MagdaZZZ 17.04.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No to folia odpada:no: Od początku tak czułam, a mąż mi tu z nią wyskakuje;) Dzieki moje drogie za te słowa otuchy:hug: Ciśnienie mi nie zeszło... wręcz przeciwnie - jestem jeszcze bardziej wściekła, bo przed chwilą rozmawiałam z naszym kier-budem i powiedział, że nic mu się nie udało u nich wytargować... oczywiście to wszystko nie ich wina... zaczęłi zasłaniać się jakimiś normami dot. parkietów (że wymiary klepek i kolor drewna mogą się między sobą różnić)... że obsuwa to producent - a on ma już zapłacone, wiec teraz to nic z tym nie zrobia... be ble ble:sick: I oczywiście za wszystko zpałącę JA:mad: No ale dobra... już mniejsza o to... krzyżyk na drogę... Jedyny plus taki, że jak wspomniałam mam teraz jeszcze inną ważną sprawę na głowie... i będę mogła teraz się bardziej skupić na tym... Dziś był wielki, bardzo ważny dla mnie dzień... zakończony ogromnym sukcesem:wave: Wielka machina ruszyła... wycofać się już nie można... trzymajcie kciuki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.04.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dziś był wielki, bardzo ważny dla mnie dzień... zakończony ogromnym sukcesem:wave: Wielka machina ruszyła... wycofać się już nie można... trzymajcie kciuki:wiggle: Trzymam kciuki Madziu http://img4.imageshack.us/img4/7403/13886948.gif Powodzenia Kiedy zdradzisz co planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.04.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Zatem trzymam kciuki za pomyślność planów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 I ja trzymam wszystkie kciuki! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.04.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 nie wiem za co do końca ale kciuki mogę potrzymać aaaaaaaa i jeszcze przy okazji również dodam swój mega zachwyt nad Twoją podłogą Podziwiam Cię za drobiazgowość i wytrwałość w dążeniu do celu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Trzymam kciuki Madziu http://img4.imageshack.us/img4/7403/13886948.gif Powodzenia Kiedy zdradzisz co planujesz? nie wiem za co do końca ale kciuki mogę potrzymać Hmmm... no może teraz to mogę już powiedzieć Hmmm.... no nie wiem;) No dobra... przecież i tak sie wygadam wcześniej czy później:lol2: Otóż moje miłe Panie... otwieram w Warszawie sklep MOOI... znalazłam świetny lokal na ten sklep (dziś podpisałam umowę najmu)... i postanowiłam sprowadzić do stolycy te cudności, które oferuje w swoim sklepie P. Ania... dogadałyśmy się i robimy w Wawie sklep... znaczy ja go robię na zasadzie... "franczyzy" nazwijmy to:rolleyes: Nie wiem czy się cieszycie ze mną Ale ja się cieszę strasznie:wave: Od dawna mi to chodziło po głowie i nagle tak wszystko ładnie się złożyło:wiggle: Z jednej strony skaczę pod sufit z radościhttp://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif z drugiej strasznie się stresujęhttp://emoty.blox.pl/resource/stres.gif Także naprawdę trzymajcie kciuki:hug::hug: Bardzo mi się przydadzą... I Wam też, bo na hasło fm zawsze będziecie mogły liczyć na porządne rabaty:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.04.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Magda gratuluję i już prosze o rabacik dla pierwszej przyszłej klientki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.04.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Super ciesze sie razem z Toba Madziu a bedziesz miala moze sklep internetowy tez? Do stacjonarnego to nie wiem kiedy bym wpadla ale jak by mozna przez neta kupowac i placic visa to bym byla happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 17.04.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ale super Magda po cichu myślałam ,że może to sklep Już się szykuje na zakupy zapamiętam hasło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Magda gratuluję i już prosze o rabacik dla pierwszej przyszłej klientki Super ciesze sie razem z Toba Madziu a bedziesz miala moze sklep internetowy tez? Do stacjonarnego to nie wiem kiedy bym wpadla ale jak by mozna przez neta kupowac i placic visa to bym byla happy w planach:lol: mam nadzieję niedalekich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.04.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Wielkie WoW!!:jawdrop:tak czułam ,ze będzie coś ekstra.Też zapytam o sklep internetowy,będzie? i o rabacik poproszę dla kuleżanki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.04.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Madzia to ja w takim razie czekam na info o sklepie internetowym i poszaleje u Ciebie na zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.04.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 no Magda kolejka się ustawia!!!! następny remont i wyposażenie u ciebie biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 17.04.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Madzia naprawdę ??????!!!!!!!!!!! WSPANIALE !!!!!!!!!!!!! Już Cię widzę w TWOIM sklepie....taka piękna kobieta wśród takich pięknych przedmiotów :yes: W takim razie MOCNO, BARDZO MOCNO zaciskam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 17.04.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 oczywiście ustawiam się w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ale super Magda po cichu myślałam ,że może to sklep Już się szykuje na zakupy zapamiętam hasło :) Wielkie WoW!!:jawdrop:tak czułam ,ze będzie coś ekstra.Też zapytam o sklep internetowy,będzie? i o rabacik poproszę dla kuleżanki:) Madzia to ja w takim razie czekam na info o sklepie internetowym i poszaleje u Ciebie na zakupach no Magda kolejka się ustawia!!!! następny remont i wyposażenie u ciebie biorę Madzia naprawdę ??????!!!!!!!!!!! WSPANIALE !!!!!!!!!!!!! Już Cię widzę w TWOIM sklepie....taka piękna kobieta wśród takich pięknych przedmiotów :yes: W takim razie MOCNO, BARDZO MOCNO zaciskam kciuki Ale jesteście kochane:hug: Na takie miłe przyjęcie mojego pomysłu liczyłam;) Od razu czuję się silniejsza i cała sprawa napawa mnie optymizmem;) Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.04.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 do odważnych świat należy Gratuluje pomysłu i życzę powodzenia A kiedy planowana godzina zero ? otwarcie sklepu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.04.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No to ja się dołączam do gratulacji , chetnie sklep odwiedzę i będe liczyć nie tylko na rabat, ale na pomoc w wyborze fajnych dekoracji do mojego domu, bo z tym mam wielki problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 do odważnych świat należy Gratuluje pomysłu i życzę powodzenia A kiedy planowana godzina zero ? otwarcie sklepu ? dzięki;) No godzina zero jak najszybciej... skoro od dziś zaczęłam płacić czynsz, to naprawdę mi się śpieszy:lol2: Mam zamiar się wyrobić przed końcem maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No to ja się dołączam do gratulacji , chetnie sklep odwiedzę i będe liczyć nie tylko na rabat, ale na pomoc w wyborze fajnych dekoracji do mojego domu, bo z tym mam wielki problem. No baaaa - jeśli tylko podołam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts