Kasia_1982 19.12.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) to ta firma? http://sobaby.pl/product-pol-111-Rozowy-fortepian-CHAD-VALLEY.html EDIT: Porównałam ze zdjęciem i chyba inny, wolałabym taki sam skoro masz sprawdzony,żeby sie nie okazało,że kupię jakiś badziew Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Kasia_1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2012 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Kasiu - ten też jest super:yes: Może nawet fajniejszy - wygląda tak bardziej profesjonalnie I ma praktycznie te same funkcje (ten nasz nie ma dźwięków zwierzaków ) Nie zastanawiałabym się na Twoim miejscu W smyku za 100 zł to ciężko jakiś badziew kupić - ja za malutkiego kucyka Little Pony z małą lokomotywą i 5 torami zapłaciłam wczoraj 140 zł A tu za stówę masz wielką, praktyczną zabawkę, która robi ogromne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.12.2012 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Fajnie, ze wróciłaś Madziu Nawet mi tu nie próbuj nic myśleć o zamykaniu wątkuhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_nono.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_nono.gif Tyle pomysłów, tyle inspiracji, tyle naszych plotek i przepisów:lol2: ... szkoda by było:( Schodki SUPER fajne- zawsze mi się takie podobały:yes: Szkoda, że sprzedajecie mieszkanko, ale przynajmniej nowi właściciele będą mieli wszystko dopracowane w najdrobniejszych szczegółach:D Fajne zabawki dla Hanutka wymyśliłaś, a jak ona urosła:jawdrop: Tylko patrzeć jak zacznie biegać na randki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.12.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Madzia - nawet nie wiesz jak się cieszę, ze odzywasz się u Siebie:yes: prawdę mówiąc brakowało Cię strasznie, jak dla mnie FM podupadał bez Twoich pomysłów, newsów i budowlano-życiowych historyjek:lol2: Schody są rewelacyjne, jednak masz swoją głowę nie od parady. Mąż niechaj Cię na rękach nosi:yes: A ty przytyj trochę,żeby mu lekko nie było:p Może Hania muzykiem będzie? A Ty po paru latach będziesz szukać prawdziwego fortepianu? Pozdrawiam i ściskam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.12.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Madziu, raczej chodziło mi o tego drugiego maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Fajnie, ze wróciłaś Madziu Nawet mi tu nie próbuj nic myśleć o zamykaniu wątkuhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_nono.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_nono.gif Tyle pomysłów, tyle inspiracji, tyle naszych plotek i przepisów:lol2: ... szkoda by było:( Schodki SUPER fajne- zawsze mi się takie podobały:yes: Szkoda, że sprzedajecie mieszkanko, ale przynajmniej nowi właściciele będą mieli wszystko dopracowane w najdrobniejszych szczegółach:D Fajne zabawki dla Hanutka wymyśliłaś, a jak ona urosła:jawdrop: Tylko patrzeć jak zacznie biegać na randki:lol2: Aga, spokojnie - zamknąć nie znaczy usunąć Ploteczki na pewno zostaną póki fm się nie skończy:lol2: Ale taki martwy wątek tylko straszy - lepiej go zamknąć kiedy już nikt tu nie zagląda A z mieszkaniem to jeszcze sprawa nie przesądzona Z nami tak łatwo to nie ma:lol2: Jest nowy pomysł, ale wszystko się jeszcze może zdarzyć Jedno jest pewne - mieszkanie na pewno skończymy:yes: Madzia - nawet nie wiesz jak się cieszę, ze odzywasz się u Siebie:yes: prawdę mówiąc brakowało Cię strasznie, jak dla mnie FM podupadał bez Twoich pomysłów, newsów i budowlano-życiowych historyjek:lol2: Schody są rewelacyjne, jednak masz swoją głowę nie od parady. Mąż niechaj Cię na rękach nosi:yes: A ty przytyj trochę,żeby mu lekko nie było:p Może Hania muzykiem będzie? A Ty po paru latach będziesz szukać prawdziwego fortepianu? Pozdrawiam i ściskam:hug: Oj kochana - no trochę mnie więcej ostatnio na fm... ale efekty tego już odczuwalne Niezewidencjonowane i niezapłacone faktury, 10-ki niewysyłanych maili itp... Chyba muszę znowu stąd zniknąć bo przecież wszystkie wiecie jak to forum wciaga:lol2: teraz wiem na 100%, że jakbym się z niego nie wymiksowała na ten czas, to biznesu by nie było Dzięki za schodki:hug: I za ten łeb nie od parady:lol2: Tyć specjalnie już nie muszę - przytyło mi się przypadkiem Aż mnie mąż na rękach już nosić nie może:( A z Hanką gdyby, to by była powtórka z rozrywki Moi biedni rodzice musieli mi w życiu zakupić 2 pianina... 7 lat nauki, dyplom i co? I dziś nie umiem zagrać NIC... jak się postaram, to na jedną rękę nuty rozczytam i coś tam poplumkam CHyba już kiedyś o tym wspominałam:oops: W każdym razie ja dzieka do nauki gry na instrumentach zmuszać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.12.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Globus piękny. Pół forum pewnie poleci do Praktikera!!!![/i] Ja poleciałam! Niestety - globusy to już dawno historia;). Tak to jest Madziu, jak się z miesięcznym poślizgiem poleca coś na forum No ale i tak fajnie że wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.12.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 oooo Magda wróciła i są fotki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.12.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Madziulka co raz częściej się świeci na zielono cieszy mnie to bardzo:yes: bo to moja ulubienica zamówiłam rano kożuszek wzięłam ekspres jutro powinien być. I jakieś światełko w tunelu widzę....ale Madzia tajemnicza to nie drążę tematu....aczkolwiek trzymam kciuki za dalszy ciąg wykończeniówki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.12.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Madziu lustro dotarło CAŁE, ZDROWE i PIĘKNE!!!!!! :D Dziękuję Ci baaaardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ja poleciałam! Niestety - globusy to już dawno historia;). Tak to jest Madziu, jak się z miesięcznym poślizgiem poleca coś na forum No ale i tak fajnie że wpadłaś Oj tam od razu z miesięcznym:lol2: 2 tygodnie temu kupowałam To mi miło, że Ty wpadłaś oooo Magda wróciła i są fotki !! Ano krążę i zaglądam w stare kąty;) Madziulka co raz częściej się świeci na zielono cieszy mnie to bardzo:yes: bo to moja ulubienica zamówiłam rano kożuszek wzięłam ekspres jutro powinien być. I jakieś światełko w tunelu widzę....ale Madzia tajemnicza to nie drążę tematu....aczkolwiek trzymam kciuki za dalszy ciąg wykończeniówki:hug: :hug: To prawda - coraz częściej żem zielona... jak wspomniałam - odbija się to na mojej pracy Boszzzz, to forum tak uzależnia:rolleyes: Już zapomniałam jak to jest odświeżać stronę ustawienia 60 razy dziennie:lol2: Madziu lustro dotarło CAŁE, ZDROWE i PIĘKNE!!!!!! :D Dziękuję Ci baaaardzo!!! łaaaaaa, ale się cieszę http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif Strasznie się bałam - wiesz jak to jest - raz się upiekło, a drugi raz bałam się, że już tak kolorowo się nie skończy;) Jeszcze ten cały okres przedświąteczny:sick: Naprawdę drżałam o nie:yes: A jeszcze bardziej od tego, że dotarło, cieszę się z tego, że Ci się podoba:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.12.2012 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Na jednej z uniwersyteckich auli, profesor filozofii stanął przed swoimi studentami i położył przed sobą kilka przedmiotów. Kiedy zaczęły się zajęcia, wziął spory słoik i wypełnił go po brzegi dużymi kamieniami. Potem zapytał studentów, czy ich zdaniem słój jest pełny, oni zaś potwierdzili. Wtedy profesor wziął pudełko żwiru, wsypał do słoika i lekko potrząsnął. Żwir oczywiście stoczył się w wolną przestrzeń między kamieniami. Profesor ponownie zapytał studentów, czy słoik jest pełny, a oni z uśmiechem przytaknęli. Następnie profesor wziął pudełko piasku i wsypał go, potrząsając słojem. W ten sposób piasek wypełnił pozostałą jeszcze wolną przestrzeń. Ostatni raz zapytał się studentów czy ich zdaniem słój jest pełen. Wszyscy chórem odpowiedzieli, że tak.. W końcu profesor wyjął spod biurka dwa piwa. Otworzył je i wlał sprawnie do słoika. „Teraz” – powiedział profesor, chciałbym byście przyjrzeli się dokładnie temu słojowi. Przedstawia on Wasze życie... Kamienie – to ważne rzeczy w życiu: Wasza rodzina, Wasza druga połowa, Wasze dzieci, Wasze zdrowie, Wasza życiowa Pasja. Gdyby nie było wszystkiego innego, Wasze życie i tak byłoby wypełnione. Żwir – to inne, mniej ważne rzeczy: praca, pieniądze, mieszkanie albo samochód. Piasek symbolizuje rzeczy mało ważne i często bezwartościowe. Jeżeli najpierw napełnicie słój piaskiem, nie będzie już miejsca na żwir, a tym bardziej na kamienie. Dlatego jeśli nie włożymy kamieni jako pierwszych, później nie będzie to możliwe.. Tak jest też w życiu.. Jeśli poświęcicie całą Waszą energię na drobne rzeczy, nie będziecie jej mieli na rzeczy istotne. Dlatego ważne jest, by zadać sobie pytanie: co stanowi kamienie w moim życiu? Następnie włożyć je jako pierwsze do słoja i dbać o nie. Zostanie Wam jeszcze dość czasu na inne sprawy. Dlatego spędzajcie czas z rodzicami i Waszymi rodzinami. Odwiedzajcie dziadków, zabierzcie dziewczynę na obiad. Zważajcie przede wszystkim na kamienie – one są tym, co się naprawdę liczy. Reszta to piasek.” – powiedział profesor. W pewnym momencie, jedna ze studentek podniosła rękę i zapytała się co oznaczało piwo. Profesor uśmiechnął się i odpowiedział: „Cieszę się, że o to spytałaś. Piwo, mówi nam to, że bez względu na to jak zapełnione może wydawać się nam nasze życie, to zawsze powinno być w nim miejsce na kilka piw w gronie przyjaciół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 20.12.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.12.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Genialne Naprawdę mądra przypowieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.12.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Kiedyś już to czytałam i bardzo mi się podobało. Zawsze aktualne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.12.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Bardzo dobra przypowieść na dzisiejszy dzień i kolejne I tak powstało jedno z postanowień noworocznych: znaleźć czas na spotkania z przyjaciółmi... Starać się (przynajmniej!) nie umawiać się w stylu "za 2 miesiące powinnam mieć wolny weekend, to się odezwę"... Edytowane 21 Grudnia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.12.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Madziu ja też się o nie bałam lae dorało, jest całe i cudne Po reszt e Twojego asortymnetu , a przynajmniej po jego cześć przyjadę osobisci e lutym A opcja ze słikiem genialna Kradne ja od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.12.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Magdziu chciałam Ci życzyć dużo zdrowia, spokoju i miłości. Żebyś spędziła je wśród kochanej i ciepłej rodzinki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.12.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 ruch tutaj jak za starych dobrych czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.12.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Magdo, Wpadłam podziękować za porady w starym roku i zaprosić do odwiedzin w nowym oraz złożyć Ci życzenia świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts