Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madzia rabaty rabatami ale Ty kochana szykuj jakieś miejsce w tym sklepie na pogaduchy ;)- najlepiej wygodną kanapkę albo foteliki i kupuj ekspres do kawy bo teraz to się od nas nie opędzisz:hug: i same zakupy nam chyba nie wystarczą:no::hug: no i oczywiście jak już Będziesz gotowa to adres Podaj no bo jakoś trzeba będzie trafić do Ciebie:bye:

:

A nie:) Na razie nie planuję sprowadzania lamp z US... na razie;)

O, właśnie chciałam to napisać Madziu - czuję, że jak tylko okrzepniesz w tym biznesie, zaraz zaczniesz rozkręcać ten pomysł, który nam nie wyszedł. ja to po prostu czuję w kościach :rotfl:

Madzia rabaty rabatami ale Ty kochana szykuj jakieś miejsce w tym sklepie na pogaduchy ;)- najlepiej wygodną kanapkę albo foteliki i kupuj ekspres do kawy bo teraz to się od nas nie opędzisz:hug: i same zakupy nam chyba nie wystarczą:no::hug: no i oczywiście jak już Będziesz gotowa to adres Podaj no bo jakoś trzeba będzie trafić do Ciebie:bye:

Świetny pomysł! coś jak wnętrzarski odpowiednik "czułego barbarzyńcy" :lol2:

Albo jak ta kawiarnia, w której się ostatnio z Madzią widziałyśmy: http://www.caffee.stanowski.pl/.

Właśnie, Madziu, pozwolisz że na Twoim wątku zareklamuję to miejsce?

Niedaleko Dworca Wileńskiego, na Ząbkowskiej był kiedyś sklep z antykami - wyjątkowo stary i zapyziały, nawet jak na standardy antykwariatów :).

zaszłam tam niedawno, a tam otworzyli kawiarnię, w której można kupić odnowione krzesła i stoliki, przy których się siedzi :). Ja tam wypatrzyłam kilka rzeczy, które mi się spodobały :yes:

oooo :) Ciekawa kawiarnia. Bardzo lubię ulicę Ząbkowską, chociaż byłam tam 3 razy w życiu. Jeden raz spędziłam tam 6 godzin szwędając się od pubu do pubu i na drugi dzień oboje z mężem byliśmy przeziębieni :lol:

Madzia nie mogę się doczekać Twojego sklepu, zobaczysz to będzie strzał w dziesiątkę :) Odnośnie pomysły Anetki to może powinnaś rozważyć zrobienia np na antresoli Cafe jak w Almi (tylko tam bez antresoli) :lol:

haha:lol: O miejscu na pogaduchy już dawno myślałam... no kawiarni z prawdziwego zdarzenia ni da rydy[/i popełnić:( bo lokal nie ma pozwolenia na gastronomię... ale od początku miałam w planie zrobić fajny kącik, gdzie mogę przysiąść z ulubionymi klientami:lol: Napić się kawki/herbatki przy ciasteczku - ciasteczka, muffinki itp. oczywiście pięknie wyeksponowane na paterkach z klosikami;)

Ale żeście fajnie zareagowały na ten mój pomysł:hug::hug::hug: Tyle entuzjazmu, tyle miłych słów, tyle wsparcia:rolleyes: Nie mogę się nadziwić:):hug:

PS Ta kawiarenka przy Żąbkowskiej naprawdę rewelacyjna:yes: Byłam w szoku, jak wajnie to wymyślili... ile fajnych mebli tam mieli:o Asia wykazałaś się;)

ach właśnie... moooi, nie przywitałam się http://emoty.blox.pl/resource/bangin.gif

http://emoty.blox.pl/resource/th_WelcomeSign.gif

A nick to od tego sklepu się wywodzi???:rolleyes: Zawsze się zastanawiałam:)

Dzięki za tak miłe powitanie:) Wątek śledzę od dawna i z wielką przyjemnością czerpię wszelkie nowinki (nie tylko wnętrzarskie):rotfl:, bo u Ciebie Madziu tyle się dzieje:) No własnie, tyle się dzieje, że nigdy nie zdążyłam się nawet przywitać.

