Beauty 18.04.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Madzia radzę ci abyś sprowadziła od razu po kilka egzemplarzy chodliwych towarów ,bo przecież nam się głównie te same rzeczy podobają i jeszcze dojdzie do jakiejś masakry na fm:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.04.2012 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Madzia rabaty rabatami ale Ty kochana szykuj jakieś miejsce w tym sklepie na pogaduchy - najlepiej wygodną kanapkę albo foteliki i kupuj ekspres do kawy bo teraz to się od nas nie opędzisz:hug: i same zakupy nam chyba nie wystarczą no i oczywiście jak już Będziesz gotowa to adres Podaj no bo jakoś trzeba będzie trafić do Ciebie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.04.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 : A nie:) Na razie nie planuję sprowadzania lamp z US... na razie;) O, właśnie chciałam to napisać Madziu - czuję, że jak tylko okrzepniesz w tym biznesie, zaraz zaczniesz rozkręcać ten pomysł, który nam nie wyszedł. ja to po prostu czuję w kościach Madzia rabaty rabatami ale Ty kochana szykuj jakieś miejsce w tym sklepie na pogaduchy - najlepiej wygodną kanapkę albo foteliki i kupuj ekspres do kawy bo teraz to się od nas nie opędzisz:hug: i same zakupy nam chyba nie wystarczą no i oczywiście jak już Będziesz gotowa to adres Podaj no bo jakoś trzeba będzie trafić do Ciebie:bye: Świetny pomysł! coś jak wnętrzarski odpowiednik "czułego barbarzyńcy" Albo jak ta kawiarnia, w której się ostatnio z Madzią widziałyśmy: http://www.caffee.stanowski.pl/. Właśnie, Madziu, pozwolisz że na Twoim wątku zareklamuję to miejsce? Niedaleko Dworca Wileńskiego, na Ząbkowskiej był kiedyś sklep z antykami - wyjątkowo stary i zapyziały, nawet jak na standardy antykwariatów . zaszłam tam niedawno, a tam otworzyli kawiarnię, w której można kupić odnowione krzesła i stoliki, przy których się siedzi . Ja tam wypatrzyłam kilka rzeczy, które mi się spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Magda miłego dnia życzę A co do okien - tak tylko zadzwonię dziś jak się panowie mają - co tam słychać - gdzie aktualnie robią - ale wcinać się nie będę . Zresztą oni tam mają już swój harmonogram obcykany - więc moje okienko ma mało do gadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 oooo Ciekawa kawiarnia. Bardzo lubię ulicę Ząbkowską, chociaż byłam tam 3 razy w życiu. Jeden raz spędziłam tam 6 godzin szwędając się od pubu do pubu i na drugi dzień oboje z mężem byliśmy przeziębieni Madzia nie mogę się doczekać Twojego sklepu, zobaczysz to będzie strzał w dziesiątkę Odnośnie pomysły Anetki to może powinnaś rozważyć zrobienia np na antresoli Cafe jak w Almi (tylko tam bez antresoli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.04.2012 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 haha:lol: O miejscu na pogaduchy już dawno myślałam... no kawiarni z prawdziwego zdarzenia ni da rydy[/i popełnić bo lokal nie ma pozwolenia na gastronomię... ale od początku miałam w planie zrobić fajny kącik, gdzie mogę przysiąść z ulubionymi klientami:lol: Napić się kawki/herbatki przy ciasteczku - ciasteczka, muffinki itp. oczywiście pięknie wyeksponowane na paterkach z klosikami;) Ale żeście fajnie zareagowały na ten mój pomysł:hug: Tyle entuzjazmu, tyle miłych słów, tyle wsparcia:rolleyes: Nie mogę się nadziwić PS Ta kawiarenka przy Żąbkowskiej naprawdę rewelacyjna:yes: Byłam w szoku, jak wajnie to wymyślili... ile fajnych mebli tam mieli:o Asia wykazałaś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 19.04.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Madziu - ciasteczka, muffinki i rabaty Kobito Ty Nas rozpieścisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Madzia a może zamiast rabatów karty stałego klienta jak ma Almi? Od każdego zakupu 10% wpada na kartę do wykorzystania? P.S. Madziu czy Twoją personę będzie można zastać zawsze w godzinach otwarcia sklepu ? Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 19.04.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ach właśnie... moooi, nie przywitałam się http://emoty.blox.pl/resource/bangin.gif http://emoty.blox.pl/resource/th_WelcomeSign.gif A nick to od tego sklepu się wywodzi??? Zawsze się zastanawiałam:) Dzięki za tak miłe powitanie:) Wątek śledzę od dawna i z wielką przyjemnością czerpię wszelkie nowinki (nie tylko wnętrzarskie), bo u Ciebie Madziu tyle się dzieje:) No własnie, tyle się dzieje, że nigdy nie zdążyłam się nawet przywitać. A nick mój wywodzi się od holenderskiego moooi, gdzie pierwszy raz natknęłam się na ich lampy, zakochałam i tak już zostało:) Potem doszła ulubiona perfumeria -też mooi. A w ogóle to mooi znaczy "ładny", a ja lubię ładne rzeczy. I chyba to już cała etymologia mojego nicku:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 19.04.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Magda potrzebuje Twojej rady i wyczucia stylu;)Prosze sprawdż pocztę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.04.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Madziu, gratuluję sklepu i życzę sukcesu oraz ogromnych zysków Ps. Podłoga PIĘKNA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.04.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Proszę chwilę człowieka nie ma na Fm a tu takie nowiny FANTASTYCZNY POMYSŁ trzymam kciukasy za powodzenie przedsięwzięciahttp://emoty.blox.pl/resource/23_132_5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xykasia 19.04.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 kolejny raz oglądałam podłogi! - by zobaczyć róznicę na innym monitorze nadal wyglądają PIĘKNIE! P.S.wczoraj wędrując na skróty ul. Foksal na Nowy Świat rozglądałam się detektywistycznie i szukałam potencjalnego miejsca czy to numer 18??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk11 19.04.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Gratuluję pomysłu i odwagi.POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sagga 19.04.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Jak ja się cieszę! Z pomysłu na biznes, z faktu, że nawet jeśli zakończysz już urządzanie własnego - wymarzonego M, będziesz mogła swoimi zdolnościami dzielić się z innymi! Ale fajnie! Hm, ponieważ jestem z lubelskiego to liczę na uruchomienie sklepu internetowego Na żywo będę będę, za 3 tyg! Chyba zacznę częściej odwiedzać swojego braciszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Magda zobacz czy ten nr doszedł bo coś mi poczta szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.04.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Madziu - ciasteczka, muffinki i rabaty Kobito Ty Nas rozpieścisz No skąd;) To i tak mało - jesteście warte dużo więcej:lol2: Madzia a może zamiast rabatów karty stałego klienta jak ma Almi? Od każdego zakupu 10% wpada na kartę do wykorzystania? P.S. Madziu czy Twoją personę będzie można zastać zawsze w godzinach otwarcia sklepu ? To fajny pomysł... ale nie taki prosty w realizacji;) Przydałby się jakiś system do tego chyba:rolleyes: Dzięki za tak miłe powitanie:) Wątek śledzę od dawna i z wielką przyjemnością czerpię wszelkie nowinki (nie tylko wnętrzarskie), bo u Ciebie Madziu tyle się dzieje:) No własnie, tyle się dzieje, że nigdy nie zdążyłam się nawet przywitać. A nick mój wywodzi się od holenderskiego moooi, gdzie pierwszy raz natknęłam się na ich lampy, zakochałam i tak już zostało:) Potem doszła ulubiona perfumeria -też mooi. A w ogóle to mooi znaczy "ładny", a ja lubię ładne rzeczy. I chyba to już cała etymologia mojego nicku:rotfl: A ja zawsze myślałam, ze mooi to znaczy "dom" w jakimś skandynawskim języku... a widzisz - teraz już jestem mądrzejsza;) Magda potrzebuje Twojej rady i wyczucia stylu;)Prosze sprawdż pocztę! Już odpowiedziane:) Daj znać jak Ci sie mój pomysł podoba, a potem koniecznie podziel się co zadecydowałas i jakie są tego efekty:) Madziu, gratuluję sklepu i życzę sukcesu oraz ogromnych zysków Ps. Podłoga PIĘKNA! Proszę chwilę człowieka nie ma na Fm a tu takie nowiny FANTASTYCZNY POMYSŁ trzymam kciukasy za powodzenie przedsięwzięciahttp://emoty.blox.pl/resource/23_132_5.gif kolejny raz oglądałam podłogi! - by zobaczyć róznicę na innym monitorze nadal wyglądają PIĘKNIE! P.S.wczoraj wędrując na skróty ul. Foksal na Nowy Świat rozglądałam się detektywistycznie i szukałam potencjalnego miejsca czy to numer 18??? A szukałaś na Foksal czy na Kopernika??? Ja ciągle móiwuę przy foksla, foksal... ale tak naprawdę lokal mam na Kopernika (ale z numerem prawie trafiłaś - 8/18)... będę najbliższą sąsiadką Art De Vivre:wiggle: Gratuluję pomysłu i odwagi. POWODZENIA Dziekuję najmocniej:) Jak ja się cieszę! Z pomysłu na biznes, z faktu, że nawet jeśli zakończysz już urządzanie własnego - wymarzonego M, będziesz mogła swoimi zdolnościami dzielić się z innymi! Ale fajnie! Hm, ponieważ jestem z lubelskiego to liczę na uruchomienie sklepu internetowego Na żywo będę będę, za 3 tyg! Chyba zacznę częściej odwiedzać swojego braciszka No to koniecznie;) Dzięki za te miłe słowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.04.2012 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Magda zobacz czy ten nr doszedł bo coś mi poczta szwankuje doszło doszło:yes: 2x;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Hmn...Magda zależy czy byś chciała... u mnie w pracy teraz dużo projektów, nowych coraz wymyślniejszych. Kto wie może by chcieli i takie coś zrobić, ale to już nie ze mną Chociaż może dostałabyś mnie jako opiekuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.04.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 To fajny pomysł... ale nie taki prosty w realizacji;) Przydałby się jakiś system do tego chyba:rolleyes: Eee tam - robisz sobie malutką piecząteczkę, i stemplujesz na odwrocie wizytówki np: za każde wydane 100 zł. 10 pieczątek uprawnia do rabatu. No chyba że mówicie o sklepie internetowym, to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts