MagdaZZZ 07.09.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Beauty, ale Ty to dopiero na topie jesteś karolku, machaj, machaj te bombeczki:lol2: Jak masz takie możliwości i zdolności, to tylko pozazdroscić Nihiru zdrówka dla malucha:hug: Jak mu w tym przedszkolu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.09.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 A dziękuję, dziękuję Igor wiadomo - codziennie rano płacz, ale też codziennie coraz mniej. Serce się kroiło, jak go zostawiałam takiego rozżalonego:(. Ale za to odbieranie go - najprzyjemniejszy moment dnia. Nikt nigdy się tak nie cieszył na mój widok... (chlip, chlip - zaraz się rozczulę). Przedwczoraj aż mnie w nogę pocałował z tej radości No ale z tego co widzę, i co mówią panie, po porannym kryzysie radzi sobie bardzo dobrze A Hania jak? Przedszkole trzyma poziom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.09.2012 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 No jeszcze nie wiem, bo Hanka przecież do przedszkola nie dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.09.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 i właśnie tak od wczoraj funkcjonuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.09.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.09.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 tu się nie ma z czego śmiać - wczoraj pół zespołu szukało kluczy do pomieszczenia, bo nie wpadłam na pomysł żeby zajrzeć do drugiego pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.09.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 :lol2: a jednak jest się z czego śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.09.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Madziu, a ja dzisiaj na obiad przygotowuję Twoje przepyszne risotto Jak tylko zobaczyłam pierwsze kurki w tym roku, pomyślałam o Tobie - i tak już mi chyba zostanie na widok kurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.09.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Madziu, a ja dzisiaj na obiad przygotowuję Twoje przepyszne risotto Jak tylko zobaczyłam pierwsze kurki w tym roku, pomyślałam o Tobie - i tak już mi chyba zostanie na widok kurek ale mi smaka narobiłaś... a ja tu chora i w lodówie pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.09.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Moja mama też, widząc kurki, pyta za każdym razem: "To kiedy robisz to pyszne risotto?" Mówię Ci, cała rodzina oszalała na jego punkcie U mnie w lodówce też pusto (poza kurkami i kurczakiem), czekam aż przestanie padać, żeby wybrać się do sklepu, ale chyba się nie doczekam, więc kalosze, parasol i w drogę, zanim mąż wróci z pracy. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.09.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ja jestem normalnie jak ta gwiazda jednego przeboju Muszę jakiś nowy hit wam sprzedać, żebyście mnie tylko z kurkami nie kojarzyły:lol2: Ale przyznać trzeba, że niewiele takich dań, co zawsze wychodzą i są tak pyszne, że poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.09.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Zapomniałaś o plackach z cukinii:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.09.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Nie tylko z kurkami, uwielbiam również Twoją kontrowersyjną - na pierwszy rzut oka - sałatkę z winogronami i majonezem? Pamiętasz? Mam gdzieś zapisany ten przepis, ale w komputerze męża, dlatego nie pamiętam teraz składników, wiem, że były zaskakujące, ale jak ktoś zarazykuje - naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 07.09.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 A mi smakowała lemoniada z pietruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.09.2012 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Zapomniałaś o plackach z cukinii:wiggle: Nie tylko z kurkami, uwielbiam również Twoją kontrowersyjną - na pierwszy rzut oka - sałatkę z winogronami i majonezem? Pamiętasz? Mam gdzieś zapisany ten przepis, ale w komputerze męża, dlatego nie pamiętam teraz składników, wiem, że były zaskakujące, ale jak ktoś zarazykuje - naprawdę warto A mi smakowała lemoniada z pietruszki uuuuuuuu moje kochane No to już mi lepiej;) Nie jestem gwiazdą jednego przeboju Ale jak słucham tego, to się rumienię Czuję się jak oszustka:oops: Bo ja przy garach już od paru dobrych miesięcy nie stałam... moja niania zaczęła gotować mojemu dziecku:oops: Ale wstyd:oops: Może podrzucicie jakiś fajny, prosty, szybki i przepyszny przepisik na obiad dla dziecka:oops: Byłabym wdzięczna:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 O nie ja nie wiem co dzieci jedzą łosoś i białe wino chyba odpada Darling a wiesz że Ty mnie wyleczyłaś z przesadnego dobierania do siebie metali? swego czasu miałam straszną życiową rozterkę, że mi mocowanie lampy nie pasuje do mocowania...karnisza Przełamałam się i naprawdę super wyglądają te metale mieszane ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.09.2012 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 O nie ja nie wiem co dzieci jedzą łosoś i białe wino chyba odpada Darling a wiesz że Ty mnie wyleczyłaś z przesadnego dobierania do siebie metali? swego czasu miałam straszną życiową rozterkę, że mi mocowanie lampy nie pasuje do mocowania...karnisza Przełamałam się i naprawdę super wyglądają te metale mieszane ze sobą Pamiętam tę krucjatę:lol2: Ale cieszę się, że się nawróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.09.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Obejrzałam katalog i co? I też najbardziej chciałabym bębenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.09.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Madzia zamawiaj bębenki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.09.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 haha akurat okazało się, że muszę domówić towaru za 100€, żeby nie płacić za przesyłkę... ale bębenków i tak nie domówię... chyba, że tu normalnie się podpiszecie dwoma rękoma, że takowe za 8 dych sztka wszystkie wykupicie:rotfl: Lene potrafi poszaleć z cenami, nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts