skibusia 14.06.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Wybrzuszenia to rzeczywiście mogą być od niewysuszonej wylewki, ale szpary od suchego powietrza (wiem z doświadczenia, bo jak nam się jedna zrobiła zimą to od razu kupiliśmy nawilżacz). Jeśli nie można reklamować, to zostaw. Nie wygląda to tak źle. Po zimie może być gorzej, wtedy zobaczysz. Poza Tobą pewnie i tak tego nikt nie będzie widział. A te opaski to autorski projekt z gk czy jakieś drewniane? W każdym razie bardzo ładnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.06.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Jeżeli sa wybrzuszenia to parkiet odkleił sie od podłoża i niestety nie mozna tego tak zostawić, trzeba go zerwac w tych miejscach wysuszyć i połozyc jeszcze raz i nie wiem czy nie nowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 na parkiecie się nie znam, więc zostawiam tylko uściski i dobre myśli aby temat zakończył się szybko i dla was bezboleśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Wybrzuszenia to rzeczywiście mogą być od niewysuszonej wylewki, ale szpary od suchego powietrza (wiem z doświadczenia, bo jak nam się jedna zrobiła zimą to od razu kupiliśmy nawilżacz). Jeśli nie można reklamować, to zostaw. Nie wygląda to tak źle. Po zimie może być gorzej, wtedy zobaczysz. Poza Tobą pewnie i tak tego nikt nie będzie widział. A te opaski to autorski projekt z gk czy jakieś drewniane? W każdym razie bardzo ładnie wyglądają. opaski autorskie:lol: Panowie od okien pociągnęli je tą samą farbą z pistoletu... wyglądają teraz jak drewniane:yes: Mąż mi tu mówi, że parkieciarze byli wezwani na oglądanie parkietu i rzekomo przyjęli reklamację Chcieli od razu naprawiać, ale nasz kier-bud kazał odczekać i sprawdzić co dalej się z nim będzie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.06.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Magda, faktycznie kier-bud dobrze radzi lepiej poczekać, ale przynajmniej masz pewność że parkieciarze poprawią to w ramach reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Magda, faktycznie kier-bud dobrze radzi lepiej poczekać, ale przynajmniej masz pewność że parkieciarze poprawią to w ramach reklamacji. Jeszcze pewności nie mam;) Jeszcze się mogą NAMYŚLIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.06.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Oby się nie namyślali zbytnio;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.06.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Hej Madziu, a co to się z tym parkietem powyrabiało? Całość prezentuje się pięknie, gdyby nie te szpary...:bash:Piszesz, że stało się to tylko tam, gdzie robiliście dobudówkę-to może być wina wilgoci technologicznej... Moim zdaniem powinniście trochę odczekać z naprawą, bo to nie jest raczej wina parkieciarzy i sytuacja może się powtórzyć... Trzymam kciuki za udane rozwiązanie. Aaa i okna super:) Buziole:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.06.2012 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Madziu ale się porobiło z parkietem Tak to juz u nas jest - 2 kroki do przodu jeden do tyłu Ale widzę że jest nadzieja na bezbolesne naprawienie tego - oby się udało - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.06.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Madzia, mocno zaciskam kciuki za nienamyślanie się ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 15.06.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ja też bym poczekała i to przez kolejną zimę jeśli możecie tyle czekać, bo rzeczywiście parkieciarze mogą się rozmyślić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.06.2012 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 (edytowane) Muszę się pochwalić, bo mnie skręci;) Mój pierwszy projekt sofy zrealizowany:wiggle: *** I jak? Edytowane 18 Czerwca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.06.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Madzia .... jak dla mnie BOMBa...a teraz już pędzę szykować się na wesele.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 16.06.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 chwalipięta .....no ale masz czym się chwalić bardzo mi się podoba Twój projekt no i sama sofa a nie masz zdjęcia, żeby ją tak w całości pokazać ??? Madzia ona jest w szarości czy w beżu ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.06.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 chwalipięta .....no ale masz czym się chwalić bardzo mi się podoba Twój projekt no i sama sofa a nie masz zdjęcia, żeby ją tak w całości pokazać ??? Madzia ona jest w szarości czy w beżu ???????? No jak się człowiek sam nie pochwali, to nikt go nie pochwali:p Ona jest w takim szarobeżu;) Nazwa koloru MOON - sporo mówi o nim... W każdym raazie tkaniana jest bardzo w NYS:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 16.06.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Madziu dobrze wiesz ze ślicznie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.06.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Przepiękna jest - elegancka, porządna i z klasą. Ale przecież nie mogło być inaczej A to Twoja osobista kanapa cz na handel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.06.2012 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 oj tam Monia od razu "wiesz";) Przypuszczam, ale szukam potwierdzenia;) Dropku, ta idzie na ekspozycję, ale moja pewnie bedzie taka sama:lol: (jak już przyjdzie na nią pora;)) - bo jestem zakochana w tym modeluhttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Podejrzewam, że to zdjęcie (komórą i w tak niesprzyjających okolicznościach przyrody;)) nawet w najmniejszym stopniu nie oddaje jej uroku... No ale i tak musiałam się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.06.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Madziu... kanapa świetna...gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 16.06.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 a w jakiej cenie będzie TO cudo :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts