale uwielbia podwieszane konie, równoważnie, magle i inne cuda przez które ich przepuszczają i pomimo, że prawie obok mam zwyczajne przedszkole to (chociaż miałam tą możliwość jak skończyła trzy latka) w życiu bym jej nie przepisała.... i szkoda, że takiego nie znałam jak Starszak był w wieku przedszkolnym, jemu bardzo by się przydało... Hanutek słodziuchny zastanawiam się do kogo podobna, do taty? Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 13.04.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja tam takiego przedszkola nie postrzegam jako kury znoszącej złote jajka jego właścicielom. Dzieciaczków w grupie jest dużo mniej niż w zwykłym przedszkolu, a personelu i atrakcji dużo więcej. Więc i opłata na dziecko musi być wyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.04.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja tylko chciałam napisać, że obejrzałam ten reportaż i wypowiedzi pożal się boże ekspertek!!!!!!!!!!ŻE-NA-DA!!!!!!!!!!!! Pomijam fakt, że nie miały pojęcia o czym mówią...to Pieńkowska pobiła rekordy stwierdzeniem..."....nie ma takiego głupiego biegania w kółko..." Co to było, ja się pytam??????????Jestem nauczycielką z wieloletnim stażem i obecnie pracuję w p-lu integracyjnym....i przez wszystkie lata mojej pracy nie zaobserwowałam "takiego głupiego latania w kółko"!!!!!!!!!!Co ta pani robi w tej telewizji? To pytanie zadaję sobie kolejny już raz!!! A Hanutka śliczna i mądra dziewczynka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.04.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Czy Wy dziewczyny naprawdę nie widzicie tego, że to przedszkole to najzwyklejsze naciąganie naiwnych? Madziu, córeczkę masz naprawdę przeuroczą. A podłoga wyszła bardzo ładna, choć ja wolałabym ciemniejszą. Nie nie widzimy - widzimy że przedszkole jest świetne, bezpieczne dla dzieci , ,pomysł przemyślany - dzieci uczą się i bawią ...i można by jeszcze wymieniać. Margulka i jak możesz w jednym poście w jednym zdaniu pisać że Magda jest naiwna a w drugim chwalić jej córeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts