kredk 05.07.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 :jawdrop::jawdrop:to juz drugie miejsce (przypominam, że pierwszym jest Twój nowy apartament) gdzie mogła bym zamieszkać!!!! Madziu a może kiedyś gdzieś w fajnym miejscu założysz mały hotelik z takimi wnętrzami? Jak coś to pamietaj ja pierwsza rezerwuje pokój!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.07.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ja też nie dotarłam:(, mimo że się wyszykowałam i nawet umalowałam (na co dzień tego drugiego nie robię). Gratuluję Madziu z całego serca! Już na zdjęciach wszystko wygląda pięknie, a co dopiero w realu:cool:. Zakochałam się w tych dwóch stołeczkach na krzyżakowych nogach przed łóżkiem, więc muszę szybciutko je wymacać. Do zobaczenia wkrótce:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.07.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jeżeli sklep wygląda tak obłędnie to co dopiero będzie na mieszkaniu:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ja mam plan na te lampy z X w podstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 05.07.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Magda, gratuluję otwarcia i oszałamiającego wizerunku sklepu..no po prostu ŁAŁ! Mogłabym tam zamieszkać..już po zdjęciach widzę, że większość bym chętnie wykupiła Bardzo żałuję, że nie mogłam przyjechać..niestety wczoraj miałam zgoła inną uroczystość...a dzisiaj leczę opuchnięte oczy... Mocno Ci kibicuję i mam nadzieję, że niedługo osobiście będę mogła wymacać mebelki i nacieszyć oczy i duszę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.07.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Madzia to ja razem z Dziewczynkami wprowadzam się do Twojego sklepu;) normalnie boski jest:jawdrop::jawdrop:matko ja bym wszystko przygarnęła...ależ cudności Zgromadziłaś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabra 05.07.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 kłaniam się w pas , ... nie mogłam się powstrzymać i po długim zaglądaniu JESTEM* tadam .*to mój pierwszy post. Sklep -APARTAMENT-miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokusik77 05.07.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 wiedziałam, że padnę na kolana, ale foty mnie powaliły ...no, nie udźwignę tego cudnie!!!!:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 05.07.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Gratulacje pierwszego udanego dnia, oby wszystkie kolejne były jeszcze lepsze i pełne sukcesów. Na zdjęciach sklep dosłownie powala, więc gdy pewnie zobaczę na żywo będę stała w progu przez 20 minut z otwartą buzią. Jak tylko będę w Warszawie obowiązkowo wpadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 05.07.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Madziu GRATULUJĘ,Aż się zalogowałam aby napisać kilka słów (rzadko bywam już na FM) Wnętrze sklepu robi wielkie wrażenie, trche NY troche Anglii,smak i elegancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 05.07.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ooo rany!! :jawdrop: :jawdrop: Ja też sie przeprowadzam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 05.07.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jeżeli sklep wygląda tak obłędnie to co dopiero będzie na mieszkaniu:jawdrop: No właśnie! O tym samym pomyślałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.07.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) A ja czekałam na inne zdjęcia i się doczekałam - Magdo, dzięki Kashy zostałam rzucona na kolana Gratuluję!!! Edytowane 5 Lipca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.07.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Madziu, pieknie wygląda sklep i z jakim smakiem urządzone. Ale najbardzie wpadła mi w oko ta żółta pufa na wystawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.07.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Magda, świetnie jest!!! Elegancko, ale bez nadęcia. Domowo, przytulnie, PIĘKNIE! Gratuluję serdecznie, odwaliłyście z mamą kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_D 05.07.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ja mam plan na te lampy z X w podstawie Ja też zacieram na nie ręce Zresztą nie jedną rzecz z tego sklepu chętnie bym przytuliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.07.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) O ja :o Magda sklep świetny, połowe sklepu bym wykupiła. Zazdroszcze dziewczynom że mogły pomacać wszystko:P Rewelacja!!!! Zapomniałabym:rolleyes: Te białe krzesła przy stole sa ze skóry? Piekne, już je kocham:p Edytowane 5 Lipca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.07.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ja uwielbiam pufy z X, łóżko, lampy, czarne stoliki, wszelkie tace i patery :D:D. Taniej mi wyjdzie się tam wprowadzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.07.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Madzia,no cóż ja mogę powiedzieć ...dziewczyny powiedziały już wszystko!! Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego sklepu i ogromu pracy i serca ,które w to przedsięwzięcie włożyłaś .Podoba mi się absolutnie wszystko...zauważyłam w "sypialni" mój plafon ...:wiggle:zachorowałam też na te pufy z X i na mnóstwo innych rzeczy...serdecznie Ci gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.07.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 [..zauważyłam w "sypialni" mój plafon ... Ja też mam go już w domku -------------------------- Madziu jak już opadną emocje prześlij mi nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts