pasie 07.07.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Madziula jeszcze ja - GENIALNIE sobie poradziłaś (z pomocą Twojej Cudnej Mamy) Klimatyczne miejsce powstało... p.s jeszcze jakiś kącik kawkowy by się w sklepie przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 07.07.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Magda, bardzo bardzo gratuluję! Stworzyłaś cudowne miejsce. Cudne jest, że w tych czasach sieciówek, sklepów internetowych i tych byle jakich stacjonarnych, powstało takie miejsce jak Twoje...Sklep z duszą. Piękne miejsce! Życzę Ci wielu wielu klientów i satysfakcji.http://www.agateria.pl/sklep/img/p/3/9/39-large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.07.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Piekny sklep, cudowny niesamowity nastrój - PIĘKNIE !! WSZYSTKIEGO DOBREGO !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.07.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 (edytowane) Jeja, a ja znowu jedynie zbiorowo:( (wiem, wiem, jestem ostatnio złym-forumowiczem:oops:) Wybaczcie kochani, nie dam rady inaczej... postów nacykaliście dziesiatki przez te 2 dni, a poza tym, musiałabym się mocno powtarzać Miód na me serce lejecie:rolleyes: I już nieważne czy Wam się naprawdę tak podoba, czy chcecie mi tylko sprawić przyjemność Naprawdę bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuję za te wszystkie komplementa:hug: Powiem Wam nieskromnie, że ja też jestem zachwycona efektem;) Naprawdę A najbardziej mnie cieszy, że to wszystko tak bardzo podoba się odwiedzającym mnie klientom... przez ostatnie 3 dni usłyszałam tyle komplementów, że chyba przez całe życie tylu nie usłyszałam;) Łącznie z opiniami, że to najpiękniejszy sklep w mieście i że zasługuje na to, by być na 5 alei w NY - od całkiem obcych osób, niejednokrotnie związanych z designem... - tak strasznie miło słyszeć takie rzeczy:rolleyes: Nawet, jeśli są trochę na wyrost;) W każdym razie - wygląda na to, że jest już jakiś sukces:lol: Mam nadzieję, że będzie tylko większy;) Setny raz dziekuję Wam za wsparcie:hug: I za te "szczeki na podłodze":hug: Ściskam, pozdrawiam, całuję I spadam:bye: - bo ja nadal dojść do siebie nie mogę i już po nocach siedzieć nie daję rady:roll: PS Tak strasznie mi wstyd, że nie jestem u Was na bierząco:oops: Że czasem gdzieś wpadnę, ale nawet odpowiedzi nie zostawię Że nie na wszystkie maile odpiszę Że u siebie samej przeczytam w biegu posty, a potem dopiero po 2 dniach odpisuję zbiorowo:oops: Obiecuję, że niedługo wszystko wróci do normy:hug: Edytowane 8 Lipca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.07.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Zasługujesz na pochwały, bo odwaliłaś kawał dobrej roboty Wyśpij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.07.2012 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Madziu pochwały uzasadnione, a Ty wypoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Magda ale z tą 5th avenue to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.07.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Madzia odpoczywaj:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 08.07.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Madzia ty wypoczywaj a ja mam prośbe do dziewczyn,które były na otwarciu.Powiedzcie mi proszę te hortensje,które stoją w koszach na podłodze to są sztuczne czy prawdziwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.07.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Madzia ty wypoczywaj a ja mam prośbe do dziewczyn,które były na otwarciu.Powiedzcie mi proszę te hortensje,które stoją w koszach na podłodze to są sztuczne czy prawdziwe? sztuczne kochana:lol2: ile zapakować? Kochane, nie wiem o so chozi...normalnie wciąż nie mogę dojść do siebie... nie wiem czy to takie zmęczenie materiału, czy jakieś "letnie przesilenie";) czy co... normalnie nie mogę ruszyć ręką, powłóczę nogami zamaist chodzić i ciągle bym spała... a 2 łyki najlżejszego alkocholu sprawiają, że odpływam na dobre:o:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 08.07.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Madziu, Chciałem Ci priwa wysłac ale masz chyba pełną skrzynkę. Wyślij mi proszę na PW ile kosztyje ten kosz co na schodach stoi i koszt przesyłki. (mam na niego chrapkę) Odpoczywaj i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.07.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Loluś, pisz do mnie na [email protected] - skrzynka forumowa jest zapchana już od pół roku;) Odpowem Ci jutro, bo nie pamiętam powiem szczerze i muszę sprawdzić na miejscu;) A gdzie obiecane fotki nabytków westwingowych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 08.07.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 (edytowane) sztuczne kochana:lol2: ile zapakować? Ty wiesz jak moje zeszłoroczne wygladały po ususzeniu :sick:Podrzuć jutro cene;) Kochana raz,że napewno jesteś przemęczona,dwa opadł stres a trzy ta pogoda daje nam w kość.Postaraj sie odpocząć chociaż teraz pewnie to nie bedzie takie proste. Edytowane 8 Lipca 2012 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.07.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Tosiaczku masz już odpowiedź na PW... Z tym stresem chyba masz rację... chyba faktycznie - opadły emocje i dopiero poczułam jak skrajnie wycieńczona byłam - do tej pory nakręcała mnie adrenalina i nie czułam nawet skutków braku snu i pracy ponad siły pod tak dużą presją... a teraz to sie na mnie odbija:roll: ale damy radę - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 08.07.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 a teraz to sie na mnie odbija:roll: ale damy radę - mam nadzieję no teraz jak wszystko puściło to fakt może przyjść faza zmęczenia. ale Magda dasz radę przywykniesz, parę dni i się organizm dopasuje. Na początku zawsze jest ciężko. Mam nadzieję że efekty Twojej pracy przełożą się na papierki płatnicze i to w duuuużej sumie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 09.07.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Madziu gratulacje ogromne i powodenia Kochana sklep i asortyment powala na kolana Czy moge poznac cene za patere? http://img842.imageshack.us/img842/5590/img8710o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 09.07.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Witam! Madziu proszę o podanie ceny poniższych kinkietów. Wszystko jest prześliczne, gdybym mieszkała w pobliżu wykupiła bym pół sklepu Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksylomena 09.07.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 witam, grzecznie się przywitam. dawno mnie tu nie bywało, tzn. nawet czasami zajrzałam, ale się nie wpisywałam, więc się nie liczy. tyle tytułem wstępu. Aby wnieść swoim wpisem coś nowego w wątek powiem, że kibicuję otwarciu sklepu od początku jego idei, a to dlatego, że kibicuję ludziom, którzy maja odwagę i potrafią wybrać szlak realizacji własnych marzeń. zabrzmiało może nieco patetycznie, ale to prawda. Cieszę się, że mam zaszczyt być człowiekiem, który szczerze podziwia pionierski wysiłek i sukces ))) Magdo, szczerze gratuluję, data otwarcia tym bardziej szczególna, że to dzień moich urodzin, w ten dzień wszystko się udaje, to magiczna data. )) Osobiście przyznaję tu na fm, że to wydarzenie natchnęło mnie to do działania. tzn. skłamałabym gdybym powiedziała, że gnuśnieję, nie mam celów, albo się za nie nie zabieram. owszem, realizuję cały pakiet projektów, z których większość to realizacja marzeń, bądź etap pośredni, a jednak... przecież można jeszcze szybciej.. (choć jest szybko), jeszcze wydajniej (choć jest już wydajnie.. ) z większą pasją ) i np. właśnie TERAZ , a nie za chwilę ruszyć z nowym projektem. Dziękuję Ci Magdo za natchnienie i za to, że jesteś uroczą gospodynią wątku. mam nadzieję, że biznes będzie sukcesem i przyniesie oczekiwane dochody, albo dochody przekraczające nawet najśmielsze oczekiwania!! Tego Tobie życzę. ))) to byłoby jeszcze większym natchnieniem dla wszystkich!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 09.07.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Magda, fantastycznie to wszystko wymyśliłaś, urządziłaś, dopięłaś do samego końca! Jestem pod dużym wrażeniem, a na mnie ciężko zrobić wrażenie, bo dość "opatrzona" jestem;)Witryny, oświetlenie, dodatki - ach!Bardzo, bardzo życzę Ci samych sukcesów, wielu publikacji, poleceń i dobrych klientów. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 09.07.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 A propos cennika, to i ja się zastanawiam, jak to będzie? Niemożliwością przecież będzie odpowiedzieć na każdy mail/każde pytanie Magda, masz jakiś plan??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts