googulek 07.09.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 znalazlam, gapa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.09.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 no to ze mnie gapa na pewno bo nie wiem gdzie wy te ozdoby oglądacie:???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina0316 07.09.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 i ja też gapa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ale ja jednak najwieksza bo katalog normalny znalazlam w necie ale ten z ozdobami nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.09.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ale ja jednak najwieksza bo katalog normalny znalazlam w necie ale ten z ozdobami nie Kochana, ozdoby są w tym normalnym katalogu, na samym końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 no nie gadaj, przezucilam 420 stron ale to byl katalog wiosna/lato :) wstyd!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 no nie gadaj, przezucilam 420 stron ale to byl katalog wiosna/lato :) wstyd!!! A kurczaczki chociaż znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 nie no pewnie, smiej sie z biednej kobity :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.09.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 a gdzie ty jeszcze katalog wiosna/lato dorwałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Oj, tam od razu śmiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.09.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 KATALOG LENE BJERRE jesień/zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 a gdzie ty jeszcze katalog wiosna/lato dorwałaś no wiesz jak to jest z netem, znajdziesz nawet strony gdzie pisza ze elvis presley zyje, takze taki katalog dorwac to pryszcz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.09.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 o matko jakie cudeńka w tym katalogu, wpadłam i przepadłam ( zbieram kasę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.09.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 cudeńka....tez zbieram bo juz mam pare perełek na oku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina0316 07.09.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 aaaaaaaaa!!!! cudeńka!!! czemu do świąt tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.09.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 aaaaaaaaa!!!! cudeńka!!! czemu do świąt tak daleko A wiecie, że po tym jak dwa wieczory spędziłam z tym katalogiem, to potem kolejne dni czułam się jak w grudniu:lol2: Co chwila się łapałam na tym, że jestem pewna, że jest zima... i na tym, że strasznie nie mogę się doczekać tego przedświątecznego okresu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.09.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ale oczywiście to nie koniec... przyjrzyjcie się dalej... złote baterie przy umywalce, słote okrągłe relingi na ręczniki, ale... obok duży reling na ręczniki już srebrny jeśli dobrze . O to można powiedzieć ,że moja łazienka jest na amerykańskim topie....chrom ze złotem pomieszany...:lol2::lol2:dzięki,od razu jest mi lepiej. Zdrówka życzę dla Was wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.09.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Hellół Madziu no bidulko kuruj się szybcitko ja właśnie wczoraj rozmyślałam jakie tu w tym roku sobie pomalować ozdóbki świąteczne:wiggle: a tu proszę temat na topie muszę mamę molestować o wydmuchanie i pomalowanie takich cudeniek bo a tego co tu piszecie ceny kosmiczne ale za pewne te cudenka są tego warte Buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.09.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Heloł Madziu! Ja też posłałam swojego Młodego do przedszkola i właśnie widzę że mi się przeziębienie pięknie rozwija;) Katalog zaraz obejrzę, a póki co, to powiem Ci że temat mieszania wykończeń to w tej chwili chyba najgorętszy topic w amerykańskiej blogosferze:D http://www.houzz.com/ideabooks/3828529/list/How-to-Mix-Metal-Finishes-in-the-Bathroom http://brookegiannetti.typepad.com/velvet_and_linen/2009/12/bathroom-hardwaredoes-it-all-have-to-match.html http://www.apartmenttherapy.com/mixing-metal-fi-111186 Także idziesz z czasem, z postępem, z osiągnięciami:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.09.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Katalog zaraz obejrzę, a póki co, to powiem Ci że temat mieszania wykończeń to w tej chwili chyba najgorętszy topic w amerykańskiej blogosferze:D http://www.houzz.com/ideabooks/3828529/list/How-to-Mix-Metal-Finishes-in-the-Bathroom http://brookegiannetti.typepad.com/velvet_and_linen/2009/12/bathroom-hardwaredoes-it-all-have-to-match.html http://www.apartmenttherapy.com/mixing-metal-fi-111186 Także idziesz z czasem, z postępem, z osiągnięciami:rotfl: wow, czad No to faktycznie jestem na topie:lol2: Matko, zakochałam się w tym temacie... teraz czuję dostanę jakiegoś świra i zacznę tylko takich inspiracji wyszukiwać... i bójcie się co wymyślę w domu:rotfl: Naprawdę, zawsze czułam wewnętrzny sprzeciw przeciwko dopieszczonym kuchniom i łazienkom z wszędobylskim chromem - a teraz mam potwierdzenie, że tak być nie musi A zauważyłyście, że u mnie jak za dobrych czasów - znowu ruch na wątku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts