Ruby 10.06.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 oj biedactwo.. zdrówka dla Hani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.06.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 to się Hanulka wymęczyła a Ty razem z nią , bidulki mam nadzieję, że najgorsze za Wami. Przespała prawie cały dzień Prawie każda pobudka miała związek z przebiórką ale nam kanapa śmierdzi:sick: Myślicie, że jakiś tapicer podjąłby się zmiany tapicerki na miejscu??? bo to ogromny narożnik jest, nie ruszymy go:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 10.06.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 To dobrze że śpi szybciej nie zregeneruje Madzia proponuje odkurzacz piorący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.06.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 To dobrze że śpi szybciej nie zregeneruje Madzia proponuje odkurzacz piorący No tak, tak... taki Pan jest u nas średnio co 2 misiące z tym odkurzaczem (a po 3 dniach kanapa wyglada jak przed praniem;))... ale kanapa jest już w opłakanym stanie, przetarta na szwach w paru miejścach... i jak na złość Hania przez sen się skupkała w to miejsce właśnie:bash: (nawet się nie obudziła:o nie obudziła sie nawet jak ją (i kanapę) czyściliśmy:o wyobrażacie sobie, jak słabiutka musiała być:() Dzięki Ruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 10.06.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 oj to bidulka straszna:( No to skoro tapicerka do wymiany to może znajdziesz takiego tapicera co zrobi to na miejscu Mój M ostatnio prze tapicerował 6 krzesełek więc wiem ze to nic takiego i moim zdaniem spokojnie mozna to zrobić na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.06.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ajjj, biedna Hania, jelitówka to paskudztwo straszne. Mam nadzieję, że szybko będzie po wszystkim, ściskam i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.06.2012 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 dzięki:) A jak tam weselne hulańce swawole? Żyjesz? Madziu dzisiaj jeszcze ledwo żyję ------------------- Kochana zdrówka dla małej miejmy nadzieję że noc przeszła Wam już spokojnie . My też teraz lekką jelitówkę przechodziliśmy ale biegunkową - wczoraj wieczorem dopadło Oskara . Skąd te cholerstwa się biorą Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 11.06.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Zdrówka Hanulku http://images42.fotosik.pl/421/ee4b00b852af83bd.gif http://images37.fotosik.pl/1597/b9a58cfbfdd29fbc.gif Edytowane 11 Czerwca 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 11.06.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 zdrówka dla Hani... dla mnie nie ma nic gorszego jak choroba dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ojej Zdrowia dla małej bidulki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 11.06.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Madzia, mam nadzieję, że Hania ma się lepiej - pozdrawiam ciepło. No i cieszę się, że realizujesz swoje marzenia - tak trzymaj! Przy okazji pewnie spełnią się marzenia wielu z nas o pięknych przedmiotach w domu, które będziemy mogły kupić u Ciebie! Ja na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 11.06.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Zostawiam uściski dla biedniutkiej Hanulki i jej równie biedniutkiej mamusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xykasia 11.06.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) ZDRÓWKA DLA KRUSZYNKI MALUTKIEJ!!! o i ja też poproszę o cenę kinkietów takich jak Tosiaczek - bardzo poproszę! i marzę o kinkietach do sypialni takich wyginanych tzn.. yyy takich co można je od ściany odsunąć do czytania i potem je złożyć Edytowane 11 Czerwca 2012 przez xykasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.06.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Chyba mamy różyczkę:( Kasiu wyślij maila, to Ci odpiszę Emmuś, ale ładnie to napisałaś Dzięki za życzenia zdrówka dziewczynki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.06.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Chyba mamy różyczkę:( Hej Madziu, próbuję nadrobić i co ja czytam? Biedny Hanutek- mam nadzieję, że odpowiednie leki szybko zadziałają Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 11.06.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Magda ale dzielna jesteś.Opiekujesz się chorą Hanią i lampy sprzedajesz Nadajesz się do biznesu :) Pozdrawiam ,dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.06.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Hej Madziu, próbuję nadrobić i co ja czytam? Biedny Hanutek- mam nadzieję, że odpowiednie leki szybko zadziałają Trzymajcie się Dzięki:hug: Magda ale dzielna jesteś.Opiekujesz się chorą Hanią i lampy sprzedajesz Nadajesz się do biznesu :) Pozdrawiam ,dziękuję No mam nadzieję, że to nie-złośliwe stwierdzenie:lol2: A to Ty Asiu??? Wiesz, że Ty mnie też nabrałaś... musicie podawać swoje nicki, bo inaczej się gubię A z tak pokładającym się dzieckiem, pracować - to żadna sztuka:( Drugi dzień nie schodzi z kanapy:( Cały czas śpi (18 godzin na dobę) albo leży:roll: Naprawdę nie sztuka;) Gorzej się pracuje, gdy maluch biega i wymaga uwagi i interakcji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.06.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Magda rany ale Was dopadło . Łączę się z Tobą w bólu bo Oskaro też ma jelitówkę pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.06.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ojej Potwierdziła się różyczka? Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.06.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Magda rany ale Was dopadło . Łączę się z Tobą w bólu bo Oskaro też ma jelitówkę pełną parą O matko, teraz??? A może na weselu się struł? U nas objawy "brzuszne" minęły... dziś cały dzień bez sensacji... tylko gorączka, totalne osłabienie (nadal nie wstaje:() i te dziwne plamki na łapkach i nóżkach:rolleyes: Jutro w południe mamy doktora... może sprawa się wyjaśni:rolleyes: A ja tak wtrącę, żeby nie było, że temat mieszkania to u mnie już w ogóle się nie pojawia;) - że mamy nową panią arch. od zieleni... tamta zmieniła pracę, na jej miejsce przyszła nowa - i wydaje się być dużo bardziej kompetentna:lol: Zadała wiele fachowych pytań, o których tamta zapomniała (jak np. siły nośne tarasu:o - może się okazać, że z tą sporą ilością ziemi, a co za nimi idzie z tymi sporymi drzewkami - musimy się pożegnać) Narazie poprawiła mniejszy balkon - moim zdaniem jest o niebo lepiej:lol: http://i3.fmix.pl/fmi1612/49145463002c98834fd64c05/zdjecie.jpg (Oczywiście będą inne mebelkii inne rośliny - uprzedzę pytania;)) Poprzednia wersja: http://i3.fmix.pl/fmi2763/d8b3ab5600138c4e4f9bb7bb/zdjecie.jpg Edytowane 11 Czerwca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts