Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magdzia rewelacja!!!

Ja od pół roku wchodzę na stronkę MOOI z nadzieją, że sklep internetowy działa i wychodzę zawiedziona.... LICZĘ na Ciebie:)

Jesteś idealna do prowadzenia takiego sklepu!!!

Gwarantuję Ci sukces - już tyle forumowiczek oferuje chęć zakupów,że musi się udać.

Ściągaj perełki i błagam o sklep internetowy :)

Wracając do parkietu - jak dla mnie jest idealny - czysta elegancja :)

Rany Magda dopiero doczytałam o oknach :jawdrop: i parkiecie :jawdrop: :hug:

tak cichutko teraz sobie myślę to kiedy co od okien dotrą do mnie :jawdrop: aż zadzwonię z ciekawości ;)

No ale ja już przyzwyczajona do dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugich opóźnień :bash: - najwyżej będą malować jak będziemy mieszkać :bash:

-------------------------------------------

Magda GRATULUJĘ

a ja pisałam że będziesz wykańczać lokal pod wnętrzarski biznes http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif

Będę kibicować i trzyma kciuki żeby wszystko teraz przebiegało sprawnie i szybko do samego otwarcia.

A jak będzie dobrze szło ( a będzie :yes:) otworzymy filię w K. :lol2:

Długo się zastanawiałam jak swoją pasję do wnętrz zamienić na zawód... projektowanie wnętrz nie wchodziło w grę - nie czułabym się na siłach... ale już drobne doradztwo, wyszukiwanie perełek - to jest to co chciałabym robić zawsze:yes:

Kochana napisałaś to co ja mam od jakiegoś czasu w głowie ;)

-----------------------

Ty taka zajęta , tyle do załatwienia :o - a ja Ci głowę zawracam rysowaniem drogi między budami na Bartyckiej :lol2: http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif

Magdzia rewelacja!!!

Ja od pół roku wchodzę na stronkę MOOI z nadzieją, że sklep internetowy działa i wychodzę zawiedziona.... LICZĘ na Ciebie:)

Jesteś idealna do prowadzenia takiego sklepu!!!

Gwarantuję Ci sukces - już tyle forumowiczek oferuje chęć zakupów,że musi się udać.

Ściągaj perełki i błagam o sklep internetowy :)

Wracając do parkietu - jak dla mnie jest idealny - czysta elegancja :)

Jejuśku... ale jesteście cudowne:hug: A ja się bałam Wam powiedzieć co planuję:oops::lol2:

Internetowy sklep MOOI ponoć od dawna jest gotowy, wystarczy kliknąć i go otworzyć... Ale P. Ania jest tak zabiegana, że nie dała by rady go poprowadzić na ten moment:roll:

a w ogóle dzień przed otwarciem powinno byc otwarcie dla Vipów czyli nas - forumek :)

wtedy byłaby szansa realnie wypić te szampany które się tu przelewają wirtualnie :)

A wiesz, że to jest genialny pomysł:rolleyes: Planuję dużo otwrcie dla prasy... może to jakoś połączyć?:rolleyes:

Rany Magda dopiero doczytałam o oknach :jawdrop: i parkiecie :jawdrop: :hug:

tak cichutko teraz sobie myślę to kiedy co od okien dotrą do mnie :jawdrop: aż zadzwonię z ciekawości ;)

No ale ja już przyzwyczajona do dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugich opóźnień :bash: - najwyżej będą malować jak będziemy mieszkać :bash:

Błagam, tylko terazz nie wciskaj się w kolejkę:cry:;)

Magda GRATULUJĘ

a ja pisałam że będziesz wykańczać lokal pod wnętrzarski biznes http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif

Będę kibicować i trzyma kciuki żeby wszystko teraz przebiegało sprawnie i szybko do samego otwarcia.

A jak będzie dobrze szło ( a będzie :yes:) otworzymy filię w K. :lol2:

Kochana napisałaś to co ja mam od jakiegoś czasu w głowie ;)

-----------------------

Ty taka zajęta , tyle do załatwienia :o - a ja Ci głowę zawracam rysowaniem drogi między budami na Bartyckiej :lol2: http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif

O, widzisz - mam już plan rozwoju, mogę zaczynać:rotfl:

Poważnie:)

A z zawracanie głowy nie żartuj... wiesz jak ja bym chciała się z Tobą spotkać:rolleyes: Ale cóż - siła wyższa:roll:

A Ty kochana ze Szczecina? MOOI znasz???:) Dla mnie to sklep jeden jedyny... cała warszawka niech się schowa;) Mam nadzieję, ze u mnie towar będzie niegorszy;)

A sklep jednak nie na mokotowie (a w tą lokalizację celowałam;))... będzie w centrum przy Foksal - więc chyba jeszcze lepiej:lol:

A jak;) Czuj się zaproszona:)

Magda, często bywałam w Szczecinie, ze względu na zawód mojego Taty - pływa na statkach i do Szczecina zawija :) Salon MOOI jest punktem obowiązkowym, gdy odwiedzam w Szczecinie kuzynki i znajomych... Ja pochodzę z okolic Koszalina, ale od wielu lat mieszkam w Poznaniu. W Warszawie natomiast przez jakiś czas mieszkałam i studiowałam.

A lokalizacja rewelacyjna, i Blikle blisko :D

a ja się nie mogę doczekać, bo będę mieć blisko :wiggle: w pracy wyjdę niby na lunch a pobiegnę do MOOI na foksalu :lol: najfajniejsze jest to, że to nie za rok tylko w maju :wiggle:

Hmmm:oops: Ale to nie będzie MOOI:oops:

Chyba nieładnie, że się tak posługuję tą nazwą... każdy ze sklepów współpracujących z P. Anią ma inną nazwę... ja właśnie myślę nad swoją:rolleyes:

Magda, często bywałam w Szczecinie, ze względu na zawód mojego Taty - pływa na statkach i do Szczecina zawija :) Salon MOOI jest punktem obowiązkowym, gdy odwiedzam w Szczecinie kuzynki i znajomych... Ja pochodzę z okolic Koszalina, ale od wielu lat mieszkam w Poznaniu. W Warszawie natomiast przez jakiś czas mieszkałam i studiowałam.

A lokalizacja rewelacyjna, i Blikle blisko :D

ooo widzisz - to może nasi Tatowie się znają:lol: Mój też pływa... ale do Szczecina to nie zawinął chyba od 20 lat:(;)

A ja znowu w Koszalinie mieszkałam 3 lata:wiggle: Ale nasze drogi się przeplatały;)

O Blikle nie wspominaj:p Poprzednio miałam redakcję w bliiiiskim sąsiedztwie Galerii Wypieków... źle to się dla mnie skończyło:p

Madzia znów musiałam się cofnąc 5 stron:P

ale tym razem masz usprawiedliwienie-----Boomba wiadomość o otwarciu sklepu.

i ja bym chciała przez telefon kupowac!!! bo ja do Wawy to tylko na lotnisko ( byłam chyba z 10 lat temu). Madzia mi ofetę na maila plissss.;)

a jak będziesz w Krk u teściów to osobiście. zobaczysz u nas sklepiki wnetrzarskie przy Focha . ąz się wybiorę tam dziś zobaczyć co oferuja;)

Gratulacje Madziu !!!! Świetna wiadomość, jak zawinę do stolycy to pewnie nawiedzę ten przybytek :D.

Co do srebrnej taśmy na parapetach....to taśma tzw. amerykańska :lol2: (jak NY style to na całego :D) baaardzo cieżko ją się czyści a ja nawet nie wiem czym bo taką taśmą sklejamy tylko powierzchnie, które mogą ulec zniszczeniu :(.