Gabi.gg 07.09.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) Nie od dzisiaj wiadomo, że najbardziej pożądane są towary, których nie ma. Madziu, sofa Chloe - how much? Edytowane 7 Września 2012 przez Gabi.gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.09.2012 00:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 6,5 tyśka kochana... jak dla Ciebie może być za szóstaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.09.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 hejka Magda napisałam do ciebie maila, jak będziesz mieć chwilkę zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.09.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Madzia i jak zdrówko? bo plan na przyszły tydzień układam i muszę nasze spotkanko w grafik wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 08.09.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Madziulka, miałam Cię ścigać po jakichś privach i mailach ale widzę, że jesteś online, to piszę tutaj. Przejrzałam Twój wątek jeszcze raz bo coś mi się kojarzyło, że planowałaś zlew na wyspie. Znalazłam jakieś zdjęcia położonej podłogi i tam sterczały radośnie jakieś przyłącza. Czy to były do zlewu? Czy musiałaś przekładać dopływy i odpływy, czy to dostałaś od developera w pakiecie? A jeśli przekładałaś, to czy to zabieg w miarę łatwy i sensowny, czy jakieś totalne cuda na kiju? A dopytuję się, bo gdybym wyrzuciła zlew na półwysep, to mogłabym mieć też płytę bez tego nie mam na nią miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.09.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 hejka Magda napisałam do ciebie maila, jak będziesz mieć chwilkę zerknij Widziałam, widziałam mailika Wieczorkiem, na spokojnie spróbuję dojść wszystkich produktów i ich cen Madzia i jak zdrówko? bo plan na przyszły tydzień układam i muszę nasze spotkanko w grafik wpisać Wpadaj, wpadaj kochanie:hug: Tylko uprzedź wcześniej, żebym na pewno była na powiślu Madziulka, miałam Cię ścigać po jakichś privach i mailach ale widzę, że jesteś online, to piszę tutaj. Przejrzałam Twój wątek jeszcze raz bo coś mi się kojarzyło, że planowałaś zlew na wyspie. Znalazłam jakieś zdjęcia położonej podłogi i tam sterczały radośnie jakieś przyłącza. Czy to były do zlewu? Czy musiałaś przekładać dopływy i odpływy, czy to dostałaś od developera w pakiecie? A jeśli przekładałaś, to czy to zabieg w miarę łatwy i sensowny, czy jakieś totalne cuda na kiju? A dopytuję się, bo gdybym wyrzuciła zlew na półwysep, to mogłabym mieć też płytę bez tego nie mam na nią miejsca... Miałam przekładaną instalację Aniu:yes: Nie wiem, czy to było łatwe;) - przecież wiesz, że mi to nie tobi różnicy:lol2: Ma być zrobione i już Ale zadymy (czyt. demolki) z tym jakiejś wielkiej nie było... Nawet chyba obeszło się bez pompy - tego się musisz dowiedzieć. Czy w posadzce jest na tyle wystarczająco miejsca (głębokości), żeby zrobić choćby minimalny dopuszczalny spadek (tj. niewiele, chyba 5 st.). Ale jeśli się nie da, to trzeba mocować dodatkową pompę. U mnie było przez moment takie zagrożenie, ale się udało... to jedyne chyba utrudnienie i problem przy tym zagadnieniu U mnie też nic się nie chciało mieścić w zabudowie pod ścianą (niewiarygodne - ma 5 m długości:o:lol2:) także wiem co czujesz Mi się zlewozmywaki na wyspach bardzo podobają Dużo bardziej niż pochłaniacze (nawet jeśli niektórzy ze względów praktycznych uważają inaczej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.09.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Madzia jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 no właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.09.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 A wiecie, że słabo:( Dziś taka piękna niedziela... postanowiliśmy wyścibić te swoje zasmarkane noski z naszej "nory";) i skończyło się tym, że mnie od nowa chwyciło Nie wiem jak Hanutka... to się okaże pewnie w nocy;) Niesamowite, że zwykły spacerek po parku w ciepły, słoneczny dzień może nas zagonić z powrotem do łóżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.09.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 bęben za 8 dych no straaaaszna szkoda :) przybij zakatarzoną i zaprychaną piątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.09.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Madzia odpisz proszę w wolnej chwyly na emalje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.09.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Hej Madziu, no co tam słychać? Nic nie piszesz... Mam nadzieję, ze już wyzdrowiałyście:rolleyes: A jak idzie interesik? Kwitnie?http://images.paraorkut.com/img/emoticons/images/s/smiling_flower-206.gif buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.09.2012 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Madziu Fajny ten blog , zaczęłam dopiero przeglądać Buziaki zostawiam i dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.09.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 (edytowane) Hej Madziu, no co tam słychać? Nic nie piszesz... Mam nadzieję, ze już wyzdrowiałyście:rolleyes: A jak idzie interesik? Kwitnie?http://images.paraorkut.com/img/emoticons/images/s/smiling_flower-206.gif buziaki:hug: Och jak dobrze, że mnie wywołałaś Już od dwóch dni mam Was o coś spytać, ale nie mogłam się do mojego wątku dogrzebać Taras się robie:wiggle: No i oczywiście zaczęły się problemy;) Zaraz napiszę... Madziu Fajny ten blog , zaczęłam dopiero przeglądać Buziaki zostawiam i dużo zdrówka życzę Oj fajny, fajny:yes: Naprawdę Dzięki kochana:hug: Ja ciągle podziębiona... cały tydzień funkcjonuję, przychodzi weekend - ląduję w wyrku:( Wczoraj to już miałam taką trzęsiawkę wieczorem... (mam podejrzenia, że to osłabienie ze zmęczenia - ale ciiiii;)) Hanka cały czas kaszle:rolleyes: Cały ten tydzień znowu nie chodziła do przedszkola:bash: (mówiłam, że w tamtym ładnie chodziła?) W każdym razie... do rzeczy! Taras już zdemolowany;) Kafle zerwane - została stara wadliwa izolacja. Dziś będą ją unicestwiać i zaczną robić nową izolację, nowe spadki, nowe odpływy itp... No i trzeba dechy zamawiać - ale oczywiście bez problemów by się nie obeszło:mad: Taras ma 5 m szerokości (ma 530, ale akurat na około 15 cm opaska z Libetu, więc zostaje równo 5 m), a wszystkie dostępne deski mają 4 m : No normalne, no typowe:cry: Wykonawca mówi, że dystrybutorzy poinformowali go, że nie sprowadzą 5m bo już koniec sezonu i 40 m2 nie będą sprowadzać Dziewczyny, apel: Czy któraś z Was orientuje się, gdzie można zamówić w trybie pilnym 40 m2 MODRZEWIA SYBERYJSKIEGO O DŁUGOŚCI DESKI 5 m Może Renia tu czasem zagląda, może coś wie:oops: A może ktoś inny z Was akurat załatwiał, dopytywał, wie... Błagam Łączenie u nas to jakieś nieporozumienie:bash: Same zobaczcie: http://i3.fmix.pl/fmi189/466f8b47001e071b505c24c2/zdjecie.jpg Tak naprawdę łączyć trzeba by było jedynie parę deseczek (z 12-15 desek), ale jak już się zacznie, to trzeba kontynuować - żal tych krótkie fragmenty jeszcze dzielić na 2 części:bash: Musimy zdobyć 5 m dechy:bash: Znalazłam taki anons - dzwonię - NIE, mają tylko 4 m:(:( Jeśli tylko macie jakiś sprawdzonych dystrybutorów, producentów tego drewna - błagam o namiar Edytowane 21 Września 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.09.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Madziu, świetnie że coś tam się dzieje. Spróbujcie podzwonić po....tartakach. Dla tartaku 5m deski to nie problem, nawet o konkretnej szerokości i grubości. Kwestia dostępności konkretnego gatunku drewna i chęci wykonania. Spróbować zawsze można. Ale może dziewczyny będą miały inne pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.09.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 (edytowane) a może popularny na forum tartak śrem...może maja http://www.tartak-srem.com/kontakt/ na allegro jest info ze maja 5m http://allegro.pl/deska-tarasowa-modrzew-syberyjski-taras-i2605762072.html Edytowane 21 Września 2012 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.09.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Madziu, świetnie że coś tam się dzieje. Spróbujcie podzwonić po....tartakach. Dla tartaku 5m deski to nie problem, nawet o konkretnej szerokości i grubości. Kwestia dostępności konkretnego gatunku drewna i chęci wykonania. Spróbować zawsze można. Ale może dziewczyny będą miały inne pomysły. a może popularny na forum tartak śrem...może maja http://www.tartak-srem.com/kontakt/ na allegro jest info ze maja 5m http://allegro.pl/deska-tarasowa-modrzew-syberyjski-taras-i2605762072.html Ja Was kocham, ja Was uwielbiam, ja bez Was bym żyć nie mogła;):hug: Z Wami wszystkie problemy przestają być problemami po paru chwilach:lol2: Tartak Śrem ma 4 i 6 m dechy:hug: Można kupować na sztuki:wiggle: JESTEM URATOWANA:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.09.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Tartak Śrem ma 4 i 6 m dechy:hug: Można kupować na sztuki:wiggle: JESTEM URATOWANA:wiggle: super ze maja w ofercie , kilka forumek u nich kupowało i z tego co pamietam wszystkie zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.09.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 super ze maja w ofercie , kilka forumek u nich kupowało i z tego co pamietam wszystkie zadowolone Jejku, jeszcze sprawdzony adres - cudownie:rolleyes: Naprawdę wielkie dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.09.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 My mamy z tartaku w Śremie (za radą Reni, która zamawiała u nich jako pierwsza) - faktycznie desek 5 m nigdzie nie uświadczysz, czekaliśmy kilka dobrych miesięcy, bo mieli nam sprowadzić, ale na końcu okazało się, że takich desek nie ma i nie będzie Zamówiliśmy więc 6 metrów i to był dobry wybór, bo deski z tego tartaku nie są takie drogie, żeby odczuć to finansowo, ale przy końcu bywają popękane i wtedy można sobie ładnie wybrać, z której strony odciąć, żeby decha była jak najładniejsza, bez pęknięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts