MagdaZZZ 17.04.2012 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 a mąż już nie gania Cię do spania o północy? Czasem gania... czasem siedzi ze mną (coraz częściej ostatnio... potem na mnie psioczy cały poranek;)) Ale dziś już sobie poszedł... nie czekał na mnie:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 18.04.2012 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Magdzia rewelacja!!! Ja od pół roku wchodzę na stronkę MOOI z nadzieją, że sklep internetowy działa i wychodzę zawiedziona.... LICZĘ na Ciebie:) Jesteś idealna do prowadzenia takiego sklepu!!! Gwarantuję Ci sukces - już tyle forumowiczek oferuje chęć zakupów,że musi się udać. Ściągaj perełki i błagam o sklep internetowy Wracając do parkietu - jak dla mnie jest idealny - czysta elegancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.04.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 a w ogóle dzień przed otwarciem powinno byc otwarcie dla Vipów czyli nas - forumek wtedy byłaby szansa realnie wypić te szampany które się tu przelewają wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.04.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Rany Magda dopiero doczytałam o oknach i parkiecie tak cichutko teraz sobie myślę to kiedy co od okien dotrą do mnie aż zadzwonię z ciekawości No ale ja już przyzwyczajona do dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugich opóźnień - najwyżej będą malować jak będziemy mieszkać ------------------------------------------- Magda GRATULUJĘ a ja pisałam że będziesz wykańczać lokal pod wnętrzarski biznes http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Będę kibicować i trzyma kciuki żeby wszystko teraz przebiegało sprawnie i szybko do samego otwarcia. A jak będzie dobrze szło ( a będzie ) otworzymy filię w K. Długo się zastanawiałam jak swoją pasję do wnętrz zamienić na zawód... projektowanie wnętrz nie wchodziło w grę - nie czułabym się na siłach... ale już drobne doradztwo, wyszukiwanie perełek - to jest to co chciałabym robić zawsze:yes: Kochana napisałaś to co ja mam od jakiegoś czasu w głowie ----------------------- Ty taka zajęta , tyle do załatwienia - a ja Ci głowę zawracam rysowaniem drogi między budami na Bartyckiej http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 a ja się nie mogę doczekać, bo będę mieć blisko w pracy wyjdę niby na lunch a pobiegnę do MOOI na foksalu najfajniejsze jest to, że to nie za rok tylko w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.04.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Magdzia rewelacja!!! Ja od pół roku wchodzę na stronkę MOOI z nadzieją, że sklep internetowy działa i wychodzę zawiedziona.... LICZĘ na Ciebie:) Jesteś idealna do prowadzenia takiego sklepu!!! Gwarantuję Ci sukces - już tyle forumowiczek oferuje chęć zakupów,że musi się udać. Ściągaj perełki i błagam o sklep internetowy Wracając do parkietu - jak dla mnie jest idealny - czysta elegancja Jejuśku... ale jesteście cudowne:hug: A ja się bałam Wam powiedzieć co planuję Internetowy sklep MOOI ponoć od dawna jest gotowy, wystarczy kliknąć i go otworzyć... Ale P. Ania jest tak zabiegana, że nie dała by rady go poprowadzić na ten moment:roll: a w ogóle dzień przed otwarciem powinno byc otwarcie dla Vipów czyli nas - forumek wtedy byłaby szansa realnie wypić te szampany które się tu przelewają wirtualnie A wiesz, że to jest genialny pomysł Planuję dużo otwrcie dla prasy... może to jakoś połączyć? Rany Magda dopiero doczytałam o oknach i parkiecie tak cichutko teraz sobie myślę to kiedy co od okien dotrą do mnie aż zadzwonię z ciekawości No ale ja już przyzwyczajona do dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugich opóźnień - najwyżej będą malować jak będziemy mieszkać Błagam, tylko terazz nie wciskaj się w kolejkę Magda GRATULUJĘ a ja pisałam że będziesz wykańczać lokal pod wnętrzarski biznes http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Będę kibicować i trzyma kciuki żeby wszystko teraz przebiegało sprawnie i szybko do samego otwarcia. A jak będzie dobrze szło ( a będzie ) otworzymy filię w K. Kochana napisałaś to co ja mam od jakiegoś czasu w głowie ----------------------- Ty taka zajęta , tyle do załatwienia - a ja Ci głowę zawracam rysowaniem drogi między budami na Bartyckiej http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif O, widzisz - mam już plan rozwoju, mogę zaczynać Poważnie:) A z zawracanie głowy nie żartuj... wiesz jak ja bym chciała się z Tobą spotkać Ale cóż - siła wyższa:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 18.04.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 A Ty kochana ze Szczecina? MOOI znasz??? Dla mnie to sklep jeden jedyny... cała warszawka niech się schowa;) Mam nadzieję, ze u mnie towar będzie niegorszy;) A sklep jednak nie na mokotowie (a w tą lokalizację celowałam;))... będzie w centrum przy Foksal - więc chyba jeszcze lepiej:lol: A jak;) Czuj się zaproszona:) Magda, często bywałam w Szczecinie, ze względu na zawód mojego Taty - pływa na statkach i do Szczecina zawija Salon MOOI jest punktem obowiązkowym, gdy odwiedzam w Szczecinie kuzynki i znajomych... Ja pochodzę z okolic Koszalina, ale od wielu lat mieszkam w Poznaniu. W Warszawie natomiast przez jakiś czas mieszkałam i studiowałam. A lokalizacja rewelacyjna, i Blikle blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.04.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 a ja się nie mogę doczekać, bo będę mieć blisko w pracy wyjdę niby na lunch a pobiegnę do MOOI na foksalu najfajniejsze jest to, że to nie za rok tylko w maju Hmmm:oops: Ale to nie będzie MOOI:oops: Chyba nieładnie, że się tak posługuję tą nazwą... każdy ze sklepów współpracujących z P. Anią ma inną nazwę... ja właśnie myślę nad swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ciekawa jestem jaką nazwę wymyślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 18.04.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Magda, zrób konkurs z nagrodami na nazwę Chociaż może lepiej nie... bo 200 stron w zastraszającym tempie nastukamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.04.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Magda, często bywałam w Szczecinie, ze względu na zawód mojego Taty - pływa na statkach i do Szczecina zawija Salon MOOI jest punktem obowiązkowym, gdy odwiedzam w Szczecinie kuzynki i znajomych... Ja pochodzę z okolic Koszalina, ale od wielu lat mieszkam w Poznaniu. W Warszawie natomiast przez jakiś czas mieszkałam i studiowałam. A lokalizacja rewelacyjna, i Blikle blisko ooo widzisz - to może nasi Tatowie się znają Mój też pływa... ale do Szczecina to nie zawinął chyba od 20 lat:( A ja znowu w Koszalinie mieszkałam 3 lata:wiggle: Ale nasze drogi się przeplatały;) O Blikle nie wspominaj:p Poprzednio miałam redakcję w bliiiiskim sąsiedztwie Galerii Wypieków... źle to się dla mnie skończyło:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 18.04.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No Kochana GRATULUJE I TRZYMAM KCIUKI. :hug:Madziu powiedz mi czy ten piątek jest aktualny na spotkanko ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.04.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No Kochana GRATULUJE I TRZYMAM KCIUKI. :hug:Madziu powiedz mi czy ten piątek jest aktualny na spotkanko ?. Oj kochana... no nie:( Tak jak słyszysz... w piątek mam oficjalną wizytację NIby tak do 15... a Ty o której będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.04.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ciekawa jestem jaką nazwę wymyślisz Magda, zrób konkurs z nagrodami na nazwę Chociaż może lepiej nie... bo 200 stron w zastraszającym tempie nastukamy!!! O jaaaa, to na pewno by się tak skończyło:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 18.04.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Z pewnością! (A jeszcze tylko się cichutko pochwalę, że kurier właśnie przywiózł moje listwy sufitowe z Oraca i... cudne są! Jadę na budowę, znikam, życzę miłego dnia! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.04.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Madzia znów musiałam się cofnąc 5 stron:P ale tym razem masz usprawiedliwienie-----Boomba wiadomość o otwarciu sklepu. i ja bym chciała przez telefon kupowac!!! bo ja do Wawy to tylko na lotnisko ( byłam chyba z 10 lat temu). Madzia mi ofetę na maila plissss. a jak będziesz w Krk u teściów to osobiście. zobaczysz u nas sklepiki wnetrzarskie przy Focha . ąz się wybiorę tam dziś zobaczyć co oferuja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 18.04.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Madziu to przełóżmy na inny dzionek. Spokojnie pozałatwiaj wszystko, żeby było co opijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ja proponuję nazwę Zet Zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 18.04.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Gratuluję Madziu! http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h053.gif A o Twój sukces jestem spokojna, nie może być inaczej! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.04.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Gratulacje Madziu !!!! Świetna wiadomość, jak zawinę do stolycy to pewnie nawiedzę ten przybytek . Co do srebrnej taśmy na parapetach....to taśma tzw. amerykańska (jak NY style to na całego ) baaardzo cieżko ją się czyści a ja nawet nie wiem czym bo taką taśmą sklejamy tylko powierzchnie, które mogą ulec zniszczeniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts