ocia79 24.06.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 I ja lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 24.06.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 i ja lubię Madziu powodzenia 4 lipca !!! trzymam kciuki, żeby wszystko się udało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.06.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Jejku, to forum to naprawdę ma moc:lol: Tylko podałam linka, a tam od razu 50 nowych fanów w jeden dzień Dziękuję Wam wszystkim:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.06.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Dzien dobry A u Wlascicielki watku to pewnie przygotowania pelna para, co? Zostawiam pozdrowienia i zycze spokojnego czasu na najblizsze kilka dni O ile sie w ogole da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.06.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Madzia, pytanie pro forma: masz wykupione prawa do zdjęć (zwłaszcza tych użytych w banerze reklamowym), prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.06.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Madzia, pytanie pro forma: masz wykupione prawa do zdjęć (zwłaszcza tych użytych w banerze reklamowym), prawda? Ty to jednak formalistka jesteś Z checią odpowiem na priva (jak mi prześlesz swojego maila) Dzien dobry A u Wlascicielki watku to pewnie przygotowania pelna para, co? Zostawiam pozdrowienia i zycze spokojnego czasu na najblizsze kilka dni O ile sie w ogole da Moja kochana:hug::hug: Jest piekło, uwierzcie mi;) A wiecie, że ja w tym wszystkim nadal nie mam internetu? No to jakieś żarty już Dziś był koleś i mówi, że nie wie co to się u nas dzieje... ze on nie umie naprawić No też qwa nie miało sie to kiedy zj.ać... nawet sobie nie wybrażacie jakie dla mnie to utrudnienie:( Wszystko, co mogłabym załatwić w necie po godzinach pracy muszę robić między 10-18 w kawiarniach - kiedy to powinnam latać po całym mieście i załatwiać wszystkie sprawy w realu:sick: No ale damy radę Buzaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.06.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Madzia, że się tak nachalnie zapytam, zaproszenia na otwarcie jakieś będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.06.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Madziu ja też lajk it I jak coś ja się też szykuję na 4 http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.06.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 I jak coś ja się też szykuję na 4 http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Ja już sobie wstępnie urlop zaklepałam Chyba, że Madzia mnie nie zaprosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 25.06.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Cicho siedzę, ale namiętnie czytam. Za moment będzie tu zamieszanie, więc już teraz trzymam kciuki i życzę POWODZENIA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.06.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Madzia kciuki trzymam mocnooooo za powodzenie akcji! sofę widziałam wcześniej ale dopiro dziś piszę - jak dla mnie BOMBA, takich mebli w naszych sklepach nie ma:( no i nazwa sklepu fajowa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.06.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.06.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Hej Madziu, ja też mocno trzymam kciuki:hug: Na pewno wszystko się uda wspaniale:DZ tym netem, to jakiś żart:mad: Martwa natura bywa strasznie złośliwa:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 26.06.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Magda, nazwa sklepu fajna!!! Tylko, ja Cię proszę, uruchom stronę www, bo nie wszyscy korzystają z facebooka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margulka 26.06.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 MagdaZZZ, widzę, że w końcu sama przyznałaś, że kanapa jest fatalna i postanowiłaś usunąć jej zdjęcie z wątku. Co do usunięcia zdjęcia kanapy z cytatu w moim poście, to wypadało z tym zwrócić się bezpośrednio do mnie, zamiast grzebać w cudzych postach. Ale cóż... warszawka... więc i zachowanie musi być adekwatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.06.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 no comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 26.06.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) MagdaZZZ, widzę, że w końcu sama przyznałaś, że kanapa jest fatalna i postanowiłaś usunąć jej zdjęcie z wątku. Co do usunięcia zdjęcia kanapy z cytatu w moim poście, to wypadało z tym zwrócić się bezpośrednio do mnie, zamiast grzebać w cudzych postach. Ale cóż... warszawka... więc i zachowanie musi być adekwatne. Margulka ale jadem od ciebie trąci ........................................................................................................... poczytałam trochę twoich postów i mam wrażenie, że poprzez sprawianie innym przykrości w taki czy w inny sposób leczysz jakieś własne kompleksy....a czytając nasze wypowiedzi pod twoim adresem (może niepotrzebnie dajemy się wkręcić) będziesz napawała się dumą bo złośliwość uważasz za swoją największą zaletę...to przykre Edytowane 26 Czerwca 2012 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.06.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 MagdaZZZ, widzę, że w końcu sama przyznałaś, że kanapa jest fatalna i postanowiłaś usunąć jej zdjęcie z wątku. Co do usunięcia zdjęcia kanapy z cytatu w moim poście, to wypadało z tym zwrócić się bezpośrednio do mnie, zamiast grzebać w cudzych postach. Ale cóż... warszawka... więc i zachowanie musi być adekwatne. proponuję wrócić do wcześniejszych postów - tam jest wyrażna prosba Madzi do Ciebie właśnie....więc może zanim Zaczniesz kogokolwiek obrażać pocwicz czytanie ze zrozumieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.06.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 proponuję wrócić do wcześniejszych postów - tam jest wyrażna prosba Madzi do Ciebie właśnie....więc może zanim Zaczniesz kogokolwiek obrażać pocwicz czytanie ze zrozumieniem... dokładnie;) zanim Jola usunęła zdjęcie minęło 3 dni... 3 dni miałaś na spełnienie mojej prośby... a zdjecia niezwiazane bezpośrednio z budową/mieszkaniem zawsze usuwam po paru dniach... więc nie wiem, czy to takie przyznanie się do tego, że sofa jest beznadziejna:lol2: Pzdr:bye: Dziewuszki, dziękuję za miłę słowa:hug: Zaproszenia są, ale czasu brak by wysłać te wszystkie maile;) WY CZUJCIE SIĘ ZAPROSZONE!!! (nawet bez oficjalnego wystosowanego maila:oops:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.06.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dziewczyny, nie komentujcie. Szkoda palców Ignorowanie to najlepsza metoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts