Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

No to folia odpada:no::no: Od początku tak czułam, a mąż mi tu z nią wyskakuje;)

Dzieki moje drogie za te słowa otuchy:hug: Ciśnienie mi nie zeszło... wręcz przeciwnie - jestem jeszcze bardziej wściekła, bo przed chwilą rozmawiałam z naszym kier-budem i powiedział, że nic mu się nie udało u nich wytargować... oczywiście to wszystko nie ich wina... zaczęłi zasłaniać się jakimiś normami dot. parkietów (że wymiary klepek i kolor drewna mogą się między sobą różnić)... że obsuwa to producent - a on ma już zapłacone, wiec teraz to nic z tym nie zrobia... be ble ble:sick:

I oczywiście za wszystko zpałącę JA:mad:

No ale dobra... już mniejsza o to... krzyżyk na drogę...

Jedyny plus taki, że jak wspomniałam mam teraz jeszcze inną ważną sprawę na głowie... i będę mogła teraz się bardziej skupić na tym...

Dziś był wielki, bardzo ważny dla mnie dzień... zakończony ogromnym sukcesem:wave:

Wielka machina ruszyła... wycofać się już nie można... trzymajcie kciuki:wiggle:

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziś był wielki, bardzo ważny dla mnie dzień... zakończony ogromnym sukcesem:wave:

Wielka machina ruszyła... wycofać się już nie można... trzymajcie kciuki:wiggle:

Trzymam kciuki Madziu http://img4.imageshack.us/img4/7403/13886948.gif Powodzenia :hug:

Kiedy zdradzisz co planujesz? :D

Trzymam kciuki Madziu http://img4.imageshack.us/img4/7403/13886948.gif Powodzenia :hug:

Kiedy zdradzisz co planujesz? :D

nie wiem za co do końca ale kciuki mogę potrzymać :)

Hmmm... no może teraz to mogę już powiedzieć:rolleyes: Hmmm.... no nie wiem;)

No dobra... przecież i tak sie wygadam wcześniej czy później:lol2::p

Otóż moje miłe Panie... otwieram w Warszawie sklep MOOI... znalazłam świetny lokal na ten sklep (dziś podpisałam umowę najmu)... i postanowiłam sprowadzić do stolycy te cudności, które oferuje w swoim sklepie P. Ania... dogadałyśmy się i robimy w Wawie sklep... znaczy ja go robię:) na zasadzie... "franczyzy" nazwijmy to:rolleyes:

Nie wiem czy się cieszycie ze mną;) Ale ja się cieszę strasznie:wave: Od dawna mi to chodziło po głowie i nagle tak wszystko ładnie się złożyło:wiggle: Z jednej strony skaczę pod sufit z radościhttp://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif z drugiej strasznie się stresujęhttp://emoty.blox.pl/resource/stres.gif

Także naprawdę trzymajcie kciuki:hug::hug::hug: Bardzo mi się przydadzą... I Wam też, bo na hasło fm zawsze będziecie mogły liczyć na porządne rabaty:yes:;)

Magda gratuluję i już prosze o rabacik dla pierwszej przyszłej klientki:)

:hug:

Super :wave: ciesze sie razem z Toba :wiggle:

Madziu a bedziesz miala moze sklep internetowy tez? :rolleyes: Do stacjonarnego to nie wiem kiedy bym wpadla :( ale jak by mozna przez neta kupowac i placic visa :D to bym byla happy :D

w planach:lol: mam nadzieję niedalekich...

Ale super Magda po cichu myślałam ,że może to sklep :)

Już się szykuje na zakupy zapamiętam hasło :):)

Wielkie WoW!!:jawdrop:tak czułam ,ze będzie coś ekstra.Też zapytam o sklep internetowy,będzie? i o rabacik poproszę dla kuleżanki:)

Madzia to ja w takim razie czekam na info o sklepie internetowym i poszaleje u Ciebie na zakupach :wiggle:

no Magda kolejka się ustawia!!!!

następny remont i wyposażenie u ciebie biorę:welcome:

Madzia naprawdę ??????!!!!!!!!!!! WSPANIALE !!!!!!!!!!!!!

Już Cię widzę w TWOIM sklepie....taka piękna kobieta wśród takich pięknych przedmiotów :yes::yes::yes:

W takim razie MOCNO, BARDZO MOCNO zaciskam kciuki :)

Ale jesteście kochane:hug: Na takie miłe przyjęcie mojego pomysłu liczyłam;):hug:

Od razu czuję się silniejsza i cała sprawa napawa mnie optymizmem;)

Dziękuję:hug:

do odważnych świat należy :) Gratuluje pomysłu i życzę powodzenia :)

A kiedy planowana godzina zero ? otwarcie sklepu ? :)

dzięki;)

No godzina zero jak najszybciej... skoro od dziś zaczęłam płacić czynsz, to naprawdę mi się śpieszy:lol2: Mam zamiar się wyrobić przed końcem maja...