A nick mój wywodzi się od holenderskiego moooi, gdzie pierwszy raz natknęłam się na ich lampy, zakochałam i tak już zostało:) Potem doszła ulubiona perfumeria -też mooi. A w ogóle to mooi znaczy "ładny", a ja lubię ładne rzeczy. I chyba to już cała etymologia mojego nicku:rotfl:

Jak ja się cieszę!:wiggle: Z pomysłu na biznes, z faktu, że nawet jeśli zakończysz już urządzanie własnego - wymarzonego M, będziesz mogła swoimi zdolnościami dzielić się z innymi! Ale fajnie! Hm, ponieważ jestem z lubelskiego to liczę na uruchomienie sklepu internetowego :p Na żywo będę będę, za 3 tyg! Chyba zacznę częściej odwiedzać swojego braciszka :rotfl:

Madziu - ciasteczka, muffinki i rabaty Kobito Ty Nas rozpieścisz :)

No skąd;) To i tak mało - jesteście warte dużo więcej:lol2:

Madzia a może zamiast rabatów karty stałego klienta jak ma Almi? Od każdego zakupu 10% wpada na kartę do wykorzystania? :)

P.S. Madziu czy Twoją personę będzie można zastać zawsze w godzinach otwarcia sklepu ? :lol:

To fajny pomysł... ale nie taki prosty w realizacji;) Przydałby się jakiś system do tego chyba:rolleyes:

Dzięki za tak miłe powitanie:) Wątek śledzę od dawna i z wielką przyjemnością czerpię wszelkie nowinki (nie tylko wnętrzarskie):rotfl:, bo u Ciebie Madziu tyle się dzieje:) No własnie, tyle się dzieje, że nigdy nie zdążyłam się nawet przywitać.

A nick mój wywodzi się od holenderskiego moooi, gdzie pierwszy raz natknęłam się na ich lampy, zakochałam i tak już zostało:) Potem doszła ulubiona perfumeria -też mooi. A w ogóle to mooi znaczy "ładny", a ja lubię ładne rzeczy. I chyba to już cała etymologia mojego nicku:rotfl:

A ja zawsze myślałam, ze mooi to znaczy "dom" w jakimś skandynawskim języku... a widzisz - teraz już jestem mądrzejsza;)

Magda potrzebuje Twojej rady i wyczucia stylu;)Prosze sprawdż pocztę!

Już odpowiedziane:) Daj znać jak Ci sie mój pomysł podoba, a potem koniecznie podziel się co zadecydowałas i jakie są tego efekty:)

Madziu, gratuluję sklepu i życzę sukcesu oraz ogromnych zysków ;)

Ps. Podłoga PIĘKNA!

:hug:

Proszę chwilę człowieka nie ma na Fm a tu takie nowiny :o

FANTASTYCZNY POMYSŁ

trzymam kciukasy za powodzenie przedsięwzięciahttp://emoty.blox.pl/resource/23_132_5.gif

:hug:

kolejny raz oglądałam podłogi! - by zobaczyć róznicę na innym monitorze

nadal wyglądają PIĘKNIE!

P.S.wczoraj wędrując na skróty ul. Foksal na Nowy Świat rozglądałam się detektywistycznie i szukałam potencjalnego miejsca :D

czy to numer 18???

:lol2: A szukałaś na Foksal czy na Kopernika??? Ja ciągle móiwuę przy foksla, foksal... ale tak naprawdę lokal mam na Kopernika (ale z numerem prawie trafiłaś;) - 8/18)... będę najbliższą sąsiadką Art De Vivre:wiggle:

Gratuluję pomysłu i odwagi.

POWODZENIA

Dziekuję najmocniej:)

Jak ja się cieszę!:wiggle: Z pomysłu na biznes, z faktu, że nawet jeśli zakończysz już urządzanie własnego - wymarzonego M, będziesz mogła swoimi zdolnościami dzielić się z innymi! Ale fajnie! Hm, ponieważ jestem z lubelskiego to liczę na uruchomienie sklepu internetowego :p Na żywo będę będę, za 3 tyg! Chyba zacznę częściej odwiedzać swojego braciszka :rotfl:

No to koniecznie;) Dzięki za te miłe słowa:)

To fajny pomysł... ale nie taki prosty w realizacji;) Przydałby się jakiś system do tego chyba:rolleyes:

Eee tam - robisz sobie malutką piecząteczkę, i stemplujesz na odwrocie wizytówki np: za każde wydane 100 zł. 10 pieczątek uprawnia do rabatu. No chyba że mówicie o sklepie internetowym, to co innego :lol: