ivy17 13.06.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 No tak, czasami i bez ćwiczenia bywam intrygująca (niektórzy twierdzą, że irytująca, ale to pewnie przejęzyczenie) intrygująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 14.06.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 intrygująca Madzik, a co tu taka cisza, wrzuc jakas fotke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.06.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Jak zdróweczko? Nas jeszcze trzyma . Magda to u nas na bank nie z wesela bo ja miałam objawy przed i niestety zaraziłam małego, na szczęście tylko nasza dwójka się rozchorowała, najmłodszy tfu tfu zdrowy Także i Wam życzę zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Jak zdróweczko? Nas jeszcze trzyma . Magda to u nas na bank nie z wesela bo ja miałam objawy przed i niestety zaraziłam małego, na szczęście tylko nasza dwójka się rozchorowała, najmłodszy tfu tfu zdrowy Także i Wam życzę zdrówka Ufff - u nas już śladu nie ma infekcji... Do tej pory u Hani żadna choroba nie trwała dłużżej niż 2 doby - wygląda na to, że ma silny organizm... zawsze zanim dojedzie do nas lekarz, już jest PO:lol2: Także u nas już dobrze, a Wam życzę równie szybkiego powrotu do normalności:hug: Bo nie ma nic gorszego, niż biedny, cierpiący, słaniający się maluszek:( Madzik, a co tu taka cisza, wrzuc jakas fotke... Emmuś - cisza, cisza, bo wczoraj aż mnie brzuch rozbolał ze stresu... dotarło do mnie, że mam już mniej niż 3 tygodnie czasu - a jeszcze tak mało zrobione,tyle szczegółów do dogrania... masakra:( A ja jakoś się skupić od paru dni nie mogę, czas przecieka mi między palcami... Normalnie aż strach:( Mam w planie pokazać Wam mój parkiet - strasznie zapracował w tej części jadalnianej - dobudowanej... Jest dramat:( Szpary na centymetr, miejscami się uniósł Normalnie wszystko do poprawki:bash: Takie rzeczy - tylko u nas: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 14.06.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 (edytowane) Madziu super że Hania już wyzdrowiała. Głowa do góry Kochana będzie dobrze. Buzzzziole. Miłego dnia. Edytowane 14 Czerwca 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 14.06.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ufff - u nas już śladu nie ma infekcji... Do tej pory u Hani żadna choroba nie trwała dłużżej niż 2 doby - wygląda na to, że ma silny organizm... zawsze zanim dojedzie do nas lekarz, już jest PO:lol2: Także u nas już dobrze, a Wam życzę równie szybkiego powrotu do normalności:hug: Bo nie ma nic gorszego, niż biedny, cierpiący, słaniający się maluszek:( Emmuś - cisza, cisza, bo wczoraj aż mnie brzuch rozbolał ze stresu... dotarło do mnie, że mam już mniej niż 3 tygodnie czasu - a jeszcze tak mało zrobione,tyle szczegółów do dogrania... masakra:( A ja jakoś się skupić od paru dni nie mogę, czas przecieka mi między palcami... Normalnie aż strach:( Mam w planie pokazać Wam mój parkiet - strasznie zapracował w tej części jadalnianej - dobudowanej... Jest dramat:( Szpary na centymetr, miejscami się uniósł Normalnie wszystko do poprawki:bash: Takie rzeczy - tylko u nas: Magda, dasz radę... kto jak nie Ty! A parkiet... nie do wiary, że tak się porobiło Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 14.06.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Madziu ale co z tym parkietem? Jeny, niewiarygodne. To co się będzie działo zimą gdy brakuje wilgoci? Koniecznie reklamuj, bo musieli coś spierniczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.06.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Mam w planie pokazać Wam mój parkiet - strasznie zapracował w tej części jadalnianej - dobudowanej... Jest dramat:( Szpary na centymetr, miejscami się uniósł Normalnie wszystko do poprawki:bash: Takie rzeczy - tylko u nas: Madziu, to byłoby już śmieszne, gdyby nie to, że jest straszne Przytulam Super, ze Hanulek zdrowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.06.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 No nie, to ten piękny parkiet w kwadraty, który nam jakiś czas temu pokazywałaś? Wydawało się, że wykonanie porządne, a tu jednak niespodzianka. Mam nadzieję, że poprawki pójdą skutecznie i bezboleśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2012 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Tego raczej nie da się reklamować To raczej wina podłoża, a nie parkieciarzy czy drewna... wnioskuję po tym, że to wszystko można zaobserwować tylko w przybudówce (jadalni) - nigdzie więcej:no: W salonie jest git, w holu i gościnnym również... a jadalnia pływa:cry: narendilku masz rację - to byłoby śmieszne gdyby nie było tragiczne:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.06.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 znaczy miałaś zbyt mokre podłoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 (edytowane) nie wiem:( nie wiem czy zbyt mokre, czy są inne naprężenia, czy po prostu w tym miejscu podłoga pracuje, bo dobudowaliśmy ściany których nie było a usunęliśmy ściany zewnętrzne... nie wiem, nie mam pojęcia:( Ale ewidentnie parkiet rozlazł się tylko tam:( Nie wiem, czy na zdjęciach to będzie widać... http://i3.fmix.pl/fmi465/c4c157fe002a16424fda1c32/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2105/a9b01dcc002228ff4fda1c3c/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2991/f27ca102001fac314fda1c46/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2292/c255acae00143daa4fda1c53/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1553/e016b687001c76794fda1c60/zdjecie.jpg Wyobrażacie sobie teraz na nowo to cyklinować, lakierować... a może i zrywać część bedzie trzeba??? Masakra:bash::cry: Edytowane 14 Czerwca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.06.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Magda, szczerze współczuję.... może podłoże nie było wystarczająco wyschnięte. My teraz czekamy na gościa który przed założeniem dech ma nam ocenić wilgotności podłogi. Kurczę taki piękny parkiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.06.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Magdziu masz na myśli te szpary, parkiet sie rozszedł bo było zbyt sucho a nie mokro, drewno sie obkurczyło, to chyba wina parkietu, był slabo wysuszony. Wilgotnośc podłoża i wilgotnośc parkietu powinni sprawdzić wykonawcy, u nas tak było. Gdyby było za mokro parkiet by wybrzuszyło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 14.06.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Bardzo mi przykro z powodu awarii Ale piękny ten parkiet na zdjęciach z bliska... ta cieniutka ciemna kreska... krateczka na grzejnik.. wzór na deskach.. miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Magdziu masz na myśli te szpary, parkiet sie rozszedł bo było zbyt sucho a nie mokro, drewno sie obkurczyło, to chyba wina parkietu, był slabo wysuszony. Wilgotnośc podłoża i wilgotnośc parkietu powinni sprawdzić wykonawcy, u nas tak było. Gdyby było za mokro parkiet by wybrzuszyło ! Na 3 pierwszych zdjęciach próbowałam ująć właśnie potężne wybrzuszenie - nie udało się rozumiem? Nie widać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2012 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 A, skoro już wrzucam fortki, to zaległe przemalowane okna (choć wątpie, aby ktokolwiek pamietał jak było wcześniej:lol2:) kuchnia: http://i1.fmix.pl/fmi162/c6e6ac010025384e4fda1fa9/zdjecie.jpg są już shuttersy - ale nie ma sensu ich montować jadalnia w tym ujęciu raczej bez zmian;): http://i3.fmix.pl/fmi530/fe3cef020025f02e4fda1fb2/zdjecie.jpg ale tu już widać różnicę: http://i1.fmix.pl/fmi2992/ec1721ad001490b44fda1fcc/zdjecie.jpg szaloon: http://i1.fmix.pl/fmi2605/360eca2d0008c8ae4fda1fc0/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1944/ba646d350028c8a44fda1fd4/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.06.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Wyszło fantastycznie i jakby jaśniej od razu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Wyszło fantastycznie i jakby jaśniej od razu:) Na zdjęciach własnie mam wrażenie, jakby ciemno i ponuro było:lol2: ale było już dość późno jak fotki robiłam, pochmurno i jeszcze cykałam komórą Ale faktycznie jest dużo jaśniej i ładniej:yes: A myślę, ze jak się opaski okienne skontrastuje z szarością ścian to bedzie bardzo ładnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.06.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Biały z szarym to idealna para i na pewno będzie bardzo ładnie:) już jest bardzo ładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts