Ruby 17.05.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ja Madziu chyba też na razie bym tylko uczesała.. Ewentualnie poszła do tego zakładu, gdzie Ci tak poniszczyli włosy i zależnie od ich jutrzejszej postawy, albo zażądała jakiejś rekompensaty za oddanie w ręce ucznia, albo jeśli jutro byli by ok, usiadła na fotel i zobaczyła co ten Miszcz ma do zaoferowania.. Wydaje mi się, że na szybko, na jutrzejsze spotkanie z dziewczynami, nie ma co się spinać by naprawiać fryz. Najważniejsze, żeby tak ogólnie go naprawić. Na otwarcie sklepu itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.05.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ruby, mowisz jak moje odbicie z lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ruby, mowisz jak moje odbicie z lustra Nieee, jak moje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 17.05.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ruby, mowisz jak moje odbicie z lustra Nieee, jak moje:rotfl: Tak, czy siak, powodzenia jutro Madzia! http://www.controlledlabsforum.com/images/smilies/5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.05.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Nieee, jak moje:rotfl: nie licytuj sie poszlaby, usiadla na fotel w zaleznosci od postawy, albo zarzadala rekompensaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.05.2012 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ja Madziu chyba też na razie bym tylko uczesała.. Ewentualnie poszła do tego zakładu, gdzie Ci tak poniszczyli włosy i zależnie od ich jutrzejszej postawy, albo zażądała jakiejś rekompensaty za oddanie w ręce ucznia, albo jeśli jutro byli by ok, usiadła na fotel i zobaczyła co ten Miszcz ma do zaoferowania.. Wydaje mi się, że na szybko, na jutrzejsze spotkanie z dziewczynami, nie ma co się spinać by naprawiać fryz. Najważniejsze, żeby tak ogólnie go naprawić. Na otwarcie sklepu itp.. Jutro spotkanie z dziewczynami, a w następny piątek spotkanie klasowe z okazji 10-lecia matury - pięknie się zaprezentuję I to prawda - chciałam naprawić poprzednia fryzurę przed tymi spotkaniami... ale jak widać nie ma znaczenia ile się odczeka między jedną katastrofą a drugą... liczy się tylko to, w jakie ręce trafimy:roll: Co za znaczenie czy się człowiek śpieszy i chce na jutro, czy poczeka miesiąc tak jak ja to zrobiłam... trafiłam na partacza i spierdzielił to, co już powoli wracało do normy:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 18.05.2012 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Magda, łączę się z Tobą w bólu, bo wiem co to znaczy płakać po za krótko obciętych włosach:hug: Mnie spotkało to rok temu. Poszłam z włosami za łopatki i chciałam tylko pocieniować... Ciąg dalszy taki sam. Pani fryzjerka (której w końcu zwiałam z fotela) na odchodne powiedziała mi, że widziałaby mnie w takiej samej fryzurze jak ma Joanna Racewicz. Dobrze, że w porę uciekłam!!! Jak czytałam to wszystko to przewijało mi się w głowie, żeby polecić Ci Filipa Galasa. Widzę, że dziewczyny już to zdążyły zrobić. Zajrzyj do niego. Zawsze jak od niego wychodziłam to miałam wrażenie, że wychodzę z dłuższymi (nie obcinał za dużo a nadawał tylko włosom odpowiedni kształt, żeby fryzura sama się układała). Ja bym na Twoim miejscu nie szła na ponowne cieniowanie. Oznacza to coraz mniej włosów a nie o to chyba chodzi. Poszłaby na samo genialne czesanie, aby zatuszować ten wygryziony fragment. Zapuściłabym trochę i pomalutku podcinała. Boshhhhe, współczuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.05.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Madzia ja myślę, że wszystkie będziemy tak pochłonięte naszym towarzystwem że o włosach rozmawiać nie starczy czasu będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.05.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Dziewczyny, jeszcze taka kwestia... O 13.30 będę w Blue City i stamtąd wyruszam do Ali ok. 14.30. Jeśli jest ktoś, kto ma problem z dotarciem do Milanówka - zapraszam. Mam 3 wolne miejscówki. Zaraz na fb zostawię swój nr tel, żebyście miały jak się kontaktować w razie cóś Nie mogę się Was doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.05.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Dziewczyny, jeszcze taka kwestia... O 13.30 będę w Blue City i stamtąd wyruszam do Ali ok. 14.30. Jeśli jest ktoś, kto ma problem z dotarciem do Milanówka - zapraszam. Mam 3 wolne miejscówki. Zaraz na fb zostawię swój nr tel, żebyście miały jak się kontaktować w razie cóś Nie mogę się Was doczekać ja mam jak dojechać ale się bałam, że będę za wcześnie ale widzę, ze Ty dotrzesz tak mniej więcej jak ja:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 18.05.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Madziu i jak? Co zrobiłaś? Jak ja wam zazdroszczę tego spotkanka. Ściskam was mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.05.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 A ja merytorycznie Magda, znasz ten sklep? Niezłe meble dziecięce: http://mofflo.pl/pl/produkty/pokoj/meble/wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 18.05.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Kochana bawcie się dobrze i czekam na foto relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 18.05.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Madziu i jak? Co zrobiłaś? Jak ja wam zazdroszczę tego spotkanka. Ściskam was mocno. Ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.05.2012 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Jestem jestem dojechałam:bye:Idę spać... Krótko powiem - to był najmilszy mój wieczór od dawien-dawna... bawiłam się z Wami wyśmienicie:hug: Alu - brak słów... niesamowite...o Ali krótko - Dusza-Człowiek:hug: KOCHAM WAS WSZYSTKIE:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 19.05.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Jestem jestem dojechałam:bye: Idę spać... Krótko powiem - to był najmilszy mój wieczór od dawien-dawna... bawiłam się z Wami wyśmienicie:hug: Alu - brak słów... niesamowite... o Ali krótko - Dusza-Człowiek:hug: KOCHAM WAS WSZYSTKIE:hug: a jak tam włoski Kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 19.05.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 ładnie! To kiedy mozemy sie spodziewać fotorelacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Madzia i dobrze, że jednak nie wracałam z Tobą - zasiedziałaś się a ja już od rana pracuję bardzo fajnie było Cię znowu zobaczyć p.s mogłabym chyba co tydzień brać udział w takich forumowych zlocikach:yes: było zaje...cie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts