MagdaZZZ 11.07.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Madzia ,wyprzedziłaś mnie z tym pisaniem....:yes:A z Grace wcale nie żartuję ,,, uroda,gracja i klasa ta sama -jakbyś jej siostrą była:D a paczuszkę dopiero teraz mogłam rozpakować ...dotarła wtedy kiedy byłam zarabiać .Pakowanie pierwsza klasa:D Eee, u Ciebie to nie było żadnego AjWaj - bo tak była zapakowana oryginalnie:rotfl: Ale żebyś zobaczyła jak ja cudowałam, żeby zapakować przesyłkę dla Tosiaczka naszego:rotfl: A z tą urodą, gracją itd... Matko, kochane - czy Wy nie widzicie, że ja na tych zdjeciach na pół-żywego trupa wygladam:lol2: Błagam, nie zawstydzajcie mnie:oops: Bo ja nie wiem, czy zartujecie sobie czy poważnie... ja tam tylko widzę na czarno podkrążone oczy, szarą cerę i mega zmęczenie na twarzy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.07.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 (edytowane) Jak ty TAK wyglądasz ,jak jesteś zmęczona ,to już moge sobie wyobrazić Ciebie wypoczętą !!.,no no,kochana ,wybiegi czekają ... Madzia ,mam jeszcze pytanie dotyczące mebli ogrodowych...coś mi się majaczy ,że podawałaś kiedyś adres sklepu internetowego ,gdzie sprzedają takie meble jakie kupiła sobie Mar Jel .Masz gdzies go jeszcze?czy one sa identyczne z tymi z Almi Decor? Edytowane 12 Lipca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.07.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Beatko - identyczne chyba nie są Ale baaardzopodobne:yes: Trochę inne kolory, pewnie trochę inne materiały... ale proporcje i wymiary wiernie skopiowane. Focus Garden... tak to się chyba nazywało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Oj kwitnie, kwitnie Aguś, jak Twoje hortensje:rotfl: Ojjj Madziu to kokosy zarobisz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.07.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ojjj Madziu to kokosy zarobisz:yes: oby oby - dbaj o te swoje hortensje:hug: jak widać wiele od nich zależy:rotfl: A tak w ogóle może zamiast tych sztucznych zacznę sprzedawać żywe z Twojego ogródka???:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 oby oby - dbaj o te swoje hortensje:hug: jak widać wiele od nich zależy:rotfl: Oj Madziu, przecież wiesz, ze Ci hortensje wcale nie są potrzebne:no: Będzie dobrze, czyli pełen sukces:hug: A tak w ogóle może zamiast tych sztucznych zacznę sprzedawać żywe z Twojego ogródka???:lol2: Super pomysł http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Aktualnie kwitną białe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.07.2012 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Super pomysł http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Aktualnie kwitną białe:lol2: Dawaj - przed Twoim urlopikiem ciachniemy, a jak wrócisz to nowe pewnie już zakwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dawaj - przed Twoim urlopikiem ciachniemy, a jak wrócisz to nowe pewnie już zakwitną :lol2: chyba jednak nie zdążą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.07.2012 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Magdo, ale tak zupełnie serio - hortensje w charakterze dekoracji żywe lub pięknie ususzone aż się proszą u Ciebie Co do podawania cen: zrób dokument i udostępniaj via docs.google - nie będziesz musiała nieustannie odpisywać na maile Też kiedyś przybędę do Mint Grey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 12.07.2012 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 To moje stwierdzenie "Też mam takie doczucia" odnosiło się do zapisu Gabry tj., wszystko jest tak cudowne, że nie mogę się powstrzymać aby nie zapytać co ile kosztuje. Napisz mi proszę czy jest możliwość wysyłki, wiem, że tego nie lubisz , ale takie piękności każdy chciałby mieć Ja poczekam. W Warszawie będę dopiero w przyszłym roku na szkoleniu, na milion % zawitam na zakupach, ale do tego czasu nie wytrzymam. Wrazie czego napiszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 12.07.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 obejrzałam zdjęcia i powiem tylko - jak to dobrze że muszę tylko pół miasta przejechać a nie pół polski Magda, wnętrze sklepu powala, pięknie wszystko dobrane i skomponowane - gratuluję i trzymam kciuki żeby interes kwitł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.07.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 (edytowane) Zaraz będę czytać coście tu naskrobały Madzia na karteczce powinno być Justyna Venus i Robert a ja kupiłam sobie w nagrodę lizaka i zanim doszłam na pociąg miałam zęby i język niebieskie! Magda też mi się wydaje, że najfajniej by było gdybyś zrobiła taki prosty cennik np kinkiety od 220-340 (to tylko przykład). Patery małe od do patery duże itp Mi się po nocach śni dozownik w romby, tylko nie wiem jakie ma wymiary razem z mydelniczką, bo marzy mi się....do kuchni Zobaczymy kochana jaka będzie dziś pogoda, bo jak na razie to wpadłam do pracy z mokrymi plecami i kompletnie mokrymi japonkami Edytowane 12 Lipca 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Madzia mnie się pomyśł Joli wydaje sensowny:yes: Sama chciałabym Cię o wiele rzeczy zapytać ale sumienia nie mam Cię dręczyć póki co bo wiem, że to dla Ciebie gorący czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 12.07.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 (edytowane) Beauty piękny ten plafon jest,prawda? Madzia wczoraj wieczorkiem piękna karafka została napełniona Amarulą i opijaliśmy Twój sklepik.Za powodzenie:D HA!Teraz nie tylko ja żałuje,że nie byliśmy na otwarciu ale mój mąż też:)Bardzo dobrze;) Kochana powiem Ci,że namęczyłaś się z zapakowaniem tej paczki faktycznie ale zrobiłaś to perfekcyjnie. Nic sie nie potłukło ,nic nie uszkodziło a przecież mogło bo co niektóre rzeczy są tak ciężkie,że aż byłam zaskoczona.Świetna jakość! Z większymi zakupami już nie będe Cię męczyła z bieganiem na poczte,obiecuje;) Joliska,uwierz mi,że jak zobaczyłam te hortensje byłam w lekkim szoku.Wierz lub nie ale ja naprawde pierwszy raz w życiu kupiłam sztuczne kwiaty.Zawsze ich unikałam.Czasami ogladałam w AD ale zawsze mnie jakoś odrzucało od zakupu a te.... Uwielbiam hortensje i w zeszłym roku usiłowałam je zasuszyć.Wyszły fatalne!Początkowo wygladały jako tako natomiast jak zaczeły brązowieć brzegi listków,zaczeło się to kruszyć to wywaliłam w .... . Ja wiem wiem...sztuczne to nie to samo co żywe i nie ma nawet co porównywać ale mimo wszystko są piękne. Aha..jeszcze jedno ...JAK TO NIE MA KONIKÓW NA BIEGUNACH?????:jawdrop:Za póżno je zobaczyłam:bash: Powiedz,że będą jeszcze proszę Edytowane 12 Lipca 2012 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.07.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Hej Magdo, podglądałam podglądałam - przyznaję. Ale po fotorealacji ze sklepu ciężko się powstrzymać od komentowania. Cudo. Przyjadę na zakupy to mam nadzieję osobiście Ci pogratuluję. Pozdrawiam serdecznie. Nie wiem czemu ale też sobie wyobraziłam, że jesteś niska, hhee ciekawe dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.07.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 no właśnie jak to bujańców już niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabra 12.07.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 znalazłam tapety sandberga http://www.udekorujdom.pl/tapety/sandberg/cecilia , może ktoś zna inne źródła ? tutaj nie widzę tej Magdowej widzę w podobnym stylu , ale to już coś . kombinuje ..... jak tu mojego M. namówić na wycieczkę do W-wy ? . .Ale to będzie trudne... tak samo jak rozmowa o remontach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 12.07.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 A mnie się wydaje,że Magda zamawiała bezpośrednio stąd? http://www.sandbergab.se/en/products/wallpaper/sort/texture/8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FK-fk 12.07.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Tak to chyba ta tapeta Gabriel, a czy ktoś jest zorientowany w cenach tych tapet i czy można w PL kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabra 12.07.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Magdowa jest w listki chyba oliwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts