mirela99 23.09.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Już mi się podoba zalążek Twojego tarasu Szarość .. mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 23.09.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Madziu taras boski, oj troche się jednak działo w mieszkanku . Ja jeśli chodzi o ćwiczenia to ja też ćwiczę z Mel B. Chodakowska mi nie podchodzi . Raz tylko zrobiłam z ciekawości skalpel i ona dla mnie nudna jest:rolleyes:. Teraz mam dość długą przerwę od ćwiczeń i ciekawe jak to będzie zaczynać od nowa. Pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.09.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Świetny taras:jawdrop: ps fajnie , że kontynuujesz wątek i brawa za blog.. przynajmniej jest co czytać i oglądąc:wiggle: a w MG co prawda jeszcze nic nie kupiłam ..ale na bieżąco podziwiam:rolleyes: pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aasia_ 23.09.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Tylko, że mi się tak wyświetla już od ponad pół roku... w międzyczasie zdążyłam zmienić komputer, a przeglądarek używam na zmianę FF i IE. To na pewno nie to tak, w takiej sytuacji - to raczej musi mieć związek z Twoim kontem na FM. Przejrzyj ustawienia - może w kontaktach i znajomych masz coś zaptaszkowane lub odptaszkowane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 23.09.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 To było jeszcze zanim tak na dłużej zniknęłam z fm... nic się nie poprawiło... ciekawe:???: MAGDA WRÓCIŁA! JUUUPIII! Ale fajnie To może ja też pobawię się w archeologa i odkopię z czeluści forumowych mój wątek....? Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.09.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ale jaja Czyli nawet nie ma nicka...teoretycznie nie wiesz że to ja piszę Może to znak żebyś zobaczyła moją buzię na żywo Madziu hokerki sa na liście "do kupienia"...ale inne rzeczy(a jest ich jeszcze sporo ) mają pierwszeństwo - np ostatnio stacja uzdatniania wody...czy dodatkowe odwodnienie działki...a teraz ogród....aż się boję wyceny od pana Troszku prywaty sorki Madziu miałam dzwonić do Ciebie z zapytaniem Żeby stolarz mógł skończyć garderobę potrzebuję tkaniny obiciowej na łąweczkę. Ubździłam sobie taki żółty/kanarkowy? Na żywo idealny był ten z firmy casadeco - może znasz próbnik-ale cena 520 zł za jednolity materiał Tutaj widac w dodatkach, nie kojarzysz czegos podobnego??? Mają z tej samej kolekcji materiał w paski cena o połowe tańsza.....ale wtedy ławeczka byłaby bez pikowań. U mnie byłam już we wszystkich sklepach i nie ma nic . Wiadomo trzeba zobaczyć materiął na żywo bo to specyficzny odcień. Mamy jechac do ikei i zastanawiam się czy do Wawy czy do Krakowa................przy okazji chcę zobaczyc tapety i może właśnie odwiedzić jakąś hurtownie z materiałami....gdybyś Ty miała podobny próbnik podjechałabym do Ciebie i od razu ustaliła materiał na hokery Dzwoniłam wczoraj później po naszej rozmowie - nie odebrałaś Dostałaś mms'ki? Doszły? Potem sprawdziłam w sklepie - nic innego w tym kolorze nie mam. A ten jak ci leży??? Jakbyś chciała go zobaczyć, to daj znać. Nie mam go u siebie - musiałabym na piątek załatwić. Wow wspaniały taras, aż mi się do miasta zachciało, donice piękne no i z tym systemem doprowadzania wody co za cudowny pomysł, deski wyglądają rewelacyjnie Dzięki Madziu, taras piękny, kolor dech jak dla mnie idealny, nie wiem czemu wybrzydzasz:-) Odnośnie ćwiczeń się nie wypowiadam, bo ja zupełnie motywacji nie mam do chodzenia na siłownię czy zajęcia fitness. Ale Mel B z 4 razy ćwiczyłam na brzuch i b. mi się podobało. Sama nie wiem czemu to zarzuciłam, bo to tylko 10 min. dziennie. Lenistwo i tyle. Na taką Chodakowską to ja już z założenia bym się nie nadawała. Ja lubię ruch w naturze, na świeżym powietrzu - pływanie w morzu, spacer, wyjście w góry, narty. Skakałam kiedyś też na skakance i biegałam - efekty były, ale początki były trudne. Szkoda tylko, że czasu na takie przyjemności brakuje. Polecam słodzenie ksylitolem. Stewii nie trawię. Zaciekawiłaś mnie tą tagatozą. Może bym zamówiła, ale boję się, że w smaku będzie podobna do stewii. Zielone herbaty piję te co dziewczyny - z opuncją i pigwą. Oj tam od razu wybrzydzam Po prostu jak zwykle nie do końca to co chciałam... ale obiektywnie wiem, że ładne A mi akurat xylitol ie podchodzi:sick: Stevia już bardziej, ale chyba tagatoza najlepsza:yes: Chociaż swoją szybko zgubiłam i znowu stevię na szybko zakupiłam Już mi się podoba zalążek Twojego tarasu Szarość .. mniam Madziu taras boski, oj troche się jednak działo w mieszkanku . Ja jeśli chodzi o ćwiczenia to ja też ćwiczę z Mel B. Chodakowska mi nie podchodzi . Raz tylko zrobiłam z ciekawości skalpel i ona dla mnie nudna jest:rolleyes:. Teraz mam dość długą przerwę od ćwiczeń i ciekawe jak to będzie zaczynać od nowa. Pozdrowionka zostawiam W mieszkaniu? NIC Taras to nie mieszkanie:lol2: Żartuję Coś tam do przodu... ale i tak mocno, mocno za wolno:( Świetny taras:jawdrop: ps fajnie , że kontynuujesz wątek i brawa za blog.. przynajmniej jest co czytać i oglądąc:wiggle: a w MG co prawda jeszcze nic nie kupiłam ..ale na bieżąco podziwiam:rolleyes: pozdrawiam:bye: Dzięki Fra Cieszę, się, że blog się podoba. A jeszcze bardziej, że TU w ogóle ktoś na mnie czekał tak, w takiej sytuacji - to raczej musi mieć związek z Twoim kontem na FM. Przejrzyj ustawienia - może w kontaktach i znajomych masz coś zaptaszkowane lub odptaszkowane ... No najwyraźniej:bash: Czyżbym admetkę na czarną listę wrzuciła? MAGDA WRÓCIŁA! JUUUPIII! Ale fajnie To może ja też pobawię się w archeologa i odkopię z czeluści forumowych mój wątek....? Pozdrawiam wszystkich! Dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.09.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Melduję, że właśnie z kanapami jeżdżę po pokoju i szmaragdy 2 wyjęłam wczoraj w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.09.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Dzwoniłam wczoraj później po naszej rozmowie - nie odebrałaś Dostałaś mms'ki? Doszły? Potem sprawdziłam w sklepie - nic innego w tym kolorze nie mam. A ten jak ci leży??? Jakbyś chciała go zobaczyć, to daj znać. Nie mam go u siebie - musiałabym na piątek załatwić. Ja też dzwoniłam i to kilka razy Ale poczta mi się cały czas włączała Zadzwonię dziś póxniej, bo J nie może jechać w piatek bedziemy jechac w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.09.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dawno mnie na forum nie było, oczywiście jakaś afera się musiała trafić, nawet nie będę wnikała, ale jak to zrywać będziecie podłogę!!?? Super ze się biznesik kręci, gratulacje! Gdzie robiłaś kurs cad'a, polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.09.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Hej e-mólku Kurs bardzo fajny, naprawdę polecam:yes: Organizowany przez sam GRAPHISOFT. Ośrodek szkoleniowy Educoncept - organizują kursy w wielu miastach. A podłoga? Afera wynikła już dawno, przeszło rok temu, zaraz po jej położeniu... nie minęły 2 miesiące, a w całej przybudówce (jadalni) wstała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.09.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Coś czuję, że jak się wszystko rozrośnie to będzie taras na miarę zagranicznych inspiracji. Ale tak najbardziej i tak umieram z ciekawości co się urodzi we wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 26.09.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Piękny ten taras mimo że jeszcze nieskończony, czekam na "grand opening" Dechy MEGA a mokre to już nie powiem jak co.... Magda a co z podłogą? wyglądała rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.09.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Dzięki kochani:bye: Niestety prace na tarasie znów stanęły. Ludzi, to trzeba ciągle pilnować. Jak nie wydzwaniasz codziennie, nie opierdzielasz, nie nękasz - to dupa:bash: Najbardziej się boję, że przez tą pogodę w kratkę znowu nie zdążymy z tynkami przed zimą Wiecie co... muszę się pożalić Prawie 3 tyg. diety i nie schudłam nic NIC, wielkie NIC. To aż niewiarygodne:jawdrop: Na śniadanie owsianka na mleku-niemleku (0,5%) z owocami albo maleńka kromeczka razowego chleba z łososiem/chudą wędliną (bez masła) lub odtłuszczony serek wiejski z połówką awokado i pomidorkami plus 4 (słownie: cztery) oliwki; Na II śniadanie owoc lub kromka lekkiego pieczywa żytniego z bieluchem lekkim; Na obiad najczęściej jakaś chuda zupa lub mięso z warzywami (całkowicie zrezygnowałam z ziemnaków i białęgo pieczywa. Przez te tyg. nawet nie powąchałam:bash:); Podwieczorek - jak drugie śniadanie, zamiennie, albo np. mus owocowy kubusia; Kolacja - jakaś sałatka najczęściej Qrwa... i NIC Do tego zaczęłam chodzić na siłownię. Już 3 razy byłam. Co dwa dni mi się uda... i dalej NIC:bash: Co ze mną nie tak??? Zamawiam dietę na Lightbox'ie.. jak to nic nie pomoże, to się powieszę Do 30-stki już tylko 2 tygodnie A do spotkania z moimi kochanymi forumkami tylko tydzień Nie możecie mnie zobaczyć w takim stanie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.09.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Do 30-stki już tylko 2 tygodnie A do spotkania z moimi kochanymi forumkami tylko tydzień Nie możecie mnie zobaczyć w takim stanie:no: Na pocieszenie - ja mam po wywczasie wysyp pryszczy na twarzy Nie wiem czy do przyszłej soboty znikną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.09.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 No co ty? Po opalaniu??? Eee, ale jak nie masz normalnie skłonności, to na pewno znikną Tydzień starczy:yes: Za to 8 nadprogramowych kilogramów już nie ma szans:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.09.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Na pocieszenie - ja mam po wywczasie wysyp pryszczy na twarzy Nie wiem czy do przyszłej soboty znikną może po kremie na słoneczko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.09.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) No co ty? Po opalaniu??? Tak myślę, bo normalnie ich nie wyskakuje tyle Gdzieś słyszałam, że tak może reagować przesuszona skóra. Chociaż starałam się pilnować, codziennie obowiązkowo filtr 50 Za to 8 nadprogramowych kilogramów już nie ma szans:cry: Eh, tutaj też mogę się połączyć w bólu może po kremie na słoneczko ?? Może... Chociaż już go niby testowałam wcześniej i nic złego się nie działo. Edytowane 27 Września 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.09.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Tak tak, wypryski najczęściej robią się z przesuszenia:yes: Skóra nie potrafi sama się nawilżyć, ale umie natłuścić Zaczyna produkować więcej (uwaga, okropne słowo) łoju, czy sebum (jak kto woli ) I nieszczęście gotowe Nawilżaj bardzo dużo lekkimi kremami. Na na wypryski ja mam sprawdzony żelik punktowy CLARINS'a, w zielonej, przezroczystej jakby tubce (ale stojącej) - polecam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.09.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 O, nie znałam, dzięki za info o żeliku Ostatnio ratuję się Cetaphilem, mam nadzieję, że nawet jeśli te nie znikną, to nie pojawią się już przynajmniej żadne nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.09.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Skąd ja to znam? Po ciąży czy jem dużo, czy nie jem nic - waga ta sama . Kiedyś kilogramy leciały na łeb na szyję (wystarczyło nie jeść np. kolacji), a teraz widzę, że będę musiała się zacząć pilnować, żeby nie tyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts