Wandeczka 27.06.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 No, to jestem z powrotem:D i lecę z fotorelacją... kuchnia: http://i3.fmix.pl/fmi1125/e22f96fa000d68554df253d8/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1355/822fc2c100056a954df2538a/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi872/982aa5070007b9f34df2538e/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2510/252542460005e43c4df25390/zdjecie.jpg Magda - niestety nei dam rady dojechac do Warszawy na otwarce ale jak tylko bede w Warszafce popędzę do miętowej konkurencji moejgo kochanego MOOI:) gratuluję odwagi i trzymam kciuki a teraz jeszcze zapytam o Twoje już byłe kafle:) z kuchni, czy miałas te białe w identycznym odcieniu i rozmiarze co ten dekoracyjny kafel - ja kupiłam u nas w L. i Pan mi mówi ze te białe nieco się różnią od decoru, wg mnie dość znacznie są minimalnie węższe i maja inny odcień bieli,,, Gdybyś miała identyczne jak decor, znajdziesz jeszcze gdzieś 2 białe, które mogłabyś odsprzedać??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.06.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Wandeczko, mnie ostrzegano gdy brałam te kafle, że tak może być... na szczęście (teraz okazuje się to być bez znaczenia;)) przyszły idealnie dopasowane - kolorem i formatem... naprawdę nie było żadnej różnicy - a strasznie się bałam:roll: może spróbuj poprzebierać w tych dekorkach, w różnych sklepach... A Wam kochani tradycyjnie dziękuję za to całe okazywane wsparcie:hug::hug: Dziś przyjechał mój towar - jest taki, że normalnie... http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/sillylove.gif Jutro kończymy roboty remontowe, w piątek wchodzi ekipa sprzątająca... już się wiesza powoli oświetlenie... no naprawdę coś już widać Przemęczona, wypruta, zestresowana... ale szczęśliwa:lol: - ściskam Was gorąco:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.06.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Madzia super wieści ale jestem ciekawa tego sklepu i towaru na pewno będzie REWELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 27.06.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Magda...czy ja dobrze zrozumiałam, że tam będziesz zamieszczała towar jaki będzie w sklepie ??? czy coś mi się pokręciło Edytowane 28 Czerwca 2012 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 27.06.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 wow.wow !!!!!!!!!!!!!!! dopiero doczytałam, ze towar dojechał , że się dziejeeeeee..........wspaniale !!!!!!!!!!!!!!!! ależ jestem ciekawa.......... Madzia.... przemęczona...a jeszcze jak ten stres już odpuści i emocje opadną....to będziesz z tydzień spała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.06.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Maaaaadziulek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.06.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Dziś przyjechał mój towar - jest taki, że normalnie... http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/sillylove.gif Czyżby to oznaczało, że jest też moja lampa? Jutro kończymy roboty remontowe, w piątek wchodzi ekipa sprzątająca... już się wiesza powoli oświetlenie... no naprawdę coś już widać Przemęczona, wypruta, zestresowana... ale szczęśliwa:lol: Ale to szybko zleciało. Cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.06.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 trzymam kciuki i juz nei moge doczekać sie macanka tych piękności w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.06.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Madzia suuuuperowo, oby tak dalej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.06.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Noooo, ale powiem Wam, że stresa mam takiego, że normalnie http://emoty.blox.pl/resource/stres.gif Czyżby to oznaczało, że jest też moja lampa? Kochana, lampy przyszły już w poniedziałek:oops: ale normalnie nie mam czasu wysłać Twój kinkiet już dziś wsadziłam do auta, także jutro najprawdopodobniej nadam:hug: Ale naprawdę fajowy jest:yes: Myślę, że będziesz baaardzo zadowolona:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.06.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Suuuper, no to czekam tym bardziej niecierpliwie Tylko wiesz, u mnie to właściwie nic pilnego, jeśli nie zdążysz przed swoim wielkim dniem w ogóle się nie przejmuj. Mogę poczekać jeszcze kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.06.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Madzia stres stresem ale ja Ci taaak zazdroszczę, że nie wiem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.06.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Czyżby i mój plafon dotarł???:wiggle:tak czy owak nie będę Ci zawracała głowy przed tak wiekopomną chwilą :DTrzymam kciukasy za wielkie otwarcie ,,,pewnie wkrótce Cię nawiedzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.06.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Madzia stres stresem ale ja Ci taaak zazdroszczę, że nie wiem:yes: Naprawdę? A czego kochana? Tego stresu?:lol2: Czyżby i mój plafon dotarł???:wiggle:tak czy owak nie będę Ci zawracała głowy przed tak wiekopomną chwilą :DTrzymam kciukasy za wielkie otwarcie ,,,pewnie wkrótce Cię nawiedzę ... Oczywiście, że tak:yes: Naprawdę, postaram się wysłać jak najszybciej:yes: I zrobię wszystko, zeby Wam lampy rozesłać jeszcze w tym tygodniu:hug: no ale wiecie - różnie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.06.2012 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Madzia stres stresem ale ja Ci taaak zazdroszczę, że nie wiem:yes: Ja też http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif Nie stresu oczywiście Magda czy my się mamy zjawić o jakiejś konkretnej godzinie? Jak coś zadzwonię Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.06.2012 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Madzia:wave:jak my lubimy czytać takie super wiadomości:hug: szkoda tylko, że do stolycy mam tak daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.06.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Madziu, czyżbyś internet w domu miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.06.2012 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Madziu, czyżbyś internet w domu miała? aha:wiggle: po wielu tygodniach odcięcia:evil: ale wczoraj w nocy coś znowu przestał działać... dziś działa - ja już nie wiem co z nim jest:wtf: Madzia:wave:jak my lubimy czytać takie super wiadomości:hug: szkoda tylko, że do stolycy mam tak daleko... oj tam zaraz daleko:) przecież teraz mamy samoloty, Autostrady... Ja też http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif Nie stresu oczywiście Magda czy my się mamy zjawić o jakiejś konkretnej godzinie? Jak coś zadzwonię Buziaki Moje drogie, więc tak... Zaczynamy o 13. Ale można być o dowolnej godzinie tak do 17-18... Najpierw planowałam kameralne przyjęcie dla znajomych - ale to jednak byłoby bez sensu... w rezultacie zrobię to, co wczoraj zrobiło MOOI (a propos - wczoraj otworzył się ich drugi salon na Wojska Polskiego) - normalnie tego dnia o tej godzinie otwieramy sklep, z opcją handlową, ale jest uroczyście, jest poczęstunek, jest szampan itp. itd... Dla nas, dla forumek - fajnie by było, gdybyśmy się zgrały w czasie:) Potem możecie kontynuować zlot:wiggle: (tylko obawiam się, że beze mnie, bo ja pewnie pod koniec padnę na tej sofie przez siebie wyprodukowanej i nie wstanę przez tydzień) Czekam na Was:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 28.06.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 powodzenia i niech wszystko pójdzie po Twojej myśli:stirthepot:pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.06.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Wczoraj się dogadałam ostatecznie w kwestii wolnego dnia. Jeśli tylko Jakub z czymś nie wyskoczy, to przyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts