Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak co poniektórzy wiedzą - właśnie wróciłam z targów wnętrzarskich:lol: Na szczęście z tarczą, nie na tarczy ;) Znalazłam parę genialnych, na razie raczej nie znanych u nas producentów...prawdziwe perełki:yes:

Nogi w tyłek wchodziły, stopy bolały jak nigdy :( Całe w plastrach do dziś, choć najwygodniejsze buty zabrałam ;) Do tego koszmarny powrót:sick: Paryż zasypało, taksówka pod hotel nie dojechała, więc trzba było z tonowymi walizami (wyobraźcie sobie w nich dziesiątki katalogów;)) na metro zapindalać (z 3 przesiadkami)... przemieszczanie się przez bramki i korytarze metra z takimi walizami to koszmar:sick: zero wind, masa wąskich schodów- mąż się nadźwigał za wszystkie czasy:bash:

Magda,

jeśli mogę ci coś doradzić a'propos targów. My z mężem jak jedziemy na targi czy to do Paryża czy Frankfurtu zabieramy średniej wielkości torby podróżne na kółkach. Nie dalibyśmy rady dźwigać katalogów w torbach od wystawców.

Wiadomo pod koniec dnia rączka walizki naszą rączkę urywa, ale przynajmniej się nie dźwiga.

A co do w la Fayette, uważam, że jest mocno przereklamowany. Ja stamtąd wychodzę zazwyczaj z bielizną i parę, słownie parę kiecek takich na co dzień do latania do roboty kupiłam. ;)

Magda,

Mam pytanie jeszcze odnośnie tych kinkietów z poprzedniej strony. czy gdzieś można u ciebie (jakiś blog, itp) sprawdzić wymiary tych lamp, albo chociaż nazwy, żeby poszukać wymiarów w necie?

Ty przecież masz też remont, robotę, ciężko tak z każdą lampą czy lusterkiem prosić Cię o wymiary, ceny itp...

Witam Was,

dawno, dawno temu, w innej czasoprzestrzeni (kiedy miałam dużo wolnego czasu) podczytywałam ten wątek z wypiekami na twarzy. Niestety teraz śledzę tylko po łebkach, jak znajdę wolną chwilę, a nie mam ich za wiele.

Dziewczyny, piszę po prośbie, pamiętam, że w tym wątku był poruszony (pewnie z kilkaset stron wstecz) temat pedała wysuwającego kosz na śmieci. W szczególności Magdo, Ty chwaliłaś sobie to rozwiązanie (o ile mnie zwodna pamieć nie myli). Nie mogę znaleźc tego postu(szukałam u wujka googla, próbowałam na piechotę przejść ileś stron watku, ale bez skutku), czy mozecie mi polecic jakas konkretna firme, która by oferowała taki pedał? Po kilku dniach poszukiwań, udalo mi sie znalezc tylko taki pedał firmy PEKA:

LINK

A wiem, ze sa ladniejsze, bo w szczegolnosci widzialam i macałam inny w kuchni Rust w Jankach, niestety Pani w salonie nie chciala mi podpowiedziec z jakiej firmy jest to rozwiazanie i nie zdołąlismy wymacac nazwy firmy na ekspozycji. Nie wiem tez o czym myslalam, bo nie zrobilam zdjecia!

:- (

Moze Wy kojarzycie jakies inne firmy, które to oferują? Z góry dzięki!

Pozdrawiam,

Agnieszka

Edytowane przez magappa

Magda,

Mam pytanie jeszcze odnośnie tych kinkietów z poprzedniej strony. czy gdzieś można u ciebie (jakiś blog, itp) sprawdzić wymiary tych lamp, albo chociaż nazwy, żeby poszukać wymiarów w necie?

Ty przecież masz też remont, robotę, ciężko tak z każdą lampą czy lusterkiem prosić Cię o wymiary, ceny itp...

Jak wspomniałam - nie ma strony ani katalogu (publicznego;)) Ale pytaj śmiało o co chcesz - wszystko dla Ciebie sprawdzę i z chęcią odpowiem :) Zamówienie już zamknięte, już poszło, ale polecam się na przyszłość :)

Witam, bardzo dziękuje za przesyłkę, wszystko śliczne, jestem zachwycona i jeśli to będzie możliwe to na pewno wrócę do Mint Grey:)

Polecam innym zakupy w tym cuuudnym sklepie!!!

Zapomniałam dodać, że żałuję że nie poznałam Pani Magdy osobiście, ale pozdrawiam serdecznie!

Matko, jak miło :oops::hug:

Strasznie się cieszę, że wszystko spełniło Pani oczekiwania i nie rozczarowało :lol:

Witam Was,

dawno, dawno temu, w innej czasoprzestrzeni (kiedy miałam dużo wolnego czasu) podczytywałam ten wątek z wypiekami na twarzy. Niestety teraz śledzę tylko po łebkach, jak znajdę wolną chwilę, a nie mam ich za wiele.

Dziewczyny, piszę po prośbie, pamiętam, że w tym wątku był poruszony (pewnie z kilkaset stron wstecz) temat pedała wysuwającego kosz na śmieci. W szczególności Magdo, Ty chwaliłaś sobie to rozwiązanie (o ile mnie zwodna pamieć nie myli). Nie mogę znaleźc tego postu(szukałam u wujka googla, próbowałam na piechotę przejść ileś stron watku, ale bez skutku), czy mozecie mi polecic jakas konkretna firme, która by oferowała taki pedał? Po kilku dniach poszukiwań, udalo mi sie znalezc tylko taki pedał firmy PEKA:

LINK

A wiem, ze sa ladniejsze, bo w szczegolnosci widzialam i macałam inny w kuchni Rust w Jankach, niestety Pani w salonie nie chciala mi podpowiedziec z jakiej firmy jest to rozwiazanie i nie zdołąlismy wymacac nazwy firmy na ekspozycji. Nie wiem tez o czym myslalam, bo nie zrobilam zdjecia!

:- (

Moze Wy kojarzycie jakies inne firmy, które to oferują? Z góry dzięki!

Pozdrawiam,

Agnieszka

Agnieszko, o pedale wspominałam z tego co pamiętam u Anuli... u siebie na wątku chyba nie ;) Ale żadnych producentów nie znam i nie mogę polecić:no: Przykro, nie pomogę :roll:

Madzia ,mam pytanie ,czy masz może w ofercie sklepu taką lub podobną lampę ,ale w brązie?

http://www.innemeble.pl/id,8748/prod,somerset-2

No przykro mi Beauty

Hej Madziu,

śliczne te kinkiecik i lampy:wiggle:

Szkoda, ze wszystko w chromie:bash:

Jak będę urządzać swój drugi dom, to się do Ciebie zgłoszę, dlatego błagam dbaj o interes:lol2::hug:

A zaskoczę Cię ;)

M1.JPGM3.JPG M4.JPG M5.JPG M6.JPG

Agawi,

Dobrze, że chociaż u Magdy jest trochę chromu, bo ja mam wrażenie, że wszystko co ładne to żółte :rolleyes:

hehe, wiesz jak to mówią - trawa gdzie indziej zawsze bardziej zielona ;) Jak się szuka to nie ma, za to wydaje się, że jest wszystko inne...

Agnieszko, o pedale wspominałam z tego co pamiętam u Anuli... u siebie na wątku chyba nie ;) Ale żadnych producentów nie znam i nie mogę polecić:no: Przykro, nie pomogę :roll:

Hej Magda,

Uff, to już wiem dlaczego szukajac jakiejkolwiek wzmianki o pedale w Twoim wątku dostawalam raptem dwa wyniki i to nie Twojego autorstwa!!!! Wielkie dzieki za odpowiedz. Chyba jednak nie bylo to u Anuli(ani w Jej dzienniku, ani w komentarzach nie moge znalezc). Nie mniej, pozwolę sobie napisać tylko, że udalo mi sie znaleźć na google.com jakieś inne pedałowe rozwiązania(generalnie, wg męża pedał z peki jest nie halo), które nawet zostały zaakceptowane przez współinwestora!!! Nie chciałabym zaśmiecać Twojego wątku, ale napiszę pokrótce jak się one nazywają, co by inne zainteresowane osoby(o ile istnieją) mogły skorzystać.

:- )

[Hettich Pedal for Waste systems i Hafele Foot Pedal Door Opener]

My planujemy wziąć produkt firmy Hettich.

Pozdrawiam,

A.

A zaskoczę Cię ;)

[ATTACH=CONFIG]166220[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]166221[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]166222[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]166223[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]166224[/ATTACH]

O matko, rzeczywiście doznałam szoku http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/szczena.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Cudne Madziu- wszystkie bez wyjątku:wiggle: Szkoda, ze kinkieciki wszystkie już mam... :bash:

Może za jakiś czas rozejrzę się za jakąś większą lampą nad stół:rolleyes:

Hej Magda,

Uff, to już wiem dlaczego szukajac jakiejkolwiek wzmianki o pedale w Twoim wątku dostawalam raptem dwa wyniki i to nie Twojego autorstwa!!!! Wielkie dzieki za odpowiedz. Chyba jednak nie bylo to u Anuli(ani w Jej dzienniku, ani w komentarzach nie moge znalezc). Nie mniej, pozwolę sobie napisać tylko, że udalo mi sie znaleźć na google.com jakieś inne pedałowe rozwiązania(generalnie, wg męża pedał z peki jest nie halo), które nawet zostały zaakceptowane przez współinwestora!!! Nie chciałabym zaśmiecać Twojego wątku, ale napiszę pokrótce jak się one nazywają, co by inne zainteresowane osoby(o ile istnieją) mogły skorzystać.

:- )

[Hettich Pedal for Waste systems i Hafele Foot Pedal Door Opener]

My planujemy wziąć produkt firmy Hettich.

Pozdrawiam,

A.

Nie no, to musiało być u Anuli:yes:........ no jest jeszcze taka opcja, że u monsanbii:rolleyes:

Ale najważniejsze, że znalazłaś:yes:

O matko, rzeczywiście doznałam szoku http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/szczena.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Cudne Madziu- wszystkie bez wyjątku:wiggle: Szkoda, ze kinkieciki wszystkie już mam... :bash:

Może za jakiś czas rozejrzę się za jakąś większą lampą nad stół:rolleyes:

A widzisz ;) Wielu "moich" producentów" ma ofertę w mosiądzu czy starym złocie, tylko ja rzadko coś z tej oferty wybieram - nikiel stanowczo dominuje ;) Ale mam u siebie taką lampę stołową i miałam podłogową... więc czasem się pojawia ;) A będę się starać, żeby złota było coraz więcej ;)

eee, to to pikuś...

ja dziś oglądałam z Hanką "Smurfy" - wersja fabularno-animowana... i gapiąc się na kolor ścian w sypialni głównych bohaterów myślałam, że zwariuję myśląc "Boże, to najpiękniejszy kolor świata... jak pięknie gra z białą stolarką :o Jak go znaleźć? Jak namierzyć? Jak komukolwiek wytłumaczyć o co chodzi?:o Chcę:cry:"

To dopiero wariactwo:rotfl:

Ale uwierzcie - kolor był fantastyczny:yes: Nigdy takiego nie widziałam:no: Przejerzałam już wszystkie inspiracje - i nic:no: Obłęd:rolleyes: Nawet nie umiem go określić...