Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

WOW!!!

gratuluję pomysłu, odwagi i ustawiam się w kolejce także :)

a z tym przesunięciem terminów - to w tej sytuacji cała energię przekierujesz na organizację i aranżację Twojego biznesowego "dziecka" - nie ma tego złego! :))

GRATULUJĘ I TRZYMAM KCIUKI !!! i na bank wstąpię - bo mi blisko do Wawy !!!!

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noooo, MAGDA, skoro taki news, to aż musiałam się na chwilkę zjawić na FM, by pogratulować!!!!!!

Brzmi rewelacyjnie i już sobie ostrzę pazury na przyjazd do Wwy!

I postuluję o duże rabaty:lol2: dla forumowiczek, o sklep internetowy, oraz o przedsprzedaż dla nas przed otwarciem!!!

Jejuśku... ale jesteście cudowne:hug: A ja się bałam Wam powiedzieć co planuję:oops::lol2:

Internetowy sklep MOOI ponoć od dawna jest gotowy, wystarczy kliknąć i go otworzyć... Ale P. Ania jest tak zabiegana, że nie dała by rady go poprowadzić na ten moment:roll:

Hahaha ,Madzia toż ja klikam ,wchodzę ...ale nieczynne;)

Jejuśku... ale jesteście cudowne:hug: A ja się bałam Wam powiedzieć co planuję:oops::lol2:

Internetowy sklep MOOI ponoć od dawna jest gotowy, wystarczy kliknąć i go otworzyć... Ale P. Ania jest tak zabiegana, że nie dała by rady go poprowadzić na ten moment:roll:

Hahaha ,Madzia toż ja klikam ,wchodzę ...ale nieczynne;)

W sensie nie Ty masz go kliknąć i otworzyć,tylko P. Ania miałaby go kliknąć i uruchomić... to miałam na myśli:rotfl:

Dziewuszki... jesteście naj, naj, naj:hug: Rzuciłabym hasło "50% rabatu dla wszystkich", a zasługujecie na jeszcze więcej:hug: ale przy takiej deklaracji mogłabym w ogóle nie zaczynać:rotfl: Więc wybaczcie, będą tylko podziękowania i 10% rabatu na początek;):hug: No może 15:rolleyes:... zastanowię się, policzę to sobie;)

Magda , nie mogę tego nie napisać-wierzę , że Ci się uda , bo to najlepszy przykład na połączenie pasji z pracą.Jeśli tyle czasu , energii , uwagi poświęcasz na wyszukiwanie rzeczy do swojego apartamentu , to tylko potwierdzenie , ze to jest chyba to, co kochasz.W tym sklepie będzie Twoja pozytywna energia , właśnie pasja-czyli serce w tym co robisz.I to się wyczuwa , to tworzy właśnie magiczny klimat miejsca .Życzę Ci , abyś spełniła swoje marzenia.Niestety czasem niełatwo w naszym kraju prowadzić własny biznes , dlatego właśnie myślę , że trzeba robić to , w czym się jest naprawdę dobrym.Masz wyczucie stylu , smak , klasę -więc to , czmy się otaczasz będzie właśnie takie.I egoistycznie bardzo proszę o sklep internetowy , bo w Warszawie jestem 2-3 razy w roku.Powodzenia!!

W sensie nie Ty masz go kliknąć i otworzyć,tylko P. Ania miałaby go kliknąć i uruchomić... to miałam na myśli:rotfl:

Dziewuszki... jesteście naj, naj, naj:hug: Rzuciłabym hasło "50% rabatu dla wszystkich", a zasługujecie na jeszcze więcej:hug: ale przy takiej deklaracji mogłabym w ogóle nie zaczynać:rotfl: Więc wybaczcie, będą tylko podziękowania i 10% rabatu na początek;):hug: No może 15:rolleyes:... zastanowię się, policzę to sobie;)

Madzia Ty się z tymi rabatami naprawdę dooobrze zastanów;):) nie mogę się już doczekać :popcorn:

Magda , nie mogę tego nie napisać-wierzę , że Ci się uda , bo to najlepszy przykład na połączenie pasji z pracą.Jeśli tyle czasu , energii , uwagi poświęcasz na wyszukiwanie rzeczy do swojego apartamentu , to tylko potwierdzenie , ze to jest chyba to, co kochasz.W tym sklepie będzie Twoja pozytywna energia , właśnie pasja-czyli serce w tym co robisz.I to się wyczuwa , to tworzy właśnie magiczny klimat miejsca .Życzę Ci , abyś spełniła swoje marzenia.Niestety czasem niełatwo w naszym kraju prowadzić własny biznes , dlatego właśnie myślę , że trzeba robić to , w czym się jest naprawdę dobrym.Masz wyczucie stylu , smak , klasę -więc to , czmy się otaczasz będzie właśnie takie.I egoistycznie bardzo proszę o sklep internetowy , bo w Warszawie jestem 2-3 razy w roku.Powodzenia!!

:hug: matko... to taakie miłe:rolleyes:

Madzia Ty się z tymi rabatami naprawdę dooobrze zastanów;):) nie mogę się już doczekać :popcorn:

hehe... naprawdę muszę się dobrze zastanowić:rotfl:

Od początku po cichutku liczyłam na jakiś sklepik (dla mnie wersję internetową poproszę pięknie):-) Gratuluję i życzę samych sukcesów, mnóstwa klientów i spełnionych marzeń. Mam nadzieję, że i dla mnie coś pięknego wyszukasz:-)

Dziękuję:hug::hug:

Gratulacje, Madziulka!

Powiedz, ten twój pomysł na ściąganie lamp i nie tylko z USA to pod tym kątem był? ;) W sumie nie odpisywałaś na maile więc byłam pewna, że temat upadł i nie drążyłam nawet.

ściski

A nie:) Na razie nie planuję sprowadzania lamp z US... na razie;)

A na jakie maile nie odpisałam?:oops:

No właśnie... i w tym miejscu chciałam gorąco przeprosić wszystkich, na których maile nie odpisałam:( Wiem, wiem... mam parę takich na sumieniu:oops: O niektórych dosć często myślę... ale już jakoś nie ma jak:roll:

Skoro mowa o Mooi to przyszłam się przywitać :welcome:

Madziu pomysł świetny! Z całego serca kibicuję bo Mooi po prostu uwielbiam!

A tak w ogóle to u Ciebie wszystko jest "heel mooi":)

ach właśnie... moooi, nie przywitałam się http://emoty.blox.pl/resource/bangin.gif

http://emoty.blox.pl/resource/th_WelcomeSign.gif

A nick to od tego sklepu się wywodzi???:rolleyes: Zawsze się zastanawiałam:)