MagdaZZZ 02.02.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Nawet znalazłam kadr z tego filmu, gdzie jest kawałek tej ściany https://www.youtube.com/watch?v=eNBNDvkQ2XQ1:26-1:29 filmu, szczególnie w tym szerszym kadrze właśnie widać, jaki ten kolor cudny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.02.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Chyba mam zbyt oczywiste skojarzenia, bo pomyślałam, że jeśli Smurfy to będzie coś z niebieskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aasia_ 02.02.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Oj, nie będzie to łatwe ... nawet w tym samym kadrze - wycinki mają inne kolory ... Jak będę mówić jakieś oczywistości (dla Ciebie oczywistości) - to spuść zasłonę miłosierdzia Można się bawić wycinkiem i dopasowywać go do próbnika Benjamina Moora : http://www.benjaminmoore.com/en-us/for-your-home/color-gallery#&ce_vm=0 Mnie się dość mocno kojarzy z tym co ma Darcy na scianach : http://www.decoratorium.pl/moj-dom/ - nie,nie jestem daltonistką - zdjęcie wiatrołapu ... Takie blisko greige / taupe ... http://www.sanjeev.net/colors/color-perfect-taupe.html Edytowane 3 Lutego 2013 przez Aasia_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 02.02.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Chyba mam zbyt oczywiste skojarzenia, bo pomyślałam, że jeśli Smurfy to będzie coś z niebieskim Ja też nawet się zdziwiłam, że Magda się niebieskim zachwyca :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.02.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Toż to mój kolor z przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 03.02.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Madziu dziękuję za wiadomość i odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.02.2013 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Oj dziewszyny - faktycznie wasze skojarzenia poszły po najmniejsze linii oporu:rotfl: Ale kolor przyznajcie cudny:yes: Niby szary, a jednak w taki potwornie zimny jasny brąz wpadający - no cudo:rolleyes: Na pewno można nazwać ten kolor taupe, ale taupe, jak kiedyś w wikipedii sprawdzałyśmy ma kilka, jak nie kilkanaście odcieni, a potem jeszcze dziesiątki tonacji i nasyceń... niemożliwe, żeby odnaleźć ten kolor:bash:Z resztą moim zdaniem to jest coś między taupe a greige, ani taupe, ani greige - po prostu cud:rolleyes: Jolcia, dawaj zdjęcie przedpokoju:lol: Muszę to zobaczyć na własne oczęta:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.02.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Magda, śnił mi się Twój sklep . Ależ tam cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.02.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Magda, śnił mi się Twój sklep . Ależ tam cudnie! Nieee, no co ty? Ale mam nadzieję, że to nie był koszmar:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.02.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Niee, w żadnym wypadku. Miła obsługa, piękne przedmioty do kupienia, nie chciało się wychodzić . I nawet nowy nabytek w sklepie był . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 03.02.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witam się i ja w tym pięknym dzienniku:) przebrnęłam cały /bo jest co czytać/ i apartament zapowiada się cudnie:yes: Co do sklepu to mogę potwierdzić wszystko co napisała yokasta, sklep robi ogromne wrażenie, na zdjęciach ślicznie, ale jak się jest na miejscu to tak jakby się było w jakimś pięknym amerykańskim apartamencie:rolleyes: no cóż zazdroszczę tym co na miejscu, chociaż z drugiej strony;) Pozdrawiam serdecznie i dam znać na priv co i jak z moim zamiarem zakupu, Aśka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 03.02.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Magda szukałam takiego koloru bardzo długo Dla mnie to kolor z BM Athena 858 świetnie prezentuje się przy białej kuchni,oknach drzwiach. Hol, sypialnie chciałam jaśniejsze zrobiłam 1/2 koloru 858 bardzo jestem zadowolona zimny odcień szarego beżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.02.2013 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Niee, w żadnym wypadku. Miła obsługa, piękne przedmioty do kupienia, nie chciało się wychodzić . I nawet nowy nabytek w sklepie był . No chwal się tu szybciutko co nabyłaś Witam się i ja w tym pięknym dzienniku:) przebrnęłam cały /bo jest co czytać/ i apartament zapowiada się cudnie:yes: Co do sklepu to mogę potwierdzić wszystko co napisała yokasta, sklep robi ogromne wrażenie, na zdjęciach ślicznie, ale jak się jest na miejscu to tak jakby się było w jakimś pięknym amerykańskim apartamencie:rolleyes: no cóż zazdroszczę tym co na miejscu, chociaż z drugiej strony;) Pozdrawiam serdecznie i dam znać na priv co i jak z moim zamiarem zakupu, Aśka:yes: Jak miło:rolleyes: Magda szukałam takiego koloru bardzo długo Dla mnie to kolor z BM Athena 858 świetnie prezentuje się przy białej kuchni,oknach drzwiach. Hol, sypialnie chciałam jaśniejsze zrobiłam 1/2 koloru 858 bardzo jestem zadowolona zimny odcień szarego beżu Muszę zapamiętać A pochwal się fotkami,nie bądź wiśnia Widzę, że jeszcze ktoś tu jednak zagląda... że nie gada się do siebie Więc chyba się odważę i podzielę się z wami moim problemem rodzicielskim, z którym nie mogę sobie poradzić Nie wiem co robić??? Co robię źle, w czym tkwi problem... czy powinniśmy już iść do psychologa??? Powiedzcie, czy choć jedna z Was ma/miała taki problem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.02.2013 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Zgłaszać mi się tu matki trzylatków wzwyż Mogą być też matki bardzo zaawansowane (czyli nastolatków i dorosłych dzieci - może coś tam jeszcze pamiętacie;)) Kto jest online??? Bo jak się nie zgłosicie,to nie gadam,bo tylko wstyd a nikt nic nie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 03.02.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 No ja mama 12-to latki, ale to przecież tak niedawno było:lol2:Ale bunt 3-latki przechodzilismy więc, może coś pamiętam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.02.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Moze sprobuje pomoc-matka 8 letniej corki i 18 letniego syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.02.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Ja mam 2,5-latkę, ale można powiedzieć, że już trójkę dzieci wychowałam, teraz mają 6, 9 i 13 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.02.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) Magduś, gdzież moim kątkom do Twojej galerii ... Na chwilkę wklejam mój malutki szary przedpokój - różne zdjęcia z różnych etapów wykańczania/mieszkania, bo to, co lubię w tym kolorze najbardziej, to jego reakcja na światło edit: Uzupełniam kolor: 1502Y-50R Hanutek pewnie przechodzi typowy bunt - jak pokazują doświadczenia moich koleżanek-mam, taki bunt może sie zacząć w każdej chwili i w każdej skończyć... Edytowane 3 Lutego 2013 przez joliska nr koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 03.02.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Madzia a co to za problem? Mam 6-letniego Synka wiec moze pomoge Joliska ale masz sliczny kolor w przedpokoju :yes:z bialymi listwami..... miodzioooooo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 03.02.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Madzia a co to za problem? Mam 6-letniego Synka wiec moze pomoge Joliska ale masz sliczny kolor w przedpokoju :yes:z bialymi listwami..... miodzioooooo..... Madzia, ja mam tylko 10 miesięcznego psa. Na ludzkie lata to jakiś 6-latek ale chyba się nie liczy. Joliska, co to za kolor? Właśnie poluję na coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts