Venus_m 19.04.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Magda a Arte de Vivre jest na niecałej...prawie codziennie tamtędy chodzę Nihiru chodzi o to aby te środki się kumulowały Ja obstawiam potrzebną do tego platformę. Ale nie będę się tu reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.04.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Magda a Arte de Vivre jest na niecałej...prawie codziennie tamtędy chodzę Nihiru chodzi o to aby te środki się kumulowały Ja obstawiam potrzebną do tego platformę. Ale nie będę się tu reklamować Na niecałej??? No co Ty mówisz??? Niecała jest przy Teatrze Narodowym, przy Ogrodzie Saskim... Art De Vivre jest na Kopernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) eee....a ja byłam pewna że to niecała ulica...jutro sprawdzę pokręciłam niecała to ulica prostopadła do tej na której pracuję Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 19.04.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 A ja zawsze myślałam, ze mooi to znaczy "dom" w jakimś skandynawskim języku... a widzisz - teraz już jestem mądrzejsza;) Wbrew obiegowej opinii nie tylko krowy tam mają i tulipany, ale i jakieś fajne słówko się znajdzie:rotfl: i jeszcze sporo ciekawych wnętrzarskich inspiracji. A apropos inspiracji to dziś ruszyła nowa strona mojego wnętrzarskiego GURU, w zakładce REALISATIONS są zdjęcia z realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 20.04.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Madziu! Co ja czytam? :jawdrop: GRATULACJE:wave: Wszystkiego dobrego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 20.04.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) MOOi powiadasz..... no fajnie się zapowiada. A ja muszę Ci Madziu się pochwalić że zakupiłem patelnię ( z dwoma uchami) Silit profi deluxe (http://www.silit.pl/sklep/detail/6-patelnie/flypage/885-patelnia-profi-deluxe-28cm.html?sef=hcfp) zakupilem u zachodnich sąsiadów ponad 200 zł taniej... Widziałem ją u Pani Gadżet na TVN style i byłem baardzo zaciekaekawiony. W rzeczywistości jest jeszcze lepiej.... duzo by gadac.Przepraszam za off top ale wiem ze lubisz gotować (jak ja) więc musialem...... a wracając do podłogi to juz wiem jaka bedzie moim WZORCOWYM wyznacznikiem!!!!gratuluję ... Madzia gdzie wy w tym NY mieszkacie?? hiihihih Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.04.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 lolek, poniewaz wiem, ze lubisz gadzety kuchenne, mogłbys sie pochwalic (u mnie moze byc, zeby Madzi nie zasmiecac), co jeszcze masz fajnego? Patelnia super:yes: a jakie wybrałeś garnki do indukcji:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 23.04.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Gratuluję sklepu i życzę sukcesów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.04.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Kochani, przepraszam że tak ostatnio zaniedbuję wątek, na posty nie odpisuję... A co grosza - potwornie zaniedbuję Wasze wątki:oops: Ale naprawdę jestem zrobiona... jednak aranżacja takiego sklepu to nie taka prosta sprawa;) Do tego zamawianie towaru, sprawy organizacyjne firmy (urzędy, księgowe, kasy fiskalne, strony internetowe, praca nad logo, poszukiwania pracowników)... ej, chyba naprawdę nie wiedziałam na co się porywam;) Ale najważniejsze, i to mnie najbardziej cieszy:lol: - że w końcu mam co robić Może i zapierdziel, ale lepsze to niż brak celu i misji, które ostatnimi czasy mi doskwierały:roll: Dzięki jeszcze raz za miłe słowa:hug: Loluś, fajna ta patelnia - wizualnie;) Ale powiedz proszę, co jest w niej takiego w wyjątkowego:rolleyes: Poważnie pytam, bo nic o niej nie wiem... jakie ma właściwości? I wygodne te dwie łapki? Lepsze od jednej długiej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.04.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Madzia no my to rozumiemy, ze Ty teraz kobieta pracująca...:hug:trzymamy zaciśnięte kciukasy za sprawny rozruch! :Dnie wiem Kochana czy Ty zdajesz sobie sprawę ale teraz jak już podzieliłaś się tą informacją z nami to się nie Opędzisz od wizyt Forumek i Forumowiczów...:Dodrobinkę Ci zazdroszczę bo ja chętnie bym wszystkich poznała w realu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.04.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Magda, dasz radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka81 23.04.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam serdecznie. Jestem tu "nowa" bo zarejestrowałam się dopiero dziś ale podczytuję tu i tam już od dłuższego czasu. Przedzieram się przez wątek Obecnie jestem na 386 stronie i jest ciekawie Powiem krótko - ślicznie tu Lampa piękna, sofa tyż w ogóle to mój klimat też jest. Ja jestem na etapie wykończenia mieszkania w kamienicy 103 m2. Mega duuużo inspiracji można stąd zaczerpnąć. Podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 23.04.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Hej Madziu.Podłoga wyszła pięknie.W sumie wyszła duużo(chyba że to wina mojego monitora)ciemniejsza niż na próbkach aleto jej jeszcze dodaje uroku:yes:cała reszta przecież bedzie bardzo jasna wiec bedzie piknie!!!!!!!Gratulacje z powodu nowego przedsiewziecia, trzymam kciuki. No oczywiście zazdroszcze bo bedziesz obcować z takim pięknymi rzeczami, że:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.04.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Madzia trzyma kciuki i cieszę się razem z Tobą - widac że jesteś w swoim żywiole A my już niedługo będziemy u Ciebie na kanapce katalogi przeglądać.................... a Ty odpoczniesz i złapiesz trochę zasłużonego oddechu Pierwszym przystankiem w naszych wyprawach do stolycy będzie teraz Twój sklepik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.04.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Madzia-Ju ken du łyt . Mam nadzieję, że pokażesz nam tutaj trochę Twojego sklepu tym, którym nie dane będzie go odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 23.04.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Kochani, przepraszam że tak ostatnio zaniedbuję wątek, na posty nie odpisuję... A co grosza - potwornie zaniedbuję Wasze wątki:oops: Ale naprawdę jestem zrobiona... jednak aranżacja takiego sklepu to nie taka prosta sprawa;) Do tego zamawianie towaru, sprawy organizacyjne firmy (urzędy, księgowe, kasy fiskalne, strony internetowe, praca nad logo, poszukiwania pracowników)... ej, chyba naprawdę nie wiedziałam na co się porywam;) Magda, praca nad logo? Hm...znaczy, że masz już nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.04.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Dzięki dziewuszki, dzięki, dzięki ,dzięki:hug::hug: Choć mam jakiś dziś zjazd nastroju:roll: Nie będzie tak łatwo... nie wiem czy w meisiąc i tydzień to w ogóle realne do zrealizowania... no zobaczymy;) Magda, praca nad logo? Hm...znaczy, że masz już nazwę? Czujna jesteś Ale nic nie powiem:no: Nic a nic - będzie niespodzianka:) A tak naprawdę logo powstało razem z nazwą o 3 nad ranem dnia pewnego:lol:... ale teraz grafik nad tym siedzi i je "ulepsza":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 23.04.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Czujna jesteś Ale nic nie powiem:no: Nic a nic - będzie niespodzianka:) A tak naprawdę logo powstało razem z nazwą o 3 nad ranem dnia pewnego:lol:... ale teraz grafik nad tym siedzi i je "ulepsza":) Haha, czujna! Bo harcerką byłam! No cóż, czekamy na niespodziankę! Miłego wieczoru! Bye! Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.04.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Znając Twoją energię Madziu na pewno wszystko się uda ,,,wierze w to mocno i trzymam kciuki...Myślę też o sobie ,bo jak najprędzej chciałabym poczynić zakupki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.04.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dziewczyny - pomożecie??? Szukam bardzo wysokich białych listew przypodłogowych, z czegokolwiek - nawet styropian by przeszedł Krytedrium jest oczywiście cena (najchętniej ok. 20 zł/m) i wysokość - naprawdę powinny mieć ok 20 cm. Beciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts