xykasia 18.04.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 WOW!!! gratuluję pomysłu, odwagi i ustawiam się w kolejce także a z tym przesunięciem terminów - to w tej sytuacji cała energię przekierujesz na organizację i aranżację Twojego biznesowego "dziecka" - nie ma tego złego! ) GRATULUJĘ I TRZYMAM KCIUKI !!! i na bank wstąpię - bo mi blisko do Wawy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 18.04.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Madziu mam nadzieje że tat taśma to nie GAFFER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ja proponuję nazwę Zet Zet Miałam podobny pomysł! ZetZetka. Tylko poszłam na naleśniki ze szpinakiem i mnie uprzedzono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Narendil bo my dziewczyny z podlasia i pomysły mamy podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 18.04.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Skoro mowa o Mooi to przyszłam się przywitać Madziu pomysł świetny! Z całego serca kibicuję bo Mooi po prostu uwielbiam! A tak w ogóle to u Ciebie wszystko jest "heel mooi":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 18.04.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 GRATULACJE No i trzymam kciuki bo wiele pracy przed Tobą. Mam nadzieję, że będzie tak jak w marzeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.04.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Noooo, MAGDA, skoro taki news, to aż musiałam się na chwilkę zjawić na FM, by pogratulować!!!!!!Brzmi rewelacyjnie i już sobie ostrzę pazury na przyjazd do Wwy!I postuluję o duże rabaty:lol2: dla forumowiczek, o sklep internetowy, oraz o przedsprzedaż dla nas przed otwarciem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 18.04.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Po pierwsze GRATULUJE a po drugie nie martw się ... interes wypali przy już dość sporej klijenteli z samego FM do,której się dopisuje oczywiście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.04.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Madziu po pierwsze podłoga bosska już Ci jej zazdroszczę. Za interes trzymam mocno kciuki. Oczywiście że się uda. I nawet sharlotkę wyciągnęłaś z ukrycia.Sharlot popraw się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Przeca już mówiłam, ze sukces murowany, bo masz NAS:lol: Ale jak zaczniesz Madzia dawać nam te rabaty, to nie wiem jak to będzie...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 18.04.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No po cichu miałam nadzieję, że chodzi o sklepowe łóżko:rotfl: Masz tę fuchę, biorę cię Grunt to determinacja - Ty to masz:yes::lol2: Ha...otwórz tylko ..to zobaczysz moją determinację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 18.04.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 jeden dzień nieobecności ... i masz ... kilka stron do przebrnięcia ... warto było bo MOOI to jest coś nawet jak się w stolicy bywa sporadycznie ... Magda powodzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 18.04.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jejuśku... ale jesteście cudowne:hug: A ja się bałam Wam powiedzieć co planuję Internetowy sklep MOOI ponoć od dawna jest gotowy, wystarczy kliknąć i go otworzyć... Ale P. Ania jest tak zabiegana, że nie dała by rady go poprowadzić na ten moment:roll: Hahaha ,Madzia toż ja klikam ,wchodzę ...ale nieczynne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.04.2012 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jejuśku... ale jesteście cudowne:hug: A ja się bałam Wam powiedzieć co planuję Internetowy sklep MOOI ponoć od dawna jest gotowy, wystarczy kliknąć i go otworzyć... Ale P. Ania jest tak zabiegana, że nie dała by rady go poprowadzić na ten moment:roll: Hahaha ,Madzia toż ja klikam ,wchodzę ...ale nieczynne;) W sensie nie Ty masz go kliknąć i otworzyć,tylko P. Ania miałaby go kliknąć i uruchomić... to miałam na myśli:rotfl: Dziewuszki... jesteście naj, naj, naj:hug: Rzuciłabym hasło "50% rabatu dla wszystkich", a zasługujecie na jeszcze więcej:hug: ale przy takiej deklaracji mogłabym w ogóle nie zaczynać Więc wybaczcie, będą tylko podziękowania i 10% rabatu na początek;) No może 15:rolleyes:... zastanowię się, policzę to sobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 18.04.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Magda , nie mogę tego nie napisać-wierzę , że Ci się uda , bo to najlepszy przykład na połączenie pasji z pracą.Jeśli tyle czasu , energii , uwagi poświęcasz na wyszukiwanie rzeczy do swojego apartamentu , to tylko potwierdzenie , ze to jest chyba to, co kochasz.W tym sklepie będzie Twoja pozytywna energia , właśnie pasja-czyli serce w tym co robisz.I to się wyczuwa , to tworzy właśnie magiczny klimat miejsca .Życzę Ci , abyś spełniła swoje marzenia.Niestety czasem niełatwo w naszym kraju prowadzić własny biznes , dlatego właśnie myślę , że trzeba robić to , w czym się jest naprawdę dobrym.Masz wyczucie stylu , smak , klasę -więc to , czmy się otaczasz będzie właśnie takie.I egoistycznie bardzo proszę o sklep internetowy , bo w Warszawie jestem 2-3 razy w roku.Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.04.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 W sensie nie Ty masz go kliknąć i otworzyć,tylko P. Ania miałaby go kliknąć i uruchomić... to miałam na myśli:rotfl: Dziewuszki... jesteście naj, naj, naj:hug: Rzuciłabym hasło "50% rabatu dla wszystkich", a zasługujecie na jeszcze więcej:hug: ale przy takiej deklaracji mogłabym w ogóle nie zaczynać Więc wybaczcie, będą tylko podziękowania i 10% rabatu na początek;) No może 15:rolleyes:... zastanowię się, policzę to sobie;) Madzia Ty się z tymi rabatami naprawdę dooobrze zastanów;) nie mogę się już doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 18.04.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Od początku po cichutku liczyłam na jakiś sklepik (dla mnie wersję internetową poproszę pięknie) Gratuluję i życzę samych sukcesów, mnóstwa klientów i spełnionych marzeń. Mam nadzieję, że i dla mnie coś pięknego wyszukasz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 18.04.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Gratulacje, Madziulka! Powiedz, ten twój pomysł na ściąganie lamp i nie tylko z USA to pod tym kątem był? W sumie nie odpisywałaś na maile więc byłam pewna, że temat upadł i nie drążyłam nawet. ściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.04.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Magda , nie mogę tego nie napisać-wierzę , że Ci się uda , bo to najlepszy przykład na połączenie pasji z pracą.Jeśli tyle czasu , energii , uwagi poświęcasz na wyszukiwanie rzeczy do swojego apartamentu , to tylko potwierdzenie , ze to jest chyba to, co kochasz.W tym sklepie będzie Twoja pozytywna energia , właśnie pasja-czyli serce w tym co robisz.I to się wyczuwa , to tworzy właśnie magiczny klimat miejsca .Życzę Ci , abyś spełniła swoje marzenia.Niestety czasem niełatwo w naszym kraju prowadzić własny biznes , dlatego właśnie myślę , że trzeba robić to , w czym się jest naprawdę dobrym.Masz wyczucie stylu , smak , klasę -więc to , czmy się otaczasz będzie właśnie takie.I egoistycznie bardzo proszę o sklep internetowy , bo w Warszawie jestem 2-3 razy w roku.Powodzenia!! matko... to taakie miłe:rolleyes: Madzia Ty się z tymi rabatami naprawdę dooobrze zastanów;) nie mogę się już doczekać hehe... naprawdę muszę się dobrze zastanowić Od początku po cichutku liczyłam na jakiś sklepik (dla mnie wersję internetową poproszę pięknie) Gratuluję i życzę samych sukcesów, mnóstwa klientów i spełnionych marzeń. Mam nadzieję, że i dla mnie coś pięknego wyszukasz:-) Dziękuję:hug: Gratulacje, Madziulka! Powiedz, ten twój pomysł na ściąganie lamp i nie tylko z USA to pod tym kątem był? W sumie nie odpisywałaś na maile więc byłam pewna, że temat upadł i nie drążyłam nawet. ściski A nie:) Na razie nie planuję sprowadzania lamp z US... na razie;) A na jakie maile nie odpisałam? No właśnie... i w tym miejscu chciałam gorąco przeprosić wszystkich, na których maile nie odpisałam:( Wiem, wiem... mam parę takich na sumieniu:oops: O niektórych dosć często myślę... ale już jakoś nie ma jak:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.04.2012 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Skoro mowa o Mooi to przyszłam się przywitać Madziu pomysł świetny! Z całego serca kibicuję bo Mooi po prostu uwielbiam! A tak w ogóle to u Ciebie wszystko jest "heel mooi":) ach właśnie... moooi, nie przywitałam się http://emoty.blox.pl/resource/bangin.gif http://emoty.blox.pl/resource/th_WelcomeSign.gif A nick to od tego sklepu się wywodzi??? Zawsze się zastanawiałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts