Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Ja Madziu chyba też na razie bym tylko uczesała.. Ewentualnie poszła do tego zakładu, gdzie Ci tak poniszczyli włosy i zależnie od ich jutrzejszej postawy, albo zażądała jakiejś rekompensaty za oddanie w ręce ucznia, albo jeśli jutro byli by ok, usiadła na fotel i zobaczyła co ten Miszcz ma do zaoferowania..

Wydaje mi się, że na szybko, na jutrzejsze spotkanie z dziewczynami, nie ma co się spinać by naprawiać fryz. Najważniejsze, żeby tak ogólnie go naprawić. Na otwarcie sklepu itp..

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja Madziu chyba też na razie bym tylko uczesała.. Ewentualnie poszła do tego zakładu, gdzie Ci tak poniszczyli włosy i zależnie od ich jutrzejszej postawy, albo zażądała jakiejś rekompensaty za oddanie w ręce ucznia, albo jeśli jutro byli by ok, usiadła na fotel i zobaczyła co ten Miszcz ma do zaoferowania..

Wydaje mi się, że na szybko, na jutrzejsze spotkanie z dziewczynami, nie ma co się spinać by naprawiać fryz. Najważniejsze, żeby tak ogólnie go naprawić. Na otwarcie sklepu itp..

Jutro spotkanie z dziewczynami, a w następny piątek spotkanie klasowe z okazji 10-lecia matury - pięknie się zaprezentuję:sick:

I to prawda - chciałam naprawić poprzednia fryzurę przed tymi spotkaniami... ale jak widać nie ma znaczenia ile się odczeka między jedną katastrofą a drugą... liczy się tylko to, w jakie ręce trafimy:roll: Co za znaczenie czy się człowiek śpieszy i chce na jutro, czy poczeka miesiąc tak jak ja to zrobiłam... trafiłam na partacza i spierdzielił to, co już powoli wracało do normy:roll:

Magda, łączę się z Tobą w bólu, bo wiem co to znaczy płakać po za krótko obciętych włosach:hug: Mnie spotkało to rok temu. Poszłam z włosami za łopatki i chciałam tylko pocieniować... Ciąg dalszy taki sam. Pani fryzjerka (której w końcu zwiałam z fotela) na odchodne powiedziała mi, że widziałaby mnie w takiej samej fryzurze jak ma Joanna Racewicz. Dobrze, że w porę uciekłam!!! :mad:

Jak czytałam to wszystko to przewijało mi się w głowie, żeby polecić Ci Filipa Galasa. Widzę, że dziewczyny już to zdążyły zrobić. Zajrzyj do niego. Zawsze jak od niego wychodziłam to miałam wrażenie, że wychodzę z dłuższymi (nie obcinał za dużo a nadawał tylko włosom odpowiedni kształt, żeby fryzura sama się układała).

Ja bym na Twoim miejscu nie szła na ponowne cieniowanie. Oznacza to coraz mniej włosów a nie o to chyba chodzi. Poszłaby na samo genialne czesanie, aby zatuszować ten wygryziony fragment. Zapuściłabym trochę i pomalutku podcinała. Boshhhhe, współczuję....

Dziewczyny, jeszcze taka kwestia...

O 13.30 będę w Blue City i stamtąd wyruszam do Ali ok. 14.30.

Jeśli jest ktoś, kto ma problem z dotarciem do Milanówka - zapraszam. Mam 3 wolne miejscówki. Zaraz na fb zostawię swój nr tel, żebyście miały jak się kontaktować w razie cóś:lol:

Nie mogę się Was doczekać:hug:

Dziewczyny, jeszcze taka kwestia...

O 13.30 będę w Blue City i stamtąd wyruszam do Ali ok. 14.30.

Jeśli jest ktoś, kto ma problem z dotarciem do Milanówka - zapraszam. Mam 3 wolne miejscówki. Zaraz na fb zostawię swój nr tel, żebyście miały jak się kontaktować w razie cóś:lol:

Nie mogę się Was doczekać:hug:

ja mam jak dojechać ale się bałam, że będę za wcześnie ale widzę, ze Ty dotrzesz tak mniej więcej jak ja:hug:

Jestem jestem dojechałam:bye:

Idę spać...

Krótko powiem - to był najmilszy mój wieczór od dawien-dawna... bawiłam się z Wami wyśmienicie:hug:

Alu - brak słów...

niesamowite...

o Ali krótko - Dusza-Człowiek:hug:

KOCHAM WAS WSZYSTKIE:hug:

:cool: a jak tam włoski Kochana.