aneta s 06.09.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Madzia zdrówka:hug:Paryża faktycznie zal....Lene Bjerre....matko ja w Oslo nie mogłam do sklepu wchodzić bo nie sposób było się tym cudom oprzeć... Madzia a od kiedy planujesz mieć te BN ozdoby w sprzedaży???a wykończeniówka to najtrudniejszy niestety etap...ja kilka razy chciałam swój dom sprzedawać bo do szału mnie pseudo wykonawcy doprowadzali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 06.09.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Madziu jak najszybszego powrotu do zdrówka życzę! I Czekamy na te świąteczne (i nie tylko cudeńka) A tak właściwie, dziś dopiero czwartek, może do jutra będzie dużo lepiej ? ja bym nie odpuściła tych targów. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.09.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 http://justsomethingimade.com/wp-content/uploads/JSIMGetWellSoon.jpg Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.09.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ooo nasza Madzia się pojawiła:hug: Fajnie, ze zaglądasz, bo smutno bez Ciebie:( Co ja czytam o choróbskach:bash: Zdrówka kochana dka Ciebie i Hanutka http://smileys.emoticonsonly.com/emoticons/g/get_well_soon-2374.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.09.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Madziu ZDRÓWKA życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.09.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Madzia zdrówka:hug:Paryża faktycznie zal.... Lene Bjerre....matko ja w Oslo nie mogłam do sklepu wchodzić bo nie sposób było się tym cudom oprzeć... Madzia a od kiedy planujesz mieć te BN ozdoby w sprzedaży??? a wykończeniówka to najtrudniejszy niestety etap...ja kilka razy chciałam swój dom sprzedawać bo do szału mnie pseudo wykonawcy doprowadzali... Jejku, Anetko... powiem Ci że naprawdę jesteśmy na takim etapie Mąż widzę nawet już nie bierze pod uwagę, ze tam zamieszkamy Ciągle mówi, że trzeba dokończyć tak, żeby się sprzedało... i z głowy Tylko nie wiem jaki ma dalszy plan - dożywocie na 70 m2??? On widzę nadal marzy o tym by zostać u nas w Eko-Parku... teraz chyba bardziej niż te 3 lata temu, gdy kupowaliśmy mieszkanie...tylko jak tu zostać, gdy centy kosmiczne i ani jednego mieszkania z rozsądnym układem ni ma:bash: Boże, wiecie... ja zaczynam marzyć o gotowym skończonym mieszkaniu A świąteczne ozdoby LB pewnie już za 2 tyg. jakoś będę miała... ale wystawię i tak dopiero w listopadzie Madziu jak najszybszego powrotu do zdrówka życzę! I Czekamy na te świąteczne (i nie tylko cudeńka) A tak właściwie, dziś dopiero czwartek, może do jutra będzie dużo lepiej ? ja bym nie odpuściła tych targów. Pozdrawiam! iii... chyba nie da rady Jeszcze mąż zaczął się rozkładać http://justsomethingimade.com/wp-content/uploads/JSIMGetWellSoon.jpg Uściski Ooo nasza Madzia się pojawiła:hug: Fajnie, ze zaglądasz, bo smutno bez Ciebie:( Co ja czytam o choróbskach:bash: Zdrówka kochana dka Ciebie i Hanutka http://smileys.emoticonsonly.com/emoticons/g/get_well_soon-2374.gif Madziu ZDRÓWKA życzę MOJE DZIEWCZYNKI :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.09.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Madziu zdrowiejcie szybko a Ty korzystaj z uroków forumowania Przyznam, że pobiegłam na stronę internetową oglądać te przyszłe ozdoby świąteczne i ...Madziu powiedz, że masz bębenki PLEASE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.09.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Matko, Lascheńko... mam wszystko... prócz bębenków:rotfl: Uznałam, ze za drogie będą i nikt ich nie kupi Ale mam łyżwy, konika i całą resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.09.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 madziu ja zaglądam trochę wirtualnie do twojego sklepu:) a ozdoby na święta oczywiście że zamówię . Może będziesz u mnie W krk to osobiście dostarczysz? przecież cchyba czasami bywasz. Tesciow masz tu przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.09.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Madziula, zdrowiejcie szybciutko Na ozdoby świąteczne się szykuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.09.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 madziu ja zaglądam trochę wirtualnie do twojego sklepu:) a ozdoby na święta oczywiście że zamówię . Może będziesz u mnie W krk to osobiście dostarczysz? przecież cchyba czasami bywasz. Tesciow masz tu przecież Tymnie nie wkurzaj Przecież ja ostatnio to w Krakowie prawie co tydzień jestem W ten weekend przecież też byłam (tam mi się Hanka pochorowała)... Pisałam przeca ostatnio jak jechałam, że jadę i pytałam, czy któraś może z moich forumowych koleżanek chętna na małe te-ta-te, bo mąż w robocie będzie, teście na wsi... a ja sama z małą całą sobotę w Krakowie musimy spędzić... A tu cisza:mad:Nikt się nie odezwał Ale i tak Cię kocham:hug: Mimo, że do mnie już nie zaglądasz i takie ważne info przegapiasz:lol2: Madziula, zdrowiejcie szybciutko Na ozdoby świąteczne się szykuję! Ej, dziewczyny... wy się na te ozdoby tak nie napalajcie... to LB w końcu... tam średnia cena bombki to 50 zł Żartuję Parę rzeczy fajnych będzie, w normalnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.09.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ej, dziewczyny... wy się na te ozdoby tak nie napalajcie... to LB w końcu... tam średnia cena bombki to 50 zł Żartuję Parę rzeczy fajnych będzie, w normalnych cenach No, na jedną bombkę mnie raczej będzie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.09.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Pisałam przeca ostatnio jak jechałam, że jadę i pytałam, czy któraś może z moich forumowych koleżanek chętna na małe te-ta-te Ojacie, że też akurat mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.09.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 No, na jedną bombkę mnie raczej będzie stać O! To może ja se też z jedną fundnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.09.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (edytowane) Dziewczyny - Wy znacie Housemaniaczkę??? Najlepszy wnętrzarski polski blog!!! Pisałam już o nim kiedyś na moim fanpagu... Siedzę sobie i jeszcze raz, od początku przeglądam te boskie wnętrza w nim ukazane... No i to Wam muszę pokazać koniecznie http://i2.fmix.pl/fmi1724/b0a378fa000c4f7650492541/zdjecie.jpg To jest przykład na to, co w ameryce kocham najbardziej!!! Słuchajcie... pierwsza reakcja: "łoł, dlaczego ta szafka pod umywalkę wygląda tak niesamowicie???" Odpowiedź: "Bo szarość frontów połączono niestandardowo ze złotem a nie wszechobecnym chromem/niklem" No i było by z głowy;) Oczywiście jednemu to się może podobać, drugiemu nie... (ja osobiscie jestem zachwycona... zaczęłam się zastanawiać nad szarymi szafkami w kuchni i złotymi uchwytami i baterią ) Ale oczywiście to nie koniec... przyjrzyjcie się dalej... złote baterie przy umywalce, słote okrągłe relingi na ręczniki, ale... obok duży reling na ręczniki już srebrny jeśli dobrze widzę Na pewno niklowane kinkiety nad umywalkami, na pewno srebrna bateria wannowa i prysznicowa, srebrne okucia drzwi od prysznica i srebrny żyrandol na suficie... TAKIE RZECZY TYLKO W STANACH !!! http://i3.fmix.pl/fmi1462/050f4f410004898b5049253e/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi210/037beee50029d05a50492540/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2098/72e4e8560020b9ec50492543/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1271/95b7878e0020d3b950492545/zdjecie.jpg A my tu na forum co chwilę się zastanawiamy, czy chrom można połączyć z niklem a szczotkowaną stal z polerowaną Zawsze na was krzyczałam za te rozkminki;)... ale teraz to już będę tylko podrzucać te fotki:rotfl: ........ a może mi się tylko wydaje, że tam tak połączyli te kolory wykończenia??? już sama nie wiem;) późno jest;) ale nie... no jestem prawie pewna Edytowane 6 Września 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.09.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 O! To może ja se też z jedną fundnę :lol2:odłożyć??? Czuję że w tej cenie będą szły jak świeże bułeczki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.09.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ooooo Madzia jeszcze nie śpi- jak za starych dobrych czasów:wiggle: Ta łazienka rzeczywiście jest ciekawa, szafka świetna, ale ja złota w połysku nie trawię. Dla mnie musi by spatynowane i najlepiej postarzone, albo po prostu stare:rolleyes:Może bardziej by mi się ta inspiracja podobała, gdyby oprócz tych złotych uchwytów nie było już nic złotego, a tu jeszcze podwójne baterie i uchwyty ręcznikowe:sick:Nie zmieniaj swojej chromowo-niklowej koncepcji Madziu:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.09.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Matko, Lascheńko... mam wszystko... prócz bębenków:rotfl: Uznałam, ze za drogie będą i nikt ich nie kupi Ale mam łyżwy, konika i całą resztę jak to nie ma bębnów??? ... :) zawsze wiedziałam, że mój gust jest na najdroższym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 07.09.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Kochana wysłane :hug:Tylko ty mi tego nie wysyłaj przypadkiem sama!Lez w łóżku i sie kuruj!I Jezuuuu.... jakie cudne te ozdoby świąteczne Do sezonu światecznego jeszcze mnóstwo czasu ale kochanie pamietaj o mnie;)Kaczka,bębenek,konik,łyżwy,trąbka itd ....po sztuce dla mnie a właściwie dla mojego syncia,który oglada ze mną katalog i słysze "i to i to i to i mama jeszcze to":) Było zamówić większą ilość bo będą znikać jak koniki;) Zdrówka dla całej 3-ki i buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 dziewuszki, podajcie link gdzie te ozdobki mozna ogladac? Plissssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts