Venus_m 31.08.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 hellluuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.08.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 No co tam dziewuszki - tęsknicie jednak za mną Ja własnie w Krakowie urzęduję. Jutro weselicho mamy;) A wczoraj mieliśmy własną rocznicę ślubu:wiggle: Już czwartą - ale zleciało Powiem Wam, że tak intensywnie jak ostatnio to jeszcze nie żyłam;) To chyba widać też po mojej (nie)obecności na forum... jak sobie przypomnę te czasy gdy 4-5 godzin dziennie spędzałam z Wami na kanapieprzed monitorem... No właśnie! Jakieś szczególne perełeczki z tych wyszukanych przez Ciebie Aaaaa dajecie spokój no dzieciaki to potrafią nastraszyć. No ale się ich nie upilnuje i dobrze że Hania sobie "poradziła". Widać twardziel z niej:P I to jaki:yes: Byliśmy jeszcze parę razy na basenie od tej pory - nic się nie boi:no: Hej:welcome: Nawet nie pamietam kiedy u Ciebie byłam. Hania czytam nie daje Ci się nudzić w wakacje.Ma pomysły brzdąc mały ale widzialam ja na zdjęciu na FB i na takiego słodziaka nie sposób sie chyba nawet złościć.Śliczna dziewczynka. Dzięki:hug: Raaaaaany Madziu, MINT GREY jest fantastyczny !!!! Obejrzałam i tu i na FB:D Obowiązkowo przy następnej wizycie w stolycy Gratuluję z całego serca:) Kochanie moje - to Ty dopiero na Mint greya trafiłaś??? No ale lepiej późno niż wcale:lol2: Dzięki Maduś Madziu, co to za materiał obiciowy na tej ciemnoszarej sofie i fotelach? Ta sofa naprawdę baaardzo mi się podoba. Mogłabyś mi coś więcej o niej i fotelach napisać (wymiary, cena). Plizzz. Moja droga - to nie jest mój projekt. To importowana sofa. Tkanian jest boska- tzw. kameleon;) W świetle dziennym jest bardziej szara, w świetle sztucznym typowy taupe wpadajacy w odcienie beży i brązów. Piękny połysk - no strasznie się ludziom podoba:) Sofa ma 220 cm długości i kosztuje 8900 zł (nie za tanio co;)) A - i super wygodna jest:yes: hellluuuuuuuuuuuu helołłłłł my dirrrr:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2012 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Potwierdzam bo widziałam sofę Mąż się zachwycał Cena nie niska, ale za projekt się płaci - taki lajf Wszystkiego dobrego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.09.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 I żeby nie było, że ceny z kosmosu rzucam - w stanach też tyle kosztuje - prawie 3 tys. $ http://furniture.zoostores.com/furniture_en/jennifer-taylor-legacy-sofa-sofa.html Ale teraz akurat ją mają w promocji - może warto sprowadzić sobie Nawet mają darmową dostawę (tylko czy do Polski?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.09.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Cześć Madziu jasne że tęsknimy Kanapa boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.09.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Wiecie co - czekałam kiedy powiem, że moje dziecko typowo - ledwo poszło do przedszkola a już chore No i się nie doczekam - Hania zachorowała jeszcze zanim poszła do przedszkola:rotfl: Nasze hulańce-swawole weselne skończyły się mega gilem z nosa, gorączką i chorym gardłem Dziś zamiast pierwszego dnia w przedszkolu mamy co-minutowe wycieranie noska i leżenie pod kocykiem Miłego dnia dziewuszki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.09.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 ojej uściski dla Hani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.09.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Dużo zdrowia dla Hanutka:hug:A my ze względu na choróbska zaczynamy przedszkole 15 września;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 03.09.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Zdrówka dla Hani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 03.09.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 (edytowane) Moja droga - to nie jest mój projekt. To importowana sofa. Tkanian jest boska- tzw. kameleon;) W świetle dziennym jest bardziej szara, w świetle sztucznym typowy taupe wpadajacy w odcienie beży i brązów. Piękny połysk - no strasznie się ludziom podoba:) Sofa ma 220 cm długości i kosztuje 8900 zł (nie za tanio co;)) A - i super wygodna jest:yes: Madziu, ładna jest. Nie widziałam jej wcześniej. Mnie chodziło o tę szarą sofę, którą pokazałaś w sklepie na samym początku, a która wraz z dwoma fotelami stała obok dwóch takich samych witryn. Tamta mi bardziej odpowiada. Tylko czy wytrzyma towarzystwo kotów - dlatego pytałam jaki to materiał? A co do braku czasu, to jak napisałaś, że zakładasz własny biznes, a później napisałaś o dwóch leżakach do opalania się na tarasie, to uśmiechnęłam się w duchu i pomyślałam sobie kiedy Ty znajdziesz na to czas... Nie dziwię się, że mała się przeziębiła, bo pogoda w weekend była nie najlepsza. Edytowane 5 Września 2012 przez Gabi.gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 04.09.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Madziula odbierz priv,prosze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 04.09.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Madzia ma nadzieje ze wkrotce bedziesz miała troche wiecej czasu i na wiosnę jakies roboty budowalne sie rozpoczną Nuuuda na forum bez Ciebie:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 05.09.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Witam Magdę ZZZZZZ ...... z pewną nieśmiałością się witam z forumowym guru i chylę czoła wszelkim Twoim dokonaniom . Piękne mieszkanie, cudowny Mint&Grey (już jestem facebookowym fanem) i niesamowita osobowość. Przeczytałam wątek od dechy do dechy jednym prawie tchem. A jako, że jestem forumowym nowicjuszem, bo wcześniej mąż na forum głównie przesiadywał chciałam tylko wyrazić swój podziw dla Twojego gustu i wyczucia smaku. Pięknieeee. Chciałam się tylko przywitać i powiedzieć, że kibicuje dalszym poczynaniom i z niecierpliwością czekam na dalszy postęp prac mieszkaniowych. Bardzo żałuję , że mieszkam tak daleko od Warszawy, ale już sobie obiecałam, że jak będę w stolicy to nie żaden Pałac Kultury zaliczam jako główną atrakcję turystyczną tylko Twój sklep!!!!!! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xykasia 05.09.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 zdrówka dla Hani!!! ach... 30 baniek w sobotę w totolotka nie trafiłam.. nie trafiłam nawet ćwiartki, jednej ósmej, ani nawet jednej 12 tego miałam taki plan napaść na MINT lista moich potrzeb nie maleje - wręcz przeciwnie ma tendencję wzrostową.... ale bedę próbowała wygrać - a jak nie da rady to rozłożę listę na części i co miesiąc jedna potrzeba - większe potrzeby co dwa miesiace ach... jeszcze do tego te miętowe inspiro na fb... lista potrzeb się powiększa p.s. mam pytanie w sklepie masz sztukaterię na ścianach... i przegapiłam gdzieś..co to za listwy i jak były mocowane????? i jaka farba - ta szara z góry dziękuje za odpowiedz spokojnej nocy życzę ja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.09.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 ojej uściski dla Hani. Dużo zdrowia dla Hanutka:hug: A my ze względu na choróbska zaczynamy przedszkole 15 września;) Zdrówka dla Hani To teraz możecie i mnie wyściskać, i mi zdrówka pożyczyć... mnie też dopadło Dziś cały dzień spędziłam w wyrku Plusy takie, że może będę miała wiecej czasu na forum i nadrobię wasze wątki:hug: Madziu, ładna jest. Nie widziałam jej wcześniej. Mnie chodziło o tę szarą sofę, którą pokazałaś w sklepie na samym początku, a która wraz z dwoma fotelami stała obok dwóch takich samych witryn. Tamta mi bardziej odpowiada. Tylko czy wytrzyma towarzystwo kotów - dlatego pytałam jaki to materiał? A co do braku czasu, to jak napisałaś, że zakładasz własny biznes, a później napisałaś o dwóch leżakach do opalania się na tarasie, to uśmiechnęłam się w duchu i pomyślałam sobie kiedy Ty znajdziesz na to czas... Nie dziwię się, że mała się przeziębiła, bo pogoda w weekend była nie najlepsza. A ja głupia myślałam, że własny biznas gwarantuje niezlaeżność, masę wolnego czasu itp... :lol2: Matko, jakżem się myliła:rolleyes: Dziś Tosiaczkowi w mailu nakresliłam w skrócie jak teraz wyglada moje życie... nie mam czasu jeść, nie mam czasu spać... no i wciąż muszę wybierać, co ważniejsze, co pilniejsze, co sobie mogę chwilowo odpóścić, a z czego w ogóle zrezygnować Ale i tak jestem przeszczęśliwa Sofa o którą pytałaś - Chloe jak się okazuje - ma 180 cm długości i jest obita welurem/aksamitem... świetnie się sprawuje Madziula odbierz priv,prosze;) jak już wiesz -zrobione Madzia ma nadzieje ze wkrotce bedziesz miała troche wiecej czasu i na wiosnę jakies roboty budowalne sie rozpoczną Nuuuda na forum bez Ciebie:sleep: Kochana... byłam wczoraj na budowie... o matko - wyć się chce:cry: Melina normalnie... tracę serce do tego przedsięwzięcia Nie uwierzycie - podłoga w jadalni wstała nam praktycznie do pionu Szpary na 2 cm:sick:... może potem zdjecia wrzucę Na początku tego tygodnia miały się rozpocząć prace na tarasie, ale oczywiscie są problemy i wciąż się nie zaczęły... wykonawca nie chce dać deweloperowi gwarancji na wykonaną usługę. Daje ją tylko nam... a problem polega na tym, że to deweloper pokrywa znaczną część kosztów związaną z uszczelnieniem tarasu itp... Naprawdę można mieć dość wykończeniówki Witam Magdę ZZZZZZ ...... z pewną nieśmiałością się witam z forumowym guru i chylę czoła wszelkim Twoim dokonaniom . Piękne mieszkanie, cudowny Mint&Grey (już jestem facebookowym fanem) i niesamowita osobowość. Przeczytałam wątek od dechy do dechy jednym prawie tchem. A jako, że jestem forumowym nowicjuszem, bo wcześniej mąż na forum głównie przesiadywał chciałam tylko wyrazić swój podziw dla Twojego gustu i wyczucia smaku. Pięknieeee. Chciałam się tylko przywitać i powiedzieć, że kibicuje dalszym poczynaniom i z niecierpliwością czekam na dalszy postęp prac mieszkaniowych. Bardzo żałuję , że mieszkam tak daleko od Warszawy, ale już sobie obiecałam, że jak będę w stolicy to nie żaden Pałac Kultury zaliczam jako główną atrakcję turystyczną tylko Twój sklep!!!!!! Pozdrawiam serdecznie Nigdy nie wiem co powiedzieć po takiej recenzji mojego wątku (i życia;)) Jedyne co mi przychodzi do głowy to DZIĘKUJĘ I pytanie, czy aby na pewno zasługuję Naprawdę bardzo, bardzo mi miło zdrówka dla Hani!!! ach... 30 baniek w sobotę w totolotka nie trafiłam.. nie trafiłam nawet ćwiartki, jednej ósmej, ani nawet jednej 12 tego miałam taki plan napaść na MINT lista moich potrzeb nie maleje - wręcz przeciwnie ma tendencję wzrostową.... ale bedę próbowała wygrać - a jak nie da rady to rozłożę listę na części i co miesiąc jedna potrzeba - większe potrzeby co dwa miesiace ach... jeszcze do tego te miętowe inspiro na fb... lista potrzeb się powiększa p.s. mam pytanie w sklepie masz sztukaterię na ścianach... i przegapiłam gdzieś..co to za listwy i jak były mocowane????? i jaka farba - ta szara z góry dziękuje za odpowiedz spokojnej nocy życzę ja!!! My też nie wygraliśmy Boże, ile towaru bym zakupiła:rotfl: Wczoraj zrobiłam wielkie zamówienie - już świąteczne - w Lene Bjerre... matko, jakie oni mają ozdoby bożonarodzeniowe:rolleyes: Jakbym wygrała w totka, to chyba bym wzięła wszystko Kochanie, sztukateria w sklepie najtańsza, stropianowa z castoramy i LM Farba to Flugger "Metal". :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Wiecie, że miałam jechać w ten weekend do Paryża na targi wnętrzarskie... pięknie tak się pochorować co:bash: choć i tak wyjazd stał pod znakiem zapytania przez mojego męża... to w końcu się okazało, że byśmy mogli - a nie możemy Tyle bym dała za wrześniowy Paryż echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.09.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Madzia zdrówka Wam zostawiam:hug: i kuruj się szybciutko bo w przyszłym tygodniu zamierzam MG nawiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.09.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Madzia zdrówka Wam zostawiam:hug: i kuruj się szybciutko bo w przyszłym tygodniu zamierzam MG nawiedzić Ryllliii??? A Ty już spowrotem rozumiem... jak było nad morzem??? Jak ja Ci tego moża zazdroszczę Odkąd mieszkam w Warszawie, tylko raz mi się udało trafić słońce na plaży:bash: Jednak tam trzeba być, żeby z uroków wybrzeża pokorzystac w pełnni;) Buziolki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 06.09.2012 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 http://images39.fotosik.pl/1733/377fd88d27237ac8med.jpg Madziu jeszcze raz życzę Wam zdrówka i przesyłam mnóstwoooooo buziaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.09.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 zdrówka Magda i duuużo wolnego czasu Ci życzę. A czemu podłoga wstała ? Nie lubi leniuchować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.09.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 zdrówka Magda i duuużo wolnego czasu Ci życzę. A czemu podłoga wstała ? Nie lubi leniuchować ? hahaha No najwyraźniej Bo innego wytłumaczenia nie znajduję Dzięki dziewczynki za życzenia zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts