Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A dziękuję, dziękuję :hug:

Igor wiadomo - codziennie rano płacz, ale też codziennie coraz mniej. Serce się kroiło, jak go zostawiałam takiego rozżalonego:(.

Ale za to odbieranie go - najprzyjemniejszy moment dnia. Nikt nigdy się tak nie cieszył na mój widok... (chlip, chlip - zaraz się rozczulę). Przedwczoraj aż mnie w nogę pocałował z tej radości :rotfl:

No ale z tego co widzę, i co mówią panie, po porannym kryzysie radzi sobie bardzo dobrze :D

A Hania jak? Przedszkole trzyma poziom?:)

Moja mama też, widząc kurki, pyta za każdym razem: "To kiedy robisz to pyszne risotto?" Mówię Ci, cała rodzina oszalała na jego punkcie :yes:

U mnie w lodówce też pusto (poza kurkami i kurczakiem), czekam aż przestanie padać, żeby wybrać się do sklepu, ale chyba się nie doczekam, więc kalosze, parasol i w drogę, zanim mąż wróci z pracy.

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :hug:

Nie tylko z kurkami, uwielbiam również Twoją kontrowersyjną - na pierwszy rzut oka - sałatkę z winogronami i majonezem? Pamiętasz? Mam gdzieś zapisany ten przepis, ale w komputerze męża, dlatego nie pamiętam teraz składników, wiem, że były zaskakujące, ale jak ktoś zarazykuje - naprawdę warto :)

Zapomniałaś o plackach z cukinii:wiggle:

Nie tylko z kurkami, uwielbiam również Twoją kontrowersyjną - na pierwszy rzut oka - sałatkę z winogronami i majonezem? Pamiętasz? Mam gdzieś zapisany ten przepis, ale w komputerze męża, dlatego nie pamiętam teraz składników, wiem, że były zaskakujące, ale jak ktoś zarazykuje - naprawdę warto :)

A mi smakowała lemoniada z pietruszki :D

:bye:

uuuuuuuu moje kochane :hug:

No to już mi lepiej;) Nie jestem gwiazdą jednego przeboju :lol2:

Ale jak słucham tego, to się rumienię:oops: Czuję się jak oszustka:oops: Bo ja przy garach już od paru dobrych miesięcy nie stałam... moja niania zaczęła gotować mojemu dziecku:oops: Ale wstyd:oops:

Może podrzucicie jakiś fajny, prosty, szybki i przepyszny przepisik na obiad dla dziecka:oops: Byłabym wdzięczna:hug:

O nie ja nie wiem co dzieci jedzą :no: łosoś i białe wino chyba odpada :rolleyes:

Darling a wiesz że Ty mnie wyleczyłaś z przesadnego dobierania do siebie metali? :hug: swego czasu miałam straszną życiową rozterkę, że mi mocowanie lampy nie pasuje do mocowania...karnisza :lol2: Przełamałam się i naprawdę super wyglądają te metale mieszane ze sobą :wiggle:

O nie ja nie wiem co dzieci jedzą :no: łosoś i białe wino chyba odpada :rolleyes:

Darling a wiesz że Ty mnie wyleczyłaś z przesadnego dobierania do siebie metali? :hug: swego czasu miałam straszną życiową rozterkę, że mi mocowanie lampy nie pasuje do mocowania...karnisza :lol2: Przełamałam się i naprawdę super wyglądają te metale mieszane ze sobą :wiggle:

Pamiętam tę krucjatę:lol2::lol2::hug:

Ale cieszę się, że się nawróciłaś:lol2::hug:

haha ;) akurat okazało się, że muszę domówić towaru za 100€, żeby nie płacić za przesyłkę... ale bębenków i tak nie domówię... chyba, że tu normalnie się podpiszecie dwoma rękoma, że takowe za 8 dych sztka wszystkie wykupicie:rotfl:

Lene potrafi poszaleć z cenami, nie ma co ;)