Karolina i Artur P 18.07.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Cześć Madziu Sklep masz Boski ale o tym już pisałam Chciałam na priva ale skrzynkę masz pełną Mam pytanie o cene akcesorii łazienkowych Lene Bierre. Buziaki wielkei i jak będę w Wa-wie to oczywiście wizyta u Ciebie obowiązkowa Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ja też o te w romby Ja proszę o wymiary i ceny pliiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.07.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Straszliwie spóźnione gratulacje, nawet nie szukam przymiotników, bo chyba już wszystkie zostały wykorzystane ...byłam pewna, że to wnętrze będzie hitem a i jak widać asortyment znika w szybkim tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 20.07.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Wróciłam i od razu pognałam do Ciebie pooglądać efekty pracy - jest WOW! Szkoda, że W-wa jest tak daleko od Wrocławia. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 22.07.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Magda spóźnione ale szczere GRATULACJE...wciaz nie moge sie nadziwic ze ze zwyklego pisania na forum powstala tak historia jak niemalze sztandarowy produkt FM i jeszcze calkiem sensowny biznes. SZOOOOK! Buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.07.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Gdzie te złote czasy, gdy na forum spędzałam 10 godzin na dobę ehhhh:rolleyes: No brakuje mi Was:hug: Nawet chyba sobie nie zdawałam sprawy z tego, jak ciężki jest życie kobiety pracującej:lol2: A narzekałam na to, że nie mam co robić i całymi dniami na kanapie przesiaduję W każdym razie dziękuję kochane moje forumowe-przyjaciółki, że jak tu zajrzę po 2 dniach, to mam jeszcze chociaż garstkę wiadomosci:hug: Magda skuterek jak dla mnie,amy dwóch łobuzów bomba Ja szukam chromowanej klepsydry z piaskiem do kompletu do globusa do pokoju Oskara jak spotkasz coś takiego do daj mi znać Skuterki zamówione;) Madziu, informatyka, a posługiwanie się komputerem i funkcjami online to inne historie Zerknij tu: http://www.docs.google.com uffff;) czyli nie jestem aż tak beznadziejna:lol2: Choć jakbym się przyznała, że kończyłam specjalność "Organizacje wirtualne" to chyba by mnie to w gorszym świetle postawiło co? Ale na usprawiedliwienie dodam, ze to wszystko tak się zmienia i ewoluuje... że jak studiowałam, to się uczyliśmy o fejsbuku i skypie - to wtedy były innowacje i nowości;) Byłam, widziałam, jestem zachwycona!!!! Sklepem i Magdą - przemiła, przesympatyczna, bardzo kontaktowa, a jeszcze przy okazji bardzo ładna dziewczyna!!! Magda, wielkie dzięki za przemiłe spotkanie - wierzę, że uda nam się znowu za jakiś czas spotkać i pogadać! No i uzupełniaj asortyment, bo sklep i towar piękny, tylko "szybko wychodzi". Dziękuję za gratis przy zakupie:hug:! Po raz n-ty;) - strasznie mi miło było:hug: Cześć Madziu Sklep masz Boski ale o tym już pisałam Chciałam na priva ale skrzynkę masz pełną Mam pytanie o cene akcesorii łazienkowych Lene Bierre. Buziaki wielkei i jak będę w Wa-wie to oczywiście wizyta u Ciebie obowiązkowa Pozdrawiam! Kochanie - bo do mnie to się pisze na [email protected] Napisz, to Ci od razu odpowiem... Cieszę się, że Ci się podoba:lol: Ja też o te w romby Ja proszę o wymiary i ceny pliiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz Ty już wszystko wiesz;) Straszliwie spóźnione gratulacje, nawet nie szukam przymiotników, bo chyba już wszystkie zostały wykorzystane ...byłam pewna, że to wnętrze będzie hitem a i jak widać asortyment znika w szybkim tempie Ojej - LASCHE!!!!!!!!!!!! Co się z Tobą działo kochana??? Lecę do Ciebie - może się czegoś dowiem;) Wróciłam i od razu pognałam do Ciebie pooglądać efekty pracy - jest WOW! Szkoda, że W-wa jest tak daleko od Wrocławia. Buziaki A Ty gdzie się bawiłaś przez ostatnie tygodnie??? Malediwy, Dehli, Singapour:rolleyes: Opowiadaj:) Magda spóźnione ale szczere GRATULACJE...wciaz nie moge sie nadziwic ze ze zwyklego pisania na forum powstala tak historia jak niemalze sztandarowy produkt FM i jeszcze calkiem sensowny biznes. SZOOOOK! Buzka No nie wytrzymam - i Kacha we własnej osobie mnie odwiedziła:hug: Już myślałam, żeś się wyrejestrowała z tego naszego grajdołka;) Jak tam w chałupce? Co jeszcze fajnego wymyśliłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.07.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) Chociaż u Ciebie Madziu łatwo mi będzie nadrobić, bo nie masz czasu na forum:lol2: Doczytałam, że była sesyjka- jak się udała? Śliczna sofka CHLOE- nie mogłaś otworzyć tego sklepu wcześniej?:hug:A tak już po herbacie:bash: Dobra, już dzisiaj zmykam- jutro będę wszystko nadrabiać. Buziaki:hug: Edytowane 23 Lipca 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.07.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Chociaż u Ciebie Madziu łatwo mi będzie nadrobić, bo nie masz czasu na forum:lol2: Doczytałam, że była sesyjka- jak się udała? Śliczna sofka CHLOE- nie mogłaś otworzyć tego sklepu wcześniej?:hug:A tak już po herbacie:bash: Dobra, już dzisiaj zmykam- jutro będę wszystko nadrabiać. Buziaki:hug: I wczoraj się sprzedała:wiggle: Wiec lubię ją jeszcze bardziej Sesyjka baaaardzo udana. Fotograf piał, że tak fotogenicznego miejsca już dawno nie widział... zdjecia wyszły naprawdę cudne Tylko zobaczymy co się w druku ukaże;) wiecie - różnie może być Czasem takie szkaradztwa wybiorą... no i pewnie tak wykadrują wszystko, że z tła nic nie zostanie No zobaczymy PS Cieszę się, że znalazłaś pozytywy tego mojego permanentnego niebytu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 24.07.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Madziu - a planujesz dzisiaj być w sklepie? Bo zamierzam wpaść dosłownie na 5 minut koło 16-ej:)(napisałam Ci maila ale nie dostałam odpowiedzi:P:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.07.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Madziu - a planujesz dzisiaj być w sklepie? Bo zamierzam wpaść dosłownie na 5 minut koło 16-ej:) (napisałam Ci maila ale nie dostałam odpowiedzi:P:)) Kochana, wiem, przepraszam Odczytałam w komórce i miałam Ci odpisać na tej elaborat:lol2: Ale teraz, kiedy już mam w odczytanych, to wiesz... jakoś tak zapominam Wpadaj kochanieńka:yes: Ale dlaczego na 5 minut??? A najlepiej zadzwoń, jakbędziesz jechać, zeby mi do głowy nie przyszło wyjść akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 24.07.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Spoko - ja się nigdy nie gniewam za takie rzeczy, bo wiesz: kto jest bez grzechu, niech pierwszy ... A 5 minut. bo będę tylko przejazdem - muszę sprawę załatwić w okolicy. jeśli się złapiemy, to się umówimy na konkretniejsze spotkanie (tzn.: taką mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 25.07.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Madziu mam prośbe...ja z tych nielogujacych się na portalach internetowych typu NK czy FB itd.. dlatego spytam tutaj.Kliknij Kochana w jakiej cenie masz te szklane talerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.07.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 I wczoraj się sprzedała:wiggle: Wiec lubię ją jeszcze bardziej No to świetnie !!!!!!! Gratki Magda http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif Znak że interes się kręci i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.07.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Madziu mam prośbe...ja z tych nielogujacych się na portalach internetowych typu NK czy FB itd.. dlatego spytam tutaj. Kliknij Kochana w jakiej cenie masz te szklane talerze? Zaraz ci mailika poślę... a widziałaś ten stojący wieszak? Chyba szukałaś czegoś podobnego (czy nie ty:oops:) A talerze z tym platynowym rantem, czy te "słoneczka" (ze żłobieniami)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabra 25.07.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 a koniki dojechały ? i rezerwuje ten pojemnik łazienkowy ( widziałam na fotkach) biały z przykrywką chyba za 95 zł . - miłość od pierwszego ujrzenia, i jeszcze pojemniczki białe na zioła za 115 ( te które są na fotkach z przodu i z tyłu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.07.2012 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Echhh, z tymi pojemnikami to trochę lipa:roll: Z tymi białymi z przykrywką... przyszła jakaś felerna partia czy cóś (to raczej dobra firma, mam ich inne rzeczy - więcsię dziwię ) W każdym razie schodzi z nich emalia pod przykrywką Nie polecam:no: Wczoraj też Justynce to pokazałam - przejechała sie na marne:( Noale cóż - nie będę wciskać chłamu... Mam je reklamować, ale narazie z braku laku;) i czasu sobie stoją bo pięknie wygladają Za to doniczki Lene Bierre jak najbardziej polecam:yes: Produkty tej marki to prawdziwy majsterstuck:yes: Świetnie wykonane i po prostu prześliczne okazy:rolleyes: Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.07.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Kochana nie bolej nade mną, bo ja MG mam po drodze na pociąg (stacja Powiśle) Nawiedzę Cie po dostawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.07.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Madzia, a widziałaś styl nowojorski w wydaniu Macieja Zienia?Woronicza Qbik Manhattan - realizacjaWoronicza Qbik Manhattan - wstępna koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 26.07.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Madziu, tym razem w Rzymie byliśmy przez cudowne 3 tygodnie. Żyć się chce:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.07.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Madzia jak żyjesz? Skibusia, ale miałaś fajniehttp://www.matrax.net/forum/images/keny/zeby.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts