agawi74 07.04.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No Madzia jesteś na posterunku, bo już się martwiłam... Gdzie Cię te silne wiatry zaniosły- aż do Szczecina? Wracaj szybciutko-stolyca czeka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.04.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Madzia mam nadzieje, ze choc troszke odpoczniesz od budowy i sie zrelaksujesz u rodzicow;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.04.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Przed śadem konsumenckim powinnaś udac sie do rzecznika praw konsumentów, to on w Twoim imieniu wnośi sprawe do sądu, ale wczesniej pewnie wyskrobie pewnie jakies pismo do PA, takie pismo oficjalne tez pewnie lepiej zadziała niz Twoje telefony i rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.04.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Magda, już nie nadążam zupełnie za Tobą, więc siedzę cicho, bo się pogubiłam, ale kibicuję, jestem, czekam na fotorelację PA nie odpuszczaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Magda, już nie nadążam zupełnie za Tobą, więc siedzę cicho, bo się pogubiłam, ale kibicuję, jestem, czekam na fotorelację PA nie odpuszczaj!!! OOo a Ania zmieniła avatarek Teraz jesteś naprawdę z zielonego:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 08.04.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Współczuję nie udanej współpracy z tym architektem, a przede wszystkim straconych nerwów. Ja współpracuję z deweloperem, którego architektka robiła nam indywidualny projekt aranżacyjny. Nie wszystko zrobiła ostatecznie jak trzeba. Na szczęście firma się stara i nie mam problemów z poprawkami, czy zmianami. 'Błądzić jest rzeczą ludzką', ale ktoś musi za to odpowiedzieć. Dlaczego to masz być ty? Trzymam kciuki i życzę dużo słonka i pogody ducha mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.04.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 OOo a Ania zmieniła avatarek Teraz jesteś naprawdę z zielonego:cool: No zmieniła. Podoba się, czy nie? Bo się nie mogę rozeznać po tym " z zielonego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 No zmieniła. Podoba się, czy nie? Bo się nie mogę rozeznać po tym " z zielonego". Bardzo się podoba Z zielonego, bo taka romantyczna i w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.04.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Anja a ja sie nie moge przyzwyczaic do Twojego nowego wcielenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.04.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Oj odpoczywam, odpoczywam u rodziców:D Szczególnie od dziecka, bo babcia nie odstępuje małej na krok;) A i problemy z wykończeniówką stały się jakby takie odległe i mało istotne:rolleyes: Ale jednak nie zapomniałam o nich całkowicie, i mam nawet dobre wieści. (Już mój;)) Pan Stolarz zadzwonił do mnie wczoraj i powiedział, że żeby poprawić mi humor na weekend ma dla mnie fajną informację, gdyż znalazł w hurtowni zawiasy nie kryte, które będzie można zamontować w naszych drzwich (zachowują się jak te kryte), które kosztują 400 zł mniej:D Czyli już tylko 100zł w plecy na skrzydle (co nadal daje wynik -900 zł) - ale zawsze to lepiej:D Bardzo się cieszę, bo będzie taniej, i jeszcze zawiasy będą widoczne, na czym mi zależało. Kryte zawiasy wydawały mi się zbyt nowoczesne do tradycyjnych białych drzwi. I tyle kochane. Wracam do Was jutro późnym wieczorem:D PS anju też się nie mogę przyzwyczić do awatarka (choć bardzo ładny), bo wcześniej twoje posty były dla mnie najbardziej zauważalne - kolor wrzosu + kursywa = NIE PRZEGAP:lol2: Ale to na pewno jedynie kwestia przyzwyczajenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.04.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 ha, a ja własnie chcialam kryte zawiasy i wyszły u mnie super. Ale do wyboru moglam mieć takie spore, chromowane z "wiezyczkami" bardzo mi sie podobaly ale jak dla mnie już za duzo na tych drzwiach by sie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.04.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 ha, a ja własnie chcialam kryte zawiasy i wyszły u mnie super. Ale do wyboru moglam mieć takie spore, chromowane z "wiezyczkami" bardzo mi sie podobaly ale jak dla mnie już za duzo na tych drzwiach by sie działo Ale to pocieszjące kasiorku, bo pan ma nam przywieźć za ok. tydzień ramiak z wyfrezowaną opaską (nasz wzór znaczy się) i zamontowanymi zawiasami. Może się jeszcze okazać, że są paskudne:roll: A wtedy dorzucę te 4 stówy (z bólem serca), i zrobię kryte - spokojna, że wyjdzie dobrze:yes: Jak już będę miała swój szybszy komputer do dyspozycji, to się jeszcze tym Twoim przyjrzę Choć już jestem spokojna, bo wiem, że mi się bardzo podobały (choć na zawiasy nie zwróciłam uwagi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.04.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 nie zwrocilaś uwagi bo ich nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 A co tu taka cisza i spokój? To niepodobne do Magdy... Ledwo odnalazłam Twoją galerię... Zaraz proszę mi tu zdawać relację z postępów.:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.04.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 A co tu taka cisza i spokój? To niepodobne do Magdy... Ledwo odnalazłam Twoją galerię... Zaraz proszę mi tu zdawać relację z postępów.:lol2: NIE:p;) Mam przerwę, nie gadam o wykańczaniu/projektach/fachowcach itp. Mam tak strasznie dość, że muszę się zresetować. Widzisz, że u innych udzielam się jedynie w tematach niedotyczących Nawet bym tu nie wchodziła (wtedy kuracja może by była skuteczniejsza), ale jednak to silniejsze ode mnie:lol2: Z uzaleznienia tak łatwo się nie wychodzi;) Czuję, że jeszcze ze 2 dni potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 No nic to poczekamy te 2 dni jeszcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.04.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Dobra, jednak muszę się złamać, i przerwać moją kurację zszarganych nerwów;) Potrzebuję Was:D Kwestia jest taka - jest owalna wanna, za nią jest postument, w którym ma być zamontowana 4-otworowa bateria. O taka (przypominam), tylko z białymi porcelonawymi "wajhami" zamiast pokręteł: http://i2.fmix.pl/fmi1361/fda2836500006d0a4da5ff01/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1022/ce6a371f00266d194da5ff00/zdjecie.jpg No i teraz pytanie: Czy zamontować ją tak, że wylewka w osi wanny i postumentu zarazem? A wtedy słuchawka prysznica jest mocno z lewej. http://i1.fmix.pl/fmi1491/80d74e000028b0524da5ff03/zdjecie.jpg Czy jednak wszystkie otwory zrobić w semetrii do osi wanny/postumentu? A wtedy wylewka już nie będzie w osi:roll: http://i2.fmix.pl/fmi1567/2d41a676002435e24da5ff04/zdjecie.jpg Wiem, że to głupie pytanie, ale w ogóle nie mogę sobie na nie odpowiedzieć A miałam zadecydować dziś do 18-tej;) Umiecie sobie to wyobrazić? A może ktoś z was ma taką 4-otworową baterię i stał przed takim zagadnieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 A w którym miejscu masz syfon wanny - pewnie na środku? Tym bardziej wybrałabym układ symetryczny względem osi wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.04.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 joliska, ale który jest tu symetryczny? Moim zdaniem żaden:( Zawsze coś będzie nie tak:roll: Który masz na myśli:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.04.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Chodzi mi o to, żeby wylewka była symetryczna względem spustu, a on pewnie jest na środku wanny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts