admete 25.05.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja też jestem ciekawa jak wypadnie dywan na żywo Miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.05.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Żadnego lotu nie mogę znaleźć - lista portów docelowych długa i ...gucio z tego Loty do Rzymu, które mnie najbardziej teraz interesują, będą dopiero pod koniec października... A np. Warszawa - Rzeszów w OLT od 399, w Locie od 208 zł Bo sie trzeba jednak troche wczytac, co i jak, o co chodzi. Wszystkie loty zagraniczne zaczynaja sie w pazdzierniku, wtedy rusza ta siatka polaczen Na loty po Pl zasada jest taka ze polowa samolotu jest za 99pln, po wykupieniu przez klientow tej puli cena rosnie (jak wszedzie), sproboj z inna data joliska a na pewno znajdziesz lot za 99pln. Sprawdzilam z ciekawosci. W niedziele mozesz poleciec za 199, w czerwcu zostalo juz tylko kilka rejsow za 99, kilka za 149. A to ze ceny przekraczaja te w Locie to swiadczy tylko o fakcie ze ludzie wola wydac 249, 299, 349, 399 (tak sie zmieniaja taryfy w zaleznosci od ilosci wykupionych wsamolocie miejsc) zamiast tych 208. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Jestem, czuwam i nadrabiam:lol2: Dechy wybrane, czekamy na boski dywan:D Miłego weekendu Madziu http://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/sol1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.05.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 czekam na niusy z łestłinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Dziewczyny - sprawa dywanu wyglada następujaco... Okazuje się, ze jako jeden z dwóch z tej kampani (i jeszcze 2 inne przedmioty z innej kampani) utknął na cle:roll: Nie przepuścili go... teraz toczy się jakaś walka, szarpanina producent-urząd celny-westwing... a najbardziej poszkodowana ja:( Oczywiście dają mi możliwość wycofania się i zarządania natychmiastowego zwrotu pieniędzy - na co chyba trochę liczą, bo chyba i oni i ja wiemy, że sytuacja jest beznadziejna;) Ja dałam im tydzień - czyli do wczoraj:lol: Dziś/jutro chyba napiszę do nich, że chcę pieniądze spowrotem... Ale jeśli chodzi w ogóle o opóźnienia w dostawach... pogadałam sobie z nnimi parę razy, ponarzekałam, wyrzuciłam im, ze jaktak można traktować klientów, nie odbierać tel. nie odpisywać na maila... że oni sami powinni wydzwaniać, tłumaczyć się z każdego dnia zwłoki, a nie jeszcze klient zaniepokojony nie może się skontaktować... Zaczęłam ich straszyć, ze tracą klientów, że na forach/blogach aż wrze... krążą ploty, że bankrutują i naciągają ludzi na kasę... żeby nie zamawiać BANKRUTUJECIE?!?!?!?! - pytam ich;) Na co, bardzo uprzejmy Pan, oznajmił, że bardzo, bardzo przepraszają... i nie, nie bankrutują wręcz przeciwnie... że sukces ich przytłoczył... że sie nie spodziewali... że są dopiero 4 m-ce na rynku, a dziennie mają - 1500:jawdrop: nowych klientów... tysiące nowych zamówień... nie nadążają z nowymi kampaniami, nie nadążają z przyjmowaniem zamówień... nie mają już miejsc na magazynach, właśnie organizują nowe.... posypała im się logistyka, nie mają ludzi do pracy - prawie codziennie zatrudniają nowych... nie wydala dział obsługi klienta - normalnie masakra:o Wyobrażacie sobie??? Tylko pozazdrościć, pogratulować i dać im szansę aż się ogarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 26.05.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 No to ładnie z tym łestinem. A jak tam po spotkaniu klasowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 26.05.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 No to przynajmniej nie padają. Jest więc nadzieja. A nie myślałaś o tym, aby zaczekać na ten dywan i poprosić o zniżkę za zwłokę? To może się opłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 26.05.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Dziewczyny - sprawa dywanu wyglada następujaco... Okazuje się, ze jako jeden z dwóch z tej kampani (i jeszcze 2 inne przedmioty z innej kampani) utknął na cle:roll: Nie przepuścili go... teraz toczy się jakaś walka, szarpanina producent-urząd celny-westwing... a najbardziej poszkodowana ja:( Oczywiście dają mi możliwość wycofania się i zarządania natychmiastowego zwrotu pieniędzy - na co chyba trochę liczą, bo chyba i oni i ja wiemy, że sytuacja jest beznadziejna;) Mnie się wydaje, że oni liczą na to, że zrezygnujesz nie trochę, ale pewnie bardzo bardzo - jeśli się uprzesz na ten dywan, to oni będą musieli zapłacić za niego cło, bez prawa żądania od Ciebie dopłaty. Zatem pewnie zrobią wszystko, żeby Cię zniechęcić (np. ściemą, że sytuacja jest beznadziejna) i skłonić do odbioru kasy... Jeśli dywan Ci się podoba (a jest piękny, ach ach!), to w sumie co Ci szkodzi zaczekać. No chyba że w międzyczasie już Ci się odwidział lub jeśli potrzebujesz kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 27.05.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 (edytowane) Na co, bardzo uprzejmy Pan, oznajmił, że bardzo, bardzo przepraszają... i nie, nie bankrutują wręcz przeciwnie... że sukces ich przytłoczył... że sie nie spodziewali... że są dopiero 4 m-ce na rynku, a dziennie mają - 1500:jawdrop: nowych klientów... tysiące nowych zamówień... nie nadążają z nowymi kampaniami, nie nadążają z przyjmowaniem zamówień... nie mają już miejsc na magazynach, właśnie organizują nowe.... posypała im się logistyka, nie mają ludzi do pracy - prawie codziennie zatrudniają nowych... nie wydala dział obsługi klienta - normalnie masakra:o Wyobrażacie sobie??? Tylko pozazdrościć, pogratulować i dać im szansę aż się ogarną Magda, chyba w to nie uwierzyłaś?! Firma, która twierdzi, że ma tysiące zamówień dziennie, nie potrafi oclić jednego dywanu? Przecież to jakaś totalna ściema. Co ciekawe, ta firma nawet nie podaje na swojej stronie wymaganych prawem danych o firmie - a przynajmniej mnie nie udało się ich tam odnaleźć. Ja bym tam zażądała jak najszybciej zwrotu pieniędzy z odsetkami i dała sobie raz na zawsze spokój z taką firmą. Jak się czyta regulamin tego sklepu, to włos się jeży na głowie. Jeżeli płaciłaś kartą, to możesz zareklamować transakcję u wystawcy karty i jeżeli masz dobry rachunek (a sądzę, że pewnie masz), to bank Ci od razu zwróci pieniądze na konto. Mnie się wydaje, że oni liczą na to, że zrezygnujesz nie trochę, ale pewnie bardzo bardzo - jeśli się uprzesz na ten dywan, to oni będą musieli zapłacić za niego cło, bez prawa żądania od Ciebie dopłaty. Barbe, więc oni niby mają już ten dywan w Urzędzie Celnym i liczą na to, że klient z niego zrezygnuje? Jaki to ma sens? Co wtedy zrobią z tym dywanem? Kupią go sobie? Przecież i tak muszą zapłacić za niego cło, jeśli takowe jest wymagane. Edytowane 27 Maja 2012 przez Gabi.gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 28.05.2012 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 (edytowane) Koniecznie zakładaj swój wątek:yes: I koniecznie podrzuć mi do niego linka, zebym nie przegapiła jak tysiąca innych watków;) Czasem się dowiaduję po pół roku i 100 stronach postów, że jakaś moja ulubienica ma swój wątek:( No to założyłam Madziu - zapraszam serdecznie Ciebie i wszystkie dziewczyny, z nadzieją na Waszą pomoc i z pysznym ciachem na powitanie - choć wiem, że pora późna! Ale moze być do śniadanka! Link do mnie w stopce Edytowane 28 Maja 2012 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.05.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Magda zajrzyj do moich komentarzy czy to o tobie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 30.05.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 No to mnie nastraszyłas z westwingiem....Ja kupiłem akcesoria z joseph joseph ale jeszcze mają czas chyba do 10 czerwca....miejmy nadzieję że dywan dojdzie i czekam na fotki oczywiście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.05.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ja zrobiłam 2 zamówienia - pierwsze zrealizowane w terminie, na 2 ciągle czekam (ale tak jak u Ciebie lolku, jeszcze mają czas). Tylko, że moje nie lecą zza oceanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 30.05.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 No a mi dziś upłynął termin dostawy i dalej nic nie dostałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 30.05.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Barbe, więc oni niby mają już ten dywan w Urzędzie Celnym i liczą na to, że klient z niego zrezygnuje? Jaki to ma sens? Co wtedy zrobią z tym dywanem? Kupią go sobie? Przecież i tak muszą zapłacić za niego cło, jeśli takowe jest wymagane. Nie znam procedur (od razu zaznaczam, żeby potem nie było), ale może w sytuacji, kiedy odbiorca odmawia opłacenia cła, towar po prostu wraca do nadawcy? Może westwing dogadał się z nadawcą, że przyjmą ten dywan z powrotem? Naprawdę nie rozumiem, na czym może polegać problem z opłaceniem cła? Wiele razy zamawiałam kosmetyki z zagranicy i parę razy zatrzymali coś na cle - po opłaceniu natychmiast to dostawałam, nigdy żadnej hecy nie było. Westwing ewidentnie nie chce płacić z własnej kieszeni dodatkowej kasy, i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 31.05.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Niestety ich regulamin jest bardzo cwany i tak skonstruowany,ze w zasadzie z kazdej sytuacji sie wywina i nie ponosza zadnej odpowiedzialnosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.05.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ja czekałam na poduszki. Przysłali maila i poinformowali, że mają 2 tygodnie obsuwy. Ostatniego dnia paczka doszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.05.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Świetnie - zżarło mi posta:mad: Monia - przebrnęłam przez 3 strony twoich komentów i nic o sobie - oprócz lakonicznej wzmianki na temat moich nieudanych przygód z depilacją laserową i fryzjerami-stylistami;) - nie znalazłam:lol: Chłopaki i dziewczyny - nie ma mnie, bo nie mam netu:sick: Tym razem nie mój mąż, a dostawca nawalił Jutro (po tygodniu:spam:) przyjeżdżają usunąć awarię... Do tego mam taki zapier.ol, jakiego chyba jeszcze nigdy nie miałam... mam też pierwszy spory kryzys za sobą Brak netu chyba pośrednio się do niego przyczynił Ale zmierza ku dobremu... Mam nadzieję, że wkrótce do Was dołączę Sprawa z Westwing wygląda następująco - dywanu nie dostarczą, zwracają forsęi dostałam bon rabatowy na 2 stówki;) Bilans średnio zadowalający... pewnie byłabym wściekła, gdyby nie to, że dziś każda gotówka jest mi potrzebna:lol2: Więc im wybaczam:rotfl: Ściskam i przesyłam buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Nooo Madziu witamy w świecie żywych:lol2:Wracaj szybko, bo tęsknimy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 31.05.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Dziś przyszły moje ręczniki. Tylko 1 dzień spóźnienia. Hurra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts