MagdaZZZ 31.03.2011 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Magda, co do podłogi to jeżeli ma to być rzeczywiście styl amerykański to musi to być ciemna podłoga!!! Jeżeli chodzi o kaloryfer, to w zeszłym tygodniu kupiłam w Instal Projekt model tubus2 wysoki 180, ale mi pasowała biel matowa. Bez żadnej dopłaty są błyszczące. Myślę, że to coś takiego jak Ty chcesz. Dla mnie cena ok około 1100zł za szerokość 40x180. Na załączonym linku są szerokie i krótkie, ale myślę, że wąskie i wysokie prezentują się lepiej. http://www.instalprojekt.com.pl/grzejniki/modulus/art,8,dostepne-modele,3.html Utwierdziłaś mnie kwiatku w przekonaniu, że świetny rabat dostałam:yes: Bo ja będę zamawiać takie 220x60 cm, i cena jest poniżej 9 stów:yes: A mogę liczyć na jakieś zdjęcie w tym macie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.03.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Magda, ale do Twoich wnętrz nie pasuje taka podłoga... moim zdaniem A forumowy Ghost ostatnio zaczął partaczyć z lekka robotę- słyszałam tu i tam... piszę to w obawie przed Twoją pedantycznością :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 31.03.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A forumowy Ghost ostatnio zaczął partaczyć z lekka robotę- słyszałam tu i tam... piszę to w obawie przed Twoją pedantycznością :lol2: to samo ja czytalam u kogos w dzienniku. Pamietam rowniez ze mi tez wycenial deski, bylo taniej niz w podlogach renesansowych ale sie nie dogadalismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.03.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Magda, ale do Twoich wnętrz nie pasuje taka podłoga... moim zdaniem A forumowy Ghost ostatnio zaczął partaczyć z lekka robotę- słyszałam tu i tam... piszę to w obawie przed Twoją pedantycznością :lol2: Kochanie, oczywiście, że nie pasuje:lol2: Chciałam tylko poznać ceny rzeczonego Ghosta Ale skporo tak ostrzegacie... Choć cenę tego parkietu i tak chętnie poznam:) Chodzi o porównanie. Tu też było trochę "babraniny", więc jest co porownywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.03.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Kochanie, oczywiście, że nie pasuje:lol2: Chciałam tylko poznać ceny rzeczonego Ghosta Ale skporo tak ostrzegacie... Choć cenę tego parkietu i tak chętnie poznam:) Chodzi o porównanie. Tu też było trochę "babraniny", więc jest co porownywać No to mnie uspokoiłaś A ceny- pewnie porównuj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 31.03.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Wiem, że cena słaba, ale ja potrzebowałam tylko jeden, więc nic wyczarować lepszego dla mnie z rabatem nie mogli. Fotkę prześlę jak będę przy priv komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.03.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Wiem, że cena słaba, ale ja potrzebowałam tylko jeden, więc nic wyczarować lepszego dla mnie z rabatem nie mogli. Fotkę prześlę jak będę przy priv komputerze. no tak, ilość robi w takich sytuacjach różnicę czekam na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ja powiem tak, my jesteśmy z podłóg bardzo zadowoleni. I dziś tez bym się zdecydowała na tego wykonawce. Decyzja o podjęciu współpracy lub nie zawsze zależy od woli obu stron i dogadania warunków tejże. Z opiniami osób postronnych zawsze jest ten kłopot, że ktoś coś słyszał, ale nigdy nie widział. A sami pokrzywdzeni nie zawsze są obiektywni. EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.03.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 magda chcesz mój zydelek? Nie pasuje mi jednak do mojego holu;)jeśli nie ,to jutro go odsyłam sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.03.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A ile on kosztował???Ja bym brała, ale pokazywałam już wcześniej mojemu mężowi, i on mówi, że to jeszcze nie to:roll: rzekomo wie dokładnie, o co mu/nam chodzi, i mi taki znajdzie:lol2: A on na meblach się zna:yes: więc chyba mu zaufam;) Ale powiedz ile, to może cena nas skusi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.03.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Co tam Magda wymyśliłaś z tą podłogą i mozaiką? No i chyba nie powiesz, że dzisiaj smęciłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.03.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Z podłoga nadal NIC, wielkie ZERO:( A z mozaiką... jutro jadę do tych poleconych przez ciebie w alejach. Ale już jak dzwoniłam, to powiedzieli, że nie mają crema marfil, tylko coś podobnego:( Więc pewnie będzie podobna sytuacja:lol2: Tą mozaikę pojadę oddać (próbnik znaczy się, który mam w domu) i podziękuję. A z tymi z yeti spróbuję się jeszcze potargować. Niby już dostałam 50zł rabatu, ale może jeszcze z 20-40 zyla dadzą Marzenia co? Za to mąż, żeby mi nie ułatwiać, właśnie zgłosił nową wątpliwość dotyczącą tych wysokich grzejników:roll: Otóż zauważył, że już po paru miesiącach będziemy mieli brudne, osmagane ściany nad nimi:( I teraz mówi, że trzeba było wszędzie kanałówkę zaplanować. Ciekawe... jeden grzejnik Tesi, to niecały tysiąc, a jeden kanałowy, to wydatek rzędu ponad 2 tys. Ale pomijając koszy... po prostu te grzejniki miały pełnić też funkcję ozdobną. Czy ktoś z was ma takie grzejniki? Naprawdę tak brudzą ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 31.03.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ciemne kasetony muszę być, Madzia. Koniecznie. I ja z frakcji olejowanych, od razu powiem. W ogóle parkiet u siebie kocham. Moja niekochana przez nikogo jodełka i olej to jest to. Z podłoga nadal NIC, wielkie ZERO:( A z mozaiką... jutro jadę do tych poleconych przez ciebie w alejach. Ale już jak dzwoniłam, to powiedzieli, że nie mają crema marfil, tylko coś podobnego:( Więc pewnie będzie podobna sytuacja:lol2: Tą mozaikę pojadę oddać (próbnik znaczy się, który mam w domu) i podziękuję. A z tymi z yeti spróbuję się jeszcze potargować. Niby już dostałam 50zł rabatu, ale może jeszcze z 20-40 zyla dadzą Marzenia co? Za to mąż, żeby mi nie ułatwiać, właśnie zgłosił nową wątpliwość dotyczącą tych wysokich grzejników:roll: Otóż zauważył, że już po paru miesiącach będziemy mieli brudne, osmagane ściany nad nimi:( I teraz mówi, że trzeba było wszędzie kanałówkę zaplanować. Ciekawe... jeden grzejnik Tesi, to niecały tysiąc, a jeden kanałowy, to wydatek rzędu ponad 2 tys. Ale pomijając koszy... po prostu te grzejniki miały pełnić też funkcję ozdobną. Czy ktoś z was ma takie grzejniki? Naprawdę tak brudzą ściany? Nigdy nie słyszałam, by takie grzejniki brudziły ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.03.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Nigdy nie słyszałam, by takie grzejniki brudziły ściany. Ja też Ja mam retro drabinkowy z mosiądzu, więc nie bardzo Ci pomogę... Co do mozaiki to może warto tam rzeczywiście pojechać, a nóż będzie lepsza, od tej szarawej co pokazałaś? I tańsza... A z Yeti targuj się mocno. Sama zaproponuj kwotę i powiedz, że jesteś gotowa tyle zapłacić, bo jak nie to dziękujesz. Zobaczysz co oni na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.03.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 o, i maszenka się znalazła po latach:lol2: Ale mi z tymi kasetonami nie odpuszczacie:lol2: dobrze, i bardzo dobrze;) Jeśli chodzi o grzejniki, to wszystkie brudzą wszystko co mają nad sobą. Dlatego robi się je pod parapetami albo obydowuje, bo wtedy nie widać, tylko parapet od spodu osmagany. A kiedy wisi taki grzmot proawie pod sufitem, to sufit i ściana nad po roku do przemalowania/przetapetowania:( Znaczy nie wiem czy po roku, czy po dwóch, czy po ośmiu:confused: Ale na pewno prędzej czy później ściana będzie bardziej brudna nad grzejnikiem. Widzieiśmy to u kogoś, u kogo byliśmy na beforze przed sylwestrem. Nie znaliśmy człowieka, więc nie wypadało wypytywać o brudne ściany;) Ogólnie chata była świetna, w salonie dwa takie właśnie długaśne grzejniki retro a nad nimi czarne ściany:sick: Moje pytanie: Po jakim czasie??? A z Yeti targuj się mocno. Sama zaproponuj kwotę i powiedz, że jesteś gotowa tyle zapłacić, bo jak nie to dziękujesz. Zobaczysz co oni na to Taki mam właśnie zamiar:yes: tymczasem idu spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.03.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 o, i maszenka się znalazła po latach:lol2: A kiedy wisi taki grzmot proawie pod sufitem, grzmot Jak będzie trzeba to przemalujesz i kropka. Nie martw się tak Madzia, bo osiwiejesz przedwcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 31.03.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Nie odpuszczaj go!Swietny jest a to,że coś się budzi...eee tam daj spokój jak wszystko wcześniej czy póżniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.04.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Nie no macie rację muszę odpuścić bo zwariuję dobrze, że mnie do pionu potraficie doprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothyw 01.04.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Madziu ( mogę tak? ), oglądam Twój dziennik od samego początku, z podziwem naturalnie. Kiedy projekt będzie już zrealizowany,Twoje mieszkanie będzie nie perełką, a Perłą. Niestety tylko pod jednym warunkiem;) : zostawisz kasetony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.04.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 hahaha:lol2: Dziewczyny, coraz większe i mocniejsze działa na mnie wyciągacie:lol2: Widzę, że mi nie odpuścicie;) Ja tu chciałam stchórzyć zwyczajnie, a wy mi nie pozwalacie tego zrobić z godnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts