Aasia_ 19.06.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Rzadko się odzywam ale nadal kibicuję wytrwale Można podglądnąć posty Margulki - przeważnie nie są miłe ... (bez urazy Margulko) Niestety Joliska () miała spięcie z Margulką - więc chyba nie wypada jej edytować Margulki postów ... Pozostaje nadzieja, że Margulka sama usunie, na Twoją prośbę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.06.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 No widziałam... ale też bez przesady - na ostro tam nie poszło, ot zwykła wymiana odmiennych poglądów... Margulka podejrzewam zagląda tu rzadko,więc pomyślałam, że dobrze by było, żeby Administrator usunął to zdjęcie (bo ja przecież nie mogę)... no ale skoro to problem:( to czekam - z nadzieją, ze nie zostanie tu na zawsze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 19.06.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 No widziałam... ale też bez przesady - na ostro tam nie poszło, ot zwykła wymiana odmiennych poglądów... Margulka podejrzewam zagląda tu rzadko,więc pomyślałam, że dobrze by było, żeby Administrator usunął to zdjęcie (bo ja przecież nie mogę)... no ale skoro to problem:( to czekam - z nadzieją, ze nie zostanie tu na zawsze:( Echhhh Jak Madziu udało się wczoraj wszystko ?. http://images37.fotosik.pl/1618/55df75713ce467a9.jpg (zielona z wiśnia dla dodania energii na cały dzień pracy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 19.06.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 A ja Cię Madziu podziwiam za projekt sofy. To nie jest łatwo stworzyć coś od zera. To nie tylko rysunek, to analiza wymiarów, czy będzie spójne, załatwienie wszystkich spraw technicznych (stolarsko-tapicerskich). Naprawdę to jest kawał roboty. Nie wszystkim wszystko musi się podobać, ale dużo serca dałaś w tą sofę i z pewnością znajdzie się grono osób zainteresowanych jej zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.06.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Chyba się dziewczyny nie zrozumiałyście. Edit: wyjaśnienie podziałało Edytowane 20 Czerwca 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.06.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Wracając do sofy..uważam ,że jest rewelacyjna...w mojej też mam niskie podłokietniki i w ogóle nie widzę problemu ..chcąc się połozyć najzwyczajniej w świecie okładam się poduchami ,po to w końcu one są ...gdybym spotkała takową w czasie kiedy szukałam sof to na pewno była by moja.Podobną mam z inspiracjach...Madzia rób swoje.. bo pomysły masz oryginalne i nietuzinkowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.06.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Edytowane 19 Czerwca 2012 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ivy ja tak samo zrozumiałam Ja chyba na 4 lipca biorę wolne i nie wydaję wypłaty do tego czasu, muszę ten pierdyliard pater mieć za co kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 19.06.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 O rany,ja tez nie czaje kto przegial A na panelach to dziewczyny mialy niewielka wymiane zdan w sumie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.06.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 O matko - to naprawdę Jola tak mogła zrozumieć mojego posta??? O boże:( Jolcia nie nie:no: Ja się zwróciłam do Ciebie jako do adminki, a nie jako domniemanej autorki tego posta;) No coś ty - nawet by mi to do głowy nie przyszło podejrzewać Cię taki kamuflaż Z resztą Margulka już się u mnie udzielała (w podobnym tonie;)), więc... no co Ty:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.06.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 PS Znowu nie mam netu w domu:bash: mam dość astera:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.06.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ja pierd... Ale wy marudzicie! kanapa jest zajebista-pokazcie mi jeden ogolnodostepny sklep w PL,gdzie taka znajdę,bo ja nie widziałam??Magda pokazała nam swój projekt i jego wykonanie,z którego jak rozumiem jest zadowolona.Dziewczyna zaczyna nowy etap i cieszy sie nim,ale tu zawsze znajda sie osoby które przyczepia sie do zielonej ściany.... Kasiu 1982 ja nie marudziłam - kanapa mi się podoba - a o zielonej ścianie napisałam w żartobliwym kontekście - jako marudę powinnaś zacytować posta parę oczek wyżej -------------------------------------- Madziu miłego wieczorku i nie denerwuj się - zobaczysz wszystko dopniesz na ostatni guzik i na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 19.06.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Omg! to sie nam zrobił dzień niezrozumienia nie cytowalam nikogo i nie miałam na myśli Ciebie admete! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.06.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 PS Znowu nie mam netu w domu:bash: mam dość astera:evil: Ale jak to?:wtf: I mnie ma żadnych szans?:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.06.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Dobrze, że udało mi się zobaczyć zdjęcie (dzięki Margulce;)). Projekt i wykonanie super! Nie widać co prawda na zdjęciu proporcji, ale domyślam się, że są jak najbardziej ok. Czytam Madziu, że ruszasz! Moje gratulacje! Brawo!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.06.2012 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Kasiu ------------------------- Magda mam nadzieję wyspana i pełna zapału do działania , miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.06.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 O matko - to naprawdę Jola tak mogła zrozumieć mojego posta??? O boże:( Jolcia nie nie:no: Ja się zwróciłam do Ciebie jako do adminki, a nie jako domniemanej autorki tego posta;) No coś ty - nawet by mi to do głowy nie przyszło podejrzewać Cię taki kamuflaż Z resztą Margulka już się u mnie udzielała (w podobnym tonie;)), więc... no co Ty:hug: Mogłam i tak zrozumiałam Ale skoro wszystko się wyjaśniło, sprzątam zatem A na przyszłość - prośby o moderowanie cudzych postów zgłaszajcie mi na PW, bo intensywnie pracuję i coraz rzadziej jestem na FM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.06.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 kryzys zażegnany ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.06.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 dzięki Jolcia A co to ja widzę? Jakiś nowy edytor tekstu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.06.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 O Magda, dobrze, że jesteś Miałabyś chwilkę żeby zerknąć na wymiary mojego kinkietu? Muszę powiedzieć panu na jakiej wysokości ma zrobić kabel i bardzo by mi to pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts