Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale fajna wiadomość!

:wave:

Na pewno wszystko się uda! Najważniejsze to lubić to co się robi, a we wnętrzarskich klimatach to Ty przecież jak ryba w wodzie... :)

Trzymam mocno kciuki i pomyśl koniecznie o tym sklepie internetowym :yes:

Oj dokładnie Dropku:yes: Dokładnie:yes::yes::yes: Długo się zastanawiałam jak swoją pasję do wnętrz zamienić na zawód... projektowanie wnętrz nie wchodziło w grę - nie czułabym się na siłach... ale już drobne doradztwo, wyszukiwanie perełek - to jest to co chciałabym robić zawsze:yes: I już się martwiłam co to będzie jak zakończę prace nad mieszkaniem... ale teraz już się nie muszę martwić:lol2:

Madzia super! Trzymam kciuki za całe przedsięwzięcie!!! no i czekam na sklep internetowy bo do stolycy to ja mam 600km.

co do podłóg to nic się nie bój tylko dobrze zabezpiecz! U nas najpierw były podłogi a potem malowanie na gotowo ( niektóre lakiery wchodza w reakcje z farbami sciennymi i jest nieżły kosmos, dlatego my malowaliśmy po podłogach), drzwi tez po, prawdę mówiąc za Chiny Ludowe nie wyobrażam sobie jakby to miało się u mnie odbyć przed podłogami, montaz kuchni i zabudowy po podłogach. Ja wszystko dobrze ponakrywałam falistą tekturą , na to dodatkowo dałam warstwę papieru i sprawdzalam od czasu do czasu czy papier nieuszkodzony, jesli tak to kładłam nowy w tym miejscu ...a pamiętataj -nigdy nie pokuś się na użycie żółtej taśmy - ta cholera ma taki klej , że potem nerwy mozna tracić przy czyszczeniu, kup raczej niebieską.

I głowa do góry! Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Magda, rewelacyjne wieści, szczerze gratuluję! Zwłaszcza wyboru - MOOI - the best of the best! Super, Magda! Wymigiwałam się zwykle przed służbowymi wyjazdami do Warszawy, ale teraz...biorę wszystkie i jak tylko salon otworzysz, będę Twoją klientką a i o doradztwo pięknie poproszę! Pozdrawiam, i trzymam kciuki za powodzenie przedsięwzięcia.

ps. Sklep na Mokotowie...? :rolleyes:

dzięki;)

No godzina zero jak najszybciej... skoro od dziś zaczęłam płacić czynsz, to naprawdę mi się śpieszy:lol2: Mam zamiar się wyrobić przed końcem maja...

Planujesz jakieś WIELKIE OTWARCIE?:)

Oj dokładnie DropkuI już się martwiłam co to będzie jak zakończę prace nad mieszkaniem... ale teraz już się nie muszę martwić:lol2:

A my możemy liczyć na fachowe doradztwo :wiggle:

Madzia super! Trzymam kciuki za całe przedsięwzięcie!!! no i czekam na sklep internetowy bo do stolycy to ja mam 600km.

co do podłóg to nic się nie bój tylko dobrze zabezpiecz! U nas najpierw były podłogi a potem malowanie na gotowo ( niektóre lakiery wchodza w reakcje z farbami sciennymi i jest nieżły kosmos, dlatego my malowaliśmy po podłogach), drzwi tez po, prawdę mówiąc za Chiny Ludowe nie wyobrażam sobie jakby to miało się u mnie odbyć przed podłogami, montaz kuchni i zabudowy po podłogach. Ja wszystko dobrze ponakrywałam falistą tekturą , na to dodatkowo dałam warstwę papieru i sprawdzalam od czasu do czasu czy papier nieuszkodzony, jesli tak to kładłam nowy w tym miejscu ...a pamiętataj -nigdy nie pokuś się na użycie żółtej taśmy - ta cholera ma taki klej , że potem nerwy mozna tracić przy czyszczeniu, kup raczej niebieską.

I głowa do góry! Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Dzięki Aneciu za te rady i pocieszenie, ze jednak nie spieprzyłam doszczętnie tej kolejności... dziś kierbud też zaczął sięwymądrzać, że już pomalowane, wytapetowane powinno być... a ja się pytam - "A drzwi"??? "A no tak... drzwi... drzwi może też trzeba było przed podłogą, przynajmniej przed cyklinowaniem":wtf: - nie no, to już mnie dobiło:bash: Ja takiej kolejności w ogóle nie widzę:( Gubię się totalnie w tym harmonogramie prac:(:bash:

Magda, rewelacyjne wieści, szczerze gratuluję! Zwłaszcza wyboru - MOOI - the best of the best! Super, Magda! Wymigiwałam się zwykle przed służbowymi wyjazdami do Warszawy, ale teraz...biorę wszystkie i jak tylko salon otworzysz, będę Twoją klientką a i o doradztwo pięknie poproszę! Pozdrawiam, i trzymam kciuki za powodzenie przedsięwzięcia.

ps. Sklep na Mokotowie...? :rolleyes:

A Ty kochana ze Szczecina? MOOI znasz???:) Dla mnie to sklep jeden jedyny... cała warszawka niech się schowa;) Mam nadzieję, ze u mnie towar będzie niegorszy;)

A sklep jednak nie na mokotowie (a w tą lokalizację celowałam;))... będzie w centrum przy Foksal - więc chyba jeszcze lepiej:lol:

Planujesz jakieś WIELKIE OTWARCIE?:)

A my możemy liczyć na fachowe doradztwo :wiggle:

A jak;) Czuj się zaproszona:)

Ale zakończcie z tym "fachowym" bo aż mi głupio... czuję się jak hochsztaplerka;):lol2: Narazie żadna ze mnie fachura... raczej "pasjonatka"... może w przyszłości:rolleyes: Ale starać się będę:yes:

O! Jaki świetny pomysł!

Magda, trzymam mocno kciuki!

Przy następne wizycie w stolicy wpisuję jako obowiązkowy punkt programu :lol2:

No ja cię rozliczę z tej deklaracji:rotfl:

Ale zakończcie z tym "fachowym" bo aż mi głupio... czuję się jak hochsztaplerka;):lol2: Narazie żadna ze mnie fachura... raczej "pasjonatka"... może w przyszłości:rolleyes: Ale starać się będę:yes:

Nie zakończę :p :lol2:

Zdecydowanie wolę takie pasjonatki z talentem (żeby daleko nie szukać - Rokoko też przecież od własnego domu zaczęła, prawda?) niż pożal się Boże dekoratorki po naszych ASP, które się w Dekoratorni promują ;)

Magda gratulacje ...już nie mogę się doczekać odsłony sklepowej ...pisz please jakie masz pomysły na wnętrze :) :) a fachowfcom ;) krzyżyk na drogę ...oby kiedyś zrozumieli (no przeca źle nie życzę ;) ) co to obsuwa

O właśnie kochana... wnętrza... jaki fajny ten sklep:rolleyes: Ma 5 metrów wysokości, antresolę... Już wstępny koncept mam, ale moze mi się jeszcze coś wyklaruje...

dawno się nie odzywałam, a jak już to raczej w kulinarnych kwestiach, ale codziennie zaglądam i taka wiadomość nie może pozostać bez gratulacji i zapewnienia o kciukach :)

wszystko się uda, nie wiem czym się martwisz :) brawo!!

:hug:

Nie zakończę :p :lol2:

Zdecydowanie wolę takie pasjonatki z talentem (żeby daleko nie szukać - Rokoko też przecież od własnego domu zaczęła, prawda?) niż pożal się Boże dekoratorki po naszych ASP, które się w Dekoratorni promują ;)

No coś w tym jest... ale skończ;):lol2: Ja naprawdę na to (jeszcze;)) nie zasługuję:oops:

Magda,ja również szczerze gratuluję :yes: Bardzo fajny pomysł i czekam na pomysły na wnętrze bom ciekawa + sklep internetowy! :D

Oczywiście się pochwalę:yes:

Madzia wielkie gratulacje :) Bardzo się cieszę, że będziesz się spełniać a ja jak rzucę moherowym beretem z pracy to trafię w okna Twojego sklepu :lol: pewnie będę często wpadać i się ślinić :lol:

Eeee, to znaczy, że bliziutko pracujesz? To super:lol: W końcu może się poznamy:wiggle: bo narazie nasze ścieżki (jakimś cudem) się nie krzyżowały;)

Magda ogromne gratulacje, byłam raz w MOOI i jestem pod ogromnym wrażeniem,masz rację prawdziwe perełki,więc także liczę na sklep internetowy i zakupy z rabacikiem:) Powodzenia !!!

Co do podłogi to piękna, uważaj przy oklejaniu na papierową żółtą taśme, stolarz nam mówił,że można nią oklejać,ale nie dłużej jak 5-7 dni,bo potem coś się z niej uwalnia i ciężko schodzi i może zostawiać ślady nie do usunięcia.

Magda ogromne gratulacje, byłam raz w MOOI i jestem pod ogromnym wrażeniem,masz rację prawdziwe perełki,więc także liczę na sklep internetowy i zakupy z rabacikiem:) Powodzenia !!!

Co do podłogi to piękna, uważaj przy oklejaniu na papierową żółtą taśme, stolarz nam mówił,że można nią oklejać,ale nie dłużej jak 5-7 dni,bo potem coś się z niej uwalnia i ciężko schodzi i może zostawiać ślady nie do usunięcia.

Dziewczyny, ja już mam cyrk z tasmą:o Ale nie żółtą, tylko taką jakąś srebrną... Stachumi nią parapety obkleił i ostatnio jak był stolarz pokazywałam mu te gotowe i jak odkleiliśmy taśmę to się przeraziłam:o Modlę się, żeby coś sie z tym dało zrobićhttp://emoty.blox.pl/resource/pray.gif