Venus_m 14.08.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 a to szatan mały z tego Hanutka Emocji nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.08.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 No kochana, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 14.08.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 O Madzia wreszcie się odezwała bo my tu już trochę zdążyliśmy się stęsknić . Pozdrawiam cieplutko bo u mnie leje strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.08.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Kurcze, ale przygoda Najważniejsze, że po tym wszystkim nie zraziła się do wody. I to ani na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.08.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Magda, masz szataniątko w domu, odważne jak nie wiem co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 15.08.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Wpadam i buziaki zostawiam :hug::hug: Madziu ja Ci zawsze mówię że Hanulek jest niemożliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.08.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Madzia, Doskonale wiem co czułaś, bo Jakub zainaugurował sezon leni skokiem do oczka wodnego. Niefajne przeżycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 15.08.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 A wszystkim opowiada, że na Mazurach, zanurkowała trochę za bajdzo :lol2: Świetna ta Twoja córcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Ale historia:jawdrop: Śmiech śmiechem, ale strachu się pewnie najadłaś co niemiara:sick: Oby nigdy więcej nie było powtórki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.08.2012 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Cześć Madziu Przeżyć nie zazdroszczę , ale że Hanulek się nie przestraszył Z jednej strony dobrze że nie boi się wody, i jak widać ma dobre odruchy pod wodą ale musisz jej pilnować : Oskar lubi pływać, ale ma po mnie strach przed każdą kropelką jaka wpadnie mu do oka więc w życiu by takiego skoku nie wykonał. Kilka miesięcy trwało jego samodzielne zanurzenie głowy pod wodę A Hanulce póki co przychodzi to naturalnie, to dobrze Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Madzia - no nie wierze, ze w mieszkaniu nic się nie dzieje. Zapodaj cokolwiek - plany, zdjęcia parkietu, obróbkę kolumien. W ostateczności opowiedz, jak wypoczęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.08.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Oj dziewczynki, no naprawdę waryjat z tej mojej Hanki:lol2: Ale wiecie jak to jest- śmiechy-chichy, ale mamusiama już niezłego stresika jak dziecko tylko do wody się zbliża;) Wczoraj dałam tego pokaz - znajomi mają apartament nad zalewem. Spędzaliśmy sobie u nich sympatycznie dzień świąteczny, jedliśmy, graliśmy w krykieta (to anglicy są). No i w pewnym momencie ta znajoma chwyciła za ręce gromadkę dzieci (szt. 6) i wyszła z nimi za bramkę (zatrzaskując ją, tylko ona miała klucze) - na plażę, nad wodę... jakiej histerii dostałam:o Zaczęłam biegać jak rozjuszony lew wzdłuż płotu i krzyczeć, żeby uważała na Hanię, żeby wracali itp. Niezła schiza co;) Natalciu, no niestety rozczaruję Cię - naprawdę nie ma nic, najmniejszego tematu nawet, który mogłabym tu poruszyć, którym mogłabym Was zaciekawić czy rozśmieszyć W temacie chaty - totalna cisza. Do kosmetyczek i fryzjerów nie chodzę (nie mam kiedy, nie mam za co;)), dawno już mi nikt włosów nie spaprał - więc też się nie pochwalę Gotować przestałam jakieś 3 miesiące temu - i oprócz wody na herbatę mi się nie zdarza;) więc na ciekawe przepisy kulinarne u mnie nie liczcie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.08.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 oj tam oj tam To może pokazuj też tutaj towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 17.08.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Magdo - Mint Grey cudowny! To, że ja się w nim zakochałam to jedno, ale J znalazł kilka rzeczy, które jasno wskazał i powiedział że by sobie życzył Bardzo miło było poznać, i trzymam kciuki za sukces! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.08.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Magdo - Mint Grey cudowny! To, że ja się w nim zakochałam to jedno, ale J znalazł kilka rzeczy, które jasno wskazał i powiedział że by sobie życzył Bardzo miło było poznać, i trzymam kciuki za sukces! No strasznie mi miło:hug: Może wrzucisz zdjęcie lustereczka zawieszonego na miejscu przeznaczenia oj tam oj tam To może pokazuj też tutaj towar No jjjjasne:lol2: Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 17.08.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 oj tam oj tam To może pokazuj też tutaj towar No właśnie! Jakieś szczególne perełeczki z tych wyszukanych przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 20.08.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 no dzieciaki to potrafią nastraszyć. No ale się ich nie upilnuje i dobrze że Hania sobie "poradziła". Widać twardziel z niej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 21.08.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Hej:welcome: Nawet nie pamietam kiedy u Ciebie byłam.Hania czytam nie daje Ci się nudzić w wakacje.Ma pomysły brzdąc mały ale widzialam ja na zdjęciu na FB i na takiego słodziaka nie sposób sie chyba nawet złościć.Śliczna dziewczynka. Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.08.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Raaaaaany Madziu, MINT GREY jest fantastyczny !!!! Obejrzałam i tu i na FB:D Obowiązkowo przy następnej wizycie w stolycy Gratuluję z całego serca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 29.08.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Madziu, co to za materiał obiciowy na tej ciemnoszarej sofie i fotelach? Ta sofa naprawdę baaardzo mi się podoba. Mogłabyś mi coś więcej o niej i fotelach napisać (wymiary, cena). Plizzz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts