narendil 25.08.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Jest głos właściciela i osoby postronnej (mnie) Justyś, rozwaliłaś mnie Ale dalsza dyskusja nie ma sensu, to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.08.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Magda Ja bym chciała znów zobaczyć Twój apartament, poczytać o planach i pomysłach pamiętam tą obłędną podłogę z ciemnym paseczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Narendil co się śmiejesz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.08.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Narendil co się śmiejesz :P A bo mnie dzisiaj głupawka trzyma Wyobraź sobie, że nawet wałek do malowania mnie rozbawił. Wiem, co miałaś na myśli (chyba ), ale zabrzmiało jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.08.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Venuska, Może jesteś najmądrzejsza, ale Narendil ma rację, że się śmieje. Mnie też rozłożył ten tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.08.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Magda - przepraszam, jeśli w jakiś sposób Cię uraziłam, to nie było zamierzone , ja nigdy negatywnie o Tobie czy Twoim interesie nie myślałam , cieszę się, że jesteś kolejną osobą, której udaje się połączyć pasję z pracą (czyli jest nadzieja dla mnie, że można ) i tyle . Myślę, że razem z Reni pisałyśmy ogólnie o sklepach (że tak się zdarza, takie są praktyki, takie też nasze doświadczenia), bez zarzucania, że ma to miejsce konkretnie w MG. No głupio wyszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Ilutka, Narendilka wy tak powiedziałyście chyba nudny dzień dziś u was, bo szukacie drugiego dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.08.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Venusku Kochany, Ty jest taką mądrą i inteligentną Kobietką, i czasami taką rozczulającą. Nie jeż się Anki tak mają, ze są dociekliwe i szukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 dziury w całym nie jeżę się, zupę z dynii wcinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.08.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Ale jak powiedziałyśmy? Justyś, ja drugiego dna nie szukam Dziury też nie. Wystarczą mi te w Jakubowych portkach. Nie cierpię naszywania łat Zabrzmiało to tak, jakby Twoje zdanie zamykało dyskusję. Wypowiedziała się Magda, wypowiedziała Venuska i finito. Przy czym, nie twierdzę, że to miałaś na myśli Dobra ta zupa? Jedyna z dyni jaką znam, to na mleku. Brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Aniu pozwolisz, że nie będę kontynuować tematu, bo nie zamierzam udowadniać co miałam na myśli Pewnie, że dobra i też na mleku...kokosowym P.S. Na pogaduchy o wszystkim i o niczym zapraszam do mnie, nie przestraszmy Magdy ilością naklepanych postów w jej wątku po tak długiej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.08.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 P.S. Na pogaduchy o wszystkim i o niczym zapraszam do mnie, nie przestraszmy Magdy ilością naklepanych postów w jej wątku po tak długiej przerwie Żartujesz? Czuję się jak za starych, dobrych... Serce rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 no fakt, przywilej odświeżania stron 50 razy na minutę jest teraz u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.08.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Przeczytałam całą historię z rozdziawioną buzią. Przykre to wszystko, ale takie już uroki biznesu (i sukcesu). Mam nadzieję, że mimo wszystko stąd nie znikniesz. Zawsze bardzo sobie ceniłam Twoją pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 26.08.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 podpiszę się pod tym co napisała Dropka i dodatkowo gratuluję Ci sukcesu, wyczucia i klasy ale.......... ja ZAWSZE chciałam zobaczyć koniec prac w twoim apartamencie, bardzo, bardzo, bardzo, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.08.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Zabrzmiało to tak, jakby Twoje zdanie zamykało dyskusję. Wypowiedziała się Magda, wypowiedziała Venuska i finito. Przy czym, nie twierdzę, że to miałaś na myśli Ja też to tak odebrałam mimo że wiem że nie w tym kontekście powiedziane Justynko -------------------------------- Magda nie daj się prosić pokaż nam co nieco z apartamenciku :rolleyes: Ciesze się że jesteś . I mam nadzieję że troszku z nami zostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 magia forum cóż zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rossi46 26.08.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Magda,Twój wątek jest moim ulubionym na forum,nie uczestniczylam w jego tworzeniu ale za to kiedyś przeczytalam przez 3 dni od poczatku do konca.Gdybym mogla wybrac forumowy dom do zamieszkania bylby to Twoj dom lub dom Tutli Putli. Twoj styl jest mi bliski,styl NYC,styl Hamptons ogolnie wolę tradycyjny styl amerykanski niz wszystkie inne. Zanim odkrylam Twoj watek,przeczytalam wątek E&K i tak własnie trafiłam do Ciebie po... nazwie podobnej "urządzają sie" .Zaintrygowalo mnie to. Pożniej czytając Twoj wątek zauwazylam: o Magda ma taka samą szafkę w łazience jak E&K ! Nawet okucia takie same! Ale zaraz,zaraz u Magdy daty sa wczesniejsze...To nie Magda ma takie same rzeczy... to E&K kopiują Magdę! Oczywiscie to nic zlego ( w koncu fm to wymiana pomyslow) ale mozna bylo wspomniec,ze podpatrzone u Magdy. Wyznam Ci,ze jak juz zbuduje druga polowe mojego domu to sama planuje podobna szafke do łazienki dla mnie jest boska.Zagladalam tutaj majac nadzieje,ze wrocisz i pozwolisz poobcowac z pięknem:) No i doczekalam sie a Ty chcesz znow odejsc...Prosze nie rob tego!!! Ile można ogladac film "Something's gotta give" dla pieknych wnetrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 26.08.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Ile można ogladac film "Something's gotta give" dla pieknych wnetrz... Aaaaa!!!! Dlaczego ja jeszcze nie widziałam tego filmu? Od jakiegoś czasu we wszystkich amerykańskich filmach podglądam wnętrza. Już wiem, co wezmę teraz na tapetę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 26.08.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 MagdoZZZ - i ja przyłączam się do głosów za twoim powrotem, bo oczekujących na kolejne powody do zachwytów. odnośnie zaistnaiłej sytuacji - bardzo mi się podoba, jak z niej wybrnęłaś. i tylko tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts