Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Madzia zdrówka:hug:Paryża faktycznie zal....

Lene Bjerre....matko ja w Oslo nie mogłam do sklepu wchodzić bo nie sposób było się tym cudom oprzeć... Madzia a od kiedy planujesz mieć te BN ozdoby w sprzedaży???

a wykończeniówka to najtrudniejszy niestety etap...ja kilka razy chciałam swój dom sprzedawać bo do szału mnie pseudo wykonawcy doprowadzali...

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madzia zdrówka:hug:Paryża faktycznie zal....

Lene Bjerre....matko ja w Oslo nie mogłam do sklepu wchodzić bo nie sposób było się tym cudom oprzeć... Madzia a od kiedy planujesz mieć te BN ozdoby w sprzedaży???

a wykończeniówka to najtrudniejszy niestety etap...ja kilka razy chciałam swój dom sprzedawać bo do szału mnie pseudo wykonawcy doprowadzali...

Jejku, Anetko... powiem Ci że naprawdę jesteśmy na takim etapie :( Mąż widzę nawet już nie bierze pod uwagę, ze tam zamieszkamy :( Ciągle mówi, że trzeba dokończyć tak, żeby się sprzedało... i z głowy :(

Tylko nie wiem jaki ma dalszy plan - dożywocie na 70 m2??? :sick:

On widzę nadal marzy o tym by zostać u nas w Eko-Parku... teraz chyba bardziej niż te 3 lata temu, gdy kupowaliśmy mieszkanie...tylko jak tu zostać, gdy centy kosmiczne i ani jednego mieszkania z rozsądnym układem ni ma:bash:

Boże, wiecie... ja zaczynam marzyć o gotowym skończonym mieszkaniu ;)

A świąteczne ozdoby LB pewnie już za 2 tyg. jakoś będę miała... ale wystawię i tak dopiero w listopadzie ;)

Madziu jak najszybszego powrotu do zdrówka życzę!

I Czekamy na te świąteczne (i nie tylko cudeńka) :rolleyes: A tak właściwie, dziś dopiero czwartek, może do jutra będzie dużo lepiej ? ja bym nie odpuściła tych targów. Pozdrawiam!:)

iii... chyba nie da rady ;) Jeszcze mąż zaczął się rozkładać :rolleyes:

http://justsomethingimade.com/wp-content/uploads/JSIMGetWellSoon.jpg

Uściski :hug:

Ooo nasza Madzia się pojawiła:hug: Fajnie, ze zaglądasz, bo smutno bez Ciebie:(:cry:

Co ja czytam o choróbskach:bash: Zdrówka kochana dka Ciebie i Hanutka http://smileys.emoticonsonly.com/emoticons/g/get_well_soon-2374.gif:hug:

Madziu ZDRÓWKA życzę :hug:

MOJE DZIEWCZYNKI :hug::hug::hug:

madziu ja zaglądam trochę wirtualnie do twojego sklepu:)

a ozdoby na święta oczywiście że zamówię . Może będziesz u mnie W krk to osobiście dostarczysz?;) przecież cchyba czasami bywasz. Tesciow masz tu przecież

Tymnie nie wkurzaj :mad: Przecież ja ostatnio to w Krakowie prawie co tydzień jestem ;) W ten weekend przecież też byłam (tam mi się Hanka pochorowała)...

Pisałam przeca ostatnio jak jechałam, że jadę i pytałam, czy któraś może z moich forumowych koleżanek chętna na małe te-ta-te, bo mąż w robocie będzie, teście na wsi... a ja sama z małą całą sobotę w Krakowie musimy spędzić...

A tu cisza:mad:Nikt się nie odezwał:cry:

Ale i tak Cię kocham:hug: Mimo, że do mnie już nie zaglądasz i takie ważne info przegapiasz:lol2:

Madziula, zdrowiejcie szybciutko :hug:

Na ozdoby świąteczne się szykuję!

Ej, dziewczyny... wy się na te ozdoby tak nie napalajcie... to LB w końcu... tam średnia cena bombki to 50 zł :rotfl:

Żartuję ;) Parę rzeczy fajnych będzie, w normalnych cenach :)

Ej, dziewczyny... wy się na te ozdoby tak nie napalajcie... to LB w końcu... tam średnia cena bombki to 50 zł :rotfl:

Żartuję ;) Parę rzeczy fajnych będzie, w normalnych cenach :)

No, na jedną bombkę mnie raczej będzie stać :rotfl:

Dziewczyny - Wy znacie Housemaniaczkę???

Najlepszy wnętrzarski polski blog!!! Pisałam już o nim kiedyś na moim fanpagu...

Siedzę sobie i jeszcze raz, od początku przeglądam te boskie wnętrza w nim ukazane... No i to Wam muszę pokazać koniecznie

http://i2.fmix.pl/fmi1724/b0a378fa000c4f7650492541/zdjecie.jpg

To jest przykład na to, co w ameryce kocham najbardziej!!!

Słuchajcie... pierwsza reakcja: "łoł, dlaczego ta szafka pod umywalkę wygląda tak niesamowicie???" Odpowiedź: "Bo szarość frontów połączono niestandardowo ze złotem a nie wszechobecnym chromem/niklem"

No i było by z głowy;) Oczywiście jednemu to się może podobać, drugiemu nie... (ja osobiscie jestem zachwycona... zaczęłam się zastanawiać nad szarymi szafkami w kuchni i złotymi uchwytami i baterią :lol:)

Ale oczywiście to nie koniec... przyjrzyjcie się dalej... złote baterie przy umywalce, słote okrągłe relingi na ręczniki, ale... obok duży reling na ręczniki już srebrny jeśli dobrze widzę :o Na pewno niklowane kinkiety nad umywalkami, na pewno srebrna bateria wannowa i prysznicowa, srebrne okucia drzwi od prysznica i srebrny żyrandol na suficie... TAKIE RZECZY TYLKO W STANACH !!! :lol:

http://i3.fmix.pl/fmi1462/050f4f410004898b5049253e/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi210/037beee50029d05a50492540/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi2098/72e4e8560020b9ec50492543/zdjecie.jpg

http://i3.fmix.pl/fmi1271/95b7878e0020d3b950492545/zdjecie.jpg

A my tu na forum co chwilę się zastanawiamy, czy chrom można połączyć z niklem ;) a szczotkowaną stal z polerowaną :rotfl:

Zawsze na was krzyczałam za te rozkminki;)... ale teraz to już będę tylko podrzucać te fotki:rotfl:

........ a może mi się tylko wydaje, że tam tak połączyli te kolory wykończenia??? już sama nie wiem;) późno jest;) ale nie... no jestem prawie pewna :lol:

Edytowane przez MagdaZZZ

Ooooo Madzia jeszcze nie śpi- jak za starych dobrych czasów:wiggle:

Ta łazienka rzeczywiście jest ciekawa, szafka świetna, ale ja złota w połysku nie trawię. Dla mnie musi by spatynowane i najlepiej postarzone, albo po prostu stare:rolleyes:

Może bardziej by mi się ta inspiracja podobała, gdyby oprócz tych złotych uchwytów nie było już nic złotego, a tu jeszcze podwójne baterie i uchwyty ręcznikowe:sick:

Nie zmieniaj swojej chromowo-niklowej koncepcji Madziu:no:

Kochana wysłane :hug:Tylko ty mi tego nie wysyłaj przypadkiem sama!Lez w łóżku i sie kuruj!I

Jezuuuu.... jakie cudne te ozdoby świąteczne :jawdrop:

Do sezonu światecznego jeszcze mnóstwo czasu ale kochanie pamietaj o mnie;)Kaczka,bębenek,konik,łyżwy,trąbka itd ....po sztuce dla mnie a właściwie dla mojego syncia,który oglada ze mną katalog i słysze "i to i to i to i mama jeszcze to":)

Było zamówić większą ilość bo będą znikać jak koniki;)

Zdrówka dla całej 3-ki i buziaki.