Drop_Inn 17.04.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ale fajna wiadomość! Na pewno wszystko się uda! Najważniejsze to lubić to co się robi, a we wnętrzarskich klimatach to Ty przecież jak ryba w wodzie... Trzymam mocno kciuki i pomyśl koniecznie o tym sklepie internetowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ale fajna wiadomość! Na pewno wszystko się uda! Najważniejsze to lubić to co się robi, a we wnętrzarskich klimatach to Ty przecież jak ryba w wodzie... Trzymam mocno kciuki i pomyśl koniecznie o tym sklepie internetowym Oj dokładnie Dropku Dokładnie:yes::yes: Długo się zastanawiałam jak swoją pasję do wnętrz zamienić na zawód... projektowanie wnętrz nie wchodziło w grę - nie czułabym się na siłach... ale już drobne doradztwo, wyszukiwanie perełek - to jest to co chciałabym robić zawsze:yes: I już się martwiłam co to będzie jak zakończę prace nad mieszkaniem... ale teraz już się nie muszę martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.04.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Madzia super! Trzymam kciuki za całe przedsięwzięcie!!! no i czekam na sklep internetowy bo do stolycy to ja mam 600km.co do podłóg to nic się nie bój tylko dobrze zabezpiecz! U nas najpierw były podłogi a potem malowanie na gotowo ( niektóre lakiery wchodza w reakcje z farbami sciennymi i jest nieżły kosmos, dlatego my malowaliśmy po podłogach), drzwi tez po, prawdę mówiąc za Chiny Ludowe nie wyobrażam sobie jakby to miało się u mnie odbyć przed podłogami, montaz kuchni i zabudowy po podłogach. Ja wszystko dobrze ponakrywałam falistą tekturą , na to dodatkowo dałam warstwę papieru i sprawdzalam od czasu do czasu czy papier nieuszkodzony, jesli tak to kładłam nowy w tym miejscu ...a pamiętataj -nigdy nie pokuś się na użycie żółtej taśmy - ta cholera ma taki klej , że potem nerwy mozna tracić przy czyszczeniu, kup raczej niebieską.I głowa do góry! Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 17.04.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Magda, rewelacyjne wieści, szczerze gratuluję! Zwłaszcza wyboru - MOOI - the best of the best! Super, Magda! Wymigiwałam się zwykle przed służbowymi wyjazdami do Warszawy, ale teraz...biorę wszystkie i jak tylko salon otworzysz, będę Twoją klientką a i o doradztwo pięknie poproszę! Pozdrawiam, i trzymam kciuki za powodzenie przedsięwzięcia. ps. Sklep na Mokotowie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 dzięki;) No godzina zero jak najszybciej... skoro od dziś zaczęłam płacić czynsz, to naprawdę mi się śpieszy:lol2: Mam zamiar się wyrobić przed końcem maja... Planujesz jakieś WIELKIE OTWARCIE? Oj dokładnie DropkuI już się martwiłam co to będzie jak zakończę prace nad mieszkaniem... ale teraz już się nie muszę martwić A my możemy liczyć na fachowe doradztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.04.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 O! Jaki świetny pomysł! Magda, trzymam mocno kciuki! Przy następne wizycie w stolicy wpisuję jako obowiązkowy punkt programu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 O! Jaki świetny pomysł! Magda, trzymam mocno kciuki! Przy następne wizycie w stolicy wpisuję jako obowiązkowy punkt programu A czy to ładnie tak po cudzych wątkach chodzić, a na swoim nic nie napisać jakie łupy z dzisiejszej wizyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Planujesz jakieś WIELKIE OTWARCIE? też przyszłam zapytać kiedy na imprezkę inauguracyjną się szykować świetny pomysł Madzia a przy okazji o klientki to się martwic nie musisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.04.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Magda gratulacje ...już nie mogę się doczekać odsłony sklepowej ...pisz please jakie masz pomysły na wnętrze :) a fachowfcom krzyżyk na drogę ...oby kiedyś zrozumieli (no przeca źle nie życzę ) co to obsuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Madzia super! Trzymam kciuki za całe przedsięwzięcie!!! no i czekam na sklep internetowy bo do stolycy to ja mam 600km. co do podłóg to nic się nie bój tylko dobrze zabezpiecz! U nas najpierw były podłogi a potem malowanie na gotowo ( niektóre lakiery wchodza w reakcje z farbami sciennymi i jest nieżły kosmos, dlatego my malowaliśmy po podłogach), drzwi tez po, prawdę mówiąc za Chiny Ludowe nie wyobrażam sobie jakby to miało się u mnie odbyć przed podłogami, montaz kuchni i zabudowy po podłogach. Ja wszystko dobrze ponakrywałam falistą tekturą , na to dodatkowo dałam warstwę papieru i sprawdzalam od czasu do czasu czy papier nieuszkodzony, jesli tak to kładłam nowy w tym miejscu ...a pamiętataj -nigdy nie pokuś się na użycie żółtej taśmy - ta cholera ma taki klej , że potem nerwy mozna tracić przy czyszczeniu, kup raczej niebieską. I głowa do góry! Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Dzięki Aneciu za te rady i pocieszenie, ze jednak nie spieprzyłam doszczętnie tej kolejności... dziś kierbud też zaczął sięwymądrzać, że już pomalowane, wytapetowane powinno być... a ja się pytam - "A drzwi"??? "A no tak... drzwi... drzwi może też trzeba było przed podłogą, przynajmniej przed cyklinowaniem":wtf: - nie no, to już mnie dobiło:bash: Ja takiej kolejności w ogóle nie widzę Gubię się totalnie w tym harmonogramie prac:( Magda, rewelacyjne wieści, szczerze gratuluję! Zwłaszcza wyboru - MOOI - the best of the best! Super, Magda! Wymigiwałam się zwykle przed służbowymi wyjazdami do Warszawy, ale teraz...biorę wszystkie i jak tylko salon otworzysz, będę Twoją klientką a i o doradztwo pięknie poproszę! Pozdrawiam, i trzymam kciuki za powodzenie przedsięwzięcia. ps. Sklep na Mokotowie...? A Ty kochana ze Szczecina? MOOI znasz??? Dla mnie to sklep jeden jedyny... cała warszawka niech się schowa;) Mam nadzieję, ze u mnie towar będzie niegorszy;) A sklep jednak nie na mokotowie (a w tą lokalizację celowałam;))... będzie w centrum przy Foksal - więc chyba jeszcze lepiej:lol: Planujesz jakieś WIELKIE OTWARCIE? A my możemy liczyć na fachowe doradztwo A jak;) Czuj się zaproszona:) Ale zakończcie z tym "fachowym" bo aż mi głupio... czuję się jak hochsztaplerka;) Narazie żadna ze mnie fachura... raczej "pasjonatka"... może w przyszłości:rolleyes: Ale starać się będę O! Jaki świetny pomysł! Magda, trzymam mocno kciuki! Przy następne wizycie w stolicy wpisuję jako obowiązkowy punkt programu No ja cię rozliczę z tej deklaracji:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokusik77 17.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 dawno się nie odzywałam, a jak już to raczej w kulinarnych kwestiach, ale codziennie zaglądam i taka wiadomość nie może pozostać bez gratulacji i zapewnienia o kciukach wszystko się uda, nie wiem czym się martwisz brawo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ale zakończcie z tym "fachowym" bo aż mi głupio... czuję się jak hochsztaplerka;) Narazie żadna ze mnie fachura... raczej "pasjonatka"... może w przyszłości:rolleyes: Ale starać się będę Nie zakończę Zdecydowanie wolę takie pasjonatki z talentem (żeby daleko nie szukać - Rokoko też przecież od własnego domu zaczęła, prawda?) niż pożal się Boże dekoratorki po naszych ASP, które się w Dekoratorni promują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Magda gratulacje ...już nie mogę się doczekać odsłony sklepowej ...pisz please jakie masz pomysły na wnętrze :) a fachowfcom krzyżyk na drogę ...oby kiedyś zrozumieli (no przeca źle nie życzę ) co to obsuwa O właśnie kochana... wnętrza... jaki fajny ten sklep:rolleyes: Ma 5 metrów wysokości, antresolę... Już wstępny koncept mam, ale moze mi się jeszcze coś wyklaruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 dawno się nie odzywałam, a jak już to raczej w kulinarnych kwestiach, ale codziennie zaglądam i taka wiadomość nie może pozostać bez gratulacji i zapewnienia o kciukach wszystko się uda, nie wiem czym się martwisz brawo!! Nie zakończę Zdecydowanie wolę takie pasjonatki z talentem (żeby daleko nie szukać - Rokoko też przecież od własnego domu zaczęła, prawda?) niż pożal się Boże dekoratorki po naszych ASP, które się w Dekoratorni promują No coś w tym jest... ale skończ;) Ja naprawdę na to (jeszcze;)) nie zasługuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 17.04.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Magda,ja również szczerze gratuluję Bardzo fajny pomysł i czekam na pomysły na wnętrze bom ciekawa + sklep internetowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Madzia wielkie gratulacje Bardzo się cieszę, że będziesz się spełniać a ja jak rzucę moherowym beretem z pracy to trafię w okna Twojego sklepu pewnie będę często wpadać i się ślinić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Magda,ja również szczerze gratuluję Bardzo fajny pomysł i czekam na pomysły na wnętrze bom ciekawa + sklep internetowy! Oczywiście się pochwalę Madzia wielkie gratulacje Bardzo się cieszę, że będziesz się spełniać a ja jak rzucę moherowym beretem z pracy to trafię w okna Twojego sklepu pewnie będę często wpadać i się ślinić Eeee, to znaczy, że bliziutko pracujesz? To super:lol: W końcu może się poznamy:wiggle: bo narazie nasze ścieżki (jakimś cudem) się nie krzyżowały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 17.04.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Magda ogromne gratulacje, byłam raz w MOOI i jestem pod ogromnym wrażeniem,masz rację prawdziwe perełki,więc także liczę na sklep internetowy i zakupy z rabacikiem:) Powodzenia !!! Co do podłogi to piękna, uważaj przy oklejaniu na papierową żółtą taśme, stolarz nam mówił,że można nią oklejać,ale nie dłużej jak 5-7 dni,bo potem coś się z niej uwalnia i ciężko schodzi i może zostawiać ślady nie do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 17.04.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Magda, http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/good-luck-smiley.gif?1292867608 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Magda ogromne gratulacje, byłam raz w MOOI i jestem pod ogromnym wrażeniem,masz rację prawdziwe perełki,więc także liczę na sklep internetowy i zakupy z rabacikiem:) Powodzenia !!! Co do podłogi to piękna, uważaj przy oklejaniu na papierową żółtą taśme, stolarz nam mówił,że można nią oklejać,ale nie dłużej jak 5-7 dni,bo potem coś się z niej uwalnia i ciężko schodzi i może zostawiać ślady nie do usunięcia. Dziewczyny, ja już mam cyrk z tasmą Ale nie żółtą, tylko taką jakąś srebrną... Stachumi nią parapety obkleił i ostatnio jak był stolarz pokazywałam mu te gotowe i jak odkleiliśmy taśmę to się przeraziłam:o Modlę się, żeby coś sie z tym dało zrobićhttp://emoty.blox.pl/resource/pray.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts