Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda a Arte de Vivre jest na niecałej...prawie codziennie tamtędy chodzę :p

Nihiru chodzi o to aby te środki się kumulowały :p Ja obstawiam potrzebną do tego platformę. Ale nie będę się tu reklamować :lol2:

Na niecałej??? No co Ty mówisz??? Niecała jest przy Teatrze Narodowym, przy Ogrodzie Saskim... Art De Vivre jest na Kopernika:)

A ja zawsze myślałam, ze mooi to znaczy "dom" w jakimś skandynawskim języku... a widzisz - teraz już jestem mądrzejsza;)

Wbrew obiegowej opinii nie tylko krowy tam mają i tulipany, ale i jakieś fajne słówko się znajdzie:rotfl: i jeszcze sporo ciekawych wnętrzarskich inspiracji.

A apropos inspiracji to dziś ruszyła nowa strona mojego wnętrzarskiego GURU, w zakładce REALISATIONS są zdjęcia z realizacji.

MOOi powiadasz..... no fajnie się zapowiada.

A ja muszę Ci Madziu się pochwalić że zakupiłem patelnię ( z dwoma uchami) Silit profi deluxe (http://www.silit.pl/sklep/detail/6-patelnie/flypage/885-patelnia-profi-deluxe-28cm.html?sef=hcfp) zakupilem u zachodnich sąsiadów ponad 200 zł taniej... Widziałem ją u Pani Gadżet na TVN style i byłem baardzo zaciekaekawiony. W rzeczywistości jest jeszcze lepiej.... duzo by gadac.

Przepraszam za off top ale wiem ze lubisz gotować (jak ja) więc musialem......

a wracając do podłogi to juz wiem jaka bedzie moim WZORCOWYM wyznacznikiem!!!!

gratuluję ... Madzia gdzie wy w tym NY mieszkacie?? hiihihih

Edytowane przez lolek7825

Kochani, przepraszam że tak ostatnio zaniedbuję wątek, na posty nie odpisuję:oops:... A co grosza - potwornie zaniedbuję Wasze wątki:oops::oops: Ale naprawdę jestem zrobiona... jednak aranżacja takiego sklepu to nie taka prosta sprawa;) Do tego zamawianie towaru, sprawy organizacyjne firmy (urzędy, księgowe, kasy fiskalne, strony internetowe, praca nad logo, poszukiwania pracowników)... ej, chyba naprawdę nie wiedziałam na co się porywam;)

Ale najważniejsze, i to mnie najbardziej cieszy:lol: - że w końcu mam co robić:wiggle: Może i zapierdziel, ale lepsze to niż brak celu i misji, które ostatnimi czasy mi doskwierały:roll:

Dzięki jeszcze raz za miłe słowa:hug:

Loluś, fajna ta patelnia - wizualnie;) Ale powiedz proszę, co jest w niej takiego w wyjątkowego:rolleyes: Poważnie pytam, bo nic o niej nie wiem... jakie ma właściwości? I wygodne te dwie łapki? Lepsze od jednej długiej???

Madzia no my to rozumiemy, ze Ty teraz kobieta pracująca...:yes::D:hug:trzymamy zaciśnięte kciukasy za sprawny rozruch! :yes::Dnie wiem Kochana czy Ty zdajesz sobie sprawę ale teraz jak już podzieliłaś się tą informacją z nami to się nie Opędzisz od wizyt Forumek i Forumowiczów...:yes::Dodrobinkę Ci zazdroszczę bo ja chętnie bym wszystkich poznała w realu;)

Witam serdecznie.

Jestem tu "nowa" bo zarejestrowałam się dopiero dziś ale podczytuję tu i tam już od dłuższego czasu.

Przedzieram się przez wątek :) Obecnie jestem na 386 stronie i jest ciekawie :)

Powiem krótko - ślicznie tu :) Lampa piękna, sofa tyż :) w ogóle to mój klimat też jest.

Ja jestem na etapie wykończenia mieszkania w kamienicy 103 m2. Mega duuużo inspiracji można stąd zaczerpnąć. Podziwiam :)

Hej Madziu.

Podłoga wyszła pięknie.W sumie wyszła duużo(chyba że to wina mojego monitora)ciemniejsza niż na próbkach aleto jej jeszcze dodaje uroku:yes:cała reszta przecież bedzie bardzo jasna wiec bedzie piknie!!!!!!!

Gratulacje z powodu nowego przedsiewziecia, trzymam kciuki. No oczywiście zazdroszcze bo bedziesz obcować z takim pięknymi rzeczami, że:jawdrop:

Madzia trzyma kciuki i cieszę się razem z Tobą :wiggle: - widac że jesteś w swoim żywiole :yes:

A my już niedługo będziemy u Ciebie na kanapce katalogi przeglądać.................... a Ty odpoczniesz i złapiesz trochę zasłużonego oddechu :cool:

Pierwszym przystankiem w naszych wyprawach do stolycy będzie teraz Twój sklepik :lol:

Kochani, przepraszam że tak ostatnio zaniedbuję wątek, na posty nie odpisuję:oops:... A co grosza - potwornie zaniedbuję Wasze wątki:oops::oops: Ale naprawdę jestem zrobiona... jednak aranżacja takiego sklepu to nie taka prosta sprawa;) Do tego zamawianie towaru, sprawy organizacyjne firmy (urzędy, księgowe, kasy fiskalne, strony internetowe, praca nad logo, poszukiwania pracowników)... ej, chyba naprawdę nie wiedziałam na co się porywam;)

Magda, praca nad logo? Hm...znaczy, że masz już nazwę? :cool:

Dzięki dziewuszki, dzięki, dzięki ,dzięki:hug::hug::hug::hug:

Choć mam jakiś dziś zjazd nastroju:roll: Nie będzie tak łatwo... nie wiem czy w meisiąc i tydzień to w ogóle realne do zrealizowania... no zobaczymy;)

Magda, praca nad logo? Hm...znaczy, że masz już nazwę? :cool:

Czujna jesteś:lol2: Ale nic nie powiem:no: Nic a nic - będzie niespodzianka:) A tak naprawdę logo powstało razem z nazwą o 3 nad ranem dnia pewnego:lol:... ale teraz grafik nad tym siedzi i je "ulepsza":)

Czujna jesteś:lol2: Ale nic nie powiem:no: Nic a nic - będzie niespodzianka:) A tak naprawdę logo powstało razem z nazwą o 3 nad ranem dnia pewnego:lol:... ale teraz grafik nad tym siedzi i je "ulepsza":)

Haha, czujna! Bo harcerką byłam! No cóż, czekamy na niespodziankę! :popcorn:

Miłego wieczoru! Bye!

Edytowane przez joliska