aneta s 01.07.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Magda asortyment Masz rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.07.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Dzieki Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 02.07.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 cuuuda. Ale Ci zazdroszcze tego rozpakowywania!!!! Piekne rzeczy i może do mojego wnętrza też by się coś znalało? Bo u mnie po skandynawsku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.07.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Kredko u mnie też po skandynawsku i wiele rzeczy od Madzi bym przygarneła...a Masz gdzieś swoją galerie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.07.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Magda asortyment jest taki, że wczoraj siedziałam przed monitorem i miauczącego kota ignorowałam W stolikach też się zakochałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 02.07.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 2..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.07.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Magda, cuda masz w sklepie, z połowę już dziś bym wyniosła I dostrzegłam bardzo ładną tapetę w romby. Jak przyjdą listwy i cała reszta będzie bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.07.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 (edytowane) Dziewuszki, jeszcze raz mówię dziękuję - za te wszystki ciepłe słowa, wsparcie i komplementy:hug: Powiem Wam, że sklep zaczyna wyglądać obłędnie:rolleyes: Dziś naprawdę pokonałyśmy kamień milowy:yes: Nadal ogromny chaos, nadal wszędzie walajace się kartony;), ale większość lamp, kinkietów i luster już wisi, lampki stojace mają abażurki - już jest git:lol: CHYBA ZDĄŻYMY Żartuję, nie ma "chyba", MUSIMY ZDĄŻYĆ W każdym razie jeszcze raz chciałam wszystkich serdecznie zaprosić na otwarcie:hug: http://i3.fmix.pl/fmi2668/30ccba840019eb034ff22132/zdjecie.jpg Słuchajcie - darujmy sobie maile i indywidualnie rozsyłane zaproszenia;) Naprawdę zapraszam serdecznie każdego, kto jest ciekawy jak mi to wyszło:lol: Zaczynamy o 13, ale spokojnie zapraszam do 15-16 (jakby komuś wcześniej nie pasowało) Powiem jeszcze tylko, że na ten dzień przewidziany rabat 15% dla każdego, a do każdych zakupów będzie dołączany kupon rabatowy na kolejne zakupy:) ZAPRASZAM!!! ***************************** A ja tymczasem zmykam - jutro znowu ok. 6 trzeba wstać Siedzimy tam z mamą codziennie do ok. 23;) No prawdziwa harówa:lol2: Buziaki Edytowane 2 Lipca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 03.07.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Trzymam kciuki!!!!!!!!!Piękności masz w tym sklepie. ... szkoda, że Warszawa tak daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.07.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 madziu pozdrawiam i dalej jestem z Tobą odwazna kobieto:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 03.07.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Madziu! Elegancki sklep Nam się zapowiada Włożyłaś w to przedsięwzięcie duzo serca i pieniędzy.wierzę,że się uda...:)MUSI się udać 3-mam kciuki! Bardzo chętnie zobaczyłabym to Twoje nowe dziecko,które praktycznie zostało spłodzone na naszych oczach :lol2:ale nie dam rady:(.Rosnący brzuszek+problemy z szyjką macicy+podróż do Warszawy w taki upał to nie dla mnie . Mam nadzieję,ze otwarcie jak i sklep będze wyjątkowe - jak i sama właścicielka .Czy są przewidziane fotki dla nieobecnych? Przynajmiej na krótko? Bużka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 03.07.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Magda, sklep zapowiada sie obłędny, żałuję że tak daleko mam do W-wy,zostaje mi MOOI w Szczecinie, widziałam fotki na fb i zakochałam sie w lampionach,jak znajdziesz chwilę poproszę o ceny na pw.Powodzenia jutro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.07.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 1.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 o to skoro Pani Mistrzyni Kompozycji - Mama jest to będzie pięknie nie żebym w Ciebie nie wierzyła Magda aaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.07.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Trzymam kciuki za jutro. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.07.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Trzymam kciuki za otwarcie niedługo pewnie tez wpadnę do sklepiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.07.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Magda ja jestem pod wrażeniem tych kilku fotek które wkleiłaś, to co będzie jak przejdę prze próg sklepu :o:o Podoba mi się rabat , kartą można? Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.07.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Madziulka sklep zapowiada się BOSKO!!! Żałuję,ze nie mogę jutro być, ale jutro w nocy lecimy do Tunezji z Arturem, tym razem też z Julką więc jutrzejszy dzień na wariackich papierach aż do końca Ale całym serduchem jesem z Tobą A jak będę kolejnym razem w Wawie to muszę sklep odwiedzić napewno Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.07.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Melduję, że nawet bilet pociągowy już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Melduję, że nawet bilet pociągowy już mam Oby tylko nie było strajku:lol2: Madziu trzymam kciuki- na pewno wszystko uda się wyśmienicie i już pierwszego dnia zarobisz górę forsyhttp://www.animated-smileys.com/smileys/shopping/animated-smileys-shopping-020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts