MagdaZZZ 19.05.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 (edytowane) Oj dzieczyny - fotorelacji chyba nie będzie:no: Tak mi się wydaje, ze tak było już wcześniej ustalone... ja nie mam praktycznie żadnych zdjęć... było parę porządnych aparatów i parę fotek grupowych mamy... ale niewiele tego i wątpię, żeby ktoś je wrzucił na forum... Za to powiem Wam, że było rewelacyjnie... dawno się tak nie wybawiam - zmyłam się ok. 1.30 a tam jeszcze impreza trwała:o:lol2:Dziewczyny są wspaniałe... ja się czuje w ich towarzystwie, jakbym znała 100 lat:lol: Normalnie nagadać się nie mogłyśmy:lol2: Te które nie były - żałujcie:P Ale mam nadzieję, że będziecie miały okazję się pooprawić... bo takie spotkania trzeba zacząć robić regularnie:yes: Edytowane 19 Maja 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.05.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Madzia i dobrze, że jednak nie wracałam z Tobą - zasiedziałaś się a ja już od rana pracuję bardzo fajnie było Cię znowu zobaczyć p.s mogłabym chyba co tydzień brać udział w takich forumowych zlocikach:yes: było zaje...cie:D Ejjj, no wtedy bym się tak nie zasiedziała;) A tak - co miałam do stracenia:lol2: Poszłam dopiero jak mnie zaczęli dyskretnie wyganiać Impreza była przednia co:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 przednia:yes: ja bym mogła tak co tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 "dyskretnie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.05.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Madzia - opróżnij skrzynkę bo chciałam Ci coś na priv napisaćSaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Magdo cudowna dziewczyno, a właściwie dziewczynko, jesteś jedyna w sowim rodzaju, fantastyczna, dzięki, że byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.05.2012 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Magdo cudowna dziewczyno, a właściwie dziewczynko, jesteś jedyna w sowim rodzaju, fantastyczna, dzięki, że byłaś "jedyna w swoim rodzaju"... to jakoś tak dwuznacznie brzmi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.05.2012 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Madziu strasznie się cieszę że Cię poznałam Jesteś prawdziwa, kochana, wspaniała i można by konie z Tobą kraść I nie wyganiałyśmy Cię - jakby było można siedziałybyśmy do białego rana - ale widmo podróży i siedzenia za kółkiem na drugi dzień wisiało - przynajmniej nade mną - chcąc czy nie chcąc trzeba było kierować się do łóżka Dlatego drugi zlot koniecznie 2 dniowy - tylko kto się zgodzi przyjąć nas na dwa dni Ja już mówię że jak tylko będzie u mnie gdzie spać - robię 2 dniową bibkę Ps a włosy w końcowym rezultacie zostały wreszcie należycie potraktowane i wyglądały super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 20.05.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Magdo cudowna dziewczyno, a właściwie dziewczynko, jesteś jedyna w sowim rodzaju, fantastyczna, dzięki, że byłaś Oczywiście że jedyna w swoim rodzaju. Jest fantastyczna i nie da jej się nie lubić Czy doczekam się zdjęcia Twojej fryzurki Kochana ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evvka 20.05.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 (edytowane) Witam serdecznie, a zwłaszcza właścicielkę wątku Magdę! Czytam ten wątek już od pół roku (i tylko ten na forum, brak czasu), jestem pewnie jedną z setek osób które nic nie piszą a podglądają. Zazdroszę Wam spotkania, ale mam za swoje, jakbym się udzielała na forum to może też bym tam była.... Podłoga u Magdy wyszła pięknie, a dużego tarasu zazdroszczę bo mam mały balkon 4m2, ale z tego wątku wiem już że są deski które jak polożę to zasłonię szparę pomiędzy barierką a balkonem. Pisze tak naprawdę po prośbie. Założyłam wątek, ponieważ mamy problem jak ustawić meble w salonie. Gdzie postawić TV (chociaż to już wydaje się przesądzone), ale najwazniejsze jak ustawić kanapy żeby nie zawalały. Jesli macie czas i ochotę zerknijcie proszę, może świeżym okiem będziecie w stanie coś doradzić. Wkrótce dodam tam zdjęcia mieszkania ale to może za ok. tydzień - podłoga położona, drzwi wybrane PolSkone Modern 02 pełne, listwy przypodłogowe białe. Teraz meblowanie. Tu mój wątek 97m2 - dużo przyjemności i dużo wątpliwości Przepraszam Magdo za prywatę..... Edytowane 20 Maja 2012 przez evvka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.05.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Magdo fajnie że zlocik się udał A z tego co widzę u Ali fryzurka całkiem fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Magda, fajnie było znowu się z tobą spotkać i pogadać Fryzurka wygląda teraz super, a włoski odrosną chociaż w takiej długości też ci jest do twarzy ale tobie i tak we wszystkich do twarzy laseczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2012 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Magda, fajnie było znowu się z tobą spotkać i pogadać Fryzurka wygląda teraz super, a włoski odrosną chociaż w takiej długości też ci jest do twarzy ale tobie i tak we wszystkich do twarzy laseczko No no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.05.2012 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Na następnym zlocie to i ja będę jeśli mnie ktoś przygarnie . nie tyle przygarniemy co siłą przywieziemy ja trzymam za słowo że się spotkamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xykasia 22.05.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 witam, sądząc po nastroju "pospotkaniowym" także zazdroszczę !! mniej zazdroszczę natomiast "przygody fryzjerskiej" ale sądząc po zdjeciu - nie jes tak źle jestem ciekawa jaki etap remontowy w inwestycji i w mieszkanku??!! jakieś relacje? jakieś rąbki tajemnicy??? no proszę proszę..... milczę, ale codziennie zwiedzam pozdrawiam ciepło!! p.s. projekt tarasiku bomba!! p.s.2. gdzie prowadzą kręte schody?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.05.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Madziu strasznie się cieszę że Cię poznałam Jesteś prawdziwa, kochana, wspaniała i można by konie z Tobą kraść I nie wyganiałyśmy Cię - jakby było można siedziałybyśmy do białego rana - ale widmo podróży i siedzenia za kółkiem na drugi dzień wisiało - przynajmniej nade mną - chcąc czy nie chcąc trzeba było kierować się do łóżka Dlatego drugi zlot koniecznie 2 dniowy - tylko kto się zgodzi przyjąć nas na dwa dni Ja już mówię że jak tylko będzie u mnie gdzie spać - robię 2 dniową bibkę Ps a włosy w końcowym rezultacie zostały wreszcie należycie potraktowane i wyglądały super!!!! Noooo - teraz to masz przekichane:lol2: Ja cię trzymam za słowo;) Oczywiście że jedyna w swoim rodzaju. Jest fantastyczna i nie da jej się nie lubić Czy doczekam się zdjęcia Twojej fryzurki Kochana ? . Wolę już nie;) Pierwszy raz od 10-15 lat nie wiem co z tymi włosami zrobić... każdy w inną stronę Nie radze sobie, zaczęłam związywać Witam serdecznie, a zwłaszcza właścicielkę wątku Magdę! Czytam ten wątek już od pół roku (i tylko ten na forum, brak czasu), jestem pewnie jedną z setek osób które nic nie piszą a podglądają. Zazdroszę Wam spotkania, ale mam za swoje, jakbym się udzielała na forum to może też bym tam była.... Podłoga u Magdy wyszła pięknie, a dużego tarasu zazdroszczę bo mam mały balkon 4m2, ale z tego wątku wiem już że są deski które jak polożę to zasłonię szparę pomiędzy barierką a balkonem. Pisze tak naprawdę po prośbie. Założyłam wątek, ponieważ mamy problem jak ustawić meble w salonie. Gdzie postawić TV (chociaż to już wydaje się przesądzone), ale najwazniejsze jak ustawić kanapy żeby nie zawalały. Jesli macie czas i ochotę zerknijcie proszę, może świeżym okiem będziecie w stanie coś doradzić. Wkrótce dodam tam zdjęcia mieszkania ale to może za ok. tydzień - podłoga położona, drzwi wybrane PolSkone Modern 02 pełne, listwy przypodłogowe białe. Teraz meblowanie. Tu mój wątek 97m2 - dużo przyjemności i dużo wątpliwości Przepraszam Magdo za prywatę..... WItam kolejną "cichą czytelniczkę: Dobrze, że założyłaś wątek - pytania nie mogą pozostawać bez odpowiedzi:no: - a tu na pewno uzyskasz;) Zaraz do Ciebie zajrzę... Magdo fajnie że zlocik się udał A z tego co widzę u Ali fryzurka całkiem fajna Magda, fajnie było znowu się z tobą spotkać i pogadać Fryzurka wygląda teraz super, a włoski odrosną chociaż w takiej długości też ci jest do twarzy ale tobie i tak we wszystkich do twarzy laseczko No no. Dziewczyny, już dajcie spokuj z tą "fryzurą";)Mam oczy i widzę... tak źle na żadnych zdjęciach chyba w życiu nie wyszłam:sick: Mi też było miło Was spotkać dziewuszki:hug: a ja znów po prośbie...Magda, gdzie kupowałas swoje listwy przysufitowe, ewentualnie może wiecie dziewczyny gdzie znaleźć dobre, najlepiej tanie:) dostepne od razu bądź z ekspresowa przesyłką listwy przysufitowe. sklepy stacjonarne- lokalizacja Warszawa lub jej północne okolice. drugie pytanie gdzie kupowałas konsolkę do Haninej łazienki? miałam zapisane w starym kompie, ale po nieplanowanym formacie nie mam żadnych linków... Ja kupowałam na Bartyckiej... były dostępne w większości od ręki albo w ciągu paru dni... ale ceny w większości mają podobne, średnia półka... jeśli chcesz czegoś tańszego - to może pomyśl o styropianowych? Nieporównywalnie tańsze, dostępne w każdym markecie budowlanym... mam teraz z nimi styczność w lokalu - i o dziwo fajne są;) Hani konsolę kupowałam w necie... ale nie pamietam sklepu:roll: Musisz wpisać nazwę - pewnie ci coś sensownego wyskoczy nie tyle przygarniemy co siłą przywieziemy ja trzymam za słowo że się spotkamy... No dokładnie yoka witam, sądząc po nastroju "pospotkaniowym" także zazdroszczę !! mniej zazdroszczę natomiast "przygody fryzjerskiej" ale sądząc po zdjeciu - nie jes tak źle jestem ciekawa jaki etap remontowy w inwestycji i w mieszkanku??!! jakieś relacje? jakieś rąbki tajemnicy??? no proszę proszę..... milczę, ale codziennie zwiedzam pozdrawiam ciepło!! p.s. projekt tarasiku bomba!! p.s.2. gdzie prowadzą kręte schody?????????? Fryzura fatalna - nie oszukujmy się Postępy narazie żadne... w lokalu kończą cały czas witryny... oczywiście masa nieprzewidywanych dodatkowych kosztów:sick: Musiałam dwie szyby wymienić, zepsuła się żaluzja antywłamaniowa - 2,5 tyśka krzyknęli:o:bash: No masakra... Stachu się spóźnia... miał być jutro, bedzie w poniedziałek:roll: No życie (moje życie) ALe z towarem narazie dobrze:wiggle: W mieszkaniu - na razie nic;) Czekamy aż nam podłogi przysłonią... jeszcze przy okazji mały eksperyment musimy zrobić... taki właśnie dotyczący tajemniczych schodów;) No dobra... powiem Wam... może coś doradzicie, pomożecie - bo my od miesiąca decyzji podjąć nie mozemy... Schody maja prowadzić na górny poziom tarasu, który mamy zamiar sobie zrobić nad pergolą... Kiedyś pokazywałam zdjęcia - mamy tam dużą pergolę, chcemy ją przykryć, ale w taki sposób, żeby można było po tym chodzić... No i mamy 2 opcje: 1) drewniany deck - zasłoni trochę słońca, ale będzie przeciekał (będzie miał szpary) nie będzie stanowił zadaszenia dla mebli... 2) szkło - będzie stanowiło stałe zadaszenie dla mebli na tarasie, nie zasłoni słońca - to plus czy minus??? Sami nie wiemy:roll: (pod nim trzeba by było zamontować jakąś markizę)... no i problem odśnieżania... przy drewnie tego nie ma:no: Na pewno szkło bedzie wygladało lżej... boję się, ze drewniany "sufit" spadnie nam na głowy... ta pergola naprawdę nie jest wysoko... no nie wiem... dlatego chcemy zrobić eksperyment i przykryć pergolę tymi płytami co kupi się do przykrycia posadzek w mieszkaniu... Musimy podjąć decyzje, bo prace tarasowe stoją... architekt/konstruktor nie wie, co ma liczyć i co projektować No i tyle u nas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.05.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Podeślijcie mi fotki kto ma... obiecałyście przecież baby:hug: Narazie tylko Rasia się spisała i słówka dotrzymała - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.05.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 . Schody maja prowadzić na górny poziom tarasu, który mamy zamiar sobie zrobić nad pergolą... Kiedyś pokazywałam zdjęcia - mamy tam dużą pergolę, chcemy ją przykryć, ale w taki sposób, żeby można było po tym chodzić... No i mamy 2 opcje: 1) drewniany deck - zasłoni trochę słońca, ale będzie przeciekał (będzie miał szpary) nie będzie stanowił zadaszenia dla mebli... 2) szkło - będzie stanowiło stałe zadaszenie dla mebli na tarasie, nie zasłoni słońca - to plus czy minus??? Sami nie wiemy:roll: (pod nim trzeba by było zamontować jakąś markizę)... no i problem odśnieżania... przy drewnie tego nie ma:no: Na pewno szkło bedzie wygladało lżej... boję się, ze drewniany "sufit" spadnie nam na głowy... ta pergola naprawdę nie jest wysoko... no nie wiem... dlatego chcemy zrobić eksperyment i przykryć pergolę tymi płytami co kupi się do przykrycia posadzek w mieszkaniu... Musimy podjąć decyzje, bo prace tarasowe stoją... architekt/konstruktor nie wie, co ma liczyć i co projektować No i tyle u nas;) Hej Madziu! Ciekawe co Ci doradza projektant?? Bo tak naprawdę i jedno i drugie rozwiązanie ma swoje plusy i minusy Poza tym nie wzięłaś pod uwagę jeszcze jednej ważnej rzeczy-bezpieczeństwa . Nie boisz się,że szkło po opadach deszczu/śniegu czy nawet zwykłej rosie będzie śliskie? Skoro mowa o deskach-mówisz,że nie będą szczelne i bedzie spadać na głowę deszcz i piach z górnego poziomu .Na szczęście nikt obcy nie będzie tam mieszkał ;)Masz wpływ na sprzątanie górnej częsci .Choć deska z pewnością taras zacieni (- tym bardziej,że mówisz,że nie jest tam wysoko .Wazne jeszcze - jaki to kierunek świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.05.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Hej Madziu! Ciekawe co Ci doradza projektant?? Bo tak naprawdę i jedno i drugie rozwiązanie ma swoje plusy i minusy Poza tym nie wzięłaś pod uwagę jeszcze jednej ważnej rzeczy-bezpieczeństwa . Nie boisz się,że szkło po opadach deszczu/śniegu czy nawet zwykłej rosie będzie śliskie? biorę to pod uwagę Ale na górze nie będzie się za bardzo chodzić... tak naprawdę mają być tam po prostu 2 leżaki do opalania i mały stoliczek - wchodzi się i rzuca na leżak... dlatego fakt, ze np. szkło się mocniej nagrzewa - też nie ma tu większego znaczenia Skoro mowa o deskach-mówisz,że nie będą szczelne i bedzie spadać na głowę deszcz i piach z górnego poziomu .Na szczęście nikt obcy nie będzie tam mieszkał ;)Masz wpływ na sprzątanie górnej częsci .Choć deska z pewnością taras zacieni (- tym bardziej,że mówisz,że nie jest tam wysoko .Wazne jeszcze - jaki to kierunek świata? o piachu nawet nie pomyślałam... abrdziej ten deszcz i śnieg... jednak takie zadaszenie dla mebli to fajne jest:rolleyes: A tu zamiast zadaszenia, to bardziej skumulowana woda:roll: Kierunek - południowo-zachodni - taras meeega nasłoneczniony... ponoć nawet (tak obstawia architekt) ten daszek z desek nie przysłoni nam słońca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 22.05.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Magda, jeszcze weź pod uwagę, że taki daszek z desek odbierze sporo światła wewnątrz mieszkania. My akurat mamy szklany i nawet on zabiera trochę światła, co mnie bardzo wkurza, zwłaszcza zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts