Kasia_1982 12.05.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Madziu,w zła godzinę napisałam o słoneczku...dosłownie przed chwila przyszły ciemne chmury i zerwalo sie mega wietrzysko,będzie lalo jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.05.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Magda zajrzyj TU, czarna chmura wisi nad Krakowem Ja wstalam dzisiaj o 6 u nas tez było pięknie i slonecznie, za niecała godzinę zerwal się wiatr i zaczęło padać, nie liczyłabym na ladna pogode w Krakowie Miłego pobytu ma Krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 12.05.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 No ja pisze co widzę z balkonu...więc chyba można mi zaufać hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.05.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 No ja pisze co widzę z balkonu...więc chyba można mi zaufać hahaha Kasiu ja po przeczytaniu Twojego posta rozmawiałam z kims z Krakowa i dlatego napisalam, domyslam się, ze bylo u Was tak jak u nas piękna pogoda , wiaterek i totalne zzalamanie pogody Pogoda nawet w 20 minut może diametralnie się zmienić. U nas rano o szostej było 20 stopni teraz jest 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 12.05.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Udanego wyjazdu. Mam nadzieję, że z tym westwing to nie jakaś klapa, bo ja czekam na ręczniczki do sauny. Daj znać, jak się sprawy mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.05.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Buziaki zostawiam:hug: Miłego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.05.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Eh, człowiek zniknie na chwilę z forum i od razu tyle fotek go omija Baw się dobrze w Krakowie Ja też tam jutro jadę, ale w nieco mniej rekreacyjnych celach. Będziemy kupować szafki do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.05.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Ja w tym roku nie okrywałam żadnych roślin na tarasie, przetrwało 99 % . 2 lata temu okrywałam, stawiałam na styropianie i "padło mi 16 z 17 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 13.05.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Madziu i dziewczynynie wiem czy ktoś już nie wspominał ale na westwing jest promocja na joseph joseph sporo taniej do jutra do 23...ja już miskę z łyzkami zakupiłem ale mam zaległości w czytaniu.... musze poczytac trochę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 14.05.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Madziu, wróciłaś? Jak wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.05.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Przede wszystkim rośliny przed zima trzeba bardzo mocno podlać Magduś, nie opowiadaj, będziesz tyle zarabiała, że ogrodnik za Ciebie to zrobi haha bardzo śmieszne;) Jak znam życie, to przez moje pomysły popadniemy w takie tarapaty, że nawet buty będę musiała sobie sama robić, bo na kupne nie będzie mnie stać A co dopiero roślinkami się zajmować (o ile wtedy w ogóle takowych doczekam:rolleyes:) Magda, wygląda na to, że obsuwy terminowe w Westwing to mały standard: zamawiałam z dwóch kampanii: z jednej dostałam przed deadlinem, z drugiej gruuubo po - pan sam do mnie zadzwonił, po moim bardzo asertywnym mailu - i przepraszał za zwłokę. Czekaj cierpliwie, choć wiem, że to trudne Ja jestem na nich wściekła:mad: Nikt nic nie umie powiedzieć w sprawie... dodzwonić się do nich graniczy z cudem:mad: "Miły Pan" obiecał wszystkiego się w temacie wywiedzieć i w sobotę zadzwonić (miał akurat dyżur i powiedział, że moja sprawa będzie priorytetowa) - NIE ZADZWONIŁ:mad: A dziś znowu nikt tam nie odbiera:evil: Mam złe przeczucia:bash: Przyznam, że i ja wywnioskowałam z Twoich wpisów, że sama szlifowałaś ramy : No nie żartujcie sobie ze mnie:rotfl: Wy wiecie co to była za robota:o Przecieżtam były niemalże centymetrowe warstwy CZARNEJ farby... 3 panów szlifowała to 3 dni (mam ok. 50 m2 tych witryn)... a jak przy tym wyglądali:o;) potem szpachlowanie, malowanie... Ja sama??? - no naprawdę, żarty jakieś A balkonem możesz się pobawić tu - w pełnej wersji można wgrać własne zdjęcie, a w bezpłatnym demo wybrać z bazy http://www.gardenpuzzle.pl Znam, znam:yes: Tam projekt już dawno zmajstrowałam, nawet go przekazałam podczas pierwszej rozmowy z panią od projektu tarasu:lol: Magda u mnie się parę dni temu rozpisałam - że Igi z grzecznie leżącego bobaska zmienił się w pełzającą po całym pokoju glizdę Do tego pierwszy ząb - no prawie dorosły sie robi a tego dinozaura to Kinga wymyśłiła Widzisz jak o plotkę nietrudno:lol2: Madzia z dywanem to nie za fajnie ja zamowilam ostatnio zegar ktory ma byc miedzy 15-25 maja.... ciekawe kiedy faktycznie przyjdzie.... mam nadzieje ze chociaz przed moim przyjazdem do Polski bedzie juz u mojej mamy... Taras piekny ale ile jeszcze pracy przed Wami ciekawe po co te schody? hmmm.... No ja już nie wiem co z tym Westwingiem... Naprawdę mam złe co do nich przeczucia:rolleyes: Madziu,w zła godzinę napisałam o słoneczku...dosłownie przed chwila przyszły ciemne chmury i zerwalo sie mega wietrzysko,będzie lalo jak nic! No właśnie;) Ja potem załowałam, że tych kozaków nie mam:lol2: Madziu, a te ekipy to nie styraja Wam tego pięknego parkietu???? No mam nadzieję, ze nie:rolleyes: Jak mówiłam, będzie zabezpieczony na sztywno (karton a na to sklejka/dykta czy coś w tym rodzaju - na styk) Udanego wyjazdu. Mam nadzieję, że z tym westwing to nie jakaś klapa, bo ja czekam na ręczniczki do sauny. Daj znać, jak się sprawy mają. No jak wyżej:roll: Dzięki wszystkim za życzenia udanego wyjazdu:hug: Było fajnie jak zawsze:) choc krótko, zimno i deszczowo;) A jeszcze zaliczyliśmy śmieszną przygodę... wymyśliłam, że pojedziemy pociągiem, żeby Hania pierwszy raz się nim przejechała... W samo południe stawiliśmy się na dworcu, wyczekaliśmy na pociag, wsiedliśmy jedynymi drzwiami do wagonu 1. klasy i wysziedliśmy drugimi drzwiami... był tak dziki tłum, że to pojęcie ludzkie przechodzi:o Biegiem do taksówki, do domu, i do garażu do auta:lol2: - godzina w plecy dzięki tej operacji, ale dojechaliśmy przed zachodem słońca;) Madziu i dziewczyny nie wiem czy ktoś już nie wspominał ale na westwing jest promocja na joseph joseph sporo taniej do jutra do 23... ja już miskę z łyzkami zakupiłem ale mam zaległości w czytaniu.... musze poczytac trochę..... No Westwing nie jest teraz moim najlepszym przyjacielem;) CO słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) haha bardzo śmieszne Jak znam życie, to przez moje pomysły popadniemy w takie tarapaty, że nawet buty będę musiała sobie sama robić, bo na kupne nie będzie mnie stać A co dopiero roślinkami się zajmować (o ile wtedy w ogóle takowych doczekam) Magda tak nie wolno ani myślec, ani mówić, trzeba zawsze wierzyć, że bedzie dobrze, że się uda Czy Ty nie slyszalaś o teorii samospełniających się zyczeń, jak będziesz mówiła jw to Ci sie spelni, a jak bedziesz mówiła sobie, że na pewno Ci sie wszystko uda to się uda. Jak czlowiek czegos bardzo chce i jest zdeterminowany to na pewno sie uda Najnowsze badania psychologiczne o tym mowią, tylko musisz uwiezryć, że sie uda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Magduś, my z mężem dwoje nieudaczników jesteśmy i do dzisiaj zastanawiam się, jak nam sie udało wybudowac dom?Lepiej czy gorzej, ale sie nam udało, mieszkamy w nim Tak bylismy zdetrminowani tak bardzo chcieliśmy udowodnic sobie i światu, że coś potrafimy, ze nasze marzenie sie spełnily. NIGDY NIE MOZNA MÓWIĆ, ŻE SIE NIE UDA!!!!!!!!!!! TRZEBA MÓWIĆ: NA PEWNO SIĘ UDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 14 Maja 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.05.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Alu...I to jest właściwe podejście do życia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.05.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) Magda tak nie wolno ani myślec, ani mówić, trzeba zawsze wierzyć, że bedzie dobrze, że się uda Czy Ty nie slyszalaś o teorii samospełniających się zyczeń, jak będziesz mówiła jw to Ci sie spelni, a jak bedziesz mówiła sobie, że na pewno Ci sie wszystko uda to się uda. Jak czlowiek czegos bardzo chce i jest zdeterminowany to na pewno sie uda Najnowsze badania psychologiczne o tym mowią, tylko musisz uwiezryć, że sie uda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Magduś, my z mężem dwoje nieudaczników jesteśmy i do dzisiaj zastanawiam się, jak nam sie udało wybudowac dom?Lepiej czy gorzej, ale sie nam udało, mieszkamy w nim Tak bylismy zdetrminowani tak bardzo chcieliśmy udowodnic sobie i światu, że coś potrafimy, ze nasze marzenie sie spełnily. NIGDY NIE MOZNA MÓWIĆ, ŻE SIE NIE UDA!!!!!!!!!!! TRZEBA MÓWIĆ: NA PEWNO SIĘ UDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alu...I to jest właściwe podejście do życia:) A widzicie- u mnie to od zawsze tak nie działa, tylko dokładnie odwrotnie;) Zawsze gdy szłam na egzamin na pewniaka wszystkim mówiąc, ze to łatwizna, bułka z masłem... to oblewałam:sick: A gdy szłam i "sztucznie" panikowałam z hasłami typu "nic nie umiem", "nie mam szans tego zdać" - zdawałam na piątkę To samo ze wszystkim innym... im bardziej pesymistyczną wesję przedstawię światu i sobie - tym lepiej jest. A gdy w coś mocno wierzę i wszystkich do tego przekonuję - wychodzi z tego d.pa:( Tak było z poprzednią firmą... nie brałam pod uwagę, ze może coś pójść nie tak. Wierzyłam w swój pomysł całym sercem - bilans: 400 tys. straty za rok 2009-2010. Bajka co:rolleyes: Teraz będę sceptyczna całym swoim sercem - nie ma głupich:lol: Edytowane 14 Maja 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 To nie chodzi o to żeby mówić, że to bułka z masłem, chodzi o to, zeby mówić, to będzie bardzo trudne, ,ze nie bedzie łatwo, ale na pewno się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.05.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 To nie chodzi o to żeby mówić, że to bułka z masłem, chodzi o to, zeby mówić, to będzie bardzo trudne, ,ze nie bedzie łatwo, ale na pewno się uda U mnie to nie działa:no: Ja nawet miałam nazwę firmy z inicjałami SNS (Skazane Na Sukces) - to było trudne przedsięwzięcie, a ja w nie naprawdę wierzyłam... i lipa:( Mówię Ci... znam siebie;) Gdybym mówiła, że nie mam szans w tej branży - pewnie los by mnie zaskoczył i lepiej by się to skończyło;) Znam teorię "samospełniającej się przepowiedni"... sprawdzałam to setki razy na własnej skórze - nie działa:no: Przykład - mój ślub: Mieliśmy ceremonię w plenerze, nie było żadnej innej alternatywy... gdyby lało - ślub by się nie odbył Wszyscy cały czas jak nakreceni powtarzali - "Na pewno bedzie pięknie, nie martw się... będzie ślicznie, ciepło i słonecznie"... a ja nadal uprawiałam swoje czarnowidztwo - "Już to widzę, na pewno tuż przed ceremonią lunie i do tego z piorunami":( Oczywiście było ładnie;) Ale wiedziałam, że gdy tylko poddam się tej fali optymizmu, będzie po ślubie:roll: Chmury wciąż wisiały w sąsiedztwie, pogoda była zmienna niesamowicie - więc wszystko mogło się zdarzyć... ale ja wiedziałam, ze tylko tak daję sobie szansę na dobrą pogodę Bardziej błache przykłady;): Gdy nie zapłacę za parkomat i wracając do auta myślę sobie: "Qrka, na pewno mam mandat... w końcu stałam bite 3 godziny:roll:" - nigdy go wtedy nie mam za szybką Za to zawsze gdy sobie o tym przypomnę w drodze powrotnej i pomyślę "Eeee, tu nigdy nie chodzą, w końcu stałam tylko chwilkę" - mandat mam jak w banku:sick: Tak już mam;) Może to głupie... ale u mnie sprawdza się w 99,9% przypadków:) I tego się trzymam... tak właśnie zaklinam moją rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.05.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Alu pięknie to ujęłaś Alu Magda - nie ważne co, nie ważne jak, ważne żeby sposób na sukces, drobnych i dużych spraw był SKUTECZNY - i jeśli sami wierzymy w dany sposób - to w wersji końcowej powinno być tak jak wszyscy tego pragną - z dobrym i z pozytywnym rezultatem dla danej osoby (czy ktoś mnie zrozumiał ) Magda my z forum trzymamy kciuki, Ty rób swoje - i za niedługo wszystkie będziemy pić szampanika na otwarciu u Ciebie a jeszcze za jakiś czas opijać np roczny sukces i już rozkręcony interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 14.05.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Madziu wznosze toast kieliszkiem Montepulciano d'Abruzzo i troche czary mary :stirthepot:dorzucam, żeby sie powiodły wszystkie Twoje plany!rzut tarasu wyglada o niebo lepiej bez tych zielonych dech. czy juz wiesz z czego bedziesz robiła te opaski wokół drzew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 14.05.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Magda, nie żartuj z tym westwingiem, normalnie mąż by mnie prześwięcił jakby padli. Dobrze, że przynajmniej weekend się udał I mówisz, żeby do pociągu nie wsiadać? A ja bym się przejechała w sumie, bo już bardzo długo żadnym nie jechałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 14.05.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Fajnie,że weekend się udał Choć pogoda faktycznie była słaba... a w którym rejonie krk rezydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts