MagdaZZZ 17.06.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Magda, o podłokietnikiach napisałam, że dla mnie są za niskie, nie że są nieproporcjonalne. Ja lubię wysokie, takie że można się o nie oprzeć aaa, no to okej:hug: jak mówiłam - wszystkim nie dogodzę każdy lubi co innego... ale już myślałam, że one jakoś rażąco nei takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 17.06.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Madzia dzieki za info Ej no...czemu tak piszesz o tej sofce to chyba oczywiste, że nie każdemu się spodoba...zdjęcie też jest nie za bardzo, o czym zresztą pisałaś...z pewnością nie oddaje jej uroku jeszcze raz napiszę, że MI SIĘ SOFKA BAAAARDZO PODOBA !!! i wcale się nie podlizuję ja do siebie myślę właśnie o takich niskich podłokietnikach ............................................................................................. synkowi przekazałam przytulaski bardzo dziękuje wczoraj długo nie mogłam go uspokoić...zalał się łzami, aż się trząsł tak jak my wszyscy liczył na wygraną ............................................................................................ a ja dzisiaj w nowej pracy już nie będę panią nauczycielką przebranżawiam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 17.06.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Madzia a masz wybór tkanin do sof? Marzy mi się( rozkładana) sofa czarna z białą lamówką i takie poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.06.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Natalia śliczne te poduchy . Co do meczu jaki mój J rozczarowany i nie pocieszony - taki kawał jechał........ale mówi że wrażenia niesamowite być w takim tłumie i kibicować razem z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 17.06.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Magda,bardzo fajna ta kanapa , ten kawałek fotela widoczny tez niczego sobie Ja z podziwem pisałam o poprzedniej niedzieli Działaj kobieto bo musimy domki nasze umeblować :) masz wspaniałe pomysły !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 18.06.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Magda, to ja się zgłaszam na ochotnika do przetestowania prototypu tej sofy! Nie musisz szukać testera, ja się wszystkim zajmę! Nie sądzisz, że meble trzeba poddawać testom? I poduchy i oparcia... wysłać Ci adres? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.06.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Po 2 tygodniowej nieobecności zdołałam nadrobić tutaj zalegości w trakcie śniadania (jedna bułka) - dobra jestem co ? Kanapa śliczna, myślę, ze z proporcjami wszystko oki, ale ja sama też wolę większe podłokietniki aby się po wyłożeniu wygodnie oprzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margulka 18.06.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Moim zdaniem kanapa okropna. Projekt jest w porządku, natomiast wykonanie wygląda na niestaranne. Jakość materiału też chyba nie jest najlepsza. Przypomina kanapę z Ikei za 400 zł. Ciekawe jaka cena tego "cuda"... Edytowane 20 Czerwca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.06.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Margulka niezłe masz oko, skoro po tak mało szczegółowym zdjęciu potrafisz dostrzec badziewność tkaniny Równość szwów to kwestia wyklepania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.06.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Przypomina kanapę z Ikei za 400 zł. Pokaż tą kanapę, jestem ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bellamag 18.06.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Jak patrze tak dłużej na tą kanapę to faktycznie coś mi w niej nie pasuje. Najbardziej chyba to, że w tych wszystkich amerykańskich sofach są ciut inne proporcje. Siedziko jest głębsze więc oparcia są jakby schowane, wiec stanowią jakby piękny dodatek do sofy, no i te poduchy psują mi efekt. Są za masywne w stosunku do oparć. Gdyby zmniejszyć poduchy i bardziej odsłonić oparcie byłaby ładniejsza. Co do wykonania, nie podoba mi sie wykończenie oparć, są pofałdowane i zbyt odznacza się szew. A inna sprawa, gdyby sofa miała pieknie zaaranżowane zdjecie z pieknymi stoliczkami, dywanami, tapetami na ścianach na forum byłyby same ochy i achy. A tak mamy paskudną ścianę , na której tle faktycznie sofa wyglada fatalnie.Sam pomysł bardzo ciekawy, ale jesli Madziu sobie życzysz dam ci namiary na świetnego fachowca od tapicerowanych mebli z Dobrodzienia. Wykonuje meble z niebywałą dokładnością i w przystępnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 18.06.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ja pierd... Ale wy marudzicie! kanapa jest zajebista-pokazcie mi jeden ogolnodostepny sklep w PL,gdzie taka znajdę,bo ja nie widziałam??Magda pokazała nam swój projekt i jego wykonanie,z którego jak rozumiem jest zadowolona.Dziewczyna zaczyna nowy etap i cieszy sie nim,ale tu zawsze znajda sie osoby które przyczepia sie do zielonej ściany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.06.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Ja pierd... Ale wy marudzicie! kanapa jest zajebista-pokazcie mi jeden ogolnodostepny sklep w PL,gdzie taka znajdę,bo ja nie widziałam??Magda pokazała nam swój projekt i jego wykonanie,z którego jak rozumiem jest zadowolona.Dziewczyna zaczyna nowy etap i cieszy sie nim,ale tu zawsze znajda sie osoby które przyczepia sie do zielonej ściany.... zawsze się takie znajdą no ale cóż... życie;) przecież nie może być tak, że same ochy i achy... każdemu co innego się podoba;) I okej... Do Margulki (lub Joliski) tylko prośba, by usunęła zdjecie z cytatu... ta kanapa zaraz ma zniknąć z wątku, bo nie na nim jej miejsce docelowe... a przez ten cytat nie może... I ja też z chęcią zobaczę tą kanapę z ikei za 400 złotych przyominającą (czy może lepszą wręcz?) od mojej;) bellamag, z chęcią wezmę namiar na tapicera:) zawsze chętnię poznam konkurencyjną ofertę cenową i jakościową tam gdzie robię meble, to wielki zakład z wieloletnim doświadczeniem, dziesiątkami pracowników i bardzo renomowany... robią cuda... jakbyście dowiedziały się dla kogo robią meble:rolleyes: Pewnie połowa z Was siedzi na ich wyrobach w tej chwili:lol2: ale to fakt - to co im powymyślałam, to przyznają - dla nich totalna nowość (i zapewniam Was, ze dla innych też bedzie;))... i faktycznie, niektórych rozwiazań technologicznych dopiero muszą się nauczyć... np. to, że zarządałam wszystkich kantów "ostrych", kanciastych, a do tego miękkich:lol:... to wbrew pozorom nie jest takie proste;) no i takich rzeczy nawymyślałam całą masę... Edytowane 18 Czerwca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.06.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 W Dobrodzieniu sami stolarze, jak ja meblowałam dom to trafiłam na salon wystawowy, super mebelki. Ale chcieli dużą zaliczkę. Dałam, ale by spać spokojnie wsiadłam w auto i pojechałam do Dobrodzienia zobaczyć ich fabrykę, i co wszędzie stolarze i w dodatku to samo nazwisko przewija się NOWAK. Meblenowak, Meblonowak, Meble Nowak - ponoć nie są spokrewnieni, ale kto ich tam wie. Ja mam umeblowany cały dom od tych:http://www.meblonowak.com.pl/kolekcje-charme_nowosc-11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.06.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Dobrze wiedzieć Natalko A właśnie, pokazywałaś te piękne poduchy - będę miała sporo tkanin:yes: Może nie od pierwszego dnia, bo nie chcę od razu tyle kasy we wzorniki pakować Ale mam już dojścia do wspaniałych rzeczy:yes: Ahhh zapomniałabym - jo@siu, Emmo, mirelko, dziękuję Asiu, tan kawałek widoczny to sofa, też moja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Chwilkę mnie nie było, a tu tutaj takie kanapowe cuda:jawdrop: dobrze, że zdążyłam zobaczyć Madziu sofa bardzo gustowna i elegancka- będzie bardzo pasować do Waszych wnętrz:yes: Podłokietniki to rzecz względna- przecież można tam położyć poduchę i wygodnie leżeć. Dla mnie bomba:D A jak tam podłoga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.06.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Aguś, a ja w tym czasie u Ciebie płakałam i dopytywałam gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Widziałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.06.2012 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Edytowane 20 Czerwca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.06.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Jolcia ja przegięłam??? Ale o co chodzi??? Co ja zrobiłam??? I dlaczego nie chcesz tej fotki usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts